Nekef bàrmikor ,add le a rendelèst
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 15. péntek 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772)
2019. 11. 15. péntek 14:29
Akkor hozol nekem valamit, ha megkerlek?
Akkor hozol nekem valamit, ha megkerlek?
(Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 11. 15. péntek 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze ,nincs abban már semmi különös..
Miért ne? Én sokszor bemegyek, szoktam vásárolni, szerintem a mai világban ez már nem szabad, hogy ciki legyen.
Amúgy az eladók mindenhol kedvesek, aranyosak, segítőkészek voltak ahol eddig jártam.
Amúgy az eladók mindenhol kedvesek, aranyosak, segítőkészek voltak ahol eddig jártam.
Hölgy ismerősömet kísértem el anno, mert finoman szólva is híján volt a bátorságnak. Belépést követően negyed óra múlva mindkét kezében egy egy vibrátorral magyarázta az elképzeléseit. Felszabadultan shoppingolt miután rájött, hogy nem esznek embert és nem aberrált kéjencek csorgatják a nyálukat a betérő nőkre.
Sosem gondoltam, hogy kalapot, napszemüveget, hegesztő álarcot vagy álszakállt kellene viselnem ha bemegyek.
Sosem gondoltam, hogy kalapot, napszemüveget, hegesztő álarcot vagy álszakállt kellene viselnem ha bemegyek.
Teljesen igazad van. Mi is ha olyan helyen járunk örömmel nézünk be ilyen helyre
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 13. szombat 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4067862)
2019. 07. 13. szombat 06:47
Ma mar szerintem ez teljesen normalis. Én nőként is ha valahil belefutok egybe ,mindíg bemegyek.És vasarolok is.
Miért ne mernék bemenni? Az eladók abból élnek, hogy én bemegyek, ahogy az élelmiszerboltban is, ráadásul nyilván nem egy kolostorból veszik fel az alkalmazottakat. Meg nem is azért vannak ott, hogy röhögjenek. Nincs is min.
Ma mar szerintem ez teljesen normalis. Én nőként is ha valahil belefutok egybe ,mindíg bemegyek.És vasarolok is.
Bármikor, ha arra járok. Miskolc. Hamarosan az egribe szeretnék beugrani. Esetleg VALAKI?
Simán.És mindig nagyon segitőkész eladók vannak.Legutóbb gésagolyót vettem és az egész boltot kipakolta a pultra a pasi.Méretek sorrendjében és még meg is beszéltük,hogy szerinte a legkisebb átmérő nekem kicsi lesz,mert ki fog csusszanni,mert ránézésre ugye egy 110 kilós nő állt vele szemben.Erre mondtam neki,hogy ne aggódjon bennem nem szokott kongani a harang nyelve...jót nevettünk és megvettem a legkisebb méretet.És passzol.
Simán bemerek menni...
Simán, szerintem sem ciki manapság, de korábban sem volt az.
Simán,bementem,és persze régről ismertem a boltos csajt !Mesélt sztorikat vannak érdekes dolgok,pl pasikkal húgycső tágító,hihetetlen mik vannak!Vettem páromnak egy Vibe Therapy típusú vibrit 10 féle rezgés,nagyon szereti!!!!Sokszor használjuk az előjátéknàl!!
Hehe még az alatta lévő pincébe is
Nem gáz.
Nincs gond vele,ez is egy bolt a sok közül!
Kiszolgáló egység, csak aztán az itteni bevásárló listád nehogy illetéktelen kezekbe kerüljön, mert hamarosan nem várt rajongóid lennének :- D
(Ez egy válasz csinosszőke üzenetére (2017. 02. 20. hétfő 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 20. hétfő 22:34
Na jó. Kicsit lódítottam. Csak azt szerettem volna érzékeltetni hogy semmi különöset nem érzek.
Kiszolgáló egység mint a többi.
De.. ha végeztem a vásárlással... hamarosan levetkőzök.
De.. ha végeztem a vásárlással... hamarosan levetkőzök.
Na jó. Kicsit lódítottam. Csak azt szerettem volna érzékeltetni hogy semmi különöset nem érzek.
De.. ha végeztem a vásárlással... hamarosan levetkőzök. (Ez egy válasz parocska8990 üzenetére (2017. 02. 20. hétfő 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
De.. ha végeztem a vásárlással... hamarosan levetkőzök. (Ez egy válasz parocska8990 üzenetére (2017. 02. 20. hétfő 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Hiszi a piszi
(Ez egy válasz csinosszőke üzenetére (2017. 02. 18. szombat 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Előtte levetkőzök.