a 20 hozzászólás az "álmoncynak" szólt:)))
audrey (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 07. 01. szombat 04:07), amit ide kattintva olvashatsz)
audrey (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 07. 01. szombat 04:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2006. 07. 01. szombat 04:07
Tévedni emberi dolog... ....még csak nem is olvassa a baromságaidat, bármennyire is élveznéd, ha ugrana a hozzászólásaidra...
van jobb dolga is
van jobb dolga is
Tévedni emberi dolog... ....még csak nem is olvassa a baromságaidat, bármennyire is élveznéd, ha ugrana a hozzászólásaidra...
van jobb dolga is (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 06. 30. péntek 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
van jobb dolga is (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 06. 30. péntek 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Az a baj, hogy muindig abba rúg bele, akivel előtte beszélgetett....
Ne is törödj vele, inkább gyere el valamelyik bulinkra, hidd el többet ér...
MSN-en bennünket megtalálsz, az itteni (volt)társaság "jobbindulatú" tagjait ott megtalálod:)
Bár megjegyzem Moncy, nem is értettelek, hisz az első nagy balhék alkalmával is itt voltál. Pontosan tudtad mi megy itt....csak behunytad a szemed...ami kár volt.
Várunk MSN-en:)
Audrey (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 06. 30. péntek 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Ne is törödj vele, inkább gyere el valamelyik bulinkra, hidd el többet ér...
MSN-en bennünket megtalálsz, az itteni (volt)társaság "jobbindulatú" tagjait ott megtalálod:)
Bár megjegyzem Moncy, nem is értettelek, hisz az első nagy balhék alkalmával is itt voltál. Pontosan tudtad mi megy itt....csak behunytad a szemed...ami kár volt.
Várunk MSN-en:)
Audrey (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 06. 30. péntek 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 30. péntek 22:47
A 15-ös hozzászólásával elárulta ki is az álMoncy valójában...
Kérdezném: tettem valaha ellened drága ..... valamit h. ezt teszed? Jól érzed Magad hogy jóhiszemű, tiszta érzésű embereket lejáratsz?
Vagy tleg beteg vagy?
Kicsit sem érzed h. aljas vagy?
Nem hiszem h. sok emberrel kommunikáltál de közéjük tartozom... Elgondolkodtató egy-két dolog...
Kérdezném: tettem valaha ellened drága ..... valamit h. ezt teszed? Jól érzed Magad hogy jóhiszemű, tiszta érzésű embereket lejáratsz?
Vagy tleg beteg vagy?
Nem hiszem h. sok emberrel kommunikáltál de közéjük tartozom... Elgondolkodtató egy-két dolog...
A 15-ös hozzászólásával elárulta ki is az álMoncy valójában...
Vagy tleg beteg vagy?
Vagy tleg beteg vagy?
ál-Moncy, ne is figyeljetek rá! Mintha itt sem lenne...
Ez a komment mi,mit értsünk rajta/pliz/
Naná don Corleone, q_more_d, gonoszKismalac, stb, stb.
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 06. 30. péntek 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 30. péntek 14:42
Egyébként az elmúlt két évben mindennap fent voltam, vagyok, csak sokáig más néven és nem mindíg szoktam "beszólni", csak ha a "téma" kihozza belőllem a gonosz kismalacot...
Nem vagy hibátlan? Ki hitte volna?
(Ez egy válasz bonba üzenetére (2006. 06. 30. péntek 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 30. péntek 17:56
Dr.Gorcsev Iván:A magam nevében beszélek csak.Én is olyan ember vagyok mint bárki más..de a napi visselkedés mutatja meg az ember nívóját és nem az hogy admin e vagy sem.Ezért vagyok toleráns, hisz hibátlan embert nekem senki nem tudott mutatni még, és én sem vagyok az.
Dr.Gorcsev Iván:A magam nevében beszélek csak.Én is olyan ember vagyok mint bárki más..de a napi visselkedés mutatja meg az ember nívóját és nem az hogy admin e vagy sem.Ezért vagyok toleráns, hisz hibátlan embert nekem senki nem tudott mutatni még, és én sem vagyok az.
Az adminoknak nem könnyű,hanem inkább nehéz "minket" elviselni,biztosan sok nyugtatót szednek ránk,vagy némi konyakot,attól jobban elviselhetők vagyunk
Egyébként az elmúlt két évben mindennap fent voltam, vagyok, csak sokáig más néven és nem mindíg szoktam "beszólni", csak ha a "téma" kihozza belőllem a gonosz kismalacot...
Az adminoknak könnyű, nekik a TB. "fizeti" a G.G. függőséget.
felkell néznem..
Igen:)
Ez így igaz! Naponta 1-2 szer legalább felnézek :)
Még pár év és kigyógyulsz belőle,higyj nekem :) Én is javulófélben vagyok :) Mostanság heti-kétheti egy a látogatottsága részemről a goldengate-nek :)
Jelenleg a valós életemet élem inkább,nem pedig a virtuálisat:)
Csók
free
Jelenleg a valós életemet élem inkább,nem pedig a virtuálisat:)
Csók
free
ÉN IS RENDSZERES IDŐKÖZÖNKÉNT MEG JELENEK ÚGY MINDEN NAP (NA JÓ AMIKOR NEM VAGYOK NET KÖZELBEN AKKOR NEM) NAPJÁBAN TÖBBSZÖR IS. ÉS HA NEM TUDTAM BESZÚRNI 1-2 KÉPET VAGY POJÉNT, SLICCET AKAROM MONDANI VICCET AKKOR MÁN MINDEN BAJOM VAN (EZ A FÜGGÖSÉG, MERT AKKOR ÉN IS FÜGGŐ VAGYOK PEDIG JOBBAN SZERETEK ÁLLÓ LENNI ) TÉNYLEG IGAZA VAN A DR. ÚRNAK SZINTE MÁR CSALÁDIAS HANGULATOK IS KITUD(T)NAK ALAKULNI VESZEKEDÉSEK "KIBÉKÜLÉSEK" ANYÁZÁSOK MINT EGY IGAZI CSALÁDI FÉSZEKBEN.
Nyitókommentből kihagytam,ha van valakinek gyógyszere a GG-függőség ellen az kérem irja meg,mert erre az Algoflex forte is hatástalan sajna ,meg a fő problema,ha ide jövök,hogy utánna már mennem is kell egy fizetős lányhoz,persze ott nem a GG-t nézzük
Hát nyitó kommentként mit is irhatnék,talán arra volnék kiváncsi-fáncsi,hogy titeket nem zavar,ha napjában legalább 1-szer 2-szer nem jöttök fel ide,vagy ez csak nekem hiányzik? Félreértés ne essék,nem vagyok netfüggő 1-általán,de ide naponta belépek,merthát ez is egy szűk családi kör itt akárki akármit is mond,ez a tényleges "barátok közt" szóval van itt minden ami szem szájnak ingere,gyönyörű nők meg nők meg nők,nekik élünk/halunk/