azért a faszomhegyén jön már ki egyes modulátorok viselkedése....barátok miatt járok fel csetre...nem miattuk....h legyenkivel szórakozniuk!
Ma mindenki drága biztosításokat köt mindenféle csalódás ellen, még ha csak arról a néhány esőcseppről is van szó, amely elrontja a nyaralást.
Alain Badiou
Alain Badiou
Soha ne hozz komoly, életbevágó döntéseket érzelmi alapon. Az olyan, mintha mézeskalács házra vennél fel jelzáloghitelt.
David Mitchell
David Mitchell
Sünapónak: "Az, hogy én ki vagyok, attól függ, hogy Te minek akarsz látni engem.."
Az igazi férfi játszik,nem rohan ajtóstól a házba,lassan közelít és puhán vadászik...csak úgy,mellesleg megérint..mögénk lép...a nyakunkba csókol...a tenyere a tenyerünkbe szikrát csihol....az igazi férfi nem siet...tudja hogy idő kell a vágyhoz,megvárja szépen míg megszűnik körülöttünk a világ és már csak őt látjuk..már csak azt akarjuk...nem elveszi...odaadjuk...nem eltűrjük hanem befogadjuk...az igazi ölelés visszafogott,úgy kúszik végig a testen mint a napfény,lassan és puhán..időt hagyva a vágynak,hogy növekedjék..nem kell hozzá más csak egy férfi..aki szeretni tud..s egy nő aki hagyja hogy szeressék...
A bölcs embernek nincs szüksége tanácsra, a bolond meg úgysem fogadja meg. Benjamin Franklin
Ha úgy érzed itt a vég, csak adj egy pillanatot még...
Bebizonyítom én majd neked, hogy Te nekem a világot jelented...
S ha így sem akarsz hinni nekem, hát kérlek végezz velem...
Bebizonyítom én majd neked, hogy Te nekem a világot jelented...
S ha így sem akarsz hinni nekem, hát kérlek végezz velem...
Íme három dolog, amire az életben szükséged lehet: szerelem, amitől elgyengülsz, egy kis pia, amitől erőssé válsz, de leginkább jó barátok, akik ott lesznek, mikor az első két dolog miatt a padlóra kerülsz
"A boldogság az a dolog, mely olyan kapun tér be hozzánk, amire nem is emlékszünk, hogy nyitva hagytuk." /R. Lane/
A szorongás olyan, mint a félelem, csak nehezebb elviselni. Oka megnevezhetetlen, s mivel nem lehet tudni, mitől támad, azt sem lehet tudni, mikor szabadulhatsz meg tőle.
Rácz Zsuzsa
Rácz Zsuzsa
Aki igazán szeret valakit, szenvedésében nem hagyhatja el, s csak akkor érezzük vonzódásunkat egész nagyságában kedvesünk iránt, midőn annak elvesztésével fenyeget a veszély
A hirtelen támadt szerelem, amely házasságot indít, igazgyöngy, gyémánt, drágakő, melyet a legnagyobb művész csiszolt, kincs, amelyet a szív legmélyén kell elrejteni.
Ha veszítettél már el valakit, aki iránt azt hitted már nincsenek érzelmeid, de tudtad ő még szeret, csak hívnod kellett és ott volt melletted, csak szólnod kellet, bármit megtett és neked ez tetszett. Jó volt a tudat, hogy van valaki aki ennyire szeret. De amikor egyszer csak elveszted, már nem rohan hozzád, már mást talált, abban a pillanatban szeretsz bele újból. Amikor szembesültél azzal, hogy „nincs”. Amikor a sors letépi rólad az egyetlent aki igazán szeretett azt, aki mindenben melletted állt, aki társad volt. Akkor ott maradsz lelkileg kifosztva, egyedül – a hiányában döbbensz rá, nélküle mennyire szenvedsz. Hiába találsz mást, nem pótolja azt a rajongást amit tőle kaptál. Akkor jössz rá, hogy mi mindent jelentett ö neked... (Müller Péter - Szeretet könyv)
Csak haladsz csöndesen, gyönyörködve, céltalanul, s egyszerre csak kilépsz az Angyalok Tisztására. Nem is tudod, hogy ez az, mivel az angyalokat nem láthatja a szemed. Csak annyit látsz, csak annyit érzel, hogy csodálatosan szép. És megállsz. És abban a pillanatban megnyílik a szíved, és az angyalok észrevétlenül melléd lépnek, egyenként, lábujjhegyen, és belerakják kincseiket a szívedbe. A legnagyobb kincseket, amiket ember számára megteremtett az Isten. A jóságot, a szeretetet és a békességet.
Wass Albert
Wass Albert
Ne légy szomorú, ha búcsúzni kell . Búcsúra szükség van az új találkozáshoz. Richard Bach
"Három dolog soha nem tér vissza: a kilőtt nyíl, a kimondott szó, és az elmúlt nap."
Georg Friedrich Daumer
Georg Friedrich Daumer
"Mielőtt elítélsz, vedd fel a cipőmet és járd végig az utamat. Járd végig a múltamat, érezd a könnyeimet, éld át a fájdalmaimat, az örömömet. ...
Tedd meg a lépéseket, amelyeket én megtettem és botladozz meg minden kövön, amelyen én megbotlottam. ... S mindegyik botlás után állj fel és menj tovább, úgy ahogy én tettem.
Csakis ezután ítélkezhetsz rólam, felettem. Akkor mondhatod, hogy ismersz!"
Tedd meg a lépéseket, amelyeket én megtettem és botladozz meg minden kövön, amelyen én megbotlottam. ... S mindegyik botlás után állj fel és menj tovább, úgy ahogy én tettem.
Csakis ezután ítélkezhetsz rólam, felettem. Akkor mondhatod, hogy ismersz!"
Bármit tégy is az életben, az a legfontosabb, hogy olyan férfihoz menj feleségül, aki jobban szeret téged, mint te őt.
Nicholas Sparks
Nicholas Sparks
Ne felejtsd el, hogy nem megkapni azt, amit kívánsz, néha csodálatos szerencse.
Tendzin Gjaco
Tendzin Gjaco
Amikor végre megkapod azt, amit szerettél volna, úgy tűnik, egyáltalán nem ez volt, amit annyira akartál.