Láb- és hájfétis.
Ez így van. De ha nem mondjuk, próbáljunk rá vezetni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 24. kedd 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (915466)
2018. 04. 24. kedd 09:27
Mindenkinek van valami ami nagyon izgatja -----------csak nem mondja vagy nem meri kimondani
Én
Mindenkinek van valami ami nagyon izgatja -----------csak nem mondja vagy nem meri kimondani
Ezzel én is így vagyok.
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2018. 02. 05. hétfő 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem nagyon erős sperma fétisem van
Ezt úgy érted, hogy te nyalod,és közben élvez el?Vagy a hölgy írta,és 69 közben, mikozben nyal a pasi, teliloccsantja a lányt?Mindegyik jó,bár a második most izgalmasabbnak tűnik...Na,ha hazaér mami,fel is ajánlom neki...(úgyis belemegy,ismerem!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 13. szombat 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
Törölt felhasználó (1491732)
2018. 01. 13. szombat 22:28
Szeretem ha puncinyalás közben a kedvesem a számba élvez.
Amennyiben ez fétisizmus, akkor az vagyok.
Ezt a kérdést mindenki számára,így saját magad felé is fel lehet tenni!Valójában mindenki fetisiszta,mert valami nagyon izgatja szexuálisan!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 09. kedd 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Törölt felhasználó (2863932)
2018. 01. 09. kedd 08:00
Látott már orvos?
Ebben nincsen semmi sem... Nem tudom hogy miért bántod... -.-
Inkább ez mint az animal szex..
Lehet van egy emléke erről a kabátról ami izgatja ezért vonzódik hozzá.
Ezt csak furi de nem gáz. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 09. kedd 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Inkább ez mint az animal szex..
Lehet van egy emléke erről a kabátról ami izgatja ezért vonzódik hozzá.
Ezt csak furi de nem gáz. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 09. kedd 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2863932)
2018. 01. 09. kedd 08:00
Látott már orvos?
Szeretem ha puncinyalás közben a kedvesem a számba élvez.
Látott már orvos?
(Ez egy válasz jednemje üzenetére (2017. 10. 17. kedd 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 17. kedd 21:40
Irtam már a börkabátfétisemröl. Nemcsak hölgyön szeretem a hosszu 2 soros börkabátot, hanem én is beszereztem egy ilyet (nöi, 2x6 gombos) és amikor tehetem, felveszem és maszturbálok benne, vagy ráspriccelek.
Sziasztok! Nem tudom hova rakhatnám fel, így ha nem fér a protokollba, töröljétek nyugodtan! De hátha. smile
***Megválnék 2 db FÉRFI fétish felsőtől, selymes fényes rugalmas anyagú, aranyszínű polók. Képek és egyéb üziben!***
***Megválnék 2 db FÉRFI fétish felsőtől, selymes fényes rugalmas anyagú, aranyszínű polók. Képek és egyéb üziben!***
Irtam már a börkabátfétisemröl. Nemcsak hölgyön szeretem a hosszu 2 soros börkabátot, hanem én is beszereztem egy ilyet (nöi, 2x6 gombos) és amikor tehetem, felveszem és maszturbálok benne, vagy ráspriccelek.
Nekem nagyon erős bugyifétisem van...Imádok női bugyit felvenni, maszturbálni benne. A feleségem szinte minden bugyija volt már rajtam, és mindegyiket tele is spricceltem már.
Lakk bőr és gumi rajongó vagyok kedvencem a magassarkú csizma hosszú száru jókat élvezek ilyen szerelésben
Korrekt komment!!Fétis,aberráció,perverzió.Ezeket a szavakat szűk látókörrel rendelkező frusztrált alakok találták ki,hogy a maguk nyomorúságát mások degradálásával próbálják elnyomni,elfelejteni.Kettő vagy akár több felnőtt ember közötti kölcsönös tiszteleten,kölcsönös pozitív érzelmeken alapuló szex nem fétis,nem aberráció,nem perverzió,hanem egzotikus erotika!!Ledőlt egy újabb mítosz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 26. kedd 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1600462)
2017. 09. 26. kedd 23:12
Mindenki fetisiszta! Valamire mindenki gerjed. Arc, láb, mellek stb...
Mindenki fetisiszta! Valamire mindenki gerjed. Arc, láb, mellek stb...
Szexuálisan nyitott mentalitású hölggyel való szex a legjobb fétis szerintem!Főleg ha feleség/élettárs az illető,és a férjét/barátját is izgatja,édes kis szukácskává szellemül át a párja!És ha még izgatóan szép telt alkata is van,na az a szuperfétis!!Emiatt én fetisisztának vallom magam!
![wink](images/smilies/wink.gif)
Megörjitenek a hosszu 2 soros gombolásu nöi börkabátok. Valahányszor ilyet látok, szinte mindegy, ki van benne, rögtön begerjedek rá. Ha meg 50en felüli, telt, nagymellü hölgy az illetö, aki ráadásul csizmát is visel, esetleg idegen nyelven beszél, ez már orgazmust idéz elö nálam. Valamikor ez a ruhadarab nagyon gyakori volt, de mára már kiment a divatbol. Van olyan hölgy, akinek a ruhatárában még megtalálhato?
Nincs itt olyan lány akin kiprobálhatnám a nyalakodást.