Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Hozzászólásokat, tapasztalatok, érzelmi viszonyulást várok.
"közösen is megéltünk bisex dolgokat és abszolut nem volt kiábránditó,hanem inkább egymás megismerése illetve elfogadása volt a lényeges"
"Kövesd csak az elveid..., az érzéseid, abból baj nem lehet!"
" fontos őszinte beszélgetés a párom vágyairól"
"ha alkalmanként van rá vágya...egyszer élünk és szeretné kipróbálni...mi van abban?"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben.
Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

A HIRDETŐK pedig TILTÁSRA kerülnek!

Az eddigi hozzászólások

2018. 02. 06. kedd 22:05  #297
Törölt felhasználó (3206062)
Én bőven megelégednék azzal is......naponta csinálnám.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 06. kedd 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (914858)
2018. 02. 06. kedd 15:15
Nekem nem jött be. Régen még nekem is ment gyertyában önmagam szopása. Igaza csak a makkom.
2018. 02. 06. kedd 15:15  #296
Nekem nem jött be. Régen még nekem is ment gyertyában önmagam szopása. Igaza csak a makkom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 05. hétfő 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (872380)
2018. 02. 05. hétfő 23:26
nekem nagyon tetszett a film)))
nyíltan mutatják ahogy pasik faszt szopnak))) és azt is amikor megdugják egymást))))
2018. 02. 05. hétfő 23:26  #295
nekem nagyon tetszett a film)))
nyíltan mutatják ahogy pasik faszt szopnak))) és azt is amikor megdugják egymást))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 05. hétfő 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 05. hétfő 22:31
Igen. Köszi!
2018. 02. 05. hétfő 22:31  #294
Igen. Köszi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 05. hétfő 00:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 05. hétfő 00:14
talán a Shortbus-ra gondolsz??)))
úgy kezdődik, h egy pasi a szájába veri a farkát))) és végig mutatja a kamera))))
2018. 02. 05. hétfő 00:15  #293
kb 18cm-rel, és szűk popsival párhoz csatlakoznék...)))
2018. 02. 05. hétfő 00:14  #292
talán a Shortbus-ra gondolsz??)))
úgy kezdődik, h egy pasi a szájába veri a farkát))) és végig mutatja a kamera))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 04. vasárnap 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 04. vasárnap 18:54
Sziasztok! Egy film címet keresek. A fórumban olvastam valahol egy biszex vígjátékról vagy többesröl. Talán francia vagy amcsi vagy skandináv lehet. Bus, vagy sub bussub subbus ( nem zene) hangzás van az angol címében.Most sajna nem találom, de szívesen megnézném. Nem mostani a film.Tudja valaki így a címét? Köszi!
2018. 02. 04. vasárnap 18:54  #291
Sziasztok! Egy film címet keresek. A fórumban olvastam valahol egy biszex vígjátékról vagy többesröl. Talán francia vagy amcsi vagy skandináv lehet. Bus, vagy sub bussub subbus ( nem zene) hangzás van az angol címében.Most sajna nem találom, de szívesen megnézném. Nem mostani a film.Tudja valaki így a címét? Köszi!
2018. 02. 04. vasárnap 18:36  #290
sopronbiszex sopronbiszex
Sopronban ismerkednék pasiként olyan sráccal, akit érdekel laza, diszkrét szex. Helyem van, Általában délutánonként és este érek rá. Orálban uni vagyok,análban csak aktív.
2018. 01. 31. szerda 22:55  #289
xamuray xamuray
Sziasztok! nemetorszag stuttgart környeke valaki?
2018. 01. 28. vasárnap 17:50  #288
BI_Gábor BI_Gábor
De szerencsések vagytok. engem azért dobtak, mert be mertem vallani hogy bi vagyok. Na mindegy, bi lányt keresek magam mellé...
(Ez egy válasz nimano üzenetére (2018. 01. 15. hétfő 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 15. hétfő 11:52
Párom újabb agymenése nyes
Ő egy 28 éves elég perverz szexi csajszi, és mostanában azt élvezi hogy keres nekem olyan párokat fiukat akik lányként használnak keményen és közben küldözgetik neki a fotókat a telefonommal ahogy használnak kedvükre.
Először elég furi volt de most már a 6. alkalmon túl nagyon tetszik és egyre bevállalósabb vagyok :P
Legutóbb 2 srác szopatott és online videóba nyomták neki nyes
Ez már több mint perverzió nyes nyes nyes
2018. 01. 15. hétfő 11:52  #287
nimano nimano
Párom újabb agymenése nyes
Ő egy 28 éves elég perverz szexi csajszi, és mostanában azt élvezi hogy keres nekem olyan párokat fiukat akik lányként használnak keményen és közben küldözgetik neki a fotókat a telefonommal ahogy használnak kedvükre.
Először elég furi volt de most már a 6. alkalmon túl nagyon tetszik és egyre bevállalósabb vagyok :P
Legutóbb 2 srác szopatott és online videóba nyomták neki nyes
Ez már több mint perverzió nyes nyes nyes
2018. 01. 15. hétfő 07:53  #286
Törölt felhasználó (3206062)
Hasonló cipőben jártam én is.
Mi is gondolkodtunk egy kis változatosságon.
Sikerült is egy párral összejönni hetero alapon.
Első alkalommal a lányok kóstolgatták is egymást és ment minden magától.
Második alkalommal merült fel az ötlet, hogy akkor mi pasik is mutassunk valamit.
Hát igen furcsa volt, de a csajok tágra nyílt szeme ledöntötte a tabukat.
Sajnos megszakadt a kapcsolat és újabb után kellett nézni.
Találtunk is egy -valóban- biszex srácot és nem bántam meg!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 06. szombat 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (914074)
2018. 01. 06. szombat 11:37
Páromat meglepően izgatja a ffi biszexualitás is. Amin meglepődtem mert ugye a női bisex ugy mond elterjedtebb, "megszokottabb". Mikor először vázolta, azt hittem szívat. De az idő múlásával sok bisex filmet néztünk, be is nedvesedett a látványtól ahogy a két pasi játszott egymással, felizgult, latba jött. Engem ő vitt bele a "rosszba". Amennyire vonzott a lesbi téma, most ugyan annyira izgat(élvezem) a ffi homo\bisex. Lányok nem rossz indulatból, de sok pasi jobban cumizik mint a csajok!
2018. 01. 14. vasárnap 20:10  #285
Caracas79 Caracas79
Egyszerű pszichológia az egész.A férfiak és nők jelentős hányada már-már lényegében vallásos dogmává konzerválta azt a nézetet,hogy egy férfi kizárólag heteroszexuális lehet,ergo ő a domináns.Aki egy kicsit is "női szerepre" vágyik,már nem férfi,vagyis egy nulla.Itt élek kis hazánk nyugati felében,de jelentős szellemi sötétséggel találkozik az ember naponta ilyen téren a kétbites tanulatlan műveletlen agyúaknak "hála" . A sok idióta meg nézne,ha Nagy Sándor elit harcosaiból álló testőrsége a hüpaszpisztészek előttük állnának.Na őket buzizhatnák,de csak kb 2 másodpercig.Annak ellenére,hogy ők mind homoszexuálisok voltak(50 párt alkottak),ott helyben törték őket ketté a gerincük mentén.Az antik világban mind a heteroszexualitás,és mind a gyüjtőnéven nem-heteroszexualitás teljesen természetes volt a szebbik nem és a férfiak számára egyaránt.Aki a szexualitást nem egymástól szigorúan elváló kategóriáknak tekinti,hanem egy egybefüggő erotikus skálának,az az ember képes még a számára akár azonos nemű illetővel való szex lehetősége miatt is izgalomba jönni.Feltéve,ha rokonszenves az illető!Ezért képes sok férfi jobban férfit orálozni,mint nő!Az meg semmit sem jelent,hogy házas és rajong a feleségéért,és akár több gyermekes családapa!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 06. szombat 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Páromat meglepően izgatja a ffi biszexualitás is. Amin meglepődtem mert ugye a női bisex ugy mond elterjedtebb, "megszokottabb". Mikor először vázolta, azt hittem szívat. De az idő múlásával sok bisex filmet néztünk, be is nedvesedett a látványtól ahogy a két pasi játszott egymással, felizgult, latba jött. Engem ő vitt bele a "rosszba". Amennyire vonzott a lesbi téma, most ugyan annyira izgat(élvezem) a ffi homo\bisex. Lányok nem rossz indulatból, de sok pasi jobban cumizik mint a csajok!
2018. 01. 06. szombat 12:34  #284
Törölt felhasználó (134651)
Az én feleségemet is nagyon izgatja..Én is meglepődtem,pedig nyitottak vagyunk a szexben.Rendszeresen használunk különböző szex játékszereket,vibrátor,műfarok,stb.Több alkalommal úgy kényeztetett,hogy a játékszer is az enyém mellett volt.Dugás közben a farkam mellé került a műfarok is,majd a szám elé tette és azt kérte,hogy szopjam.Megtettem.Szoptam a műfaszt és közben dugtam a páromat.Ritka nagyot élvezett,itt árulta el magát.Azóta a műfarkat lecseréltük egy valódira.És nem bántuk meg!
2018. 01. 06. szombat 11:37  #283
2017. 12. 28. csütörtök 16:28  #282
ez valóban jó dolog lehetett))
kellett hozzá közvetlenség, és elsőnél bevállalás..)))
nem haragudnék ilyen barátnak..)))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 26. vasárnap 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1542142)
2017. 11. 26. vasárnap 22:30
"Ha például nem áll rendelkezésre nőstény és a hímek szexelnek egymással, majd, amikor már lehetőség lesz nősténnyel közösülni, ugyanazok a hímek már a nőstényt választják. " Igazad van. Én például a volt barátommal azért szexeltem mer neki és nekem se akart az asszony annyit szexelni, mint amennyi az igényünk volt. Nőt találni csak szexre, meg nehéz. Ő szopni szeretet így elégített ki én meg úgy viszonoztam, hogy bennem élvezett el. Tisztán kölcsönös gyönyöradásról szólt a kapcsolat. Nem bántuk meg mindig kielégítettük egymást és az asszonyoknak sem fájt sokat a feje. )
2017. 12. 26. kedd 17:09  #281
Csillagpor Csillagpor
smile Nem tudom elnevezték-e a jelenséget valahogy, de ha igen, akkor a konkurencia fogalma valószínűleg megjelenik a névadásban.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 12. 26. kedd 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 26. kedd 16:50
Megelőztél! smile Konkrétan abban,hogy a gyűlöletet érző családtag nagy valószínűséggel fantáziál a férfiakról (is) házastársi/élettári szex vagy "csupán" autoerotika közben,de társadalmi konvekciók,és az abból kialakult saját maga illetve hozzátartozói,barátai,munkatársai által maga irányába támasztott elvárásoknak való megfelelési kényszer,ami erős frusztrációt szül az elfojtás miatt,az pedig gyűlöletben és abból eredő fizikai erőszakban manifesztálódik.Na ebben a szellemben szocializált gyermekek nagyobbik hányada (kb:80-90%) ugyanolyan habitusú lesz,ha nem lát másfajta viselkedési mintát.Dettó ez a helyzet az alkoholista tagú családokban.Időnkét a kettő között átfedés is van.Olvastam a 269-es számú hozzászólásod.Bizony-bizony van valóság alapja!Hasonló a helyzet a védekezés nélküli heteroszexuális alapú hüvelybe ejakulációs cuckold és/vagy hármas-többes szexnél.Egy másik férfi spermájának a tudata izgalmat és egyben érzelmi fájdalmat generál(főleg ha a hölgy felettébb élvezi a dolgot smile ) , ami arra ösztönzi a férjet,hogy még jobban teljesítsen és nagyobb mennyiségű spermát lövelljen a jó meleg punciba.Ez a spermaháború.Amiről te írtál,azt szerintem farokháborúnak lehet nevezni.Vagy netán pusztán faszfétisnek? smile
2017. 12. 26. kedd 16:50  #280
Caracas79 Caracas79
Megelőztél! smile Konkrétan abban,hogy a gyűlöletet érző családtag nagy valószínűséggel fantáziál a férfiakról (is) házastársi/élettári szex vagy "csupán" autoerotika közben,de társadalmi konvekciók,és az abból kialakult saját maga illetve hozzátartozói,barátai,munkatársai által maga irányába támasztott elvárásoknak való megfelelési kényszer,ami erős frusztrációt szül az elfojtás miatt,az pedig gyűlöletben és abból eredő fizikai erőszakban manifesztálódik.Na ebben a szellemben szocializált gyermekek nagyobbik hányada (kb:80-90%) ugyanolyan habitusú lesz,ha nem lát másfajta viselkedési mintát.Dettó ez a helyzet az alkoholista tagú családokban.Időnkét a kettő között átfedés is van.Olvastam a 269-es számú hozzászólásod.Bizony-bizony van valóság alapja!Hasonló a helyzet a védekezés nélküli heteroszexuális alapú hüvelybe ejakulációs cuckold és/vagy hármas-többes szexnél.Egy másik férfi spermájának a tudata izgalmat és egyben érzelmi fájdalmat generál(főleg ha a hölgy felettébb élvezi a dolgot smile ) , ami arra ösztönzi a férjet,hogy még jobban teljesítsen és nagyobb mennyiségű spermát lövelljen a jó meleg punciba.Ez a spermaháború.Amiről te írtál,azt szerintem farokháborúnak lehet nevezni.Vagy netán pusztán faszfétisnek? smile
(Ez egy válasz Csillagpor üzenetére (2017. 12. 26. kedd 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 26. kedd 16:05
Szia!

Igen, én is úgy gondolom, hogy sok embernél az a probléma, hogy akaratlanul is beleéli magát az illető a szituációba, de szerintem emögött nem feltétlenül kell szexualitást feltételezni. Van, hogy a gyűlölködő viselkedést egy családtagtól veszi át a gyerek. Persze az más kérdés, hogy a kérdéses családtag, miről fantáziál, miközben magával játszadozik. smile

Ami azon férfiakat illeti, akik a nőkhöz (női testhez, nőiességhez) vonzódnak, de valamilyen oknál fogva izgatja őket a férfi nemiszerv, a 269-es hozzászólásban kitértem egy kutatásra, ami választ adhat erre az érdekes kombinációra.
2017. 12. 26. kedd 16:05  #279
Csillagpor Csillagpor
Szia!

Igen, én is úgy gondolom, hogy sok embernél az a probléma, hogy akaratlanul is beleéli magát az illető a szituációba, de szerintem emögött nem feltétlenül kell szexualitást feltételezni. Van, hogy a gyűlölködő viselkedést egy családtagtól veszi át a gyerek. Persze az más kérdés, hogy a kérdéses családtag, miről fantáziál, miközben magával játszadozik. smile

Ami azon férfiakat illeti, akik a nőkhöz (női testhez, nőiességhez) vonzódnak, de valamilyen oknál fogva izgatja őket a férfi nemiszerv, a 269-es hozzászólásban kitértem egy kutatásra, ami választ adhat erre az érdekes kombinációra.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 12. 26. kedd 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 26. kedd 15:29
Szia!Van egy alapvető dolog,amit fejben kell tartani.Konkrétan az,hogy az emberek többsége vizuális alkat,de minimum vizuális élményekre is vágyik a fiziológiás élmény mellett. A heteroszexuális férfiak (és nők egy hányada) "x" része azért intoleráns ösztönösen a biszexuális,vagy akár a kimondottan homoszexuális férfiak irányába,mert tudat alatt leginkább a domináns,kisebb részt pedig az alárendelt fél állapotába képzeli magát.Sok férfi a puncira esküszik inkább a popó helyet annak ellenére,hogy már volt szerencséje a párját fenékbe dugni és tán még bele is élvezni.Ugye egy férfinak két fontosabb testnyílása van.1.száj,2.végbél.Mivel nincs punci,így alapvetően kialakul egy hiány érzettből fakadó frusztráció . Ezt a frusztrációt növeli a másodlagos női nemi szerv a mellek hiánya,viszont olyan testrészek vannak mint a herezacskó illetve a hímtag,amit nem szeretne látni és érezni egy hetero pasi egy nőn.Az már csak hab a tortán,hogy semmilyen módon nem lenne képes elviselni egy szexuális téren kizárólag női testbe behatolni akaró férfi azt,hogy egy alárendelt szerepet imádó,de saját neméhez tartozó személy érjen hozzá a nemi szervéhez, kínálja fel magát neki.A férfi test a nőihez képes durvább,darabosabb.Ez alól szerintem a nemi erőszakban megnyilvánuló megalázás a kivétel.Ez lenne az undor és intolerancia háttere. És még nem is tárgyaltuk meg azon biszexuális férfiak vágyát,akik csupán a férfi nemi szerv iránt éreznek már-már fétisnek nevezhető vágyat,de vagy női alkathoz és női identitáshoz kötve(hermafroditák,shemalek,ladyboyok),vagy szimplán holy glore klubbokban élnék ki a vágyaikat,ahol nem kell látni a másik férfi alkatát,sem az arcát,és a hangját sem kell hallania,sem a szemébe néznie,mert akkor gyengének érezné magát,és szégyenérzés járná át,amit el akar kerülni.
2017. 12. 26. kedd 15:38  #278
Caracas79 Caracas79
A kényszer nagyúr tud lenni,de ha az ember utat enged a kíváncsiságának,a megismerés-felfedezés ösztönének,akkor már egyre kevésbé érzi azt a "ha ló nincs,akkor jó a szamár is" érzést,hanem inkább egyfajta izgalommal tekint az újdonság elé.Én is tapasztaltam,hogy kimondottan szexre nagyon kevés nő kapható,mert ha már van szex,akkor könnyen szerelembe eshetnek a szebbik nem tagjainak többsége,és tartós valamint monogám kapcsolatot akarnak.Az előző "szoftvert" azért nem könnyű "felülírni",de azért "néhány" embernek sikerül és emiatt lesznek swinger klub látogatók,nyitott szexualitásúak.Ámbár megjegyezném,hogy emberektől függően ez egy relatíve rövidebb-hosszabb ideig tartó folyamat végeredménye.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 26. vasárnap 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1542142)
2017. 11. 26. vasárnap 22:30
"Ha például nem áll rendelkezésre nőstény és a hímek szexelnek egymással, majd, amikor már lehetőség lesz nősténnyel közösülni, ugyanazok a hímek már a nőstényt választják. " Igazad van. Én például a volt barátommal azért szexeltem mer neki és nekem se akart az asszony annyit szexelni, mint amennyi az igényünk volt. Nőt találni csak szexre, meg nehéz. Ő szopni szeretet így elégített ki én meg úgy viszonoztam, hogy bennem élvezett el. Tisztán kölcsönös gyönyöradásról szólt a kapcsolat. Nem bántuk meg mindig kielégítettük egymást és az asszonyoknak sem fájt sokat a feje. )
/ 30