Nekem szabályos orgazmusom van a fenekem lyuka élvez mikor vibrizik a párom jo volna már ha igazi is jutna bele
azt mondják egyszer mindent szabad
(Ez egy válasz kirak18 üzenetére (2015. 04. 07. kedd 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 07. kedd 08:18
Kezdek rájönni, hogy biszex vagyok egyre inkább kívánok már egy faszt és sok gecit
Kezdek rájönni, hogy biszex vagyok egyre inkább kívánok már egy faszt és sok gecit
Én már tapasztalt vagyok a passzív felállásba,és szivesen kipróbálnám a ketten 1 lyukba,meg egy 3dik a számba. Mind3mat lenyelném
Teljesen igazad van!!
Mi is így vagyunk vele. Pedig én a Bi. játéknál a passzív oldalt szeretem inkább.
Nagyokat lehet élvezi egy jó társasággal!! (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 05. vasárnap 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is így vagyunk vele. Pedig én a Bi. játéknál a passzív oldalt szeretem inkább.
Nagyokat lehet élvezi egy jó társasággal!! (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 05. vasárnap 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (971622)
2015. 04. 05. vasárnap 22:34
Szia minden szeximádónak! A biszex szerintünk a szexualítás egy magasabb formája és intelligenciát is igényel. Ugyanakkor nagyon izgalmas lehetőségeket is magában hordoz! Persze csak megfelelő partnerekkel csinálva. Óriási orgazmusok lehetnek a bi többesben. Mi szeretjük. Mielőtt egyedülálló pasik írni kezdenének mi csak PÁRRAL ISMERKEDÜNK!!
irtam a megadott cimre
(Ez egy válasz mlightek3 üzenetére (2015. 02. 04. szerda 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 04. szerda 15:51
Szívesen ismerkednék én is ilyen téren,teljesen diszkréten! Kaposvár és annak vonzás körzetében. Én 35 éves vagyok ,nálam korban idősebb férfival ismerkednék,de szimpátia esetén lehet fiatalabb is Mivel az esti órákban van jobban szabad időm,ezért szeretnék olyankor vágyakról beszélgetni személyesen,izgató videókat nézni közösen ,nyugodt körülmények között és nyíltan szót ejteni,amik akár a titkos vágyaink is lehetnek ....a többi meg .... majd úgy is alakul Ha esetleg izgatóan hangzik számodra,vágyat érzel magadban rá akkor ne habozz,hanem írj nekem ....és mindent megbeszélünk cím: mlightek3@gmail.com
Szia minden szeximádónak! A biszex szerintünk a szexualítás egy magasabb formája és intelligenciát is igényel. Ugyanakkor nagyon izgalmas lehetőségeket is magában hordoz! Persze csak megfelelő partnerekkel csinálva. Óriási orgazmusok lehetnek a bi többesben. Mi szeretjük. Mielőtt egyedülálló pasik írni kezdenének mi csak PÁRRAL ISMERKEDÜNK!!
inkabb ugorj be egy fittnessstudioba aaaaa mit külföldieskedek , (egy tornaterembe), mert bizony rad ferne!!! ahelyett hogy itt nepet oktatod!!
Szóval te akarsz magyart tanítani. Hogy is van ez kedves Villy, vagy pontosabban Willy. Ha fikázni akarsz, akkor csak túrd az orrod te kis bánatos pöcs.
Te meg megtisztelnél vele ha kifáradnál innen,és nem a feszültséget keltenéd illetve beszólogatnál.Nem a te kedvedért van ez a szoba.Keresd meg a hetero beállítottságúakat Grétsy tanár úr
Az kiabál mindíg a legjobban akinek a háza ég.
Éljen a látencia!
Éljen a látencia!
Mindenki elfogadja a véleményed de mivel a topic cime az ami d ettől nem kell fikázni...mert van rengeteg topic forum nem kötelező itt lenni
Az a baj pont egy olyan ember mondja aki a bi jelentését se tudja mert buzizik, valamint csak szolok te is itt vagy az általad buziknak mondottak között....
Ez egy ilyen oldal,de te is itt vagy
Sziasztok,szombat estére keresünk,nem dohányzó,kellemes mérettel rendelkező biszex fiút,akit mindketten kényeztethetünk,a 22-32 es korosztályból
Pesten jó fej pár a mai nap folyamán nem cumizna le ?; ) írj privatot
Dombóvàr v körny.
Biszex párral ismerkedne a pàrom de én a hölg . Nem csak ö
35.170.65 kellemes mérettel rendelkezik(21\5)
szabi8025@citromail.hu
Biszex párral ismerkedne a pàrom de én a hölg . Nem csak ö
35.170.65 kellemes mérettel rendelkezik(21\5)
szabi8025@citromail.hu
Szívesen idmerkednék..
Szívesen ismerkednék én is ilyen téren,teljesen diszkréten! Kaposvár és annak vonzás körzetében. Én 35 éves vagyok ,nálam korban idősebb férfival ismerkednék,de szimpátia esetén lehet fiatalabb is Mivel az esti órákban van jobban szabad időm,ezért szeretnék olyankor vágyakról beszélgetni személyesen,izgató videókat nézni közösen ,nyugodt körülmények között és nyíltan szót ejteni,amik akár a titkos vágyaink is lehetnek ....a többi meg .... majd úgy is alakul Ha esetleg izgatóan hangzik számodra,vágyat érzel magadban rá akkor ne habozz,hanem írj nekem ....és mindent megbeszélünk cím: mlightek3@gmail.com