Heteroként éltem le az életem,míg a farkam csődöt nem mondott! Gondoltam kipróbálom,de nekem sajnos nem jött be!Így maradok tisztelettel azok felé,akik megszerették! Sok élvezetet kívánok mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!
"Tisztelnünk kellene azt aki felajánlja a testét, élvezetre ." Egyetértek veled. Ő ad örömet neki. Volt egy srác aki itt dolgozott a városban, de nem itt lakott. Beszélgettem vele és panaszkodott, hogy nem talál nőt a masztit meg már unja. Megsajnáltam -mert tudom milyen az amikor a maszti van csak- s felajánlottam neki, hogy leszek a nője amíg itt dolgozik. "használjon" ha megkíván. Kiegyensúlyozottabb lett, Minden alkalomkor amikor elélvezett bennem, nekem jólesett,hogy örömet adhattam neki. Ezt szerintem tisztelni kell.
(Ez egy válasz bi_david üzenetére (2019. 07. 22. hétfő 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 22. hétfő 15:39
Szerintem nem elítélendő, legalábbis én nem ítélem el akár férfi akár nő. Biztosan van olyan aki lenézi megalázza az éppen "használt" partnert (kurvát) ez sajnos szerintem elkerülhetetlen, de ez nem jó. Tisztelnünk kellene azt aki felajánlja a testét, élvezetre még akkor is ha ezért pénzt kér cserébe.
üdv!)
én is nagyon kíváncsi voltam rá, hogy milyen faszt szopni)
és hajtott a vágy is átélni helyzetet)) adódott rá alkalom és éltem vele))
jó volt... élveztem a szopást) ezért végig csináltam, és hagytam, hogy a számba élvezzen.. és le is nyeltem spermáját)) nem bántam.. és ismételtem is... és szerintem fogok is még finom farkat élvezésig szopni)) (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 22. hétfő 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
én is nagyon kíváncsi voltam rá, hogy milyen faszt szopni)
és hajtott a vágy is átélni helyzetet)) adódott rá alkalom és éltem vele))
jó volt... élveztem a szopást) ezért végig csináltam, és hagytam, hogy a számba élvezzen.. és le is nyeltem spermáját)) nem bántam.. és ismételtem is... és szerintem fogok is még finom farkat élvezésig szopni)) (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 22. hétfő 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (86993)
2019. 07. 22. hétfő 10:42
Nem tudom hogy az mennyire biszexualitás vagy kíváncsiság, az hogyha kíváncsi lennék arra milyen valakit leszopni. Viszont se nem a lénye sem semmije nem érdekel. inkább az érdekel hogy milyen az. maga a tény.
Szerintem nem elítélendő, legalábbis én nem ítélem el akár férfi akár nő. Biztosan van olyan aki lenézi megalázza az éppen "használt" partnert (kurvát) ez sajnos szerintem elkerülhetetlen, de ez nem jó. Tisztelnünk kellene azt aki felajánlja a testét, élvezetre még akkor is ha ezért pénzt kér cserébe.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 21. vasárnap 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4026692)
2019. 07. 21. vasárnap 16:23
Ha fiu kurválkodik arrol mit gondoltok?
szeretném kiprobálni hogy pasi használ
bisex vonalon.
![wink](images/smilies/wink.gif)
Szia. Szerintem nem kell keresni a választ, hogy minek számít, a lényeg, hogy kívánod és szerintem ki kell próbálni. Egy diszkrét ápolt idegennel, aki hasonló gondolkodású. Ha nem jön be akkor el kell felejteni és nem keresni többet a lehetőséget, de ha megvan a vágy ha néha előjön akkor kell valaki más akkor is ha az első nem volt a legjobb élmény.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 22. hétfő 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (86993)
2019. 07. 22. hétfő 10:42
Nem tudom hogy az mennyire biszexualitás vagy kíváncsiság, az hogyha kíváncsi lennék arra milyen valakit leszopni. Viszont se nem a lénye sem semmije nem érdekel. inkább az érdekel hogy milyen az. maga a tény.
Sziasztok!
Párommal szóba került, hogy szívesen bevenne pasit 3.nak, de nem csak úgy simán hanem bi alapon is. Vagyis míg én erény övben vagyok mi ketten "nők" kényeztethetnénk a pasit... Vibrátorral és felcsatolhatóval rendszeresen szokott velem játszani és "szerepcsere" működni szokott. Meg valahol izgat is a dolog milyen lenne egy hús-vér farkat szopni vagy a seggemben érezni. Aki már próbálta azoknak szólna igazából a kérdésem. MILYEN? Érdemes kipróbálni? Engem csak addig izgat a dolog míg el nem élvezek utána már annyira nem... Ezért is lenne erényöv.
Párommal szóba került, hogy szívesen bevenne pasit 3.nak, de nem csak úgy simán hanem bi alapon is. Vagyis míg én erény övben vagyok mi ketten "nők" kényeztethetnénk a pasit... Vibrátorral és felcsatolhatóval rendszeresen szokott velem játszani és "szerepcsere" működni szokott. Meg valahol izgat is a dolog milyen lenne egy hús-vér farkat szopni vagy a seggemben érezni. Aki már próbálta azoknak szólna igazából a kérdésem. MILYEN? Érdemes kipróbálni? Engem csak addig izgat a dolog míg el nem élvezek utána már annyira nem... Ezért is lenne erényöv.
Ha fiu kurválkodik arrol mit gondoltok?
szeretném kiprobálni hogy pasi használ
bisex vonalon.
"Szerintünk a biszex a szexualitás egy magassab formája, a vágyaknak a teljes megélése, a teljes szexuális szabadság. Nem véletlenül volt ez már az ókori rómaiaknál egy teljesen természetes mindenkori dolog, a poligámiával, orgiákkal együtt."
Teljes mértékben egyetértek veletek. Nekem isteljesen természetes ,A testem egésze (farkam, popóm) élvezi a szexet. mind nővel mind férfival. És viszont élvezhető a testem minden része. .Miért lenne ez baj? Ha élvezzük a test adta gyönyört?
Teljes mértékben egyetértek veletek. Nekem isteljesen természetes ,A testem egésze (farkam, popóm) élvezi a szexet. mind nővel mind férfival. És viszont élvezhető a testem minden része. .Miért lenne ez baj? Ha élvezzük a test adta gyönyört?
Régi vágyam egy szép farkat szájjal kényetetni, amíg tele nem lövi a szám.
Sziasztok! Sajnos még nem sikerült kipróbálni, de nagyon izgat milyen lehet farokkal játszadozni, szopni vagy amikor benne van a seggemben
Akinek van élménye örömmel venném ha megosztaná
![smile](images/smilies/smile.gif)
A Forum, blog alatt, tehát itt, ahol most is vagy, menjél négyet lefelé s megtalálod: Társkeresés.
(Ez egy válasz odi77 üzenetére (2019. 06. 24. hétfő 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt kérdezem én is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 23. vasárnap 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4025412)
2019. 06. 23. vasárnap 08:32
Milyen az amikor társkereső?
Én szívesen szopatnák valakit. Kezdő pasi vagyok.
Marcali-Keszthely környékén bisex csajok, párok, esetleg srácok?
Milyen az amikor társkereső?
Sziasztok!Párral szívesen ismerkednék biszex alapon.
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
2019. 06. 16. vasárnap 17:22
Szerintünk hármasban legjobb a biszexualitás. Nagyon szeretem mikor nővel és pasival is vagyok egyszerre. A nejem imádja mikor leszopom azt a férfit akivel éppen dug. Szerintünk a biszex a szexualitás egy magassab formája, a vágyaknak a teljes megélése, a teljes szexuális szabadság. Nem véletlenül volt ez már az ókori rómaiaknál egy teljesen természetes mindenkori dolog, a poligámiával, orgiákkal együtt. És egy akkori szinten fejlett kultúrájú, művelt népről beszélünk.
Ez így igaz
(Ez egy válasz Free Love üzenetére (2019. 06. 16. vasárnap 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
![worship](images/smilies/worship.gif)
Szerintünk hármasban legjobb a biszexualitás. Nagyon szeretem mikor nővel és pasival is vagyok egyszerre. A nejem imádja mikor leszopom azt a férfit akivel éppen dug. Szerintünk a biszex a szexualitás egy magassab formája, a vágyaknak a teljes megélése, a teljes szexuális szabadság. Nem véletlenül volt ez már az ókori rómaiaknál egy teljesen természetes mindenkori dolog, a poligámiával, orgiákkal együtt. És egy akkori szinten fejlett kultúrájú, művelt népről beszélünk.
Nagyon jó élmény lehet. Én még sajnos nem tudtam kipróbálni. Az is izgat, ha engem szopnak, de fordítva is kipróbálnám...
(Ez egy válasz Free Love üzenetére (2019. 06. 16. vasárnap 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)