Nem is egyszer. Amikor a kolléganő felizgatott . Mondtam is neki hogy most miatta kell levezetnem a feszöltséget
Volt olyan eset is, hogy az ügyfél, egy doki nem ért rá, és a kb 55 éves szomszédasszonyt küldte át, hogy beengedjen a lakásba. A hölgy végig ott volt a konyhában, valami könyvet olvasott. Én a spájzban dolgoztam a hűtő takarásában. A nő elmondta, hogy nagyon megdugatná magát a dokival, de nem kölcsönös a vágy. Elővettem a farkam, mozgattam a bőrt, így beszélgettünk. Mire lényegre tértem volna, csöngettek, jött valaki, aztán esély sem volt folytatni a beszélgetést.
van aki nem..
Nagyonissss
Sőt, még dugtam és szopattam is melo után, zuhanyzás közben a melohelyemen!! Szuper izgalmas volt!!
Jó néhány alkalommal
Másik sztori: kertes családi ház a XV. kerületben, régi ház, hosszú kerttel, nagy terasszal. Zárt kerítés, kapu, utcáról nem lehet belátni. Délben leültem a teraszon ebédelni, aztán jött a gondolat, mi lenne, ha
... bokáig letoltam a nadrágomat, és vertem a farkam. Közben sokszor körbenéztem, nehogy lebukjak, mert ha hazajött volna bárki, a váratlan kapunyitás után már nem lett volna idő öltözni. Nagyon felizgatott, hogy egy udvaron önkielégítek, pár méterre tőlem meg megy a forgalom, az utcán emberek , veszélyes és izgató szitu.
... bokáig letoltam a nadrágomat, és vertem a farkam. Közben sokszor körbenéztem, nehogy lebukjak, mert ha hazajött volna bárki, a váratlan kapunyitás után már nem lett volna idő öltözni. Nagyon felizgatott, hogy egy udvaron önkielégítek, pár méterre tőlem meg megy a forgalom, az utcán emberek , veszélyes és izgató szitu.
Szerintem ezt több nő csinálja,mint ferfi én ismerek ápolónőket,tüdőszürős csajt,fogasszati asszisztens csajt,szülésznőt,óregekotthonában dolgozó csajt akik masztiztak a munkahelyükön ebből kiindulva ez egy nagyon általános szinte megszokott dolog
Mesélj még, szívesen vesszük...
EZ a bejegyzésed ma is aktuális. Sokan nem merik vállalni. Aki már átélt kielégülést az megteszi ha szüksége van rá.
(Ez egy válasz Adel25 üzenetére (2013. 08. 18. vasárnap 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 18. vasárnap 15:00
A kérdés szerintem értelmetlen. Mindeni masztizott már a munkahelyén - legfeljebb az a kérdés, hogy rendszeresen űzöd-e, vagy egyszer-egyszer megesett, de nem jellemző.
Igen
Csak azt mond meg mit dolgozol. Nagyon kíváncsi vagyok.
(Ez egy válasz kelza üzenetére (2021. 04. 22. csütörtök 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Ugyan nincs mit öccá vagy inkább ezeröccá így occó lenni naon
(Ez egy válasz kelza üzenetére (2021. 04. 22. csütörtök 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Feltétlen ezt fogom tenni, köszönöm a felvilágosítást
Nehéz lehet így hogy te sem tudod! De a lényeg tanulmanyozd kicsit a női fogalmazás és szóhasználatot, mert más mint a férfiaké, ha csak nem új evolúciós csoda vagy sok sikert
Puszipacsi (Ez egy válasz kelza üzenetére (2021. 04. 22. csütörtök 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Puszipacsi (Ez egy válasz kelza üzenetére (2021. 04. 22. csütörtök 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor nem
Igen persze hogy nő vagy
(Ez egy válasz kelza üzenetére (2021. 04. 22. csütörtök 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Nő vagyok
Pasiként hogy van nunád? Műtét?
(Ez egy válasz kelza üzenetére (2021. 04. 22. csütörtök 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 22. csütörtök 12:19
Addig teszem míg lehet, bánom is én hol vagyok. Ha kell, akkor kell, nincs mit tenni. Szerencsés vagyok, a csiklóm 5 percenként egy atom bomba. Szó szerint. És ha már ezt kaptam, ki is használom abból baj nem lehet