Persze.Heti szinten kb 4-5-ör kiverem magamnak.
Igen
Rendszeresen, amikor csak lehetőség van rá..
Igen , jó párszor ebéd időben / de szerintem többen is a munkahelyemen 100% /
Izgató nagyon,taliztunk a raktárban a jó seggű kolleginámmal,lehajolt előttem,rátettem a kezem a popsira és simiztem neki.Fogta a kezem és előrehúzta a puncihoz,benyúltam neki,szűk volt és az izgalomtól hamar nedvesedett,benyúltam az ujjammal mélyen zihálni kezdett,nagyon élvezte de ennyi volt mert bejöttek mások is...
Ma is játszottam magammal a pult mögött : )
na ná,......sőt rendszeresen dugunk is
Na ná,.....sőt már dugtunk is, nem is egyszer
párommal sex chateltem és pult mögött játszottam magammal amit a próba fülkében fejeztem be : )
szerencsére délben nem volt senki csak én
szerencsére délben nem volt senki csak én
most is éppen..
Igen. Volt hogy le kellett vezetni a feszültséget.
imádom melóban kiverni, ha valakit érdekel telefonba meghallgathatja
Előfordult már sokszor minden nap legalább egyszer ejakulálnom kell...
Minden munkahelyemen masztiztam.....mindig masztizok
Igen masztiztam többször is!
Igen.
Sajnos olyan szexéhségem van ami nem bír ki 8-9 órát.
De a legjobb, hogy egy kedves kolléganőm szokott nekem segíteni, hogy ne nekem kelljen magamat megszeretgetnem.
Sajnos olyan szexéhségem van ami nem bír ki 8-9 órát.
De a legjobb, hogy egy kedves kolléganőm szokott nekem segíteni, hogy ne nekem kelljen magamat megszeretgetnem.
igen
Én mikor olyan helyen dolgoztam minden nap kivertem a farkam a melóhelyen!A kedvenc sztárcsajaimra akik a következők voltak és azok még ma is!Baby Gabi,Bálint Toncsi,Zimány Linda,Ada és az ex-vénuszos Varga Zsuzsára
nincs erre egy neked való oldal, tudod milyen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 28. szerda 00:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (808239)
2013. 08. 28. szerda 00:34
En a multkor az edzoteremben edzes utan elmentem tusolni. Olyan a tusolo, hogy zold uveg falak valasztjak el a tusolokat egymastol ahol homalyosan at lehet latni a tusolokba. A mellettem levoben egy srac tusolt es alig hittem a szememnek amikor arra figyeltem fel, hogy veri maganak, hogy huzogatja a farkat.
Teljesen megbabonazott, hogy valaki nyilvanos tusoloban veri a farkat aztan azon kaptam magam, hogy all a farkam es en is elkezdtem verni. O hamarabb elelvezett, nekem tovabb tartott, de vegig egymas fele voltunk fordulva.
Eleg nagyot elveztem.
Teljesen megbabonazott, hogy valaki nyilvanos tusoloban veri a farkat aztan azon kaptam magam, hogy all a farkam es en is elkezdtem verni. O hamarabb elelvezett, nekem tovabb tartott, de vegig egymas fele voltunk fordulva.
Eleg nagyot elveztem.
Naná! Két csajjal vagyok egy irodában! Néha muszáj kimennem könnyíteni magamon!