Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2013. 08. 14. szerda 23:13  #53
Törölt felhasználó (846377)
Sziasztok!
Holnap írok választ a kommentekre, mert ma boroztam két haverral, és bekerült egy kis vodka is a csapatba. XD

Addig is szép álmokat nektek. wink
2013. 08. 14. szerda 10:07  #52
ravenna ravenna VIP Admin
OFF: szerintem ne provokáljátok mert abból könnyen személyeskedés lehet. Az pedig nem egészséges!
2013. 08. 14. szerda 09:34  #51
mrnudl mrnudl
Sajnos én is csak kifogásokra számítok Vadászkutya részéről, de héééé
Vadászkutya gyerünk cáfolj ránk! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 14. szerda 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857830)
2013. 08. 14. szerda 09:31
..Teremtened kell ismerkedési szituációkat. Járj el táncolni, jógázni, olyan helyekre ahova a lányok szeretnek járni. ..

Megpróbálok jósolni...szerintem Vadászkutya ezeket a lehetőségeket kizárja, hiszen ehhez pénz kell! Ez csak a gazdagok ismerkedési módszere.
2013. 08. 14. szerda 09:31  #50
..Teremtened kell ismerkedési szituációkat. Járj el táncolni, jógázni, olyan helyekre ahova a lányok szeretnek járni. ..

Megpróbálok jósolni...szerintem Vadászkutya ezeket a lehetőségeket kizárja, hiszen ehhez pénz kell! Ez csak a gazdagok ismerkedési módszere.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 14. szerda 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (745787)
2013. 08. 14. szerda 08:28
Még egy gondolat aztán én befejeztem. smile

Teremtened kell ismerkedési szituációkat. Járj el táncolni, jógázni, olyan helyekre ahova a lányok szeretnek járni. Nem ártana kifejleszteni magadban azt a készséget, amit önálló ízlésnek hívnak! Ez általában egy átlag fiúnál kialakul úgy 14-16 év között, de semmi sem késő. Nem támaszkodhatsz más emberek ízlésére, ha a Te életedről van szó.

Az önbecsülésről:
Tudnod kell, hogy Te is az egész része vagy, de egyszeri és megismételhetetlen. Dolgod van itt, mert ezért vagy itt. Egy pár is vár, csak meg kell találnod!
2013. 08. 14. szerda 08:28  #49
Még egy gondolat aztán én befejeztem. smile

Teremtened kell ismerkedési szituációkat. Járj el táncolni, jógázni, olyan helyekre ahova a lányok szeretnek járni. Nem ártana kifejleszteni magadban azt a készséget, amit önálló ízlésnek hívnak! Ez általában egy átlag fiúnál kialakul úgy 14-16 év között, de semmi sem késő. Nem támaszkodhatsz más emberek ízlésére, ha a Te életedről van szó.

Az önbecsülésről:
Tudnod kell, hogy Te is az egész része vagy, de egyszeri és megismételhetetlen. Dolgod van itt, mert ezért vagy itt. Egy pár is vár, csak meg kell találnod!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 13. kedd 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 13. kedd 17:10
Vagyis nem tudod megfogalmazni még a saját szavaiddal sem, hogy mit takar pl. "önbecsülés", csak szajkozód, és rábököd, hogy majd az agyturkász megmondja?

Hirdeted ország világ előtt, hogy te mindekit megkaphatsz? Jól van elhiszem csak te kaphatsz akárkit senki más.

A szomszéd Rita jobb, mint a Playboyos maca? Nekem a playboyos maca jobban beindítja a fantáziámat, mint a szomszéd Rita, de ez legyen a te dolgod.

Nem szakemberre van szükségem, a sikerélmények bőven megfelelnének annak, hogy kimozdítsanak a jelenlegi állapotomból.

Egyébként én is nagyon unom már ezt a vitát. Semmi értelme.
2013. 08. 13. kedd 20:08  #48
ravenna ravenna VIP Admin
Drága Vadászkutya!
Kérlek, szedd össze magad. Ne arra pazarolj energiát, hogy itt meggyőzd magad arról hogy ami történt veled, annak oka minden, amit itt felsoroltál. Arra inkább, hogy változz, megváltozz. És így sikeres legyél.
Egy nőhöz, legyen az "jó nő" vagy átlagos az az út vezet, ahol a férfi látja merre akar menni, és határozott, képes tenni is ezért. Ezért légy férfi és ne keseregj!
Másrészt a "playboy maca" kép, ami tetszik neked az illúzió. Kívánom Neked, találkozz velük bárhol, "smink" és playboy háttér nélkül. Hidd el átlagnők, de a többségük nem annyira okos mint amit elóadnak magukról. És vakolat nélkül tucatcikk mind. Ne rájuk vadássz, hanem ismerd meg a nőt, a nőket és megtalálod azt aki kell neked!
A szépségről és csúfságról pedig keress meg két könyvet: Uberto Eco: A szépség, illetve A csúfság c. könyvét.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 13. kedd 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagyis nem tudod megfogalmazni még a saját szavaiddal sem, hogy mit takar pl. "önbecsülés", csak szajkozód, és rábököd, hogy majd az agyturkász megmondja?

Hirdeted ország világ előtt, hogy te mindekit megkaphatsz? Jól van elhiszem csak te kaphatsz akárkit senki más.

A szomszéd Rita jobb, mint a Playboyos maca? Nekem a playboyos maca jobban beindítja a fantáziámat, mint a szomszéd Rita, de ez legyen a te dolgod.

Nem szakemberre van szükségem, a sikerélmények bőven megfelelnének annak, hogy kimozdítsanak a jelenlegi állapotomból.

2013. 08. 13. kedd 19:04  #47
fantasy87 fantasy87
természetesen én is szeretnék segíteni, csak a korábbi kommentek elolvasása miatt tört ki belőlem a looser címke kiosztásának ötlete. Kedves Vadászkutya (és többiek) sajnos nekem úgy tűnik, hogy jelenleg az egyetlen ötleted az előrébb jutás érdekében az, hogy nyafogsz. Nem használtam volna ezt a szót egy-két komment után, mert annyi kell, hogy ki tudd írni magadból a gondot és mi is jobban értsük a helyzetedet. De miután számtalan ötlet, javaslat, tanács érkezett, te csak sértődötten annyit tudsz kérdezni, hogy
Az nem megoldás, hogy jöttök a "próbálkozni kell" Igen!! De hol? Mikor? Hogyan? Miért?
Számold meg hányan írták, hogy tölts fel néhány nyomorult képet magadról. Megtetted?
Én 22 voltam amikor elvesztettem egy itt megismert hölggyel (előtte barátnő se volt). Előtte hasonlóan szomorú voltam mint te, csak az volt a különbség, hogy én ezt nem akartam hagyni.
1) rögtön az elején töröld ki ezt az egész szex meg kapcsolat témát a fejedből. Én onnantól tudtam elkezdeni beszélgetni lányokkal társaságban, buliban akárhol, hogy olyankor nem arra gondoltam, hogy óó itt ez a lány talán ő vele össze jön. Amíg ezt nem tettem meg mindig stresszeltem amikor egy csaj szóba állt velem, mert azon izgultam, hogy jaj csak nehogy elrontsam, vagy olyat mondjak neki amivel elriasztom. Nem riasztottam el, de többször egyik sem akart velem találkozni. A változtatás után már voltak randijaim, mert lazán magamat adtam. Olyan témákat hoztam fel amikhez értek vagy érdekelnek. Természetesen volt olyan amikor nekem nem lett szimpi, volt amikor látványosan untattam, de abbahagytam azt, hogy minden ilyen eset után könnyes szemmel menjek haza. +1 tapasztalat volt mindegyik. Aztán szépen lassan jöttek azok az esetek amikor ugyan nem lett folytatás de nagyon élveztük egymás társaságát. Na ez adott igazán önbizalmat.
2) TEGYÉL FEL KÉPET MAGADRÓL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én tettem annak idején + nem nyafogtam = összejött egy este Persze nyilván nem ilyen egyszerű és egy nagy adag mázli is kellett hozzá, de úgy ahogy te csinálod.... semmi esélyed.
3) én a valóságban is próbálkoztam, meg a neten is. Egyiket sem helyeztem a másik fölé.

Most hirtelen más nem jut eszembe, de ha igen majd még írok
2013. 08. 13. kedd 18:46  #46
Nem akarom magam ezzel fárasztani! Ha valóban ilyen szintű problémáid vannak, ahhoz szakember kell! Nem is igazán szerencsés, ha így látatlanban jobban belemélyedek.

A szépségről, jónőségről:

Annak idején amikor az első "újkori" szépség verseny volt a sulink egy tanulója lett a harmadik. Persze, hogy büszkék voltunk erre. Kicsit azonban csodálkoztunk is, mert a nevezett lány osztályában, nem a suliban, négy-öt sokkal jobb nő volt rajta kívül... Hát ilyen ez! smile A suli srácainak közvélekedése szerint, még mielőtt újra leízlésficamosoznak egyesek. smile

2013. 08. 13. kedd 17:10  #45

(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 13. kedd 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 13. kedd 15:56
Konkrétan senki sem születik megnyerő személyiséggel. A külső az egy dolog, ugyan az lehet nagyon megnyerő jól menedzselve, és lehet riasztó elhanyagoltan. Az, hogyan nézel ki rajtad múlik túlnyomórészt. A személyiség fejleszthető. Az, hogy 20-25 évesen mennyire vagy megnyerő csak rajtad múlik.

A beteges és a beteg nem ugyan az! smile

Betegesnek azt, mondtam amikor elkezdte a kollegád fikázni az ízlésemet. Rendben van, hogy kognitív disszonancia, de ennyire? smile

A többi kérdésedre azt mondanám, hogy kedves vadászkutya itt az ideje, hogy fölkeress valami lelkiproblémákkal foglalkozó szakembert, de minél hamarabb!
2013. 08. 13. kedd 16:45  #44
Igen iserf! Akár a top kategóriás modell lányt is, ha léteznek kategóriák egyáltalán és nem CSAK emberek vannak, ahogy én gondolom.

Hidd el, hogy sokszor a szomszéd Rita ezerszer jobb nő, mint a Play Boyos Maca! Csak ne legyél rest kinyitni a szemed és látni is vele!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 13. kedd 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (160892)
2013. 08. 13. kedd 16:17
Nem kell sajnálnod engem, mert nincs miért. Egyáltalán nem fikáztam az ízlésedet, de te azt írtad, hogy bárkit megkaphaszt akit akarsz. Szerintem ez azt jelenti, hogy top kategóriás modell lányt is. De hagyjuk is, nincs értelme folytatni. Részemről téma lezárva.
2013. 08. 13. kedd 16:17  #43
Nem kell sajnálnod engem, mert nincs miért. Egyáltalán nem fikáztam az ízlésedet, de te azt írtad, hogy bárkit megkaphaszt akit akarsz. Szerintem ez azt jelenti, hogy top kategóriás modell lányt is. De hagyjuk is, nincs értelme folytatni. Részemről téma lezárva.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 13. kedd 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 13. kedd 15:58
A hozzászólásodból!

Nem akarnék lekezelő lenni, hiszen sajnállak, de a kiskutyába is belerúgnak ha harapni acsarkodik. smile
2013. 08. 13. kedd 16:16  #42
Demona Demona VIP Admin
Javaslok egy kis jeges finomságot erre a forró hangulatra felkialtas
A lúzer érzetet nem a lúzerfelirat homlokra biggyesztésével és szembesítésével kellene még jobban erősíteni, inkább segíteni kellene tapasztalatokkal miként vagy mitől lehet valaki magabiztosabb.....
A tapasztalatlanságra pedig sok sok gyakorlást tapasztalt partnerekkel...
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
2013. 08. 13. kedd 15:58  #41
A hozzászólásodból!

Nem akarnék lekezelő lenni, hiszen sajnállak, de a kiskutyába is belerúgnak ha harapni acsarkodik. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 13. kedd 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 13. kedd 15:43
Nem értem, miért beszélsz ilyen lekezelő stílusban - nem csak velem, hanem mással is- és honnan tudod, hogy velem milyen nők állnak szóba?
2013. 08. 13. kedd 15:56  #40
Konkrétan senki sem születik megnyerő személyiséggel. A külső az egy dolog, ugyan az lehet nagyon megnyerő jól menedzselve, és lehet riasztó elhanyagoltan. Az, hogyan nézel ki rajtad múlik túlnyomórészt. A személyiség fejleszthető. Az, hogy 20-25 évesen mennyire vagy megnyerő csak rajtad múlik.

A beteges és a beteg nem ugyan az! smile

Betegesnek azt, mondtam amikor elkezdte a kollegád fikázni az ízlésemet. Rendben van, hogy kognitív disszonancia, de ennyire? smile

A többi kérdésedre azt mondanám, hogy kedves vadászkutya itt az ideje, hogy fölkeress valami lelkiproblémákkal foglalkozó szakembert, de minél hamarabb!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 13. kedd 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 13. kedd 15:17
Örülünk neki!

Igen aki sikertelen és ez frusztrálja, és próbál racionálisan levezethető, és kiszámított kockázattal rendelkező megoldást találni a problémákra az egy beteges állat..

Az nem megoldás, hogy jöttök a "próbálkozni kell" Igen!! De hol? Mikor? Hogyan? Miért?

"csak beszélni kell a lányokkal" Igen! Mit? Hogyan? Miért? Meddig?

"önbecsülés" Mi az önbecsülés? Miért fontos? Miben segít és miért? Hogyan lehet rá szert tenni? Hogyan tartható meg?

"önbizalom" Ugyanez mint az "önbecsülésnél"

STB:

Nem mindenki születik megnyerő személyiséggel, jóképűséggel, v gazdag családba, aminek eredményeképpen népszerű mindenhol, a többire meg azt mondják, hogy egy lúzer, és mehet a szemétbe.
2013. 08. 13. kedd 15:43  #39
Nem értem, miért beszélsz ilyen lekezelő stílusban - nem csak velem, hanem mással is- és honnan tudod, hogy velem milyen nők állnak szóba?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 13. kedd 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 13. kedd 14:42
Igen nagyon valószínű, de mit számít ha nekem jó.

Más kérdés, hogy valószínű összefosnád magad, ha látnád azokat a lányokat, akik a barátnőim, szeretőim voltak, vagy akár a feleségemet, vagy a kedvesemet. Nekem ők nagyon tetszettek ettől még épp csúnyácskák is lehetnének, de nagyon jó nők voltak. Mindegyik a maga módján. De Te nem is álmodozhatsz ilyenekről, mert valószínű semmilyenek sem állnak veled szóba.

Iszonyú betegesek vagytok!

(Nem személyeskedni akartam, elnézést Ravenna!)
2013. 08. 13. kedd 15:17  #38
Örülünk neki!

Igen aki sikertelen és ez frusztrálja, és próbál racionálisan levezethető, és kiszámított kockázattal rendelkező megoldást találni a problémákra az egy beteges állat..

"csak beszélni kell a lányokkal" Igen! Mit? Hogyan? Miért? Meddig?

"önbecsülés" Mi az önbecsülés? Miért fontos? Miben segít és miért? Hogyan lehet rá szert tenni? Hogyan tartható meg?

"önbizalom" Ugyanez mint az "önbecsülésnél"

STB:

Nem mindenki születik megnyerő személyiséggel, jóképűséggel, v gazdag családba, aminek eredményeképpen népszerű mindenhol, a többire meg azt mondják, hogy egy lúzer, és mehet a szemétbe.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 13. kedd 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 13. kedd 14:42

Más kérdés, hogy valószínű összefosnád magad, ha látnád azokat a lányokat, akik a barátnőim, szeretőim voltak, vagy akár a feleségemet, vagy a kedvesemet. Nekem ők nagyon tetszettek ettől még épp csúnyácskák is lehetnének, de nagyon jó nők voltak. Mindegyik a maga módján. De Te nem is álmodozhatsz ilyenekről, mert valószínű semmilyenek sem állnak veled szóba.

2013. 08. 13. kedd 15:12  #37
Mint írtam NINCS TAPASZTALATOM!!! Ergó nem tudok semmit meghatározni a számodra ezzel kapcsolatban, és ez a válaszom a másik topkban szereplő hozzászólásodra.

Egyébként megleptél azzal "szívesen olvasol engem" tetszik, ahogy savazok össze-vissza, vagy miért olvasol "szívesen"?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 13. kedd 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 13. kedd 13:50
Akkor most mi legyen? Mert ez így erősen patthelyzet. Szidod a nőket, mert szerinted válogatnak... persze te sem engeded lejjebb a lécet, mert neked az ocsúnál azért több jár. Alanyi jogon...persze. Én nagyon szívesen olvasgatlak hétről hétre, csak azon töröm a fejem, hogy hogyan lesz ebből így bármi is? Izé... ilyen kompromisszumkészség, ilyesmi nem jöhet szóba?
Amúgy kiváncsivá tettél, hol húzod meg a határvonalat, mi az a szint, aminél lejjebb te nem vagy hajlandó menni? Mit kell tudni, hogyan kell kinézni annak a nőnek, aki neked szóbajöhet? Ééééés... mi az, amit te ebbe a kapcsolatba invesztálni hajlandó vagy?
2013. 08. 13. kedd 14:42  #36

(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 13. kedd 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 13. kedd 12:47
Pont leírtad a lényeget:
"Nekem az a jó nő, aki tetszik, aki vonz. Erősen leszarom, hogy Te vagy más mit gondol róla."

Szóval lehet, hogy te, akit jó nőnek gondosz az a többség szemében mondjuk közepes, legalábbis én erre következtetek. Ezzel nincs is semmi baj, csak akkor ne írj ilyeneket:
"Azt szerzek meg magamnak, akit akarok."
2013. 08. 13. kedd 13:50  #35
Akkor most mi legyen? Mert ez így erősen patthelyzet. Szidod a nőket, mert szerinted válogatnak... persze te sem engeded lejjebb a lécet, mert neked az ocsúnál azért több jár. Alanyi jogon...persze. Én nagyon szívesen olvasgatlak hétről hétre, csak azon töröm a fejem, hogy hogyan lesz ebből így bármi is? Izé... ilyen kompromisszumkészség, ilyesmi nem jöhet szóba?
Amúgy kiváncsivá tettél, hol húzod meg a határvonalat, mi az a szint, aminél lejjebb te nem vagy hajlandó menni? Mit kell tudni, hogyan kell kinézni annak a nőnek, aki neked szóbajöhet? Ééééés... mi az, amit te ebbe a kapcsolatba invesztálni hajlandó vagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 13. kedd 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 13. kedd 10:12
Aki nekem bejön, annak én soha nem tetszem, ez mindig is így volt. Ha eddig sem változott a helyzet, akkor ezek után sem fog.
2013. 08. 13. kedd 13:45  #34
Én egyenlőre nem barátnőt akarok, hanem szexuális élményeket, tapasztalatod szerezni, megismeri mi az ami nekem kell a szexben. Sok nőt akarok megismerni, megd...ni, hogy megtudjam fogalmazni, milyen nőt akarok valójában!
/ 5