Kb két éves folyamat volt mire eljutottunk a négyes kalandig, volt masszőr srác,aki csak ujjal elégítette ki .
Közben sok sok beszélgetéssel,nekünk a beszélgetősebb emberibb történet jött be.Gyors randi és egyből szex nem
ment..Itt jegyzem meg hogy mindenkinek más a más.....Másodiknak is srác volt akit már orálisan is kényeztetett.utána buliban megint egy srác,ott már medencében ketten közre kaptuk .Ezek után voltunk párral,amiután érezhetően volt egy pici feszültség benne ahogy látott dugni egy másik nővel,de ezt is kibeszéltük..
Most már lányt is behozhatnánk egyedül ha lenne..Viszont így hogy tudjuk kinek mi tettszik és milyen minőségben háááát elég nehéz lett a választás,találni párt...
Közben sok sok beszélgetéssel,nekünk a beszélgetősebb emberibb történet jött be.Gyors randi és egyből szex nem
ment..Itt jegyzem meg hogy mindenkinek más a más.....Másodiknak is srác volt akit már orálisan is kényeztetett.utána buliban megint egy srác,ott már medencében ketten közre kaptuk .Ezek után voltunk párral,amiután érezhetően volt egy pici feszültség benne ahogy látott dugni egy másik nővel,de ezt is kibeszéltük..
Most már lányt is behozhatnánk egyedül ha lenne..Viszont így hogy tudjuk kinek mi tettszik és milyen minőségben háááát elég nehéz lett a választás,találni párt...
Ez egy olyan gyakran felmerülő téma, ezért próbálom összeírni a mi utunkat a nyitás felé, hogy egyben meglegyen. Gondolom ahány pár annyi út.
mi voltúnk hármasban két ff egy nő de nem mentűnk a többes szex felé
ezt ma is élvezzük ha van pasi
ezt ma is élvezzük ha van pasi
Szuper formában van tetszik mindkettőnknek
(Ez egy válasz kedvesem52 üzenetére (2021. 12. 11. szombat 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
2021. 12. 11. szombat 10:48
Mi már nem tartozunk a fiatal korosztályba. A párom, mint a képeken látjátok, bomba jól tartja magát, én átlagos pasi vagyok. Egy fél éve vetődött fel bennem hogy dobjuk fel az amúgy nem unalmas szexuális életünket egy pasi bevonásával. A Kedvesem először nem értette a dolgot, azt mondta hogy én elég vagyok neki. Azt hitte hogy egy plusz nőre vágyok és így akarom belevinni a dologba. Én kerestem neki különböző történeteket amiben egy pár harmadiknak egy férfit von be és ezek eléggé felkeltették benne a vágyat.
Végül elkezdtünk keresni és szerencsénkre találtunk egy nagyon kedves, sportos, intelligens férfit. A személyes találkozón mindannyian izgultunk, de megvolt a kölcsönös szimpátia, ezért alig vártuk az első éles alkalmat.
Mikor elérkezett a nap, mi már nagyon izgatott állapotban voltunk, kedvesem úszott a nedvességben. Megérkezett a vendégünk, mosakodás, ölelés, csók és már minden úgy ment, mintha mindig ezt csináltuk volna. Megvolt az összhang, mindenki a megfelelő helyen volt a kellő időben. Fantasztikusan sikerült!! Mi utána rászántuk az időt hogy a párom és köztem lévő kapcsolatot egy újabb szeretkezéssel, beszélgetéssel, érintésekkel megerősítsük.
Minden nagyon jól sikerült és várjuk a következő alkalmat.
Csak az vágjon bele, aki biztos magában és biztos a párjában. Nekünk egy új élmény volt, ami még jobban összeköt bennünket és feldobja a szexuális életünket akkor is amikor ketten vagyunk.
Végül elkezdtünk keresni és szerencsénkre találtunk egy nagyon kedves, sportos, intelligens férfit. A személyes találkozón mindannyian izgultunk, de megvolt a kölcsönös szimpátia, ezért alig vártuk az első éles alkalmat.
Mikor elérkezett a nap, mi már nagyon izgatott állapotban voltunk, kedvesem úszott a nedvességben. Megérkezett a vendégünk, mosakodás, ölelés, csók és már minden úgy ment, mintha mindig ezt csináltuk volna. Megvolt az összhang, mindenki a megfelelő helyen volt a kellő időben. Fantasztikusan sikerült!! Mi utána rászántuk az időt hogy a párom és köztem lévő kapcsolatot egy újabb szeretkezéssel, beszélgetéssel, érintésekkel megerősítsük.
Minden nagyon jól sikerült és várjuk a következő alkalmat.
Csak az vágjon bele, aki biztos magában és biztos a párjában. Nekünk egy új élmény volt, ami még jobban összeköt bennünket és feldobja a szexuális életünket akkor is amikor ketten vagyunk.
Xvideos-on keress rá a sinful vagy sinful threesome kifejezésekre. Ezek elég jó videók, van benne sok hármas is.
(Ez egy válasz goldenhuszar üzenetére (2022. 03. 06. vasárnap 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 06. vasárnap 19:31
Sziasztok!
Tudna ajánlani valaki további kedvcsinálónak? (jelenet / teljes film)
Két férfi kényeztet egy nőt...a lényeg a kényeztetés lenne..
Melleit csókolják mindketten, simogatják, masszírozzák, puszilgatják..
Nem baj ha a soft rész elhúzódik az elején...
Persze szex is legyen, hisz az a lényeg, de nem kell bele túl sok full hard dolog (pl. szendvics)
Több ilyet láttunk már, de kellene még, hisz lassú lépésekkel haladunk a többes felé..
Előre is köszönjük!
Persze szex is legyen, hisz az a lényeg, de nem kell bele túl sok full hard dolog (pl. szendvics)
Több ilyet láttunk már, de kellene még, hisz lassú lépésekkel haladunk a többes felé..
Előre is köszönjük!
Ma este hova érdemes menni párban, ha szeretném, hogy a párom pasizzon? majd hármasban folytassuk?
Nem privát kalandra gondoltam, hanem valami beülős helyre, ahol ilyen szándékkal (is) járnak párok pasik, csajok
Nem privát kalandra gondoltam, hanem valami beülős helyre, ahol ilyen szándékkal (is) járnak párok pasik, csajok
Sziasztok!
Előre is köszönjük!
Előre is köszönjük!
Sikeres volt a találkozás,szimpátia megvan..
Kis simi,igazából más nem volt a beszélgetésen kívül .
Leghamabb két hét hét múlva tudjuk összehozni a hármast,addig még 3-an is lehet összefutunk.
Kis simi,igazából más nem volt a beszélgetésen kívül .
Leghamabb két hét hét múlva tudjuk összehozni a hármast,addig még 3-an is lehet összefutunk.
Gondolom nagyban. Nekünk közönséges személyautónk van, a mi esetünkben először az asszony volt hátul a barátunkkal, ők kezdték. Aztán szükségessé vált a már említett félreállás, hogy én is beszállhassak a buliba. Ott a hátsó ülés, első ülés, motorháztető játszott.
Amitől kicsit tartottunk az a lomberdei rovarok részvétele lett volna, de pont olyan időt sikerült kifognunk, hogy már nem volt hideg, de a sok kis zümmögő szar se ébredt még fel teljes létszámban. (Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2022. 03. 04. péntek 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Amitől kicsit tartottunk az a lomberdei rovarok részvétele lett volna, de pont olyan időt sikerült kifognunk, hogy már nem volt hideg, de a sok kis zümmögő szar se ébredt még fel teljes létszámban. (Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2022. 03. 04. péntek 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 04. péntek 12:39
Mi ketten szexeltünk egy kombi passatban. Hárman milyen autoban lehet elférni?
Mi ketten szexeltünk egy kombi passatban. Hárman milyen autoban lehet elférni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 04. péntek 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2022. 03. 04. péntek 10:53
Jogos, ez első randin eléggé necces. Nekünk egyetlen fix partnerünk volt innen, és az autós buli már - ha jól emlékszem - a harmadik vagy negyedik alkalom volt vele. Addigra azért már megismertük annyira, hogy bízzunk benne.
Mondjuk a paromnak sem az első alkalom volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 04. péntek 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 04. péntek 10:53
Jogos, ez első randin eléggé necces. Nekünk egyetlen fix partnerünk volt innen, és az autós buli már - ha jól emlékszem - a harmadik vagy negyedik alkalom volt vele. Addigra azért már megismertük annyira, hogy bízzunk benne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 04. péntek 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4656459)
2022. 03. 04. péntek 10:45
Az rendben van , de így meg tudsz győződni róla hogy a partner is tiszta.
Az rendben van , de így meg tudsz győződni róla hogy a partner is tiszta.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 04. péntek 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 04. péntek 10:28
Az is megvolt. Nem mentünk messzire, csak itt a környékünkön az erdei utakon.
Az is megvolt. Nem mentünk messzire, csak itt a környékünkön az erdei utakon.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 04. péntek 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4656459)
2022. 03. 04. péntek 08:34
Hát azért jóval higiénikusabb egy lakásban vagy hotelszobában ahol le lehet zuhanyozni előtte és utána is.
Igy igaz. A paromék is megoldották még a 69-et is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 04. péntek 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 04. péntek 08:31
Nekünk 45 évesen jött össze kocsiban, a fele menet közben, a másik fele meg félreállva és parádés élmény volt.
Szerintem ez nem korhoz van kötve, hanem komfortzónához.
![wink](images/smilies/wink.gif)
Hát azért jóval higiénikusabb egy lakásban vagy hotelszobában ahol le lehet zuhanyozni előtte és utána is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 04. péntek 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 04. péntek 08:31
Nekünk 45 évesen jött össze kocsiban, a fele menet közben, a másik fele meg félreállva és parádés élmény volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 03. csütörtök 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4658270)
2022. 03. 03. csütörtök 12:17
Sziasztok !
43 èves fejjel kocsiban ...parádès első alkalom lesz !
Nem fogod kívánni a másodikat ...
43 èves fejjel kocsiban ...parádès első alkalom lesz !
Nem fogod kívánni a másodikat ...
Az én párom csinálta mással kocsiban is és nem panaszkodott.
![smile](images/smilies/smile.gif)
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
Remélem összejön nektek is. Hatalmas élmény. Mi ismerőssel csináltuk és nem bántuk meg, sőt repetáztunk kétszer is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 04. péntek 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4655826)
VIP
2022. 03. 04. péntek 06:30
Így van nem sex a cél,sőt.
Első személyes kontakt..
Persze egy kis simi itt-ott belefér ,ha szimpátia megvan.
Első személyes kontakt..
Így van nem sex a cél,sőt.
Első személyes kontakt..
Első személyes kontakt..