Sziasztok! Ma este a Hegedűsben hölgy esetleg pár? Minden jóra vevő vagyok... Privátban írj!
Péntek vagy szombat estére keresek transzit glory cafe-ba!
Hany ora korul ?
(Ez egy válasz Miegyparvagyunk1980 üzenetére (2025. 01. 16. csütörtök 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 16. csütörtök 15:47
Sziasztok mi egy pár vagyunk.nagyobb farkú pasikat keresünk. Max 40 éves korig péntek estére mennénk a hegedűsbe
Akkor ma este Királyba vagy Glory-ba senki fix?
(Ez egy válasz hidlaci üzenetére (2025. 01. 15. szerda 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 15. szerda 11:39
Ha minden jól megy holnap este 8 körül lemennék a Királyba, vagy GloryCafe-ba, elsősorban szopnék. Lenne valahova fix partnerem?
Sziasztok mi egy pár vagyunk.nagyobb farkú pasikat keresünk. Max 40 éves korig péntek estére mennénk a hegedűsbe
Van valami mozgás a Hegedüsben?
Sziasztok. A hegedűsben vagyok szívesen kalandoznék párokkal............
Szia 14 óra felé lenézek én is .
(Ez egy válasz spandexman üzenetére (2025. 01. 16. csütörtök 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 16. csütörtök 11:51
Ma délután 14 óra fele lenézek a Hegesűsbe ápolt partnert szopnék, vagy farkat vernék Ha van valakinek kedve az irjon
Ma délután 14 óra fele lenézek a Hegesűsbe ápolt partnert szopnék, vagy farkat vernék Ha van valakinek kedve az irjon
Sziívesesn csatlakozom, írtam privátot
(Ez egy válasz Kriszta0702 üzenetére (2025. 01. 16. csütörtök 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 16. csütörtök 09:58
Holnap 14 óra körül mennénk a Hegedüs utcai moziba.... ápolt fiatalemberek jelentkezését várjuk privátban....
Holnap 14 óra körül mennénk a Hegedüs utcai moziba.... ápolt fiatalemberek jelentkezését várjuk privátban....
A véleményed olyan mint az adatlapod. Nulla. Nem lehet véletlen az a puruttya adatlap. Biztosan sokat tudsz a helyről.
(Ez egy válasz Janika0738 üzenetére (2025. 01. 15. szerda 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 15. szerda 15:27
Sziasztok!.
Az én véleményem, hogy nagyon puruttya hely.
Amit szeretnétek megy egy klubban is és emberhez s a hölgyhoz méltó körülmények s társaság van
Ez az én magán véleményem.
Köszönöm
Amit szeretnétek megy egy klubban is és emberhez s a hölgyhoz méltó körülmények s társaság van
Köszönöm
Helyén kell kezelni. Nem swingerklub, de igényesebb, mint a másik két hasonló intézmény (Hegedűs, Király) Pesten. Szinte fillérekért ki lehet próbálni párként. Aztán eldöntöd, hogy nektek bejön, vagy sem. Ha kiírod itt vagy az oldalon, hogy mentek, biztosan lesz jelentkező is rátok. Már ha erre vágytok..
(Ez egy válasz nikikrisz1991 üzenetére (2025. 01. 15. szerda 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!.
Köszönöm (Ez egy válasz nikikrisz1991 üzenetére (2025. 01. 15. szerda 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm (Ez egy válasz nikikrisz1991 üzenetére (2025. 01. 15. szerda 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha kimondottan a több fiús felállást szeretitek, akkor a legjobb választás.
Főleg ,ha csak az orális sex a fő csapásvonal.....
Glory Caféban nagyon sok erre alkalmas fiatalember van mindíg....
Érdemes kipróbálni... (Ez egy válasz nikikrisz1991 üzenetére (2025. 01. 15. szerda 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Főleg ,ha csak az orális sex a fő csapásvonal.....
Glory Caféban nagyon sok erre alkalmas fiatalember van mindíg....
Érdemes kipróbálni... (Ez egy válasz nikikrisz1991 üzenetére (2025. 01. 15. szerda 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello jó hely a Glory cafe meg a szex mozi volt valaki már
Ha minden jól megy holnap este 8 körül lemennék a Királyba, vagy GloryCafe-ba, elsősorban szopnék. Lenne valahova fix partnerem?
Sziasztok!
Hegedűsben ma de. pár?
Hegedűsben ma de. pár?
Sziasztok.Jöttök ma?
Sziasztok.Jöttök ma?
(Ez egy válasz Csb84 üzenetére (2025. 01. 03. péntek 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 03. péntek 17:11
Sziasztok. Kialakulóban van. Eddigi tervezett időpont. 14.e kb délután 5 óra.
62 éves enyhen molett nővel mennék. Szavait idezbe. Ápolt jó farkú és nem bűn ronda azzal gumival dugna is.
62 éves enyhen molett nővel mennék. Szavait idezbe. Ápolt jó farkú és nem bűn ronda azzal gumival dugna is.