Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2011. 03. 01. kedd 19:04  #535
Törölt felhasználó (774400)
Az írásaid alapján nagyon hasonlít a helyzeted ehhez a b.nöméhez.
Csak te még nem néztél szembe a jövővel.
Ez meg hogy az anyja nem tanította meg szeretni-csak magadnak találtad ki hogy legyen mire fogni azt,hogy érzéketlen.
Ezt nem kell tanítani,ez belülről jön,he tetszik-ha nem.Már ha jön.
Ha meg nem jön,akkor akár fejre is állhatsz,de jobb ha odébbállsz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 01. kedd 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 01. kedd 18:59
ne add fel...mondd el neki hogy több szeretetre van szükséged.
Ennek a hiánya az szép lassan öli meg a kapcsolatot.
Volt egy barátnőm aki hasonló cipőben járt mint te.Ő megtette.
Ki is derült.De semmivel sem lett se jobb-se rosszabb a kapcsolatuk,csak egy nehéz időszak volt.
Az a lány is arra várt hogy több szeretetet kapjon,de csak azt kapta hogy "én csináltam belőled úrinőt"-ami nem volt igaz,meg hogy kihoztalak a tanyáról-vidékről kisvárosba költöztek.
Aztán meghozta élete legnehezebbnek tünő döntését-otthagyta a srácot.
És nagyot fordult a kocka,mert kiderült hogy a srácnak volt nagyobb szüksége rá,csak elnyomta ahol csak tudta,nehogy önálló akarata legyen-de végül mégis csak lett-azóta kivirult,és csak átkozza magát hogy majd 6 évet rabságban töltött,ahol lábbal tiporta a szerelme minden nöi mivoltát.
2011. 03. 01. kedd 18:59  #534
ne add fel...mondd el neki hogy több szeretetre van szükséged.
Ennek a hiánya az szép lassan öli meg a kapcsolatot.
Volt egy barátnőm aki hasonló cipőben járt mint te.Ő megtette.
Ki is derült.De semmivel sem lett se jobb-se rosszabb a kapcsolatuk,csak egy nehéz időszak volt.
Az a lány is arra várt hogy több szeretetet kapjon,de csak azt kapta hogy "én csináltam belőled úrinőt"-ami nem volt igaz,meg hogy kihoztalak a tanyáról-vidékről kisvárosba költöztek.
Aztán meghozta élete legnehezebbnek tünő döntését-otthagyta a srácot.
És nagyot fordult a kocka,mert kiderült hogy a srácnak volt nagyobb szüksége rá,csak elnyomta ahol csak tudta,nehogy önálló akarata legyen-de végül mégis csak lett-azóta kivirult,és csak átkozza magát hogy majd 6 évet rabságban töltött,ahol lábbal tiporta a szerelme minden nöi mivoltát.
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2011. 03. 01. kedd 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 01. kedd 18:40
Nem akarok mást, nem tudnék nélküle élni.
3-as áh.... az nálunk kizárt..... (ő nem buzi-ezt mondja, lányt meg nem akar-mondjuk azt én sem)
Úgy érzem én már nem tudok többet tenni, adni.... Nekem nem kellene sok, csak egy kis figyelem, szeretet.
Nyilván nekem is sok mindent megad, ma munka előtt elment a könyvesboltba és hoz nekem egy könyvet a sulihoz....... ilyeneket tesz. Egy kedves, segítőkész ember amúgy. De a szeretet ami kevés, és enélkül nem tudok élni. Bár már írtam előtte is, hogy az anyja b....a el, mert igazából nem mutatta meg neki, hogy hogy kell szeretni valakit!
Most hívott amúgy, és többek között azt mondta, hogy ha hazaér beszélgethetnénk, mert látta délelőtt, hogy szomorú vagyok....
2011. 03. 01. kedd 18:40  #533
corinna corinna
Nem akarok mást, nem tudnék nélküle élni.
3-as áh.... az nálunk kizárt..... (ő nem buzi-ezt mondja, lányt meg nem akar-mondjuk azt én sem)
Úgy érzem én már nem tudok többet tenni, adni.... Nekem nem kellene sok, csak egy kis figyelem, szeretet.
Nyilván nekem is sok mindent megad, ma munka előtt elment a könyvesboltba és hoz nekem egy könyvet a sulihoz....... ilyeneket tesz. Egy kedves, segítőkész ember amúgy. De a szeretet ami kevés, és enélkül nem tudok élni. Bár már írtam előtte is, hogy az anyja b....a el, mert igazából nem mutatta meg neki, hogy hogy kell szeretni valakit!
Most hívott amúgy, és többek között azt mondta, hogy ha hazaér beszélgethetnénk, mert látta délelőtt, hogy szomorú vagyok....
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 01. kedd 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 01. kedd 18:26
Tedd fel magadnak a kérdést:képes vagy így leélni vele az életedet?
Én is takarítok meg megcsinálok mindent mert a párom rendes ember elhalmoz figyelemmel,szeretettel,és ha buja gondolataim támadnak akkor sem kell visszafognom magamat,nem veri szét senki fejét,hanem stratégiát gyártunk hogy valósítsuk meg(például egy 3mast)
Boldog vagyok,és ezért sokmindent megteszek hogy így is maradjon.nem másért:magamért!
Egy megbecsült nö vagyok akire odafigyel a párja.
te is elmondhatod ugyanezt magadról?
2011. 03. 01. kedd 18:26  #532
Tedd fel magadnak a kérdést:képes vagy így leélni vele az életedet?
Én is takarítok meg megcsinálok mindent mert a párom rendes ember elhalmoz figyelemmel,szeretettel,és ha buja gondolataim támadnak akkor sem kell visszafognom magamat,nem veri szét senki fejét,hanem stratégiát gyártunk hogy valósítsuk meg(például egy 3mast)
Boldog vagyok,és ezért sokmindent megteszek hogy így is maradjon.nem másért:magamért!
Egy megbecsült nö vagyok akire odafigyel a párja.
te is elmondhatod ugyanezt magadról?
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2011. 03. 01. kedd 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 01. kedd 17:59
Hát igen néha azt érzem cseléd vagyok. Bár ő ezt nem várja el tőlem, és van, hogy segít a házimunkába egy-két NAGYtakarításnál. No, de nem magától.... és általában össze is veszünk, mert nem tudja mit csináljon smile
Én próbáltam kiállni magamért, kértem már szépen, csúnyán:(, de nem változik semmi.
Az a baj, hogy a családom is őt "Isteníti", mert ő milyen rendes gyerek....
2011. 03. 01. kedd 18:17  #531
corinna corinna
Nem bántottál meg, dehogy is!
A férjem tud róla, de nem "engedi meg", hogy akármi is történjen, vagyis nem járul hozzá.
Nem engedek a kisördögnek smile már biztos. Legalábbis lépni nem fogok az tuti. Én már meghódítottam egy férfit, régen volt, és már nem tudom hogy kell. Ő (tanár) sem fog lépni.
(Ez egy válasz Mirpha üzenetére (2011. 03. 01. kedd 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 01. kedd 18:08
nem akartalak megbántani és személy szerint becsülöm h pozitív irányba meg tudtál változni ....mindenkiben ott lakozik a kisördög hogy ha valaki kapcsolatba van és már nem kis ideje hogy milyen lehet egy másik emberrel csak valaki enged az ördögnek valaki meg nem ...az én álláspontom szinte mindenben hogy egyszer élünk csak sokaknak az elveikbe nem fér bele a megcsalás, de mivel pl a férjed tud az érzéseidről és esetleg engedélyezné is a légyottot az már szerintem nem megcsalás....értelmes lánynak tűnsz és nyilván a férjed is az ha meg tudjátok beszélni az érzésedet a tanárod iránt akkor nem történhet semmi baj, és onnan már csak te döntesz hogy meddig jut el a tanároddal a kapcsolatotok
2011. 03. 01. kedd 18:08  #530
Mirpha Mirpha
nem akartalak megbántani és személy szerint becsülöm h pozitív irányba meg tudtál változni ....mindenkiben ott lakozik a kisördög hogy ha valaki kapcsolatba van és már nem kis ideje hogy milyen lehet egy másik emberrel csak valaki enged az ördögnek valaki meg nem ...az én álláspontom szinte mindenben hogy egyszer élünk csak sokaknak az elveikbe nem fér bele a megcsalás, de mivel pl a férjed tud az érzéseidről és esetleg engedélyezné is a légyottot az már szerintem nem megcsalás....értelmes lánynak tűnsz és nyilván a férjed is az ha meg tudjátok beszélni az érzésedet a tanárod iránt akkor nem történhet semmi baj, és onnan már csak te döntesz hogy meddig jut el a tanároddal a kapcsolatotok
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2011. 03. 01. kedd 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 01. kedd 17:39
Én nem megjátszom magam, hanem változtam. Mint mondtam + irányba. Hogy értsd is mire gondolok, pl.: mielőtt nem ismertem a férjem egy poharat nem raktam otthon félre, nem takarítottam, csak amikor már anyám napokig csak veszekedett velem, aztán most már saját háztartás vezetek, rendbe tartok egy házat, és mindent meg tudok főzni. Minden nap takarítok, nem azért mert annyira szeretek, hanem mert szeretném, ha a férjem tiszta lakásba jöjjön haza. És nem, nem mindenki változik ilyen téren, lásd a sógornőmet,megeszik őket a kosz.... Amúgy meg nem hinném, hogy csak én vagyok az egyetlen aki fantáziál. Mindenki nézzen csak magába. Nincs visszatérő vonzódás, mint említettem csak ennél a férfinél éreztem vmit.
A felelősség nélküli döntés-es válaszom pedig egy kérdésre írtam.
2011. 03. 01. kedd 18:07  #529
corinna corinna
Jah, hogy adtam elő..... hát már találkozott vele (vizsgára mikor mentünk), úgyhogy tudja kiről van szó. Mondtam neki, hogy nagyon furcsa, mert nagyon sokat néz rám, máshogyan, mint a többi tanár, szinte mindig engem néz, és már a xy (csoporttársam) is megjegyezte, hogy mindig engem nézett, észrevettem-e?
Az álmom is elmeséltem neki kerek perec.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 01. kedd 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 01. kedd 17:56
És hogy fogadta? Hogy adtad elő neki?
2011. 03. 01. kedd 18:01  #528
corinna corinna
Hát 2szer is beszéltünk már róla, először egy kicsit mérges volt és azt mondta szétveri a fejét. Aztán már nem igazán szólt semmit............
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 01. kedd 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 01. kedd 17:56
2011. 03. 01. kedd 17:59  #527
corinna corinna
Hát igen néha azt érzem cseléd vagyok. Bár ő ezt nem várja el tőlem, és van, hogy segít a házimunkába egy-két NAGYtakarításnál. No, de nem magától.... és általában össze is veszünk, mert nem tudja mit csináljon smile
Én próbáltam kiállni magamért, kértem már szépen, csúnyán:(, de nem változik semmi.
Az a baj, hogy a családom is őt "Isteníti", mert ő milyen rendes gyerek....
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 01. kedd 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 01. kedd 17:52
Nem is vitatja szerintem senki hogy megbecsülöd a férjedet,oda figyelsz rá...stb
A gond az,hogy az írásaidból mint kitűnik,ez viszonzatlan.
Ő nem figyel rád.Nem érdekli mire vágysz,mit érzel,miért ...stb..
Persze le lehet tagadni,de így élni le egy életet valaki mellett...hát..jó nagy mártír vagy!
Én biztos nem csinálnám ezt a helyedbe.
Mi vagy te,házicseléd? Állj már ki magadért!
Mit szólnak a barátnőid?
2011. 03. 01. kedd 17:56  #526
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2011. 03. 01. kedd 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 01. kedd 17:52
Igazad van, és döntöttem.
Amúgy a férjem tud a tanárról, én elmondta neki mindent. Soha nem csaptam be.
2011. 03. 01. kedd 17:52  #525
corinna corinna
Igazad van, és döntöttem.
Amúgy a férjem tud a tanárról, én elmondta neki mindent. Soha nem csaptam be.
2011. 03. 01. kedd 17:52  #524
Nem is vitatja szerintem senki hogy megbecsülöd a férjedet,oda figyelsz rá...stb
A gond az,hogy az írásaidból mint kitűnik,ez viszonzatlan.
Ő nem figyel rád.Nem érdekli mire vágysz,mit érzel,miért ...stb..
Persze le lehet tagadni,de így élni le egy életet valaki mellett...hát..jó nagy mártír vagy!
Én biztos nem csinálnám ezt a helyedbe.
Mi vagy te,házicseléd? Állj már ki magadért!
Mit szólnak a barátnőid?
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2011. 03. 01. kedd 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 01. kedd 17:39
Én nem megjátszom magam, hanem változtam. Mint mondtam + irányba. Hogy értsd is mire gondolok, pl.: mielőtt nem ismertem a férjem egy poharat nem raktam otthon félre, nem takarítottam, csak amikor már anyám napokig csak veszekedett velem, aztán most már saját háztartás vezetek, rendbe tartok egy házat, és mindent meg tudok főzni. Minden nap takarítok, nem azért mert annyira szeretek, hanem mert szeretném, ha a férjem tiszta lakásba jöjjön haza. És nem, nem mindenki változik ilyen téren, lásd a sógornőmet,megeszik őket a kosz.... Amúgy meg nem hinném, hogy csak én vagyok az egyetlen aki fantáziál. Mindenki nézzen csak magába. Nincs visszatérő vonzódás, mint említettem csak ennél a férfinél éreztem vmit.
2011. 03. 01. kedd 17:47  #523
corinna corinna
Nyilván akkor akármit teszek az nem jó?!Vagy rosszul értem? Már maga az, hogy "van vmi köztünk" az rossz. Legalábbis mindenki azt írja. Nincs jó megoldás. Tényleg nem akarok személyeskedni, és én voltam aki kérte a véleményeket (bár igazából nem a kapcsolatom elemzését kértem.... mindegy), de olyanok " "ítélnek" " el , akik..... jah, én nem ítélkezem. Bár szívesen kifejteném bővebben.
Vicces nem?
(Ez egy válasz Kori1981 üzenetére (2011. 03. 01. kedd 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 01. kedd 15:50
Ugyan hülye vagyok a női lélek rejtelmeihez, de szerintem nincs olyan, hogy a tiltott gyümölcsöt valaki ne kóstolná meg. Igaza van, aki azt mondja, a kapcsolatodat az is tönkreteheti, ha kihagyod, a kiváncsiság és az általad hiányolt dolgok miatt. Ha megteszed, és arra jössz rá, hogy szar ember vagy, és kár volt, nem kell meggyónni a férjednek, viszont lehet, utána már nem fog annyira zavarni a férjedben az, ami most igen, mert rájössz, hogy így is nagyon jó neked. És akkor még boldogabb leszel mellette. Ha meg arra döbbensz rá, hogy megérte, mert boldoggá tett a dolog azzal, hogy kiegészítette az életedet, ahol valami hiányzott, akkor megintcsak nem fog tovább zavarni, hogy milyen a férjed, és megintcsak boldogabb lesz az életed, és ezáltal a férjedé is.
2011. 03. 01. kedd 17:39  #522
corinna corinna
(Ez egy válasz Mirpha üzenetére (2011. 03. 01. kedd 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 01. kedd 17:06
ne akarjátok már rábeszélni h "csalja" meg a férjét....hozzáteszem egyet értek veletek ...az a baj hogy még sajnos vagy nem sajnos nem volt még ás férfival, és érdekli a dolog hogy milyen lehet egy másikkal...a tiltott gyümölcs és a plátói dolog ami igazán érdekes ebben a "kapcsolatban". szinte biztos vagyok benne hogy a tanár is tett olyan dolgokat amik ezeket a rejtett érzéseket előhozta benned. De tény hogy ezt rövidre kell zárnod, sokat változtál a férjed miatt ö meg kevésbé. de rég nem jó az a kapcsolat ahol nem azért szeretik egymást a 2 fél mint amilyenek valójában, ás másnak mutatják magukat. itt nincs sajnos olyan hogy van egy szabad nap amikor felelőség nélkül dönthetsz. de ha már ilyet "kívánsz" az nem jó jel, és tényleg visszatérő dolog lehet ez a vonzódás más iránt is.
2011. 03. 01. kedd 17:06  #521
Mirpha Mirpha
ne akarjátok már rábeszélni h "csalja" meg a férjét....hozzáteszem egyet értek veletek ...az a baj hogy még sajnos vagy nem sajnos nem volt még ás férfival, és érdekli a dolog hogy milyen lehet egy másikkal...a tiltott gyümölcs és a plátói dolog ami igazán érdekes ebben a "kapcsolatban". szinte biztos vagyok benne hogy a tanár is tett olyan dolgokat amik ezeket a rejtett érzéseket előhozta benned. De tény hogy ezt rövidre kell zárnod, sokat változtál a férjed miatt ö meg kevésbé. de rég nem jó az a kapcsolat ahol nem azért szeretik egymást a 2 fél mint amilyenek valójában, ás másnak mutatják magukat. itt nincs sajnos olyan hogy van egy szabad nap amikor felelőség nélkül dönthetsz. de ha már ilyet "kívánsz" az nem jó jel, és tényleg visszatérő dolog lehet ez a vonzódás más iránt is.
2011. 03. 01. kedd 15:50  #520
Kori1981 Kori1981
Ugyan hülye vagyok a női lélek rejtelmeihez, de szerintem nincs olyan, hogy a tiltott gyümölcsöt valaki ne kóstolná meg. Igaza van, aki azt mondja, a kapcsolatodat az is tönkreteheti, ha kihagyod, a kiváncsiság és az általad hiányolt dolgok miatt. Ha megteszed, és arra jössz rá, hogy szar ember vagy, és kár volt, nem kell meggyónni a férjednek, viszont lehet, utána már nem fog annyira zavarni a férjedben az, ami most igen, mert rájössz, hogy így is nagyon jó neked. És akkor még boldogabb leszel mellette. Ha meg arra döbbensz rá, hogy megérte, mert boldoggá tett a dolog azzal, hogy kiegészítette az életedet, ahol valami hiányzott, akkor megintcsak nem fog tovább zavarni, hogy milyen a férjed, és megintcsak boldogabb lesz az életed, és ezáltal a férjedé is.
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2011. 02. 28. hétfő 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 28. hétfő 22:22
NEM. Csak 1 napra.....
2011. 03. 01. kedd 07:09  #519
christiano christiano
A kapcsolatotok még gyermekcipőben jár,és máris olyan problémákkal van teli,amit mások 20-30 év után tapasztalnak.Szerinted ez normális?
Te változol,lemondasz,vársz,türelmes vagy,álmodozol...stb sorolhatnám még mik ütötték meg a fülemet.
Ez nem jó dolog.És idővel még rosszabb lesz.Elolvastam az összes hozzászólásodat a többi témában is.
Ez a kapcsolat elég furcsa.
Egy nő ennél több figyelmet érdemel.
Nem akarlak bántani,de leírom az igazságot:te,(a vágyaiddal együtt) a férjed részéről le vagy tojva!És tudod is.Csak nem mersz ellene tenni.Beletörődsz hogy ennyi jutott.
Amit visszább javasoltam, az öszinte beszélgetést azt sem hiszem hogy beválna így hogy elolvastam összes hsz-od.
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2011. 02. 28. hétfő 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 28. hétfő 21:39
Nem lesz folytatás..... Páran olyan tükröt tartottak elém (a véleményük elmondásával), hogy rájöttem, hogy nem, én nem ilyen vagyok. Nem lennék rá képes..... nem is lenne értelme..... mit is akarok? Kapcsolatot vagy csak szexet? Nem tudom..... vagyis kapcsolatom van, és a szexet is van ki biztosítsa. Akkor meg? Nagyon rosszulesett, hogy sokan nagyon rosszat gondoltak rólam. (BÁR A LEÍRTAK ALAPJÁN ABSZOLÚT JOGOS!!!!) De mindig azt mondom ne ítélj elsőre! Úgy gondolom, hogy egy tisztességes feleség vagyok, aki mindent megtesz azért, hogy a férje boldog legyen: mos, takarít, süt, főz minden nap, stb.. Aki nem akarja, úgyse hiszi el......

Jah és aki arra gondol, hogy engem csalnak meg annak annyit mondanék, hogy biztos hogy nem. Mert tudjátok vannak a földön olyan emberek akik nehezen tudják kimutatni a szeretetüket, az én férjem pont ilyen. És persze mindig is ilyen volt, de ez most kezdett el igazán zavarni.És nem megváltoztatni akarom, de szerintem neki is jobb, ha több szeretet tud adni. És amúgy meg a kapcsolatunk alatt rengeteget változtam, és ez most azt jelenti, hogy ő megváltoztatott??? Nem!!!!!!! Csak nyilván a megfelelni akarás miatt az ember törekszik arra, hogy jobb legyen mindenbe. Hogy érte változtam-e? Nem, miattam, magam miatt, hiszen nagyon sok dolgot megtanultam így, és szerintem jobb ember lettem.
2011. 02. 28. hétfő 22:25  #518
Törölt felhasználó (745787)
Ha kettesben beszélgetnénk, most azt mondanám, ne hazudj!

De tökéletesen érthető, hogy a szabadságra vágysz. Izgató, de ismeretlen és épp ezért félelmetes is. Jó lenne, ha ki lehetne próbálni felelősség nélkül, de hát olyan nincs.

Most akkor mi legyen?
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2011. 02. 28. hétfő 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 28. hétfő 22:22
NEM. Csak 1 napra.....
2011. 02. 28. hétfő 22:22  #517
corinna corinna
NEM. Csak 1 napra.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 28. hétfő 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 28. hétfő 22:18
Egyszóval és mindenki számára érthetően a szabadságra vágysz!
2011. 02. 28. hétfő 22:18  #516
Egyszóval és mindenki számára érthetően a szabadságra vágysz!
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2011. 02. 28. hétfő 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 28. hétfő 22:16
smile Gyáva? Vagy bátor?
A szívem? 1 teljes napot az életemből, amikor büntetlenül megtehetek mindent, és utána amnézia......
/ 47