Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2011. 02. 24. csütörtök 23:24  #475
corinna corinna
itt piszkosul osztjuk az észt. smile ez tetszik!!!!
A női rafinéria megvolt, de nem használ???! Annyit szeretkezünk az utóbbi időben mint még soha. De nem változott semmi.
Mindent megkap a szexet, tiszta ruhát, minden nap főtt kaját, rendet és tisztaságot. Nem cseszegetem, oda megy ahova akar, bár általában együtt megyünk mindenhova. MI KELL MÉG? Csak néha szeretném ha magától megsimogatna, megpuszilna.... és stb....
(Ez egy válasz julius11 üzenetére (2011. 02. 24. csütörtök 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 24. csütörtök 22:59
Corinnának:
OK, itt piszkosul osztjuk az észt.
èn mindkét oldalt ismerem, nem is kicsit. Voltak házasságon kivüli kapcsolataim szerelem nélkül(null problemo) volt szerelemmel is -rá is ment a házasságom.
Engem is megcsaltak és elhagytak (nem voltam szerelmes)- nem nagyon érintett ,csak a hiuságomat.
Amikor szerelmes voltam - majd bele döglöttem. èn is hagytam el , rugtam ki partnert
A süket dumával : "több figyelem , törödés" stb -meg ne gyere. Ahogy leveszem, müködö kapcsolatban élsz és egyszer csak rágyógyultál valakire.
EZ NEM BÜN. Csak ...problemás.
Mert meg kell indokolnod magad és mások elött miért is akarsz dugni vele. ..Na nem, nem mert piszkosul kívánod, hanem mert ..... nem kapsz elég figyelmet és törödést.
Ez annyira tipikus nöi, hogy már szinte közhely.
példának egy kis vicces: Mi kell egy férfinak a félrelépéshez?... Hely, meg alkalom
Mi kell egy nönek a félrelépéshez ? INDOK>>>>> ha nincs akkor majd kitalálja(ez tölem)
Ha csak dugni akarnál Mr Big-gel akkor még el is mehetne a dolog. De mivel ennyire rágyógyultál, itt csak vagy Mr Big-et, vagy a kapcsolatodat dobhatod el. Mert ezután már semmi sem lesz a régi.
Sosem bocsátod meg a pasidnak, hogy te gyenge voltál.
Èn vagyok az utolsó aki követ dobna bárkire is, mert büneim számosak ,és ezzel együtt a tapasztalataim is.
Ha tanácsolhatok akkor tünj el a szeme elöl, iratkozz be másik kurzusra is, HA a kapcsolatod meg akarod tartani. Ezzel egyidöben a partnereddel kell ,hogy feldobd a szexet, a kapcsolatot.
DE nem valami süket dumával "törödés figyelem" stb, hanem ezt neked kell megszolgálnod,pl. nöi rafinériával.
Egy igazi nö azt tud csinálni a pasijával amit csak akar. HA a jó hurokon játszik.
Ha nem, akkor megette a fene,nem fog müködni.
Ezt úgy irtam le mint egy rablóból lett pandúr, vagy talán egy megtért kurva? worship
2011. 02. 24. csütörtök 23:21  #474
Törölt felhasználó (745787)
Hát így jártál, Babe!

De most komolyan nehogy már lelkiismeret furdalásod legyen azért, mert fantáziáltál! nem kell minden biciklire fölülni, ami szalajt!
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2011. 02. 24. csütörtök 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 24. csütörtök 23:17
smile a férjem kívánom. De már bealudt. Fáradt....
2011. 02. 24. csütörtök 23:19  #473
Általában azt bánod meg amit nem a szíved szerint teszel.

"Jól csak a szíveddel látsz" nyes
(Ez egy válasz Macilacy üzenetére (2011. 02. 24. csütörtök 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 24. csütörtök 23:15
Amit a szived kiván....csak nehogy megbánd egy életre....
2011. 02. 24. csütörtök 23:19  #472
Macilacy Macilacy
Nem gondolom,hogy valaki is kövezni akarna itt Téged,inkább csak időben figyelmeztetni a kifelé kacsintgatás esetleges következményeire.
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2011. 02. 24. csütörtök 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 24. csütörtök 23:15
Holnap megbeszéljük. Újra elmondok neki mindent, és próbálunk vmi megoldást találni. Már nem is akarok holnap suliba menni:( !
Én utálom magam, nyilván a tükör miatt!
Sokan egy kicsit félreértettek..... és köveznek, pedig...... á mindegy, hagyjuk, nem leszek kicsinyes. Nem vagyok tökéletes. Azt hiszem holnap konzin a füzetemet bámulom majd, szünetben meg a WC-ben leszek.
2011. 02. 24. csütörtök 23:17  #471
corinna corinna
smile a férjem kívánom. De már bealudt. Fáradt....
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 24. csütörtök 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 24. csütörtök 23:08
Corinna ne másoknak akarj megfelelni, csakis magadnak! Nem okos dolog, hidd el, más erkölcscsőszködésének bedőlni. Tedd azt, amit a szíved kíván, ne mást!
2011. 02. 24. csütörtök 23:15  #470
corinna corinna
Holnap megbeszéljük. Újra elmondok neki mindent, és próbálunk vmi megoldást találni. Már nem is akarok holnap suliba menni:( !
Én utálom magam, nyilván a tükör miatt!
Sokan egy kicsit félreértettek..... és köveznek, pedig...... á mindegy, hagyjuk, nem leszek kicsinyes. Nem vagyok tökéletes. Azt hiszem holnap konzin a füzetemet bámulom majd, szünetben meg a WC-ben leszek.
2011. 02. 24. csütörtök 23:15  #469
Macilacy Macilacy
Amit a szived kiván....csak nehogy megbánd egy életre....
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 24. csütörtök 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 24. csütörtök 23:08
Corinna ne másoknak akarj megfelelni, csakis magadnak! Nem okos dolog, hidd el, más erkölcscsőszködésének bedőlni. Tedd azt, amit a szíved kíván, ne mást!
2011. 02. 24. csütörtök 23:08  #468
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2011. 02. 24. csütörtök 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 24. csütörtök 23:04
Köszönöm a hozzászólásod!! Azt hiszem most még jobban utálom magam. Annyira igazad van. Köszönöm, hogy felnyitottad a szemem! A kommented végén elsírtam magam! Nem akarok csalódást okozni a férjemnek, nem is tudom mit hittem, vagy mit akartam..... Holnap megbeszéljük a dolgokat. Ma már nem, mert alszik. Minden szavad aranyat ér!
2011. 02. 24. csütörtök 23:04  #467
corinna corinna
Köszönöm a hozzászólásod!! Azt hiszem most még jobban utálom magam. Annyira igazad van. Köszönöm, hogy felnyitottad a szemem! A kommented végén elsírtam magam! Nem akarok csalódást okozni a férjemnek, nem is tudom mit hittem, vagy mit akartam..... Holnap megbeszéljük a dolgokat. Ma már nem, mert alszik. Minden szavad aranyat ér!
(Ez egy válasz harcsa40 üzenetére (2011. 02. 24. csütörtök 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 24. csütörtök 22:44
Corinna,

STOP!!! engem megcsalt a feleségem,gyerekkorunk óta együtt voltunk,kiváncsiság.....ostromolták,ledőlt a várkapu.Öt éve szívunk miatta,mert persze kiderült.Gyerekek is vannak,és valami eltört bennem......nem tudom mi.Sem egy sem tíz dugás nem ér annyit mint a kapcsolatod.Jól gondold meg,ha megteszed,SOHA nem lesz olyan semmi mint régen.Mérlegelj.ne halgass a sok "gyerünk mert egyszer élsz " kategóriás emberre,mert évekig fogsz sírni,és a férjed évekig fog siratni.Ezt tettem én is,a feleségem is,és miért? a nagy semmiért......Tanár úr? legyél magad tanára.A megcsalás a legundorítóbb dolog a világon.MARADJ TISZTA.akkor tisztán fog a férjed szeretni és nem fog rád úgy nézni mint egy k.ra.A Te becsületed egy életen át kisér ám.Ne veszítsd el senki miatt.Összetörsz VALAMIT amit nem lehet helyretenni SOHA.GONDOLD el azt az estét amikor face to face el kell mondanod a férjednek,hogy megcsaltad.Gondolj az arcára,lehet akkor látod utoljára .NEM MINDEN FÉRFI CSALÓS MAJOM,én sem,és Te sem.MARADJ TISZTA!!!!!!
2011. 02. 24. csütörtök 23:02  #466
Mivel lett rosszabb attól a feleséged, hogy mással is volt?
(Ez egy válasz harcsa40 üzenetére (2011. 02. 24. csütörtök 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Corinna,

STOP!!! engem megcsalt a feleségem,gyerekkorunk óta együtt voltunk,kiváncsiság.....ostromolták,ledőlt a várkapu.Öt éve szívunk miatta,mert persze kiderült.Gyerekek is vannak,és valami eltört bennem......nem tudom mi.Sem egy sem tíz dugás nem ér annyit mint a kapcsolatod.Jól gondold meg,ha megteszed,SOHA nem lesz olyan semmi mint régen.Mérlegelj.ne halgass a sok "gyerünk mert egyszer élsz " kategóriás emberre,mert évekig fogsz sírni,és a férjed évekig fog siratni.Ezt tettem én is,a feleségem is,és miért? a nagy semmiért......Tanár úr? legyél magad tanára.A megcsalás a legundorítóbb dolog a világon.MARADJ TISZTA.akkor tisztán fog a férjed szeretni és nem fog rád úgy nézni mint egy k.ra.A Te becsületed egy életen át kisér ám.Ne veszítsd el senki miatt.Összetörsz VALAMIT amit nem lehet helyretenni SOHA.GONDOLD el azt az estét amikor face to face el kell mondanod a férjednek,hogy megcsaltad.Gondolj az arcára,lehet akkor látod utoljára .NEM MINDEN FÉRFI CSALÓS MAJOM,én sem,és Te sem.MARADJ TISZTA!!!!!!
2011. 02. 24. csütörtök 23:02  #465
Macilacy Macilacy
Egyetértek...amennyiben meg akar maradni ebben a kapcsolatban.
Arrol nem is beszélve,hogy a megcsalás nem épp ott kezdődik,hogy lefexünk valakivel...
Én évekig nyugtatóztam,mert a párom másokat látott igazi férfinak és folyton velük b*sztatott,hogy azok meg hogy oda vannak őérte.
Nyomta az sms eket naponta több órában,miközben engemet meg letolt a sárgaföldbe...Elhitette velem,hogy úgyse kellenék egy normális nőnek,miközben már potenciazavarok is kezdtek gyötörni.
Jelentem,tévedett.Csakhogy...most meg én lettem a szarember,akinek nem volt elég jó az,amit itthon kapott...De persze ő annyira szeret(még mindig),hogy nekem megengedi,hogy mással legyek...
Corinna,

2011. 02. 24. csütörtök 22:59  #464
julius11 julius11
Corinnának:
OK, itt piszkosul osztjuk az észt.
èn mindkét oldalt ismerem, nem is kicsit. Voltak házasságon kivüli kapcsolataim szerelem nélkül(null problemo) volt szerelemmel is -rá is ment a házasságom.
Engem is megcsaltak és elhagytak (nem voltam szerelmes)- nem nagyon érintett ,csak a hiuságomat.
Amikor szerelmes voltam - majd bele döglöttem. èn is hagytam el , rugtam ki partnert
A süket dumával : "több figyelem , törödés" stb -meg ne gyere. Ahogy leveszem, müködö kapcsolatban élsz és egyszer csak rágyógyultál valakire.
EZ NEM BÜN. Csak ...problemás.
Mert meg kell indokolnod magad és mások elött miért is akarsz dugni vele. ..Na nem, nem mert piszkosul kívánod, hanem mert ..... nem kapsz elég figyelmet és törödést.
Ez annyira tipikus nöi, hogy már szinte közhely.
példának egy kis vicces: Mi kell egy férfinak a félrelépéshez?... Hely, meg alkalom
Mi kell egy nönek a félrelépéshez ? INDOK>>>>> ha nincs akkor majd kitalálja(ez tölem)
Ha csak dugni akarnál Mr Big-gel akkor még el is mehetne a dolog. De mivel ennyire rágyógyultál, itt csak vagy Mr Big-et, vagy a kapcsolatodat dobhatod el. Mert ezután már semmi sem lesz a régi.
Sosem bocsátod meg a pasidnak, hogy te gyenge voltál.
Èn vagyok az utolsó aki követ dobna bárkire is, mert büneim számosak ,és ezzel együtt a tapasztalataim is.
Ha tanácsolhatok akkor tünj el a szeme elöl, iratkozz be másik kurzusra is, HA a kapcsolatod meg akarod tartani. Ezzel egyidöben a partnereddel kell ,hogy feldobd a szexet, a kapcsolatot.
DE nem valami süket dumával "törödés figyelem" stb, hanem ezt neked kell megszolgálnod,pl. nöi rafinériával.
Egy igazi nö azt tud csinálni a pasijával amit csak akar. HA a jó hurokon játszik.
Ha nem, akkor megette a fene,nem fog müködni.
Ezt úgy irtam le mint egy rablóból lett pandúr, vagy talán egy megtért kurva? worship
2011. 02. 24. csütörtök 22:44  #463
harcsa40 harcsa40
Corinna,

(Ez egy válasz corinna üzenetére (2011. 02. 24. csütörtök 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 24. csütörtök 21:13
Úgy érzem nem tudok nélküle élni, nem akarok lépni, mert nagyon fontos nekem. Azért adok meg neki mindent, mert nem akarom, hogy másnál keresse a boldogságot.
2011. 02. 24. csütörtök 22:34  #462
Macilacy Macilacy
Mi az benne,ami annyira fontos a számodra?
A biztonságérzet?
Anyagi biztonság?
Vagy csak ezt a kapcsolatot már ismered és nincs kedved kockáztatni egy egy másikért,még akkor sem,ha ez meg eléggé döcögős?
Basszus...annyira ismerős a szitu,nagyon hasonló karakter vagyok,mint a férjed.....
És tudod mi az érdekes? Hogy én dugtam félre előbb!
Ha érdekel,hogy miért,akkor mesélek majd.Hátha okulsz belőle...
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2011. 02. 24. csütörtök 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Úgy érzem nem tudok nélküle élni, nem akarok lépni, mert nagyon fontos nekem. Azért adok meg neki mindent, mert nem akarom, hogy másnál keresse a boldogságot.
2011. 02. 24. csütörtök 22:20  #461
Ha egy vadállatot ketrecben tartunk minden igényét ki kell elégítenünk, ha nem akarjuk, hogy gyorsan megdögöljön. smile Ha viszont meghagyjuk neki a szabadságát, és magunk is szelídítetlen vadak vagyunk, akkor és annyit vagyunk együtt, ami mindkettőnknek jó.

Ne zárd ketrecbe a párod, még a gondoskodásoddal sem, viszont ne foszd meg magad attól, amire igazán vágysz. Ne a kereteket és a szabályokat keresd, ne annak akarj megfelelni, hanem a lelkednek. Viszont a párodnak is add meg a teljes szabadságot, hogy mindig tudd szabad akaratából van Veled.
2011. 02. 24. csütörtök 21:13  #460
corinna corinna
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 24. csütörtök 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (763468)
2011. 02. 24. csütörtök 21:11
KedvesCorinna!

Tőled mindent megkap...........csak egy bibi van: Te viszont Tőle nem!!!!!!!!!!!! És élhetsz még így akár + 10 évig is vele, így tele lemondásokkal és vágyakkal. Nekem 20 évembe került.............De szűrj, okulj a hozzászólásokból, míg nem késő. Én már megbántam, hogy nem léptem előbb.
2011. 02. 24. csütörtök 21:11  #459
Törölt felhasználó (763468)
KedvesCorinna!

Tőled mindent megkap...........csak egy bibi van: Te viszont Tőle nem!!!!!!!!!!!! És élhetsz még így akár + 10 évig is vele, így tele lemondásokkal és vágyakkal. Nekem 20 évembe került.............De szűrj, okulj a hozzászólásokból, míg nem késő. Én már megbántam, hogy nem léptem előbb.
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2011. 02. 24. csütörtök 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 24. csütörtök 21:08
Tudom, hogy én egy szar ember vagyok, de kérlek titeket a férjemet ne bántsátok. Amúgy meg 100%, hogy nem lesz azzal a tanárral semmi hiszen akkor már az előző 2 évben megtörtént volna. Tudom, hogy túlságosan is nyuszi vagyok, hogy valamit is tegyek, úgyhogy ne ítéljetek el, vágyaim vannak, de a tettek mezejére úgyse merek lépni. És ráadásul meg túlságosan is tisztelem a tanárom, hogy lépjek valamit a férjemről nem is beszélve. Szóval ne utáljatok smile nem vagyok tökéletes, sőt, de akárki akármit mond szeretem a férjem hiszen 9 éve vele vagyok, és tőlem mindent megkap, minden téren!Nem lennék vele ha nem szeretném feltétel nélkül, hiszen vele vagyok, pedig egy kis több törődésre vágyom, de nem hagyom el, mert nem tudnék nélküle élni!!!!!!!!!!!!
2011. 02. 24. csütörtök 21:10  #458
christiano christiano VIP
szerintem te kicsit bele vagy esve....és ha lefexik veled meg totál belezúgsz....szerintem ez a kapcsolat nem ,vagy csak nehezen bírja el ha te félrelépsz........
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2011. 02. 24. csütörtök 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 24. csütörtök 19:56
HÚ, kaptam hideget, meleget, sokban igazatok van! Nekem nem akárki kell, és nem akárki vonz, hanem egy bizonyos ember már elég régóta (első hozzászólásom). Tudjátok én 9 éve egy férfivel vagyok, ami nem gáz, sőt..... nekem csak ő volt. Néha belegondolok, hogy milyen lehet mással. Igazából nem akarok én senki mást én az IGENT komolyan gondoltam. De vmi van ebben a férfiben.... Írtam, hogy nem szexuálisan vonzódtam hozzá, de az álmaimban mindig szexeltünk, és így kezdtem el máshogy nézni rá.
Lehet rosszat gondolni rólam, de a férjem tudja, hogy mi van, én mindent elmondtam neki! Azt is mondtam neki, sőt mondom neki már pár éve, hogy több figyelmet szeretnék, nem igazán változik semmi. Igazából "szépen" élünk, csak nekem lelkileg egy kicsit több kellene, ő ezzel tisztába van, de így nőtt fel...... Kértem már szépen, kértem már csúnyán, hogy egy kicsit foglalkozzon velem többet..... (Talán ettől a tanártól megkaptam egyfajta figyelmet, amit otthon nem és ez tetszik, nem tudom sokat filóztam már rajta!)
Köszönöm mindenkinek aki írt.
2011. 02. 24. csütörtök 21:09  #457
Macilacy Macilacy
Ezt ugye Corinnanak szántad?
2011. 02. 24. csütörtök 21:08  #456
corinna corinna
Tudom, hogy én egy szar ember vagyok, de kérlek titeket a férjemet ne bántsátok. Amúgy meg 100%, hogy nem lesz azzal a tanárral semmi hiszen akkor már az előző 2 évben megtörtént volna. Tudom, hogy túlságosan is nyuszi vagyok, hogy valamit is tegyek, úgyhogy ne ítéljetek el, vágyaim vannak, de a tettek mezejére úgyse merek lépni. És ráadásul meg túlságosan is tisztelem a tanárom, hogy lépjek valamit a férjemről nem is beszélve. Szóval ne utáljatok smile nem vagyok tökéletes, sőt, de akárki akármit mond szeretem a férjem hiszen 9 éve vele vagyok, és tőlem mindent megkap, minden téren!Nem lennék vele ha nem szeretném feltétel nélkül, hiszen vele vagyok, pedig egy kis több törődésre vágyom, de nem hagyom el, mert nem tudnék nélküle élni!!!!!!!!!!!!
/ 47