Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2009. 10. 05. hétfő 11:49  #355
videkipar videkipar
Egyetértek az írásoddal több ponton is. Nagyon jól gondolkodtok mindketten ! Előfordul, hogy bárki bárkinek a lelkére vagy a testére rákíván - és ilyen adódik ! -, de ha ezt őszintén és egyenesen meg tudja beszélni a párjával, akkor az semmiképpen nem megcsalás, legyen szó csókról, orálról, de még akár szexről is. Ellenben, ha a párját valaki becsapja, és semmi más nem történik, csak egy kis titkos flört, de az a háta mögött, nos, az megcsalás. Szerintem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 05. hétfő 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33028)
2009. 10. 05. hétfő 09:45
Látom, igazán különbözőképpen gondolkodunk erről a témáról. Én nem tudok megcsalni senkit. Iszonyú lelkiism. furdim van utána.
Anno egyszer egy barátomnak szóltam, h szakítsunk, mert már nem érdekel és van egy fiú, akivel bármi lehet. Azt mondta, h nem hiszi és ezt csak kitaláltam.... persze, h összejöttem a másikkal és megcsaltam. 3 napig nem tudtam aludni, annyira szarul éreztem magam. Persze, h elmondtam a barátomnak, de nem hitte el. (naná, h kis idő múlva szakítottunk)
Jó pár év múlva, még a férjem nem volt a férjem, volt egy hullámvölgyünk. Iszonyú sokat dolgozott, és nagyon nehezen viseltem. Nem is a szex miatt, a lelki része volt iszonyú szar. Kértem, h jöjjön haza hamarabb, mert nagyon magányos vagyok, de azt mondta, h most fontosabb a munkája és már nincs energiája rám... szíven ütött amit mondott.
Egy csomószor a barátját hívta át hozzánk, h ne legyek egyedül. Pár évvel fiatalabb nálam, de olyan típus mint én: fontos neki a lélek. Nagyon sokat simogattuk egymás lelkét (éppen neki nem volt semmi komoly b.nő)... és ahogy ez szokott lenni, összemelegedtünk. Már azt éreztem, h szeretem. A srác már arra kért, h költözzünk össze... mindeközben a párom semmit nem vett észre az egészből, pedig többször voltunk úgy együtt, h nálunk aludt a srác és én éjszaka leszöktem hozzá... nagyon zavart, h a párom semmit nem lát ebből. Jobban mondva kezdtem azt hinni, h van vkije és nem is érdekli, h mit csinálunk. Pár hónapig tartott ez, majd hirtelen mintha fejbe vágtak volna, rádöbbentem, h szeretem a férjem és inkább kitálalok neki, de tudni akarom, h ő mit érez.
Elmondtam mindent és állítása szerint semmit nem vett észre... mindketten sírtunk. Azóta a férjem lett és nem járok félre - bár az tény, h az illető srác a mai napig szeretné, h együtt legyünk, holott van neki b.nője és gyerekük lesz. De nem akarok senkivel titokban dugni. A gondolattal eljátszom, de nem vesz rá a lélek.

Viszont érdekes módon nagyon vonzz a többes szex. Nem zavarna, ha lánnyal lenne (sőt, izgatna) és örülnék, ha én is lehetnék vele és még 1 férfival.... nem tudom megmagyarázni, h miért, de iszonyúan kívánom ezt.

Pont tegnap este beszélgettünk a megcsalásról és 5 év után most tisztáztuk, h részéről az orál szex pl nem megcsalás... fura, mert ha én csak leszoptam volna a titkos szeretőt, nekem már az is megcsalás lett volna.
Szóval, ez sem mindegy.... kinek mi a megcsalás?....
2009. 10. 05. hétfő 09:45  #354
Törölt felhasználó (33028)
Látom, igazán különbözőképpen gondolkodunk erről a témáról. Én nem tudok megcsalni senkit. Iszonyú lelkiism. furdim van utána.
Anno egyszer egy barátomnak szóltam, h szakítsunk, mert már nem érdekel és van egy fiú, akivel bármi lehet. Azt mondta, h nem hiszi és ezt csak kitaláltam.... persze, h összejöttem a másikkal és megcsaltam. 3 napig nem tudtam aludni, annyira szarul éreztem magam. Persze, h elmondtam a barátomnak, de nem hitte el. (naná, h kis idő múlva szakítottunk)
Jó pár év múlva, még a férjem nem volt a férjem, volt egy hullámvölgyünk. Iszonyú sokat dolgozott, és nagyon nehezen viseltem. Nem is a szex miatt, a lelki része volt iszonyú szar. Kértem, h jöjjön haza hamarabb, mert nagyon magányos vagyok, de azt mondta, h most fontosabb a munkája és már nincs energiája rám... szíven ütött amit mondott.
Egy csomószor a barátját hívta át hozzánk, h ne legyek egyedül. Pár évvel fiatalabb nálam, de olyan típus mint én: fontos neki a lélek. Nagyon sokat simogattuk egymás lelkét (éppen neki nem volt semmi komoly b.nő)... és ahogy ez szokott lenni, összemelegedtünk. Már azt éreztem, h szeretem. A srác már arra kért, h költözzünk össze... mindeközben a párom semmit nem vett észre az egészből, pedig többször voltunk úgy együtt, h nálunk aludt a srác és én éjszaka leszöktem hozzá... nagyon zavart, h a párom semmit nem lát ebből. Jobban mondva kezdtem azt hinni, h van vkije és nem is érdekli, h mit csinálunk. Pár hónapig tartott ez, majd hirtelen mintha fejbe vágtak volna, rádöbbentem, h szeretem a férjem és inkább kitálalok neki, de tudni akarom, h ő mit érez.
Elmondtam mindent és állítása szerint semmit nem vett észre... mindketten sírtunk. Azóta a férjem lett és nem járok félre - bár az tény, h az illető srác a mai napig szeretné, h együtt legyünk, holott van neki b.nője és gyerekük lesz. De nem akarok senkivel titokban dugni. A gondolattal eljátszom, de nem vesz rá a lélek.

Viszont érdekes módon nagyon vonzz a többes szex. Nem zavarna, ha lánnyal lenne (sőt, izgatna) és örülnék, ha én is lehetnék vele és még 1 férfival.... nem tudom megmagyarázni, h miért, de iszonyúan kívánom ezt.

Pont tegnap este beszélgettünk a megcsalásról és 5 év után most tisztáztuk, h részéről az orál szex pl nem megcsalás... fura, mert ha én csak leszoptam volna a titkos szeretőt, nekem már az is megcsalás lett volna.
Szóval, ez sem mindegy.... kinek mi a megcsalás?....
2009. 10. 05. hétfő 09:03  #353
Törölt felhasználó (89105)
Hogy miért csalom meg a nejem? 20 éve vagyunk házasok 40 éves vagyok.Egyszerű a válasz, nem kapom meg tőle amit szeretnék vagyis hogy szopjon le. Nem mondom néha szokott szopni egy kicsit előjátékként de én többre vágyom. Így tartok egy "barát" nőt (26 éves) aki szerencsémre úgy rám van kattanva hogy azt teszek vele amit akarok és akkor amikor akarom, van hogy egy hónapig sem jelentkezem nála van amikor napi szinten. Sok alkalommal ha találkozunk csak leszopatom magam vele. Ő végig szop bele élvezhetek a szájába és le is nyeli a gecimet, amit ugye a feleségem nem tesz meg. Sőt ha néha arra szottyan kedvem őt seggbe is baszhatom amit a nejem szintén nem enged. Ja és ehhez hozzá tenném hogy ezért a csajnak én nem adok semmit pénzt sem és ajándékot sem.
2009. 08. 14. péntek 04:28  #352
Mrs.Doubtfire Mrs.Doubtfire
Hát igen... csak a lelkiismeretem harangja ne kongatna ennyire.
(Ez egy válasz dori123 üzenetére (2009. 08. 13. csütörtök 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 13. csütörtök 16:58
KÍváncsiság... izgalom, érzékiség.... Ezek a dolgok hajtanak engem is. Akarom a másikat, élvezni akarom, azt, hogy vagyok. A párommal azért, mert szeretem, mert vágyom rá, a harmadik emberrel, mert csak egyszerűen vonzz.
Feladom, vigyen az élet szele előre... lesz, ahogy történnie kell.
2009. 08. 13. csütörtök 16:58  #351
dori123 dori123 VIP
KÍváncsiság... izgalom, érzékiség.... Ezek a dolgok hajtanak engem is. Akarom a másikat, élvezni akarom, azt, hogy vagyok. A párommal azért, mert szeretem, mert vágyom rá, a harmadik emberrel, mert csak egyszerűen vonzz.
Feladom, vigyen az élet szele előre... lesz, ahogy történnie kell.
(Ez egy válasz Mrs.Doubtfire üzenetére (2009. 08. 13. csütörtök 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 13. csütörtök 15:39
Nekem egy ismerősöm a semmiből hozta fel a témát, mert a férjével már csak a gyerekek tartják össze őket. Megkérdezte, hogy találkozhatnánk-e? Lennék-e a szeretője? Eléggé felcsigázott, pedig 4 éve én is kapcsolatban élek, igaz házas nem vagyok. Ő most 31, én 25. Nagyon jó nő, kíváncsi is vagyok rá, de még nem tudom, hogy mi kerekedik ki a dologból, mert szeretem a párom, de a kíváncsiság is hajt. Korábban volt egy 7 évvel idősebb párom, vele is nagyon jó volt a szex, talán ezért is izgat ez a nő is.
2009. 08. 13. csütörtök 15:39  #350
Mrs.Doubtfire Mrs.Doubtfire
Nekem egy ismerősöm a semmiből hozta fel a témát, mert a férjével már csak a gyerekek tartják össze őket. Megkérdezte, hogy találkozhatnánk-e? Lennék-e a szeretője? Eléggé felcsigázott, pedig 4 éve én is kapcsolatban élek, igaz házas nem vagyok. Ő most 31, én 25. Nagyon jó nő, kíváncsi is vagyok rá, de még nem tudom, hogy mi kerekedik ki a dologból, mert szeretem a párom, de a kíváncsiság is hajt. Korábban volt egy 7 évvel idősebb párom, vele is nagyon jó volt a szex, talán ezért is izgat ez a nő is.
2009. 08. 12. szerda 18:10  #349
szeggabor szeggabor
Nem egészen. Folyamatosan tudom, hogy szeretem az asszonyt, csak ha kielégítem az igényeimet, akkor sokkal nyugodtabb vagyok és jobban érzem magam. Ez nem azt jelenti, hogy megcsalás után kedvesebb vagyok vele, vagy megcsalás nélkül kevésbé vagyok kedves, csak azt, hogy több nő teste kell ahhoz, hogy teljes legyen az életem. Szerintem a szexben nem kell viszonyítási pont. Nem is értem tökéletesen, hogy mit értessz alatta. Annyira nincs két egyforma numera, hogy viszonyítani se lehet. A cserkész ösztön pedig tényleg fontos szerepet játszik. Sose kezdek úgy csajjal, hogy nem tudja, hogy van barátnőm. Nem hazudok, aki akarja, az így akarja. Valamiért nagyon élvezem, mikor minden áron be akarják bizonyítani, hogy ők a jobbak.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2009. 08. 11. kedd 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator vazelinator VIP Admin
2009. 08. 11. kedd 21:15
Talán valamennyi olyasmi van benne, mit egyik régi filmbe hallottam:
Ha le fekszem veled, akkor rájövök, hogy szeretem az asszonyt , és hazaérve megcsókolom és gyerekekhez is lesz egykét jó szavam.Ha nem teszem meg veled akkor, veszekedni fogunk, ahogy haza érek.

Ha megvan a tökéletes bizonyosság kell, hogy még mindig ő a tökéletes? Ha nem tökéletes akkor a másik meg fog? Kell a viszonyítási pont?
Vagy megcsalod (a cserkész ösztön miatt) és farkad behúzva haza ballagsz és bűnbánatod próbálod így levezetni?
2009. 08. 12. szerda 17:56  #348
szeggabor szeggabor
Vele vagyok, mert szeretem. Jól érezzük magunkat együtt, boldogok vagyunk. Csak a szex hiányzik, semmi más, de az nagyon. Ő is tudja, hogy én szex nélkül nem sokáig bírom, Őt viszont egyszerűen nem érdekli. Nem, nem csak velem nem érdekli, hanem mással se. Ez az oka, hogy vele vagyok. Ha minden tökéletes? Hmmm. Semmi se tökéletes. Semmi! A többi se tökéletes, bár őket nem ismerem, mert csak szexelünk. Abban be kell vallanom, elég jók. És ami a legfontosabb, hogy nem szégyellősek, lazák. Ezt keresem náluk. Tényleg irigyellek, ha neked nincs és soha nem is volt ilyen problémád. Egyébként a párom jól tudja, hogy soha nem hagyok ki alkalmat, ha csak lehet csajozok. Tudja, hogy van több is, mert nem hülye, de azt nem bírná elviselni, ha tudná, hogy mikor, kivel és mit csinálok. Két alkalommal kiderült és nagyon bántotta, ha nem is csinált igazán nagy problémát belőle. Akkor elhatároztam, hogy többet ilyen nem lesz. Három hónapig bírtam...
2009. 08. 11. kedd 21:15  #347
Talán valamennyi olyasmi van benne, mit egyik régi filmbe hallottam:
Ha le fekszem veled, akkor rájövök, hogy szeretem az asszonyt , és hazaérve megcsókolom és gyerekekhez is lesz egykét jó szavam.Ha nem teszem meg veled akkor, veszekedni fogunk, ahogy haza érek.

Ha megvan a tökéletes bizonyosság kell, hogy még mindig ő a tökéletes? Ha nem tökéletes akkor a másik meg fog? Kell a viszonyítási pont?
Vagy megcsalod (a cserkész ösztön miatt) és farkad behúzva haza ballagsz és bűnbánatod próbálod így levezetni?
2009. 08. 10. hétfő 21:48  #346
szeggabor szeggabor
Mennyire nem vagyunk egyformák! Nekem általában az utolsó a legjobb, ha csak valamiért nem rossz. smile
Meg aztán telefonom már volt 2 egyforma, de csajom még soha. Punciból sincs két egyforma, nőből meg még kevésbé. Arról nem is beszélve, hogy szex közben nem csak a puncit használjuk. A változatosság gyönyörködtet. (Legalábbis legtöbbünket.)
2009. 08. 10. hétfő 20:32  #345
Válasz a legegyszerűbb erre, mint mindenre.
Nem vagyunk egyformák.
2009. 08. 10. hétfő 19:42  #344
szeggabor szeggabor
Először nagyon szar lesz utána a szemébe nézni. Ennek ellenére sokkal jobban fogod kívánni a másik férfit, mint előtte, ezért borítékolható, hogy lesz második alkalom. Utána kicsit kevésbé lesz szar, de még jobban kívánod majd a másik férfit, így lesz harmadik alkalom is és így tovább... Majd mikor kialszik a vágy otthagyod a másodbarátod és keresel egy harmadikat. Addigra már szinte természetes lesz számodra a megcsalás. Aztán eltelik újra néhány hónap és az izgalom kedvéért is csinálod majd. Tapasztalatból tudom, hogy nem lehet csak úgy abba hagyni. Olyan, mint a drog. Persze ahány ház, annyi szokás. Meg aztán te nő vagy, lehet, hogy nem lovalod annyira bele magad, de mivel a szex jó dolog, gondolom te se hagyod majd könnyen abba. Nagyon kár elkezdeni, ha abba akarod hagyni.

Én tavasszal bebuktam a barátnőmnél és elhatároztam, hogy többet nem csalom meg. Egy héttel ezelőttig bírtam is. Most minden kezdődik előről. Szerelem nálam sincs, csak a szexért csinálom és az izgalomért. (Hozzá kell tenni, hogy a barátnőmet nem érdekli a szex.)
(Ez egy válasz dori123 üzenetére (2009. 08. 05. szerda 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 05. szerda 17:11
Lehet, hogy a napokban meg fogom csalni a párom. Szeretem, vele szeretnék élni később is, mégis annyira vonzódom valaki máshoz, egyszerűen kívánom, csak testileg, de kívánom. Nem tudom, hogy utána milyen érzés lesz, de félek, tényleg meg fog történni.
2009. 08. 09. vasárnap 16:33  #343
Törölt felhasználó (69371)
Hát figyelj persze 27 évesen más! nem tudjuk Dóri hány éves. én is 2-3 évig még szexelni se szexeltem, ez olyan kiesés, hogy nem ártana bepótolni gondolom így. nem akarom más ágyában ébredni, de lehet kelene más csak szexuális célból. persze én már így is azt gondolom, hogy családalapítás, persze régen jobb volt, most nincs alap, amire felvállajam, és sok nő is így van, egyre tolódik a gyerekvállalás, viszont egyre sűrűbb a fiatalkori abortusz is, a tájékozatlanság miatt. én csak úgy tudnék kapcsolatban más nővel lenni, ha a barátnőm tudná. tudom ezt általában nem engedik, pedig lehet neki is jó lenne egy nő. az a baj ez az élet olyan pontjai, amit mindenki másképp lát. elég épelméjű vagyok, de mégis őrült. tudom mi a helyes, de mégis nagyon perverz vagyok, sőt a szóü nem igazán jó, hanem szexmániás. én soha életemben nem ittam alkoholt, azt se tudom milyen, nem dohányoztam, nem drogoztam. ennyi bajom van, hogy szex, és sajna nem tudok kiteljesedni, mert... nem lehet. olyan ez, mint amikor az alkoholista inna, de nincs mit, a mája kívánja nyes nem akarok én állandóan félre menni, csak néha megszinesíteni, ez jó dolog egy kapcsolatban, sőt barátnőm részére egy másik férfi, még azt se bánnám, mert tudom engem szeret, nbár nőknél az igazi szexhez szerelem is kell azt mondják, barátnőm ilyen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 09. vasárnap 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4821)
2009. 08. 09. vasárnap 16:03
Dako! Most nézem, csak egy évvel vagyok idősebb mint te smile
Szóval én nem mondanám magam konzervatívnak. Sőőt! Mondtam a páromnak, ha szeretne lenni bárkivel szóljon, dumáljuk meg. (itt most főleg lányra gondolok). Értem a célzásaidat és igazat is adok, De! Akkor miért jön össze két ember? Miért kötik össze az életüket? Miért szeretik egymást? Hogy aztán más ágyában ébrendjenek? Én évekig éltem egyedül. Tudom milyen. Mehetnek az 1 északás kalandok, nincs semmiféle megcsalás. Szólva a lényeg, hogy nem kötöm le valaki mellé magam ha tudom hogy kalandor típus vagyok.
Hát jah a mai fiatalok egyre jobban szexközpontúak lesznek. De nemcsak ez, pia buli kifulladásig, mintha másról nem is szólna az élet. Régen azért ennyire nem volt durva, hogy csütörtökön hajnali 6kor még az utcán ordítoztak, kurvaanyáztak... De ha majd nem lesz aki pénzelje őket akkor vége a bulinak.. Bocsi kicsit elkalandoztam.

Nálunk szerencsére nem a szex a központ, persze fontos része az életünknek, de nem ez dönt. Ha nem érzem jól magam vele más helyzetbe, akkor miért pont szex közbe tenném, ha tudom hogy utána megint szar lesz? Van egy gyerekkori ismerősöm aki 14évesen kezdte és úgy falta a nőket, hogy sztem már ő se tudja hányat dugott meg. Rengeteget. Pesten tanúlt a rendőrtisztin és kollégiumba minden kis rendőrtanonc csajt meghúzott aki az útjába került. Ez már jó pár éve volt. Most 27 éves, beszélgettünk és mondta hogy már nem is érdekli a sex szinte. És még saját magán is csodálkozik, hogy régen heti 4-5 nő simán megvolt, mostmeg csoda ha heti 1x kedve lesz rá. Több mint egy éve van a barátnőjével, de még sose csalta meg. Mert fontosabbnak tartja , ahogy én is, a szerelmét mint hogy megcsalja és ezzel elárúlja a szerelmüket.
Summa summa nyitottság ide vagy oda, kényszer vagy sem, mi döntünk arról, hogy mit teszünk vagy sem. Csak rajtunk múlik.
2009. 08. 09. vasárnap 16:03  #342
Dako! Most nézem, csak egy évvel vagyok idősebb mint te smile
Szóval én nem mondanám magam konzervatívnak. Sőőt! Mondtam a páromnak, ha szeretne lenni bárkivel szóljon, dumáljuk meg. (itt most főleg lányra gondolok). Értem a célzásaidat és igazat is adok, De! Akkor miért jön össze két ember? Miért kötik össze az életüket? Miért szeretik egymást? Hogy aztán más ágyában ébrendjenek? Én évekig éltem egyedül. Tudom milyen. Mehetnek az 1 északás kalandok, nincs semmiféle megcsalás. Szólva a lényeg, hogy nem kötöm le valaki mellé magam ha tudom hogy kalandor típus vagyok.
Hát jah a mai fiatalok egyre jobban szexközpontúak lesznek. De nemcsak ez, pia buli kifulladásig, mintha másról nem is szólna az élet. Régen azért ennyire nem volt durva, hogy csütörtökön hajnali 6kor még az utcán ordítoztak, kurvaanyáztak... De ha majd nem lesz aki pénzelje őket akkor vége a bulinak.. Bocsi kicsit elkalandoztam.

Nálunk szerencsére nem a szex a központ, persze fontos része az életünknek, de nem ez dönt. Ha nem érzem jól magam vele más helyzetbe, akkor miért pont szex közbe tenném, ha tudom hogy utána megint szar lesz? Van egy gyerekkori ismerősöm aki 14évesen kezdte és úgy falta a nőket, hogy sztem már ő se tudja hányat dugott meg. Rengeteget. Pesten tanúlt a rendőrtisztin és kollégiumba minden kis rendőrtanonc csajt meghúzott aki az útjába került. Ez már jó pár éve volt. Most 27 éves, beszélgettünk és mondta hogy már nem is érdekli a sex szinte. És még saját magán is csodálkozik, hogy régen heti 4-5 nő simán megvolt, mostmeg csoda ha heti 1x kedve lesz rá. Több mint egy éve van a barátnőjével, de még sose csalta meg. Mert fontosabbnak tartja , ahogy én is, a szerelmét mint hogy megcsalja és ezzel elárúlja a szerelmüket.
Summa summa nyitottság ide vagy oda, kényszer vagy sem, mi döntünk arról, hogy mit teszünk vagy sem. Csak rajtunk múlik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 09. vasárnap 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 09. vasárnap 14:34
Zolik!

Te kicsit konzervatív gondolkodású vagy, ami nem baj vannak dolgok amikben nagyon egyet értek veled, de a mai fiatalok elég szex központúak, ma már sokkal másabb mint régen. az írásaidban kicsit azt vélem felfedezni, hogy csak mert Te nem tehetted meg, vagy nem merted megtenni ezért más se, és már-már szinte erőszakos vagyok. én így érzem. tudod ha az ember kicsit későn veszti el a szüzességét, főképp nők, akkor egy idő után kalandra vágynak, ugye sok nőnek szinte egyáltalán nincs orgazmusa férfivel való együttlétkor, mert azért vannak vele, mert ahogyan írod. és muszáj kipróbálni újat és újat, amíg nem találja meg azt aki örömöt okoz neki a szexben. ezért mennek tönkre szüleink házasságai mert így gondolkoztak akkor, ahogy fejlődik a világ nyitottabb lesz úgy ők is, és megy a félre lépés mert eddigi 20 évüket olyan ember meleltt töltötték, akik nem okoztak nekik örömöt a szexben, lehet az élet más területén boldogak voltak, csak éppen ott nem ami egy kapcsolat most már fő mozgatórugója, a szex!
2009. 08. 09. vasárnap 15:29  #341
Respect888 Respect888
A mienk amugy nyitott kapcsolat.Máskor egy jo haverom volt a házibarát,de ö elkoltözött.Ott nem volt ilyesmi.Néha dugtak,egy párnapig a hatása alatt volt és kész.Ez a srác az uj házibarát lenne kb 1 honapja a tudtommal,tehát nem egészen megcsalás.De valahogy a hatása alá került azt mondja azért mert nagy farka van és ez hat rá ennyire uj dologként.Én átlagos mérettel rendelkezem.De szerintetek nem kéne benne annyi önkontrolnak lenni hogy ezt a vágyat kordába tartsa??Vagy a szerelemnek nem kellene azt mondani hogy oké hogy uj meg jo de a kapcsolatomért a szerelmemért lépek valamerre?Mert látja hogy zavar!!
Mondjuk sose kérném rá már csak büszkeségböl sem hogy hagyja abba.
Mikor nekem egy kalandom zavarta nagyon én tudtam mit kell tennem.
2009. 08. 09. vasárnap 14:34  #340
Zolik!

Te kicsit konzervatív gondolkodású vagy, ami nem baj vannak dolgok amikben nagyon egyet értek veled, de a mai fiatalok elég szex központúak, ma már sokkal másabb mint régen. az írásaidban kicsit azt vélem felfedezni, hogy csak mert Te nem tehetted meg, vagy nem merted megtenni ezért más se, és már-már szinte erőszakos vagyok. én így érzem. tudod ha az ember kicsit későn veszti el a szüzességét, főképp nők, akkor egy idő után kalandra vágynak, ugye sok nőnek szinte egyáltalán nincs orgazmusa férfivel való együttlétkor, mert azért vannak vele, mert ahogyan írod. és muszáj kipróbálni újat és újat, amíg nem találja meg azt aki örömöt okoz neki a szexben. ezért mennek tönkre szüleink házasságai mert így gondolkoztak akkor, ahogy fejlődik a világ nyitottabb lesz úgy ők is, és megy a félre lépés mert eddigi 20 évüket olyan ember meleltt töltötték, akik nem okoztak nekik örömöt a szexben, lehet az élet más területén boldogak voltak, csak éppen ott nem ami egy kapcsolat most már fő mozgatórugója, a szex!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 09. vasárnap 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 09. vasárnap 14:24
Kedves Dóri! Sajnos ez a baj a mai fiatalokkal. Szinte mindenhol csak azt látom "élj a mának". A saját jövőjére senki se gondol? Hát igen, így lesznek az árvák.
Ahhoz amit írtál: csak egyszer, vagy néhányszor, vagy még párszor, vagy még sokkal többször. Lehet rossz a hasonlat, de ez kicsit olyan mint a drog. Ha nem erős az önkontrollod, akkor egyre többször kell majd.
Azt mondod fiatal vagy és élvezni akarod az életet, de akkor miért fogadtál el valakit? Az ember nem köti le az életét csak úgy, mert épp nincs jobb dolga. Ha arra vágysz hogy sok különböző emberrel lehess akkor a tartós kapcsolatot nem neked találták ki. De sztem ez nem kor függő. Nincs olyan hogy holnaptól már, oké akkor nincs több megcsalás mert x éves lettem.
Semmi se muszáj, nem kényszerít senki. Szexelni nem kényszerből szoktak az emberek. Ha komolyan szereted a párod, annak elég erősnek kell lennie ahoz hogy legyőzd magadban a vágyat. Ha komolyan érdekelnek a párod érzései akkor elmondod neki mire vágysz és nem hagyod hogy utólag derüljön ki, mert akkor 90% az esélye annak hogy otthagy és akkor még jól szíven is döfted. Inkább mondd meg neki hogy még fiatal vagy és élni akarsz mint hogy titkolózz évekig és kitudja az emberi lelkiismeret kemény dolgokra képes. (persze akinek még van...) Bármit teszel az nem 10 perc szexről fog szólni hanem az egész életedre kihatással lesz, de a végső döntés a tiéd.
2009. 08. 09. vasárnap 14:24  #339
Kedves Dóri! Sajnos ez a baj a mai fiatalokkal. Szinte mindenhol csak azt látom "élj a mának". A saját jövőjére senki se gondol? Hát igen, így lesznek az árvák.
Ahhoz amit írtál: csak egyszer, vagy néhányszor, vagy még párszor, vagy még sokkal többször. Lehet rossz a hasonlat, de ez kicsit olyan mint a drog. Ha nem erős az önkontrollod, akkor egyre többször kell majd.
Azt mondod fiatal vagy és élvezni akarod az életet, de akkor miért fogadtál el valakit? Az ember nem köti le az életét csak úgy, mert épp nincs jobb dolga. Ha arra vágysz hogy sok különböző emberrel lehess akkor a tartós kapcsolatot nem neked találták ki. De sztem ez nem kor függő. Nincs olyan hogy holnaptól már, oké akkor nincs több megcsalás mert x éves lettem.
Semmi se muszáj, nem kényszerít senki. Szexelni nem kényszerből szoktak az emberek. Ha komolyan szereted a párod, annak elég erősnek kell lennie ahoz hogy legyőzd magadban a vágyat. Ha komolyan érdekelnek a párod érzései akkor elmondod neki mire vágysz és nem hagyod hogy utólag derüljön ki, mert akkor 90% az esélye annak hogy otthagy és akkor még jól szíven is döfted. Inkább mondd meg neki hogy még fiatal vagy és élni akarsz mint hogy titkolózz évekig és kitudja az emberi lelkiismeret kemény dolgokra képes. (persze akinek még van...) Bármit teszel az nem 10 perc szexről fog szólni hanem az egész életedre kihatással lesz, de a végső döntés a tiéd.
(Ez egy válasz dori123 üzenetére (2009. 08. 09. vasárnap 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 09. vasárnap 06:28
Igen, valami ilyesmit érzek. Szeretnék, kívánok valaki mást, de csak a testét, csak egyszer... vagy néhányszor. Nem tudom, hogy szabad-e, hogy mit fogok érezni utána... de érzem, hogy muszáj.
Ki tudja, mi lesz sok év után, visszatekintve... megérte-e, vagy mégsem? Ezt még nem látom, de fiatal vagyok, kell még, hogy érezhessem az élet ízét.
Ennek ellenére a párom nem szeretném elhagyni és nem is szeretem kevésbé, mint eddig!
2009. 08. 09. vasárnap 14:18  #338
hát ezt használja ki, mert nem vagy féltékeny. a Te bajod az, hogy valószínűleg nem foglalkozol vele eleget, vagy éppen lesz@rod, és ezt megelégelvén szeretőt csal, ami lehet csak duma, hogy megpróbálja azt elérni, hogy több törődést kapjon tőled. ok okozati összefüggés. ha meg odafigyelsz rá és mindent megadsz neki, nem amit Te gondolsz, hanem ami neki kell, akkor nem értem a cselekedetét, én így elhagynám, mert ha nincs rá oka akkor miért tesz ilyet?
(Ez egy válasz Respect888 üzenetére (2009. 08. 09. vasárnap 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 09. vasárnap 14:01
Én is csaltam már meg a páromat de nem jelentettek semmit sem csak átlagos szex volt.
Viszont a páromnak van egy szeretöje 1 honapja és nem tud szabadulni a gondolatátol sem.
Ha velem van akkor is rá gondol.Mit tennétek?Nem vagyok féltékeny,de ami sok az sok!!
2009. 08. 09. vasárnap 14:16  #337
én a helyedben már rég otthagytam volna. akiben ilyen téren nem lehet megbízni, hogy lehetne más, komolyabb dolgokban?
(Ez egy válasz Respect888 üzenetére (2009. 08. 09. vasárnap 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 09. vasárnap 14:01
Én is csaltam már meg a páromat de nem jelentettek semmit sem csak átlagos szex volt.
Viszont a páromnak van egy szeretöje 1 honapja és nem tud szabadulni a gondolatátol sem.
Ha velem van akkor is rá gondol.Mit tennétek?Nem vagyok féltékeny,de ami sok az sok!!
2009. 08. 09. vasárnap 14:01  #336
Respect888 Respect888
/ 47