Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2008. 11. 23. vasárnap 15:53  #175
Rambika14 Rambika14 VIP
hallottam egyszer egy sztorit,miszerint swingerklubban egy pár (rendszeresen jártak) összeveszett.Akitől hallottam az táncolt a nővel,aki utána azt mondta neki,hogy örömet szerzett a tánccal.Emelettel lejjebb meg a pasija volt benne egy közösben,és mikor a nő véletlenül meglátta teljesen kiakadt,hogy hogy tehet ilyet.A 3.,aki mesélte azt magyarázta a nőnek,hogy a párja attól még őt szereti,hogy mást dug,mert az csak időleges örömszerző tevékenység,olyan mint amit a nő mondott neki,hogy a tánccal örömet szerzett.Tehát egyik mással táncolt,a másik mással dugott,de mindkettő kielégítő örömszerzés volt,attól még egymást szeretik.
2008. 11. 23. vasárnap 15:21  #174
GUMMIMACI GUMMIMACI
Sztem jó lenne tisztázni, hogy mit takar a kérdés.
SZVSZ Te most összekevered a "melyik a nagyobb árulás?"-t a Mi a megcsalással.
A lefekszik egy nővel az mit takar, buli volt és apu hülyeséget csinált, vagy féléves fűzés után gerincretette a kolléganőjét - nem egészen egyezik a kettő...
(Ez egy válasz PAOC üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 23. vasárnap 15:03
Szerintetek a egy kapcsolatban mi a megcsalás? E fogalom kizárólag a szexualitással kapcsolatban értelmezhető csak?
Hogy érthetőbb legyek...

Ha egy házasságban egy férj mikor követ el nagyobb hűtlenséget a családjával szemben, ha lefekszik egy nővel, de azt gondosan eltitkolja, vagy ha elköltözik otthonról, minden egyéb indok nélkül?
2008. 11. 23. vasárnap 15:03  #173
PAOC PAOC
Szerintetek a egy kapcsolatban mi a megcsalás? E fogalom kizárólag a szexualitással kapcsolatban értelmezhető csak?
Hogy érthetőbb legyek...

Ha egy házasságban egy férj mikor követ el nagyobb hűtlenséget a családjával szemben, ha lefekszik egy nővel, de azt gondosan eltitkolja, vagy ha elköltözik otthonról, minden egyéb indok nélkül?
2008. 11. 23. vasárnap 15:01  #172
GUMMIMACI GUMMIMACI
... s van mikor csupán rájövünk egy bulin, hogy van annyi pia...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune MmePrune VIP Admin
2008. 11. 23. vasárnap 13:23
miért csaljuk meg a párunkat?

1. Rossz a szex
2. A szex jó de minden más szar
3. Az első kettő együtt
4. Változatosság
5. Indok a szakításra.

tehát: miért csaljuk meg a párunkat?
2008. 11. 23. vasárnap 13:34  #171
"A megcsalt is nézzen magába
- Sok emberben kettősség él: a vágy egy biztos háttér, egy szerető kedves után, aki esetleg gyerekeket szül, állandó stabil kapcsolatot jelent, mellette viszont hiányzik az izgalom, a hódítás, a kaland. Mindenki más okból lép félre: a kapuzárási pánikot életkorhoz kötjük, a kíváncsiság viszont leginkább a kamaszok érzelmi éretlensége. Sokszor azért csaljuk meg a párunkat, mert a megszokott kapcsolatunk rutinszerű, hiányzik belőle már az érzelmi töltés, ami miatt belekerültünk – fejti ki véleményét Kőtörő Emese, pszichológus.
A harmadikkal való viszonyban mindig benne van a hódítás öröme, azonban ezt tartós kapcsolatban is megteremthetjük. Minden kapcsolat ciklusokból épül fel – a gyerekek születése, házépítés, vagy a szakmai fejlődés időszaka – melyeken túljutva, megváltozik az életünk. Ha a változással a kapcsolat mégsem újulna meg, biztosra vehető, hamarosan törés következik be.
Nincs recept, hogy a hűtlen színt valljon-e vagy sem. Ha valaki egy egyszeri, izgalmas szexuális kalandot elmond a partnerének, megrendülhet a kapcsolat. Az őszinteség a leggyilkosabb fegyver. Ugyanakkor, ha csak néhányszor ismétlődik meg az együttlét, hiába titkolózunk, megérzi a partner. A megcsaltaknak azt szoktam javasolni, tudjanak meg minél többet arról, mit kap párjuk a harmadiktól., hogy elkerüljék a jövőben a hasonló eseteket."
2008. 11. 23. vasárnap 13:23  #170
miért csaljuk meg a párunkat?

1. Rossz a szex
2. A szex jó de minden más szar
3. Az első kettő együtt
4. Változatosság
5. Indok a szakításra.

tehát: miért csaljuk meg a párunkat?
2008. 03. 26. szerda 12:03  #169
MrEnigma MrEnigma
Végre más is kimondja nem csak én! nyes
Bár magam is monogámia híve vagyok mégis paradox módon tisztában vagyokv ele, hogy ez a pligámista genetiaki előpogramozottságunk miatt lehetetlen. És mégis! nyes
(Ez egy válasz micicica üzenetére (2008. 03. 24. hétfő 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 24. hétfő 15:37
Minden kapcsolat vége előbb-utóbb a "megcsalás". Ennek a formája az egyszerű gondolattól az új partnerrel való szexualitásig terjedhet. Hogy kinek, milyen a neveltetése és vérmérséklete,stb. dönti el, számára mi a megcsalás. Vannak, akik tragédiaként élik meg, mások holtodiglan együttmaradnak és semmi nem változik, élnek egymás mellett...mert az ember alapvetően - génjeiben - poligám.
2008. 03. 26. szerda 12:01  #168
MrEnigma MrEnigma
Két év után a szerelem ghenerálta endorfin őrületnek annyi.
És igen akkor már más palikat is megnéz bár attól még lehetsz TE az "isten", de a 300-at már nem a Spártaiak hősiessége, sokkal inkáb hasizma miattnézi meg. Ha pedig ez megcsalás akkor egy évnél hoszabb kapcsolatra sose rendezkedj be hátralevő életedben, mert ez egyszerű biológia. wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 23. vasárnap 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (115716)
2008. 03. 23. vasárnap 12:00
Attól a pillanattól tartom megcsalásnak, amikor már nem én vagyok az "isten".Lehet, hogy még semmi nem történt, de látotd a másikon, hogy úgy néz valakire, hogy látod a szemében azt a bizonyos csillogást. Az utána következő fizikai rész már csak ráadás...
2008. 03. 24. hétfő 15:37  #167
micicica micicica
Minden kapcsolat vége előbb-utóbb a "megcsalás". Ennek a formája az egyszerű gondolattól az új partnerrel való szexualitásig terjedhet. Hogy kinek, milyen a neveltetése és vérmérséklete,stb. dönti el, számára mi a megcsalás. Vannak, akik tragédiaként élik meg, mások holtodiglan együttmaradnak és semmi nem változik, élnek egymás mellett...mert az ember alapvetően - génjeiben - poligám.
2008. 03. 23. vasárnap 12:00  #166
Törölt felhasználó (115716)
Attól a pillanattól tartom megcsalásnak, amikor már nem én vagyok az "isten".Lehet, hogy még semmi nem történt, de látotd a másikon, hogy úgy néz valakire, hogy látod a szemében azt a bizonyos csillogást. Az utána következő fizikai rész már csak ráadás...
2008. 03. 23. vasárnap 09:49  #165
Törölt felhasználó (71953)
A megcsalás szerintm ott kezdödik ha már érzelmileg kezd máshoz is kötödni valamien szinten tettek nélkül...és szerintem ez roszabb mint bármien érzelem néklküli testi kontaktus
2008. 03. 23. vasárnap 09:46  #164
Törölt felhasználó (3482)
Szerintem van egy 4. lehetőség is ami az általad említett 2. egy változata. Méghozzá: valami okból kifolyólag egy kissé eltávolodik egymástól a pár, és belép a harmadik személy aki addig ostromol (annak ellenére, hogy az ostromlott felhívta a figyelmét álljon le), kihasználva a neki elmondott problémákat amíg el nem éri a célját... Ebben az esetben, én úgy gondolom, a 3. személy nemcsak hogy hibás, de gerinctelen is...
2008. 03. 20. csütörtök 21:51  #163
Törölt felhasználó (226662)
a megcsalás a csókkal kezdődik
2008. 03. 20. csütörtök 18:09  #162
darcye darcye
egy laza flört elindítja már a csókot, úh már az is..
2008. 03. 19. szerda 07:47  #161
senkialfonz01 senkialfonz01 VIP
Tulajdonképpen nekem a megcsalás nem jelent semmit, mert mindig nyitott kapcsolatban éltem és nem voltam soha féltékeny típus. Illetve elsősorban azt nevezném megcsalásnak, ha az érzelmi alapin történik vagyis másba lesz szerelmes a partnerem, mint pl. a legutóbbi barátnőm...
2008. 03. 18. kedd 21:16  #160
áthoztam egy-két fontos gondolatot a megdugták a barátnőmet topicból...amit mellesleg fagyasztottam

Ez nem prűdség. A prűdség az az, ha szeretnéd megtenni, sőt esetleg meg is teszed, de mivel nem illik, nem beszélsz róla. Másik oldalról: ha szeretsz valakit, de legalábbis nagyon erős az érzelmi, akár szexuális kötődésed hozzá, akkor a smárolás éppúgy nem fér bele.
Én egy kicsit máshogy közelíteném a dolgokat. Ha egy pasi teszi, akkor max valaki jól nyakon veri, de simán büszke a csődörségére. Ha egy nő, akkor eleve ribanc. Pedig pont ugyanúgy voltak hűtlenek mindketten.
Másrészről, akkor nézegetünk kifelé egy kapcsolatból, ha ott valami nem stimmel. A legnagyobb baromság az, hogy mielőtt kívül körbenézünk nem orvosoljuka gondokat. Így ugyanis nincs lelkiismeretfurdalás: tudatosan úgy döntünk, hogy nem a kezeletlen problémák miatt, hanem megfointolt akarattal elmegyünk valaki mással mást csinálni. Határozott véleményem, hogy ez igencsak jó. De fontos a kényszer nélküliség.

"Ha egy pasi teszi, akkor max valaki jól nyakon veri, de simán büszke a csődörségére. Ha egy nő, akkor eleve ribanc. Pedig pont ugyanúgy voltak hűtlenek mindketten."
Az utolsó mondattal egyetértek. Az is igaz lehet, hogy egy faszi büszke a "csődörségére",de ez eléggé leegyszerűsítése a dolgoknak (már ha nem alapba egy faszkalapról van szó).
1.-miért kell a lányoknak olyan faszikat isteníteni(merhogy "szép",gazdag,nagy farka van, "jófej", "menő"),akikből ezt a dolgot már eleve ki is lehet nézni. Aztán még a nők sírnak! Pedig erre az első pillanattól lehetett számítani. Nem,nem változik meg az ember természete attól, hogy épp ezzel vagy azzal a csajjal van. maximum minimálisan és nagyon lassan! tehát mielőtt a "kislány" nagyon beleélné magát, hogy eljött a hercege fehér lovon, elég tüzetesen át kell vizsgálni a herceget, de még a lovat is!(és ezeknak az előéletét) ígérgetni a herceg is tud, bizonyítani már nem sokan.
2. Ha egy nő csalja meg a párját, az eleve ribanc. A (volt)barátja szemében. (és már azelőtt is az volt, hogy összejöttek, mert kicsi a valószínűsége,h a faszi csinált belőle ribit) A többi faszi szemében pedig már szabad préda. Tehát elérte amit akart. Lehet, hogy ő nem büszke rá, de nem érdekli,mert így jó/jobb neki.

Összegezve: ha tartós kapcsolatot akarunk anélkül, hogy megcsalnak, vagy mi "kényszerüljünk" arra, hogy megcsaljuk a partnert, akkor ismerni kell magunkat, jól meg kell ismerni a partnert,mielőtt azt hinnénk, hogy ő "az igazi", és a kapcsolat fenntartásában sem szabad ellustulni, fő az őszinteség.

miért törvényszerű, hogy ha valaki megcsalja a párját, akkor onnantól kezdve mindegyik partnerét meg fogja csalni?
2007. 07. 08. vasárnap 18:36  #159
on-lány on-lány
mindenkinek mást jelent a +csalás:pl.(ahogy laca írta)van,akinek csak a másba való "beszerelmesedés"(na,most aztán jól+asszondtam,de remélem,érthető volt)jelent csak +csalásnak,miközben a Nők nagy többségének már 1 csók is annak számít.
2007. 07. 08. vasárnap 15:50  #158
mona20 mona20
érdekes...de igazad van ha ő megcsal te miért nem tehetnéd ezt? és elváltatok a végén?
nállam már egy csók is megcsalásnak számít...ha szeretsz valakit nem ég a talpad más után...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 21. szerda 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 14:12
Hm.. ezek megint érdekes gondolatok..

Nálam már a testi kapcsolat is megcsalásnak számít...

Viszont... elgondolkodtató: amikor megtudtam h. a férjem megcsal bosszúból Én is... érdekes akkor nem éreztem semmit...nem volt szembeköpömmagamatükörben effektus...

Viszont.. mikor bejött a képbe a nagy Ő (míg élek Ő lesz az egyetlen, akit lelkem mélyén és az utolsó porcikámig szeretek és szeretni fogok)onnantól kezdve természetessé vált számomra h. a férjemmel soha többet nem szexelek... wink
2007. 06. 10. vasárnap 23:02  #157
tom1019 tom1019 VIP Admin
Könnyen kiderítheted, hogy párod megcsal e.
De még is hogyan? Íme néhány praktika.

Beszélgetés során figyeld a jeleket. Ha nem megszokott mozdulatokat veszel észre, mikor beszél, akkor bizony hazugság állhat a háttérben, és ezért viselkedhet másképp pl.: szemdörzsölés, orrvakarás, izgatott beszéd, jobban meggondolja, mit mondjon.

Ha idegen telefonszámot találsz, nyugodtan hívd fel a belföldi tudakozót és tudakold meg kit is, rejt a szám.

Kicsit detektívesnek tűnik a következő megoldás, de, hogy, ha tényleg meg akarsz bizonyosodni párod dolgairól, akkor szerezz be egy rejtett kamerát. Nem olcsó, de könnyen beszerelhető bárhová pl.: falióra, műnövény vagy akár tollba is. Meglepnéd vele őt is, hogy ha lebukna és az orra alá, dörgölnéd a felvételeket.

Sokat ül párod a gép előtt? Nem ártana, hogy ha utána néznél miket is, tárol a gépén. A titkosított mappákról, sem feledkezz meg. Remek rejtekhely. Ám, hogy, ha értesz a számítógépekhez, könnyen rájöhetsz mi az, amit titkol előled. A lomtárról sem szabad megfeledkezni, bár valószínű, hogy a buktató dokumentumokat egyből törli minden honnan. Lehet szerencsével, jársz! smile

Japánban már forgalomba hoztak egy olyan krémet, ami leleplezi a hűtlen férfit. De még is hogyan? Egyszerű a válasz. Be kell kenni a zoknit, és a krém megváltoztatja a színét, ha 15percnél tovább nem volt a partnerünk lábán. Az edzéseken való részvétel más, jobbik esetben új zoknit húz a lábára az illető, ekkor tudnunk kell, hogy mikor megy edzésre és, hogy tényleg oda megy! smile Arról viszont nincs információ, hogy Magyarországon tesztelték e már a krémet.
2007. 05. 14. hétfő 14:33  #156
surdapapa surdapapa
de jó, h szinte azonos témával van két, ráadásul régi topic! szomoru1

nem lehet ezeket összefésülni?
/ 47