Hogy én miért csináltam?
Mert tudni akartam milyen megcsalónak lenni, milyen érzés.
Soha nem csaltam meg senkit. 46 évem alatt.
Most volt lehetőságem rá.Igazából nem akartam, de amikor a csaj arról beszélt hogy őt majd minden bulin amikor elmegy levarrják és a férje melett ez neki jár. Akkor úgy döntöttem hogy én is azok közé akarok tartozni akik levarrják. Igazából nem éreztem iránta semmit, csak meg akartam tudni milyen megcsalni a nejem és amilyen mással a szex majd 20 év után.
Nekem ennyi motivációm volt. Semmi több.
Otthon mindent megkaptam. jól laktam, de a kíváncsiság hajtott. Igaz szexre nem került sor. Csak tipi tapi volt.
Nejemnek elmeséltem. És nem rendezett jelenetet, Megértette.
Felnézek rá, csodálom, és büszke vagyok rá.
Most swingerbe járunk hogy mindenkinek (neki is) legyen változatosság.
Soha nem gondoltam volna hogy ez lesz a kiváncsiságom eredménye.
Mert tudni akartam milyen megcsalónak lenni, milyen érzés.
Soha nem csaltam meg senkit. 46 évem alatt.
Most volt lehetőságem rá.Igazából nem akartam, de amikor a csaj arról beszélt hogy őt majd minden bulin amikor elmegy levarrják és a férje melett ez neki jár. Akkor úgy döntöttem hogy én is azok közé akarok tartozni akik levarrják. Igazából nem éreztem iránta semmit, csak meg akartam tudni milyen megcsalni a nejem és amilyen mással a szex majd 20 év után.
Nekem ennyi motivációm volt. Semmi több.
Otthon mindent megkaptam. jól laktam, de a kíváncsiság hajtott. Igaz szexre nem került sor. Csak tipi tapi volt.
Nejemnek elmeséltem. És nem rendezett jelenetet, Megértette.
Felnézek rá, csodálom, és büszke vagyok rá.
Most swingerbe járunk hogy mindenkinek (neki is) legyen változatosság.
Soha nem gondoltam volna hogy ez lesz a kiváncsiságom eredménye.
Ha létezik Hádész az alvilág ura, akkor ő a jó tetteket értékeli és ha ezek vannak túlsúlyban, akkor nyert ügyed van."Mit tudsz felmutatni"
(Ez egy válasz 10Huncutka üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 24. csütörtök 21:41
Ez való igaz aki a sósat szereti, ne egyen édeset, ha valaki szereti a szexet az élje benne kimagát. Ha jelenlegi párja nem alkalmasrá akkor inkább keresgéljen míg megtalálja a megfelelőt.
Mi férfiak? Pontosítsunk,egy megcsaláshoz a minimális létszám kettő fő, ha a megcsaltat nem számolom bele. A speciális eseteket leszámítva a kettőből az egyik nő aki szintén csal de minimum cinkos. Ezen logika mentén a nők sem különbek a férfiaknál. A számadást szakrális, spirituális és mindenféle hitvilág szerinti értelemben értem, amikor a földi élet véget ér valaminek lennie kell.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 25. péntek 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4069062)
2023. 08. 25. péntek 07:23
Számadás!! Kinek a részéről gondolod? Feleség, barátnő, vagy épp a közbelépő nő? Esetleg a gátlástalan férfi részéről? A feltett kérdésre sem kapom meg a választ!! Lehet ti mint férfiak, el fogadottnak tartjátok ezt??
Számadás!! Kinek a részéről gondolod? Feleség, barátnő, vagy épp a közbelépő nő? Esetleg a gátlástalan férfi részéről? A feltett kérdésre sem kapom meg a választ!! Lehet ti mint férfiak, el fogadottnak tartjátok ezt??
(Ez egy válasz Dzsentri üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 24. csütörtök 23:20
Nem tudom lesz e ennek az életnek a végén számadás. Szerintem nem, de a hívőknek szurkolok.
Szóval ha nekik lesz igazuk, akkor nem tudom melyik felekezet és világvallás szerint (merthogy tagja egyiknek sem vagyok) de valószínű szorulni fogok. A bűneimet talán nem mérik az ítészek keményen, de e tekintetben biztosan fogok valami büntit kapni. Persze az is lehet hogy még én kapok dícséretet, mert igyekezetem kimaxolni a födi létet.
![smile](images/smilies/smile.gif)
Nem tudom lesz e ennek az életnek a végén számadás. Szerintem nem, de a hívőknek szurkolok.
Szóval ha nekik lesz igazuk, akkor nem tudom melyik felekezet és világvallás szerint (merthogy tagja egyiknek sem vagyok) de valószínű szorulni fogok. A bűneimet talán nem mérik az ítészek keményen, de e tekintetben biztosan fogok valami büntit kapni. Persze az is lehet hogy még én kapok dícséretet, mert igyekezetem kimaxolni a födi létet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 21. hétfő 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 21. hétfő 10:54
Akkor épp te is olyan vagy , mint a barátom volt. Soha nem csalta meg a nejét, mivel este otthon volt és a pénz is neki adta!! Jó férj az ilyen))!
Ez való igaz aki a sósat szereti, ne egyen édeset, ha valaki szereti a szexet az élje benne kimagát. Ha jelenlegi párja nem alkalmasrá akkor inkább keresgéljen míg megtalálja a megfelelőt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 22. kedd 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4696437)
2023. 08. 22. kedd 09:16
Érdekes ez a dolog, de az igazság az, hogy a megoldást magadban fogod megtalálni. Rengeteg dolog hatással van a libidóra, és közhelynek tűnhet, de a szexuális energiák levezetésére rengeteg alternatív lehetőség van. Az élethelyzetetektől, korotoktól, leterheltségetektől függően ez ráadásul folyamatosan hullámzik. A csalódásod abból fakad, hogy nem a megfelelő eszközhöz nyúlsz. Talán ezzel a példával tudom jól szemléltetni: ha valóban éhes vagy, akkor mindegy mit eszel, enyhíteni fogja az éhséged. De ha inkább csak nassolnál, és mondjuk sósra vágysz, akkor semmi értelme nincs a fahéjas csigának, hagyd ott a polcon. És simán lehet, hogy valójában nem is az enyhe éhségből és kívánásból ered a nassolási vágyad, hanem pusztán vízveszteségből, és igazából csak egy pohár vízre lenne szükséged. A kérdés inkább, hogyan ismered fel a vágyaid természetét. De ha ez megvan, akkor adja magát minden.
Lehet hogy szexfügő vagy, vagy csak hatalmas az étvágyad. Szerintem a férfiak közül sokan járnak hasonló cipőben. A párom megvárta hogy elaludjak így bújt ki a szex alól. Kerestem barátnőt, szerencsém volt, nagyon oda adót találtam. Mind kettőnk örömére élveztük a szexszet, sokszor versenyeztünk kitud nagyobb örömet szerezni a másiknak. de már vége amit nagyon sajnálok. Azóta már eltelt egy jópár év, de most sem csinálnám máskép.
(Ez egy válasz Petergergo90 üzenetére (2023. 08. 22. kedd 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 22. kedd 08:40
30 éves vagyok, 7 éve vagyok a párommal. Egy csodálatosan szexi nő, ezzel csak az a baj hogy állandóan kívánom. Többet mint ő engem. Ezért folyamatosan fantáziálok más nőkkel, néha elmegyek rosszlányokozni, ami szinte mindig csalódás. Flörtölni pedig nincs lelkiismeretem. Így patt helyzetben érzem magam, mert nagyon szeretek vele lenni de egyszerűen nem elégíti ki a szexuális vágyaimat. Bár ha belegondolok hogy mennyi lenne az elég, ahhoz már kb szexrabszolgát kéne tartanom... Valaki van hasonló helyzetben ? Tud valaki tanácsot adni ? Köszi!
Próbálkozz tovább. Ha fontos a szex az életednek, fontosabb, mint másnak, akkor szerintem engedni kell saját magadnak, vágyaidnak. Sosem tudni ki mit tud neked nyújtani. És nem csak az ágyban. Nem biztos, hogy azért falod a szexet, mert kevés, hanem mert nincs megtöltve egyéb mással. Nincs meg a kellő figyelem, idő, tűz, érzelmek. Én ezekre gondolok.
(Ez egy válasz Petergergo90 üzenetére (2023. 08. 22. kedd 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
30 éves vagyok, 7 éve vagyok a párommal. Egy csodálatosan szexi nő, ezzel csak az a baj hogy állandóan kívánom. Többet mint ő engem. Ezért folyamatosan fantáziálok más nőkkel, néha elmegyek rosszlányokozni, ami szinte mindig csalódás. Flörtölni pedig nincs lelkiismeretem. Így patt helyzetben érzem magam, mert nagyon szeretek vele lenni de egyszerűen nem elégíti ki a szexuális vágyaimat. Bár ha belegondolok hogy mennyi lenne az elég, ahhoz már kb szexrabszolgát kéne tartanom... Valaki van hasonló helyzetben ? Tud valaki tanácsot adni ? Köszi!
Érdekes ez a dolog, de az igazság az, hogy a megoldást magadban fogod megtalálni. Rengeteg dolog hatással van a libidóra, és közhelynek tűnhet, de a szexuális energiák levezetésére rengeteg alternatív lehetőség van. Az élethelyzetetektől, korotoktól, leterheltségetektől függően ez ráadásul folyamatosan hullámzik. A csalódásod abból fakad, hogy nem a megfelelő eszközhöz nyúlsz. Talán ezzel a példával tudom jól szemléltetni: ha valóban éhes vagy, akkor mindegy mit eszel, enyhíteni fogja az éhséged. De ha inkább csak nassolnál, és mondjuk sósra vágysz, akkor semmi értelme nincs a fahéjas csigának, hagyd ott a polcon. És simán lehet, hogy valójában nem is az enyhe éhségből és kívánásból ered a nassolási vágyad, hanem pusztán vízveszteségből, és igazából csak egy pohár vízre lenne szükséged. A kérdés inkább, hogyan ismered fel a vágyaid természetét. De ha ez megvan, akkor adja magát minden.
Ez pontosan így van és milyen nehéz abba hagyni
(Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 08. 21. hétfő 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 21. hétfő 16:02
Akkor kezdődnek a gondok,ha rászokik az ízére,és jobbnak találja,mint az otthonit..
Akkor kezdődnek a gondok,ha rászokik az ízére,és jobbnak találja,mint az otthonit..
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 21. hétfő 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 21. hétfő 10:54
Akkor épp te is olyan vagy , mint a barátom volt. Soha nem csalta meg a nejét, mivel este otthon volt és a pénz is neki adta!! Jó férj az ilyen))!
(Ez egy válasz Dzsentri üzenetére (2023. 08. 19. szombat 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 19. szombat 16:53
Ahány ember, annyi ok. Én például szeretem a feleségem, aki történetesen kiválóan is főz. Viszont tudja, hogy szeretem a hasamat és a finom ízeket. Hedonista vagyok ez tény. Nomármost azt mondja, hogy tudja ezt rólam de nem akarja tudni. Így aztán ha megkívánom más főztjét, hát kóstolok néha más konyhában is. Viszont vacsorára mindíg otthon vagyok.
Igen széles a lehetőségek tárháza. Oka leginkább a monotonitàs vagy a törődés hiánya. Nálam, mint irodai asszisztens,régen a munkahelyi volt a legkézenfekvőbb. Raktárban ,irodàban , búvóhelyen , autóban.
Ahány ember, annyi ok. Én például szeretem a feleségem, aki történetesen kiválóan is főz. Viszont tudja, hogy szeretem a hasamat és a finom ízeket. Hedonista vagyok ez tény. Nomármost azt mondja, hogy tudja ezt rólam de nem akarja tudni. Így aztán ha megkívánom más főztjét, hát kóstolok néha más konyhában is. Viszont vacsorára mindíg otthon vagyok.
Férfi barát, szerető, miért csalja meg barátnőjét , szeretőjét??
Nálunk ez amolyan adok kapok volt. Ő is én is. Aztán jött inkább a közösen. Így mindketten kiélvezhetjük a pillanatokat.
Csomó szomorú férfisors. Engem is érint, nem tartunk ott, ahol én szeretném a szexben. De kapaszkodok a partnerségbe, ami egy oltári kefélésnél is értékesebb, abba, hogy családot alapitottunk közösen és eggyütt visszük a felelősséget. Nekem a libidóm d.u. 4-kor tetőzik, de rögtön 3 gyerek lohasztja le a kedvemet. Néha azért összejön és ez ad lendületet. Néha ő is tud lucskosan élvezni. Néha...
A válás sok mindenre megoldás!
A munkám miatt csak hétvégén vagyok otthon. A heti két pohár bor nemhiszem hogy túlsok lenne. Hetven kilósan 180centi fölött kicsit vékony lennék szerintem.
Ha mással is kefél az nem lenne gond , én sem vagyok egy szent. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 25. csütörtök 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha mással is kefél az nem lenne gond , én sem vagyok egy szent. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 25. csütörtök 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4630582)
2023. 05. 25. csütörtök 16:09
szerintem biztosan megcsal! kevés neki az a 10-ből 1. és legyél realista, az se mindig olyan hétvége, miről álmodik. túl sokat melózol, sokat iszol, pláne sokat fantáziálsz! dobd el a cigit, dobj le 20 kilót, és ki fog nyilni a világ!