Igen, valami ilyesmire jutottam én is, amiket írtok.
Ha ö megkap mindent, amire vágyik, én viszont nem, akkor ki is tesz rosszat a másikkal?
Teljesen el vagyok keseredve... a 30-as éveink így telnek, akkor mi lesz később? Addig várjak a csodára, míg már fel se áll? Valahogy a megcsalást, mint fogalmat, kezdem újraértelmezni.
Amikor 30pár évesen azt kell magyaráznom a páromnak, hogy az orális szex és a petting között mi a különbség...
Ha ö megkap mindent, amire vágyik, én viszont nem, akkor ki is tesz rosszat a másikkal?
Teljesen el vagyok keseredve... a 30-as éveink így telnek, akkor mi lesz később? Addig várjak a csodára, míg már fel se áll? Valahogy a megcsalást, mint fogalmat, kezdem újraértelmezni.
Amikor 30pár évesen azt kell magyaráznom a páromnak, hogy az orális szex és a petting között mi a különbség...
Ha csak szex kell akkor prosti, ha szeretkezés akkor szerető, más megoldás ilyen nőre nincs, ha nem akarod le cserélni. Szerintem mérlegre kell tenni, hogy az egyetlen életed ilyen módon leélése, egyensúlyban van e azzal amit kapsz ettől a kapcsolattól.
(Ez egy válasz furcat üzenetére (2023. 03. 27. hétfő 01:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 27. hétfő 01:45
Kicsit hasonló cipőben járok én is. Az egyik felem azt mondja hogy nem kéne a másik meg folyton vágyakozik. Abban biztos vagyok hogy a párom soha nem menne bele magától olyanokba amikre én vágyom. Ha meg csak az "én kedvemért" mégis megtenné, akkor megintcsak nem lennék előbbre. Sajnos ő is az a típus, akinek sem az igénye, sem a fantáziája nem kíván többet. Illetve nemigazán tudja a szexualitást elkülöníteni az érzelmektől. Megvan a nagyjából megszokott "menetrend": én kinyalom amíg elélvez, majd megdugom, ritkán valami egyéb, de igazából azt várja, hogy nézzünk valamit Netflixen.
Már tizen pár éve együtt vagyunk, ezalatt én nem léptem félre - legalábbis testi viszonyom nem volt mással, róla viszont bizonyosan tudom hogy igen. A kisördög pedig folyamatosan súg a fülembe, hogy hát ő is megtette akkor nekem is belefér ha mást nem egyszer az életben. Csak hát azóta itt is van lelkiismereti és gazdasági kényszer ahogy lejjebb fogalmazott valaki, kicsit nagyobb lett a tét azóta.
Már tizen pár éve együtt vagyunk, ezalatt én nem léptem félre - legalábbis testi viszonyom nem volt mással, róla viszont bizonyosan tudom hogy igen. A kisördög pedig folyamatosan súg a fülembe, hogy hát ő is megtette akkor nekem is belefér ha mást nem egyszer az életben. Csak hát azóta itt is van lelkiismereti és gazdasági kényszer ahogy lejjebb fogalmazott valaki, kicsit nagyobb lett a tét azóta.
Beszéld meg vele, hogy ha neki a szex nyűg, amolyan kötelező rossz, akkor te azt másnál, vagy másoknál szeretnéd pótolni. Persze, ha egyáltalám beszélhetsz vele erről. Ha nem, akkor meg nyugodtan nézelődj, akár itt, akár az életben máshol. Szerintem az nem megcsalás. A mostani helyzet a megcsalás, pl. az ő hozzállása (bár nem kívánja, valószínűleg), s így magadta is megcsalod, ha ezzel megelékszel. Ha ő nem kívánja, te meg igen, akkor a legjobb lépni, szerintem.
(Ez egy válasz Lacika84 üzenetére (2023. 03. 26. vasárnap 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 26. vasárnap 14:02
Előre bocsátom, nem csaltam meg a párom.
De lehet, hogy meg fogom?
Azt mondta, neki a havi egy-két együttlét elég. Többször megpróbáltuk már átbeszélni a témát... legutóbb úgy nyilatkozott, a heti egy alkalomnál többre nem vágyik. Az én igényeim ennek a többszöröse; heti 3 alap lenne. Azt mondja, fogadjam el, ennyi és kész. De nekem ez olyan mint valami cölibátus. Heti egy? ... zokoghatnékom van, amikor az az egy is olyan, hogy elélveztem, de oltári nagy hiányérzet gyötör utána, mert egy kis szopás után beleül (vagy dob egy hátast) és itt kimerült az együttlét. Fejben már azon kattogok, azt remélem, a következő heti élvezetesebb lesz, talán lesz benne változatosság, hátha nem csak "letudni" akarja.
Azt mondta, neki a havi egy-két együttlét elég. Többször megpróbáltuk már átbeszélni a témát... legutóbb úgy nyilatkozott, a heti egy alkalomnál többre nem vágyik. Az én igényeim ennek a többszöröse; heti 3 alap lenne. Azt mondja, fogadjam el, ennyi és kész. De nekem ez olyan mint valami cölibátus. Heti egy? ... zokoghatnékom van, amikor az az egy is olyan, hogy elélveztem, de oltári nagy hiányérzet gyötör utána, mert egy kis szopás után beleül (vagy dob egy hátast) és itt kimerült az együttlét. Fejben már azon kattogok, azt remélem, a következő heti élvezetesebb lesz, talán lesz benne változatosság, hátha nem csak "letudni" akarja.
Kicsit hasonló cipőben járok én is. Az egyik felem azt mondja hogy nem kéne a másik meg folyton vágyakozik. Abban biztos vagyok hogy a párom soha nem menne bele magától olyanokba amikre én vágyom. Ha meg csak az "én kedvemért" mégis megtenné, akkor megintcsak nem lennék előbbre. Sajnos ő is az a típus, akinek sem az igénye, sem a fantáziája nem kíván többet. Illetve nemigazán tudja a szexualitást elkülöníteni az érzelmektől. Megvan a nagyjából megszokott "menetrend": én kinyalom amíg elélvez, majd megdugom, ritkán valami egyéb, de igazából azt várja, hogy nézzünk valamit Netflixen.
Már tizen pár éve együtt vagyunk, ezalatt én nem léptem félre - legalábbis testi viszonyom nem volt mással, róla viszont bizonyosan tudom hogy igen. A kisördög pedig folyamatosan súg a fülembe, hogy hát ő is megtette akkor nekem is belefér ha mást nem egyszer az életben. Csak hát azóta itt is van lelkiismereti és gazdasági kényszer ahogy lejjebb fogalmazott valaki, kicsit nagyobb lett a tét azóta. (Ez egy válasz Lacika84 üzenetére (2023. 03. 26. vasárnap 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Már tizen pár éve együtt vagyunk, ezalatt én nem léptem félre - legalábbis testi viszonyom nem volt mással, róla viszont bizonyosan tudom hogy igen. A kisördög pedig folyamatosan súg a fülembe, hogy hát ő is megtette akkor nekem is belefér ha mást nem egyszer az életben. Csak hát azóta itt is van lelkiismereti és gazdasági kényszer ahogy lejjebb fogalmazott valaki, kicsit nagyobb lett a tét azóta. (Ez egy válasz Lacika84 üzenetére (2023. 03. 26. vasárnap 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
De azért még örülj van valami otthon! Neked több kell, úgyis megcsalod!!!! Mert minek vágyni arra ami úgy sem lesz!!
(Ez egy válasz Lacika84 üzenetére (2023. 03. 26. vasárnap 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Eddig egyszer léptem félre, biszex vagyok és brutálisan kívántam, hogy egy kemény faszt érezhessek a számban. Titokban újra megtenném.
Akkor folytatás. A kurvázás semmit nem oldott meg csak rosszabb lett a lelkiállapotom. Persze nyomtam a társkeredő oldalakat ahol csak szeretői viszonyt kerestem. Közben hétvégi apukaként mentek a hónapok évek. Győrben volt céges albérlet ezért is voltam hétvégi apuka. Jőttek mentek szerető kapcsolatok hol hosszabb hol rövidebb. De nem érezzem hogy el tudom hagyni a régi életem. Míg egy napon egy szimpla szexkapcsolat során találkoztam a másik énemmel. Eleinte heti egyszer aztán kétszer aludtunk együtt és szeretkeztünk hatalmasakat. Szexben és minden másban egy hullámhossz. Fél év alatt eljött a döntés helyzet. Ő már elváltként élt, így azt kérte döntsek. Hatalmas teher a régit befejezni és az újba újra kezdeni. De döntöttem és közöltem a feleségemmel, hogy ez így nem megy elhagyom. Mondhatnám úgy is hogy közös megegyezés lett. A gyerekeim voltak a legnehezebbek.,, két kicsivel közölni hogy apa elmegy de imád titeket… keserves… minden második héten mikor apás hétvége volt sírva jötttem el, zokogva vetettem vissza sz új hazába. Mindent otthagytam nincstelenül mentem el, csak az autóm és a ruháim… azóta békében elváltunk, újra házasodtak a szexpartneremmel
új világ kezdődött, a szex egy magasabb szintjére léptünk, swinger klub, többes szex, minden. Nem kell hazudni. És igen párszor megcsal… a tudtommal és élvezzük. Az összhang magas fokon. A gyerekeim is elfogadják az új feleségem. A lakáshitelt fizettjük felesben az ex feleséggel, ha lejár a gyerekeimre iraton a részem. Szóval nem kell félni újra kezdeni! De igen meg kell gyászolni a régi életet, mai napig tart valahol ez a gyász!
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 02. 19. vasárnap 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
2023. 02. 19. vasárnap 13:06
A nyitott házasságot nem ilyenre találták ki véleményem szerint. Itt van egy lelkiismereti szál amiért nem tud elmenni (gyerek) illetve van egy gazdasági kényszer (hitel,ház,stb). Ez nem rendezhető le egy nyitott kapcsolatal, de jó is lenne ha ilyen egyszerű lenne. Megértem a sorok íróját ugyanezt játszottam el én is. 17 év kapcsolat két gyerek, ház hitellel, stb. Jött ugyan ez mint ott, lassú elhidegülés a szerelemből szeretet, szeretetből lakótárs érzés. Egy marad a tisztelet mint gyerekeim anyja. Folyamatosan szex kapcsolatokat kerestem, aztán jött a kurvázás. Akkor jó állásom volt megtehettem, minden héten más örömlány. Győrben volt elég lehetőség.. de az az 1 óra élvezkedes 5 perc alatt átváltott utálatba, utáltam amit teszek, utáltam magam… folyt köv.
A nyitott házasságot nem ilyenre találták ki véleményem szerint. Itt van egy lelkiismereti szál amiért nem tud elmenni (gyerek) illetve van egy gazdasági kényszer (hitel,ház,stb). Ez nem rendezhető le egy nyitott kapcsolatal, de jó is lenne ha ilyen egyszerű lenne. Megértem a sorok íróját ugyanezt játszottam el én is. 17 év kapcsolat két gyerek, ház hitellel, stb. Jött ugyan ez mint ott, lassú elhidegülés a szerelemből szeretet, szeretetből lakótárs érzés. Egy marad a tisztelet mint gyerekeim anyja. Folyamatosan szex kapcsolatokat kerestem, aztán jött a kurvázás. Akkor jó állásom volt megtehettem, minden héten más örömlány. Győrben volt elég lehetőség.. de az az 1 óra élvezkedes 5 perc alatt átváltott utálatba, utáltam amit teszek, utáltam magam… folyt köv.
(Ez egy válasz hay üzenetére (2023. 02. 19. vasárnap 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 19. vasárnap 11:51
Erre találták ki a nyitott házasság fogalmát. Feltéve ha az ex-szeretőd is elfogadja azt, hogy nem kell főznie és mosnia rád, és minden nap veled aludnia. Nincsen ebben semmi komplikáció ha mind a 3 ill. 4 fél ezt tudja lelkileg is kezelni. És se bíróság se vagyon megosztás, se a család szétrombolása.
Erre találták ki a nyitott házasság fogalmát. Feltéve ha az ex-szeretőd is elfogadja azt, hogy nem kell főznie és mosnia rád, és minden nap veled aludnia. Nincsen ebben semmi komplikáció ha mind a 3 ill. 4 fél ezt tudja lelkileg is kezelni. És se bíróság se vagyon megosztás, se a család szétrombolása.
(Ez egy válasz A Janoka üzenetére (2023. 02. 11. szombat 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 11. szombat 08:57
Hát igazából kurvára nem akarja feladni a kényelmet. A megszokott dolgokat.
Másik, a szerető nem biztos hogy szingli.
Hány fiatal titán sírja vissza magát a "volt" nőjéhez.
De nők is ilyenek. Nálam lakni ingyen jó volt, főnökkel kefélni jobb volt. 22 es csaj 60 as pasi
De nők is ilyenek. Nálam lakni ingyen jó volt, főnökkel kefélni jobb volt. 22 es csaj 60 as pasi
![smile](images/smilies/smile.gif)
15 év házasság. 1-2 éve tűnt fel, h már nem az igazi a kapcsolatunk. Semmilyen téren. Nincs veszekedés, de vannak sérelmek, amiket nem tudtunk megbeszélni. A szenvedély kihűlt, ellaposodott.
Mikor együtt voltunk, már ritkán tudtam felizgatni. Hiányzott neki a szex, de csak hogy utánna lenyugodjon. Meg volt a vonzódás, de sokszor kérte, h csak legyünk túl rajta, nekem legalább legyen jó, mert neki most nem fog menni. Úgy 1 hónapja volt egy együttlétünk, ahol már nekem sem ment.
Kb 1 éve, h tetszik az egyik kolléganőm. Nem tudatosan, de adtam jeleket felé, nem akartam viszonyt. Az utóbbi pár hétben úgy éreztem a házasságom romokban, ezért elkezdtem vele beszélgetni. Kiderült, neki is tetszem, de tudja h foglalt vok ezért nem akart kezdeményezni.
Titokban találkozunk és úgy érzem egyre jobban szeretem.
Sokszor gondolok arra, milyen lenne felégetni a jelent és vele élni a jövőt. Hogy miért csalom meg a párom? Már nem vagyok szerelmes belé. Csak a kényelem miatt maradok? Baromság. Nem kényelmes olyan mellett élni akihez már csak az emlékek és a közös dolgok kötnek, de érzelem nem.
Miért nem hagyom el? Van egy gyermekünk, hitelünk, házunk. Es még nem érzem azt, h hátra tudom hagyni. De a boldogságot sem tudom.
Mikor együtt voltunk, már ritkán tudtam felizgatni. Hiányzott neki a szex, de csak hogy utánna lenyugodjon. Meg volt a vonzódás, de sokszor kérte, h csak legyünk túl rajta, nekem legalább legyen jó, mert neki most nem fog menni. Úgy 1 hónapja volt egy együttlétünk, ahol már nekem sem ment.
Kb 1 éve, h tetszik az egyik kolléganőm. Nem tudatosan, de adtam jeleket felé, nem akartam viszonyt. Az utóbbi pár hétben úgy éreztem a házasságom romokban, ezért elkezdtem vele beszélgetni. Kiderült, neki is tetszem, de tudja h foglalt vok ezért nem akart kezdeményezni.
Titokban találkozunk és úgy érzem egyre jobban szeretem.
Sokszor gondolok arra, milyen lenne felégetni a jelent és vele élni a jövőt. Hogy miért csalom meg a párom? Már nem vagyok szerelmes belé. Csak a kényelem miatt maradok? Baromság. Nem kényelmes olyan mellett élni akihez már csak az emlékek és a közös dolgok kötnek, de érzelem nem.
Miért nem hagyom el? Van egy gyermekünk, hitelünk, házunk. Es még nem érzem azt, h hátra tudom hagyni. De a boldogságot sem tudom.
Hát igazából kurvára nem akarja feladni a kényelmet. A megszokott dolgokat.
(Ez egy válasz Bee08 üzenetére (2023. 02. 10. péntek 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
2023. 02. 10. péntek 19:25
Miért nem szakít a férfi a párjával és tiszta lappal folytatja a szeretővel,ha nem csak szex,hanem érzelmi kötődés is van? Mennyit számít,hogy mit szól a társaság, családtagok? Közös vagyon,gyerek? Férfiak, érdekelne a véleményetek!ki miért maradt mégis a meglévő kapcsolatban, ha érzelmileg és szexuálisan a másikhoz kötődik?
Miért nem szakít a férfi a párjával és tiszta lappal folytatja a szeretővel,ha nem csak szex,hanem érzelmi kötődés is van? Mennyit számít,hogy mit szól a társaság, családtagok? Közös vagyon,gyerek? Férfiak, érdekelne a véleményetek!ki miért maradt mégis a meglévő kapcsolatban, ha érzelmileg és szexuálisan a másikhoz kötődik?
HIdd el, annyira azért nem buli.
(Ez egy válasz Levrol85 üzenetére (2023. 01. 14. szombat 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 14. szombat 15:25
Nem tudom, de ha engem megcsalna a feleségem, megbocsátanék neki. Utána kifaggatnám milyen volt, a végén meg jól megdugnám.
Na érts félre, nem kérek rajta számon semmit, hogy számoljon be mindenről, hogy éppen merre jár és mit csinál, ennek ellenére furcsának tartom és gyanakvóvá tesz, amikor se szó-se beszéd eltűnik órákra és nem elérhető. Mindig elmondja utólag, hogy mi történt, hol volt, mit csinált, de általában olyan félreérthető, vagy félreértendő történések, amelyekből egyértelműen lehet arra következtetni, hogy esetleg volt valakivel. Mint mondtam, korábban beszéltünk már róla nem is egyszer, hogy nem tartanám taszítónak, ha valaki megkörnyékezné és akár össze is járnának és ő is izgatónak tartja, ha adódna lehetőség, de ha esetleg történik is valami ezekben az órákban, amikor se kép-se hang senki nem tud róla semmit, rosszul érezném magam tőle, hogy nem tudok róla. Arra is gondoltam már, hogy mivel átbeszéltünk már ezt-azt, hogy ki mit tart izgatónak, talán meg is teszi és talán őt ebben a formában jobban képes felizgatni, hogy csak feltételezem róla, de kész tények elé nem tudom őt állítani. Korábban is voltak már ilyen "eltűnései" és a barátnőjére, barátnőire hivatkozott, hogy vele, vagy velük volt. A legjobb barátnőjével viszont nagyon össze vannak nőve, mindenben támogatják egymást és kiállnak egymásért. Még egyszer csak ismételni tudom magam, extázisba képes hozni, ha valaki olykor-olykor, vagy rendszeresen ellátná a baját a távollétemben, de sokkal nyugodtabb lennék, ha tudnék róla.
(Ez egy válasz butch üzenetére (2023. 01. 14. szombat 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 14. szombat 20:55
"...órákra képes felszívódni."
Engem ez valahogy zavar abban amit leírtál. Konkrétumot nem említettél arról hogy miben nyilvánul meg ez a gyanú, ez az egyetlen amit írtál, de ez meg elég érdekesen hangzik nekem.
Pár órán keresztül nem hallasz felőle. És?
Te szó szerint várod hogy mikor ír? Vagy elvárod hogy rendszeresen bejelentkezzen?
Engem ez valahogy zavar abban amit leírtál. Konkrétumot nem említettél arról hogy miben nyilvánul meg ez a gyanú, ez az egyetlen amit írtál, de ez meg elég érdekesen hangzik nekem.
Te szó szerint várod hogy mikor ír? Vagy elvárod hogy rendszeresen bejelentkezzen?
De mit jelent ez? Mert ha azt, hogy "amíg nem feleség, addig..." akkor ezek szerint mindent lehet...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 15. vasárnap 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4069062)
2023. 01. 15. vasárnap 09:34
Tegyük hozzá, ő csak barátnő, és nem feleség!!))9
Ma már ezek a fogalmak nem élesen elkülöníthetőek.Attól függ miként gondolnak egymásra és a kapcsolatukra. Lehet nem is egyformán értelmezik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 15. vasárnap 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4069062)
2023. 01. 15. vasárnap 09:34
(Ez egy válasz butch üzenetére (2023. 01. 14. szombat 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 14. szombat 20:55
Te szó szerint várod hogy mikor ír? Vagy elvárod hogy rendszeresen bejelentkezzen? (Ez egy válasz Leskelődő üzenetére (2023. 01. 14. szombat 00:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Te szó szerint várod hogy mikor ír? Vagy elvárod hogy rendszeresen bejelentkezzen? (Ez egy válasz Leskelődő üzenetére (2023. 01. 14. szombat 00:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 14. szombat 00:00
Szerintem a barátnőm megcsal. Amióta együtt vagyunk, többször is előfordult már ráutaló jel. Mivel távkapcsolatban élünk, nem tudunk minden hétvégén találkozni, tízből nagyjából egy esetben fordul elő. Most hétvégén sem tudunk találkozni és ilyen esetekben órákra képes felszívódni. Korábban is történtek furcsa dolgok, amikre nem tudott magyarázatot adni, de most ismét felerősödött bennem az az érzés, hogy meg vagyok csalva. Korábban beszélgettünk a párommal, hogy izgatónak tartanám, ha valaki más is keményen megdolgoztatná a punciját, megtöltené és utána én élvezném tele, s ilyenkor ugye előre felkészülten tudjuk, hogy közös beleegyezéssel mi fog történni, de teljesen más az, ha titokban csinálja, csinálná. Egyszer majdnem történt egy inflagranti, de ő megelőzött az "ügyességével" és a magyarázatával. Lehetséges, hogy őt az jobban izgatja, ha csak gyanakszom, vagy esetleg úgy teszek, mintha nem is tudnék róla, ám így most megalázva és átverve érzem magam.
Álmok és rögvalóság között a gyakorlatban azért barázdának tűnő szakadékok vannak.
(Ez egy válasz Levrol85 üzenetére (2023. 01. 14. szombat 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 14. szombat 15:25
Nem tudom, de ha engem megcsalna a feleségem, megbocsátanék neki. Utána kifaggatnám milyen volt, a végén meg jól megdugnám.