Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Puszi minndenkinek

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

2024. 01. 03. szerda 20:52  #136
Törölt felhasználó (4730428)
Én mindig is az idősebb hölgyeket kedveltem, megkockáztatom a korosztályomban még a modellek sem nagyon mozgatnak meg. Így nálam a szüzesség elég sokáig tartott a mai trendekhez mérten, 23 éves koromban vesztettem el. Kinéztem egy érett hölgyet munkahelyen, több mint 10 év volt köztünk. Soha nem mertem leszólítani, de egy munkahelyi karácsonyi buli alkalmával ő jött oda kicsit bepiálva, hogy semmit nem tud rólam és ezen változtatni kell. Beszélgettünk, és ami fura volt, hogy úgy éreztem fel akar szedni. Én nem dohányzom, de kimentem vele egy cigire, ott már kicsit be volt rúgva, aztán visszamentünk táncolni. Egyszer csak azt vettem érsze, hogy a farkamat méregeti sunyi mozdulatokkal, majd annyit mondott hogy átmentem a teszten. Ezt követően gondoltam én is fogdosom picit, de mire cselekedtem volna màr el is kezdte nyomni hozzám felváltva a melleit és a fenekét. Bevallom amennyire izgató volt, olyannyira kiábrándító is, mert munkában egy nagyon visszahúzódó nő volt, először láttam ilyennek. Elmentünk a mosdó irányába, elég sokáig bent volt a nőiben, én már el akartam menni, amikor egyszer csak behúzott amikor senki nem volt már bent. Elővette a farkam ami már jó ideje állt, és elkezdett újongani, hogy ilyen szép még nem volt benne. Mondta, hogy kicsit dugjam be neki. Eléggé para volt, mert szűz voltam egyrészt, másrészt gumi nélkül akarta mert az egyikünknél se volt.. így mást nem tudtam, csak közölni vele, hogy gumi nélkül soha senkit. Az este vége előtt megadta a lakcímét, mondta hogy menjek el gumit venni és menjek át utána. Én meg hazamentem, mert kicsit kiábrándultam belőle. Újév után rám sem mert nézni, aztán odamentem hozzá. Nagyjából 2 óra beszélgetés után összejöttünk. Az első egy szopás volt munka után ugyanabban a mosdóban, aztán pedig élvezésig nyaltam. Nagyjából két hétig rendszeresen kielégítettük egymást munka után a budiban vagy az irodában. Aztán elkeztünk szexelni, imádta, de mondta hogy az az álma hogy spriccelésig kefélik, amit még soha nem élt át. Azt mondta velem érzi magát hozzá a legközelebb. Elkezdtem utána olvasni a dolognak, hogyan, mitől spriccelnek a nők.. A válasz az volt, hogy a hasfal felőli g pontot kell dugás közben súrolni. Következő alkalommal nem elvezésig nyaltam, hanem amikor közel járt átfordítottam, bedugtam egy párnát a hasa alá, és életemben először gumi nélkül kezdtem el kurni (már sokszor kérte, hogy engedjük el az óvszert). Iszonyatosan nedves volt, így elkezdtem olyan keményen kurni amennyire csak lehet.. egy idő után féltem is, mert olyan tempoban toltuk, hogy egy kis hiba és vagy a farkam törik ketté, vagy benne teszek kárt.. Koncentráltam és imadkoztam, hogy mihamarabb elélvezzen. Egyszer csak teli torokból elkezdett sikítani, és brutális mennyiségű folyadék kezdett el kispriccelni a nunijából.. az arcán halálfélelem volt utána 2 percig. Nem hitte el ami történt.. aztán amikor kijózanodott csak annyit kérdezett hogy lehetettem ilyen gusztustalan hogy megkostoltam nyes
2024. 01. 03. szerda 20:05  #135
Replay55 Replay55
Sziasztok!
Hasonló történet mint Dzsetrié csak tömörebben. Igaz és megtörtént eset,vagy húsz éve már.
Egy ismerősökkel barátokkal rendezett év végi zenés táncos buliban szórakoztunk. Szűkebb társaságunk elég jól ismerte egymást. Egyik párról halvány információnk (pletyka?) volt, hogy egész közeli mondjuk testközeli kapcsolatuk van. Lehet rólunk ez a hír terjedhetett mivel már túl voltunk néhány párcserén.
Jó volt a hangulat de mivel jobbat akartunk meghívtuk őket hozzánk.
Nem kellet kéretni őket hamar ráálltak.Közelben laktunk és nem nagyvárosban.
Szerintem mindenki tudta miért jött mert egy pohár pezsgő után nekiestünk a csajoknak. Persze mindenki a másikénak.Repültek a ruhák a nappaliban szerte széjjel.Semmi ruha csak csókok és ölelés. Barátunk a lépcsőkorlátnak szorította az asszonyom, én az étkezőasztalra tettem fel.Hamar célba találtunk mind ketten Az
első sóhajok és nyögések után valamelyik lány, már nem emlékszem ki,menjünk a szobába.Emeleten két külön szobába álló farokkal persze csak lepedőig jutottunk.a ágyazásban.
Nemsokára aztán jöttek azok a mély sóhajok és elhalkuló nyögések . Az ajtók valamiért nyitva maradtak. aztán csend és még csend.Utána csajok combjuk közé szorított kézzel siettek fürdő fele. Hát röviden Ennyí. Lett folytatása is de azok külön történetek. Az sem piskóta!
2024. 01. 03. szerda 12:29  #134
Fox Mulderék Fox Mulderék
Szuper történet, izgalmas előadás. Rendesen a torkomban dobogott a szívem, olvasás közben. nyes worship
(Ez egy válasz Dzsentri üzenetére (2023. 11. 05. vasárnap 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 05. vasárnap 23:39
A film megtörtén eseményeken alapul az alkotók a szereplők és helyszínek nevét az anonimitás érdekében megváltoztatták.
Ez a délután is egy szokott szombati grillezésnek indult. Vendégségbe mentünk egy ismerős házaspárhoz, amiben a jó dolog az volt, hogy mi voltunk a vendégek és nem nekünk kellett ugrabugrálni meg kényét kedvét keresni senkinek. A jó nagyjából ennyi volt, mert akikhez mentünk az a feleségem barátnője és annak erősen fura férje. Érdekes párocska voltak, a Kati a feleség kifejezetten dekoratív nő míg Vili a férj nem volt egy Adonisz. Ráadásul Katinál lényegesen idősebb és hogy mindez még kerek legyen hangos és nyers modora volt. Magabiztosságának egyik alap pillérét adta, hogy a város legnagyobb cégének az igazgatója volt. Kati negyvenöt körül lehetett Vili pedig közelítette a hatvanat, de koránál fiatalabbnak látszott. Bár önmagáról, férfiasságáról és ágybéli teljesítőképességéről jellemzően úgy beszélt mintha valami csoda lenne, de Kati gyakran panaszkodott a nejemnek kielégületlenségéről. Vili egyre inkább csak a saját örömét élte meg, azt is egyre ritkábban. Beszélni viszont gátlástalanul szeretett a szexről, sőt ha a feleségem a közelében volt jobbára csak arról. Láthatóan tetszett neki a Andi a feleségem, aki ebbe az irányba erősen inspirálta Vilit. Tudva, hogy Vilmos erősen szájkaratés jókat mosolyogtam ezen. Kati elleneben az én fantáziámat piszkálta és gondolatban kisegítettem párszor Vilit. Egyszer ezt bár finoman de kibeszéltük Andival
2024. 01. 02. kedd 19:00  #133
Törölt felhasználó (4728324)
Jó történet, de még jobb lenne, ha leírnád, milyenek voltak a nők, és milyenek ti. Már szépségre, alakra gogyíra, és mi volt másnap? Kösz!
(Ez egy válasz nyulipaar üzenetére (2024. 01. 02. kedd 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 02. kedd 15:02
Izgalmas volt látni a kivillanó combfixeket. Éjfél után közkívánatra lassú blokk következett. Párom érzékin bújt hozzám, hasonlóan összetapadtak barátomék is. Egyszer csak barátom nagy hangúan: Nem cserélünk partnert? Nagy kuncogás és már a feleségével lassúztam. Ahogy hozzám bújt, keményen állt a farkam, először zavart, majd egyre bátrabban nyomtam a combjához. Izgi volt látni, ahogy a párom is a barátomhoz simult. Erre megint a nagyhangú barátom: Megfoghatom a feleséged seggét? Nagy kuncogás, és én: Persze!- feleltem. Nem baj? -kérdeztem táncpartneremtől, de ő mosolyogva, kipirulva rázta a fejét: dehogy, sőt! Izgi! Erre én: Gyere, akkor nézzük őket! És húztam a kanapéra. Na mi van? Moziztok? Kérdezte kacéran a párom. Ismersz! feleltem én. Lépj már ki a szoknyádból, úgy szebb a látvány. Erre egy mozdulat és már combfixben simult össze a barátommal. Mi megbabonázva néztük őket a kanapéról, utólag magam sem értettem a bátorságomat, kivettem a farkam és húzogattam a látványra. Talán ez volt a jel, de már nem csak feleségem seggét fogta barátom, hevesen csókolództak. Onnan már mintha valóban egy moziban ültünk volna, térden állva szopott a gyönyörű kis feleségem, majd pár perc múlva hátulról tolták egy fotel hátuljára támaszkodva. Barátom felesége itt hajolt rá a farkamra. Próbáltam levetkőztetni, de ő hallkan csak annyit mondott: Most csak így szeretném.... Ezt felszólításnak vettem és elélveztem a szájába smile
2024. 01. 02. kedd 15:02  #132
nyulipaar nyulipaar
Izgalmas volt látni a kivillanó combfixeket. Éjfél után közkívánatra lassú blokk következett. Párom érzékin bújt hozzám, hasonlóan összetapadtak barátomék is. Egyszer csak barátom nagy hangúan: Nem cserélünk partnert? Nagy kuncogás és már a feleségével lassúztam. Ahogy hozzám bújt, keményen állt a farkam, először zavart, majd egyre bátrabban nyomtam a combjához. Izgi volt látni, ahogy a párom is a barátomhoz simult. Erre megint a nagyhangú barátom: Megfoghatom a feleséged seggét? Nagy kuncogás, és én: Persze!- feleltem. Nem baj? -kérdeztem táncpartneremtől, de ő mosolyogva, kipirulva rázta a fejét: dehogy, sőt! Izgi! Erre én: Gyere, akkor nézzük őket! És húztam a kanapéra. Na mi van? Moziztok? Kérdezte kacéran a párom. Ismersz! feleltem én. Lépj már ki a szoknyádból, úgy szebb a látvány. Erre egy mozdulat és már combfixben simult össze a barátommal. Mi megbabonázva néztük őket a kanapéról, utólag magam sem értettem a bátorságomat, kivettem a farkam és húzogattam a látványra. Talán ez volt a jel, de már nem csak feleségem seggét fogta barátom, hevesen csókolództak. Onnan már mintha valóban egy moziban ültünk volna, térden állva szopott a gyönyörű kis feleségem, majd pár perc múlva hátulról tolták egy fotel hátuljára támaszkodva. Barátom felesége itt hajolt rá a farkamra. Próbáltam levetkőztetni, de ő hallkan csak annyit mondott: Most csak így szeretném.... Ezt felszólításnak vettem és elélveztem a szájába smile
2024. 01. 02. kedd 14:24  #131
nyulipaar nyulipaar
Egy korábbi pótszilveszteren történt. A baráti körünkkel beszéltük meg, hogy tartunk ilyen estét. Hogy hogy nem mire elérkezett a megbeszélt hétvége, már csak egy pár maradt. Jelmezes bulira gondoltunk, hisz jön a farsang. De mégis milyenek legyenek a jelmezek? Felvetődött, hogy a lányok legyenek kurvásak... Na ezen jót kuncogtunk, majd a lányok megbeszélték a combfixet és a mini szoknyát valami szexi blúzzal. A nappaliban diszkó fények, jó zene, tánc és persze italok
2023. 12. 31. vasárnap 14:43  #130
nyulipaar nyulipaar
Hihetetlenül jó történet, gratulálok! Sokan vágyunk ilyen sztorira smile Mi volt a folytatás? Volt egyáltalán folytatás?
(Ez egy válasz Dzsentri üzenetére (2023. 11. 05. vasárnap 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
A film megtörtén eseményeken alapul az alkotók a szereplők és helyszínek nevét az anonimitás érdekében megváltoztatták.
Ez a délután is egy szokott szombati grillezésnek indult. Vendégségbe mentünk egy ismerős házaspárhoz, amiben a jó dolog az volt, hogy mi voltunk a vendégek és nem nekünk kellett ugrabugrálni meg kényét kedvét keresni senkinek. A jó nagyjából ennyi volt, mert akikhez mentünk az a feleségem barátnője és annak erősen fura férje. Érdekes párocska voltak, a Kati a feleség kifejezetten dekoratív nő míg Vili a férj nem volt egy Adonisz. Ráadásul Katinál lényegesen idősebb és hogy mindez még kerek legyen hangos és nyers modora volt. Magabiztosságának egyik alap pillérét adta, hogy a város legnagyobb cégének az igazgatója volt. Kati negyvenöt körül lehetett Vili pedig közelítette a hatvanat, de koránál fiatalabbnak látszott. Bár önmagáról, férfiasságáról és ágybéli teljesítőképességéről jellemzően úgy beszélt mintha valami csoda lenne, de Kati gyakran panaszkodott a nejemnek kielégületlenségéről. Vili egyre inkább csak a saját örömét élte meg, azt is egyre ritkábban. Beszélni viszont gátlástalanul szeretett a szexről, sőt ha a feleségem a közelében volt jobbára csak arról. Láthatóan tetszett neki a Andi a feleségem, aki ebbe az irányba erősen inspirálta Vilit. Tudva, hogy Vilmos erősen szájkaratés jókat mosolyogtam ezen. Kati elleneben az én fantáziámat piszkálta és gondolatban kisegítettem párszor Vilit. Egyszer ezt bár finoman de kibeszéltük Andival
2023. 11. 07. kedd 09:37  #129
Hank Moody Hank Moody
jöhet a többi
2023. 11. 06. hétfő 08:47  #128
Borso51 Borso51
Jó sztori,tetszik! finom
2023. 11. 05. vasárnap 23:39  #127
Dzsentri Dzsentri
2023. 11. 05. vasárnap 23:36  #126
Dzsentri Dzsentri
Hogyan jött szóba már nem tudom, de megegyeztünk abban hogy Kati jó nő és erős szexuális kisugárzása van. Ha nem lenne Andi a feleségem (persze szigorúan elméleti síkon) rástartolnék Katira. Már ekkor is azt gondoltam, hogy túlhúztam az őszinteséget de érdekes módon a feleségem még egyet is értett velem. Furcsállottam, mert máskor idegen női nevek bármilyen szituációban való megemlítése is szemvillogást eredményezett. Na de vissza a szombathoz. Sokat nem készülődtünk, mert vendéglátóink nem egy kiöltözős család. Laza nyári volt mindkettőnk részéről a viselet és hogy ne legyünk udvariatlanok virág, plusz valami ihatatlan bor amit már én is ajándékba kaptam. Andi természetesen még tett pár tiszteletkört a gardrób és nappali között amíg megállapodott egy rövid farmernadrág (amiben szenzációs segge volt) és egy elég áttetsző vászon ing mellett. -Húzod a Vili agyát? Agyvérzést fog kapni.- Mondtam kaján vigyorgás közepette. -Legalább Katinak lesz egy jó éjszakája, Te pedig megkaphatsz ha hazajöttünk.- Billegett a tükör előtt, közben pucsítot egyet felém. Nagy nehezen elindultunk, bár ajánlgattam szolgálataimat mert Andi igencsak csábító volt ebben a szerelésben. Közben furcsa mód még plusz izgalommal töltött el, hogy Vili ráindul. Nem is értettem ezt az érzést, de nem is törődtem vele. Jött ment.
A húsok finomak voltak, a fröccs hideg és jól kompenzálta Vilmosunk olykor otrombaságba hajló vicceit és látványos nyálcsorgatását Andi felé. Teljesen hidegen hagyott, valahogy komolytalannak tartottam. Andi besöpörhette az elismerést és amíg ő új férfienergiák begyűjtésével foglalkozott és háziasszonyunk adottságait vettem jobban szemügyre. Mert volt mit.
2023. 11. 05. vasárnap 23:36  #125
Dzsentri Dzsentri
Katin amíg a kertben voltunk fürdőruha volt és csak akkor vett fel egy pólót amikor a házba mentünk a meleg elől. Jóllakottan a nappaliban próbáltunk kényelmes pózokat felvenni. Közben Vili az éghajlatváltozásról kezdett érdektelen okoskodásba, amikor a görögországi nyaralásukat keverte bele valahogy. Katit ez a rész nagyon felvillanyozta, mondván még nem is láttuk a nyaralós képeiket. Anyám, mondtam magamban, nekem most át kell néznem isten tudja hány képet szállodáról, pálmáról meg sziklákról amitől nyitott szemmel fogok aludni és számolom magamban a perceket mikor szabadulok innen.
Mire ez végigfutott az agyamon Kati már mellettem ült a tablettel a kezében és miközben kivetítette a TV-re a képet lelkesen csacsogott, mesélt, mutogatott én pedig rájöttem, hogy vélhetően van bennem valami rejtett udvariassági program ami ilyenkor aktivizálódik és bólogatok, érdeklődök, mosolygok egyébként üveges szemmel. Úgy éreztem megáll az idő és én a fogságába kerültem. Aztán egyszer csak történt valami. A képen a már unott szokásos dolgok egészültek ki egy új jelenséggel, amitől hibernált állapotomból a másodperc tört része alatt kerültem olyam izgalomba mint a kanmacska tavasszal. Még az is átfutott az agyamon, hogy beszundítottam és most álmodok.
2023. 11. 05. vasárnap 23:35  #124
Dzsentri Dzsentri
A kép ahogy Kati derékig állt tengerben és mellőzte a melltartó viselését váratlan és hihetetlen volt. Az addigi kellemesen semmilyen udvarias szóvirágaim megakadtak és nem bírtam levenni a szemem azokról a telt mellekről amiket már elképzeltem párszor. Most viszont ott voltak és nem tudtam hogy reagáljak. Véletlenül maradt a családi albumban és nem lett volna szabad látnom, vagy szándékosan provokálnak. Nézzem, vagy udvariasan vegyem le a tekintetemet(amit nem bírtam)? Kati nyelve tovább pörgött és beszélt tovább, majd lapozott és még közelebbről láthattam azokat a csodákat. Nem vagyok egy beszari fickó, de rendesen zavarba jöttem. Azt nem mondhatom, hogy nem látom de hogy veszi ki magát ha megdicsérem. Mit mondok, hogy milyen szép kannák, gratulálok Vilikém? Hogy reagál Andi, ha bármi hülyeséget mondok? Szerencsére most jól jött Vili szókimondó stílusa. -Az összes faszi Kati csöcseit nézte a strandon! Teljesen rá volt gerjedve a büfés és a nyugágyas fiú is. Szerintem a srác egész este a farkát verte és a Kati melleire gondolt.- Baszki gondoltam, nem a Vili lesz itt felajzva estére hanem én. Közben magamat sem értve honnan jött, de lazán közbevetettem, hogy valóban és milyen jó nyári színe is van. És ki sem fakult, rikkantott Vili. -Mutasd meg nekik Kati!- Buzdította Katit, aki csodálkozva nézett a férjére.- Ne hülyéskedj már! Na nézzük már tovább!- Próbálta csitítani Kati Vilit, aki viszont nem tágított mert a fröccsök a szokásosnál is merészebbé tették. Még zajlott a szópárbaj közöttük, amikor Andi nevetve közbeszólt.- Ugyan Kati, mutasd már! Vili úgysem adja fel.-buzdította Katit.
2023. 11. 05. vasárnap 23:34  #123
Dzsentri Dzsentri
. Ezen már mindannyian nevettünk, Kati meglepetésemre felpattant és lekapta a pólóját.-Na, tessék! Most láthatjátok a csoki testem.- billegett közöttünk, játékosan riszálva magát. Amikor Vilinek háttal volt, az öreg kihasználta a pillanatot és a fürdőruhát Kati nyakán egy mozdulattal kioldotta. Kati azonnal észre sem vette, hogy hirtelen szabadon lengenek a mellei. Amikor rájött már késő volt, mert ott ringott az a két csoda a szemünk előtt. Egy pillanatra meglepődtünk, de igyekeztük tréfára fogni. Kati először takargatni akarta magát, de megakadt a mozdulat és inkább lekapta a felsőt.-Na tessék a színem, meg a hülye uram!- mondta kacagva és felszabadultan. Bámultam és éreztem, hogy a farkam vérrel telítődik. Vili a vén róka folytatta a maga mókáját. -Látom drágám, most is jók a visszajelzések.- és vigyorogva a nadrágomra mutatott. Tagadni bármit kár lett volna, hogy rohadt volna meg az pamut short ami abszolút semmit nem kendőzött a merevedésemen. Jesszus Tomikám! – csapta össze vihogva a kezét Kati. Azt hittem a föld nyílik meg alattam, ekkora blamában ritkán van részem. Cseppet sem volt kellemes a helyzet, amíg Andira nem néztem. Biztos voltam benne, hogy dühös lesz. Tapasztalatból tudom ha bekattan nála a féltékenység, akkor látványosan túlreagál dolgokat. Nem ilyet mint ez, ennél jóval ártatlanabb helyzeteket is. Megbecsülni sem tudtam a reakcióját, de minimum egy világégés villant be. Viszont amikor a szemébe néztem valami teljesen mást láttam. Magam sem értettem, de inkább valamiféle cinkosság vagy izgalom volt. Képtelenség, futott át rajtam de abban a pillanatban úgy éreztem hogy felment az önvád alól és szinte biztat
2023. 11. 05. vasárnap 23:33  #122
Dzsentri Dzsentri
Olyan pillanatok voltak ezek, amik sosem szerepeltek a napi rutinjainkban. Mintha kinyílt volna egy új ajtó, tele izgalmas és kicsit félelmetes ismeretlen izgalommal. Andi tekintete biztatott és felrobbantották a bennem lévő gátat, ami a dübörgő vágyaimat tartotta jól nevelten kordában. Azok hirtelen szabadon tomboltak bennem és fura kettősség lett bennem úrrá. A gyomrom remegett az izgalomtól, de még mindig úgy éreztem Andinál a határokat feszegetem és erősen vékony jégen járok. Amíg az eszem a helyzetet elemezte, a tesztoszteron dolgozott. A nagy vigyorgás közben kinyújtottam a karom és megfogtam Kati mellét. Le kell ellenőrizzem, nem e festék! – vettem át Vili stílusát. Kati melle telt volt és pompás fogás esett rajta, éreztem ahogy a bimbó megkeményedik. Nem akaródzott elengedni és mindkét kezemmel a melleit fogtam. Klassz mi? – kérdezte Vili de neki is megváltozott a hangja. Volt benne valami új rezgés. Csodás. - mondtam, dadogtam. Nem tudom hová vezet az este, de nem akartam erről az útról letérni. Éreztem hogy ez a pont, ahonnan a játék már komolyra fordul és én tudom eldönteni maradunk a vigyorgás oldalán vagy átlépünk egy másik, sokkal másabb helyzetbe. Utólag elég balfácánnak értékelem magamat, mert nem tudtam, hogy tegyem és már nem voltam józan önmagam. Vili lett a mérleg nyelve. Andihoz fordult -Andikám! Add már kölcsön a Tomit egy kis hancúrra, nálunk úgyis lemerült az elem a vibriben.
2023. 11. 05. vasárnap 23:32  #121
Dzsentri Dzsentri
Andi kicsit rekedten és olyan hangon válaszolt amit ismertem, de csak akkor hallottam ilyennek amikor időnként valami olyan pornót néztünk szex előtt amitől nagyon beizgult.- Kati barátnőm, megosztozhatunk rajta. – válaszolta. Nem kellett ránéznem, megkaptam az engedélyt. Lassan csúszott le a kezem Kati derekán a bugyiig, amit lassan húztam le róla. Lassan mélyen vette a levegőt, éreztem az izgalmát, de még nem engedte el magát. A férjéhez fordult, de nem kellett beszélniük. Magamhoz húztam előttem állt, majd az egyik combomra ültettem. A puncihoz simítottam, a borostán keresztül éreztem ahogy patakzik és nyílnak szét az ajkak. Az egyik mellét a számba vettem, közben finoman becsúsztattam az ujjaimat. Hihetetlen nedves volt és gyorsan tágult. Ekkor már csak ketten voltunk, az idő megállt de másként, mint amikor a fényképeket nézegettük. Simogattam a csiklóját, Kati zihált. Ne, elélvezek! Nyalj ki! – a hangja tele volt vággyal és gátlástalansággal. Hanyatt fektettem a kanapén és elkezdtem nyalni. A csiklója akkorára duzzadt, hogy szinte szopogatni tudtam. Közben simogattam, ahol értem. Nagyon gyorsan élvezett el, de érezhető volt, hogy ez csak az első volt a sok közül. Fogta a fejem és úgy sikoltott, mint amikor üvöltve suttog valaki. A teste össze össze rándult, bimbók megkeményedtek és olyan hegyesek lettek amilyet még sosem éreztem. Gyors orgazmus volt, mint a nyári vihar. Gyere, akarlak!- lihegte amikor végzett.
2023. 11. 05. vasárnap 23:31  #120
Dzsentri Dzsentri
Miközben a nadrágom toltam le oldalra néztem, eddig teljesen megfeledkeztem róluk. Vili a fotelben ült és nézett bennünket, a farkát elővette és félkemény állapotban lassan verte. Máskor szürreális lenne a kép, de most teljesen normálisnak hatott. Andi előre volt dőlve a másik kanapén és láttam, éreztem rajta az izgalmat. A tekintete, kipirult arca és minden porcikája elárulta teljesen be van gőzölve, izgulva. De én most Katit akartam, de nagyon. Kati előtt álltam a farkam lerobbanni készült és Andi hangját hallottam. Valószínűtlenül mély hangon mondta, búgta – Gyerünk! Baszd meg! Imádlak. Azzal Kati lábai közé térdeltem és szemből hatoltam bele. Nem is dugtam, hanem beszippantotta farkam a forró lucskos pina. Hihetetlen látvány, érzés volt. Kati arcán a kéj, a hullámzó mellek, a lábai a vállamon. A fenekét megemelte, minél mélyebben hatolhassak a forró lukba. Lassan, hosszan nagyokat löktem félve attól hogy azonnal elélvezek. Vili hangjára lettem figyelmes – Andika átülhetek? Gyere, de nem dughatsz meg. Képtelem voltam bármilyen módon beleszólni, csak érzékeltem. Vili átült letolt nadrággal és álló fasszal, az én Andim pedig lassan elkezdte a farkát verni.
2023. 11. 05. vasárnap 23:30  #119
Dzsentri Dzsentri
Vili hanyatt vágta magát élvezte, Andi pedig bennünket nézett. Biztatott, szinte parancsolt – Csináld! Mindezt mintha egy ködön keresztül érzékeltem volna és nagyon izgató volt. Annyi inger vett körül úgy éreztem felrobban a szívem és a farkam. Kati élvezettel nyögött a faszomon közben őrült tempóban dörzsölte a csiklóját, folyt és habzott az izgalom nedve. Időnként átnézett Andiékhoz és az izgalomtól teljesen megváltozott az arca. Leírhatatlan érzés ragadt át rám is ahogy vele együtt faltam a tekintetemmel őt és Andit is. Borzongó érzés volt ahogy Vili farkát verte a drágám, közben a tekintetében hihetetlen tűz lobogott. Vili szerszáma durván vastag volt és bár nem túl hosszú de az a fajta amit Andi kedvel. Dildókban is ezt a típust szokta a legjobban élvezni. Most lassan húzogatta, Vili pedig legszívesebben ráültette volna. Mindketten bennünket figyeltek. Nem az a helyzet és állapot volt amikor képes lettem volna magamat elemezgetni, de most szinte újra elfogott ugyan az az érzés mint indulás előtt otthon. Akkor csak átsuhant, most a látványtól rám tört. Látni akartam Andit mással szexelni és tudom hogy nem Vili a zsánere, de azt kívántam hogy itt és most basszanak előttem. Leírva ez az egész biztosan tovább tartott mint élőben. Még nem akartam, de Kati orgazmusa magával sodort és életem top élvezésével belerobbantam. Sokáig tartott, mindketten remegtünk és feszültünk benne aztán fogalmam sincs mennyi idő múlva leroskadtam Kati mellé
2023. 11. 05. vasárnap 23:29  #118
Dzsentri Dzsentri
Andi simította végig az arcomat finoman, de érezhető vággyal a hangjában.-Velem mi lesz? Most már mindegy gondoltam és legújabb titkos vágyamat kiböktem. -Vili farkát nem próbálod ki? Muszáj lesz Úgy látom.- kacsintott Katira, aki nem válaszolt csak pihegett és nagyvonalúan Vili felé intett. Andi megfordult Vili felé és kezdte letolni a nadrágot, de valami őrjítően csábosan. Vili szemeivel falta Andit, aki már az inget is levette.-Na gyere Vilike! Dugj meg, de hátulról. Aztán teljes meztelen szépségében kanapéra térdelt mellettünk.
Hú, ezt a pózt már ismertem a mestere volt. A mellei, mellkasa a kanapéra simult a fenekét pedig feltolta. Ilyen hívogatóan pucsító pózt felvenni csak Ő tudott. Az arcát felénk fordulva a szövetre fektette, a pillantása vágyakozó amolyan tutajos volt. Amíg Vili mögé helyezkedtett és a farkát beigazította, majd azt lassan betolva kitöltötte Andit végig egymás szemébe néztünk. Szinte újra szerelmes lettem ahogy csábosan, bájosan átjárta a gyönyörű élvezet és ezt bár más farka okozta de tudtam, velem éli meg. Hihetetlen érzés volt, egyfajta bizalom és összetartozás megerősödése, ami azért mégiscsak abszurd hiszen szorosan véve mégiscsak más farkalja a nőmet. De akkor is volt benne valami, ami bensőséges és csak kettőnk intim pillanata. Ami aztán átment az élvezetek oldalára, mert Andi lassan sóhajtva becsukta a szemét és átadta magát a méretes fallosz kényeztetésének. Vili nem kapkodott, nem volt már tinédzser. Tudta, ismerte a jó szexet és amolyan lassú farú férfi módjára járatta kedvesemben a dugattyút. Közben markolta a csípőjét és időnként a plafonra nézett, amiből kiderült neki is uralkodnia kell magán a korai örömök elkerülésének érdekében. Páratlan látvány volt ahogy a feleségemet láttam kívülről élvezni a szexet. Huszonéves koromban ezt el sem tudtam volna képzelni és fura módon változunk. Nem voltam féltékeny, ellenkezőleg élvezettel és büszkén csodáltam szépséges feleségemet. Egészen addig, míg Kati elkezdte a farkam simogatni. Akkor elkezdett a fókusz másfelé vándorolni.
2023. 11. 04. szombat 08:11  #117
MaxSex MaxSex
igen észrevettem, csak már nem volt lehetőségem javítani ... A történet szerint Panna ... de lehet Kitti Hanna Manci vagy ami tetszik wink
(Ez egy válasz iwanafck üzenetére (2023. 11. 03. péntek 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 03. péntek 21:08
Most Panna vagy Kitti ? crazya
/ 9