Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2014. 01. 18. szombat 12:15  #19
fazonkirály fazonkirály
az én barátnőm imádja, ha finoman morzsolgatom a mellbimbóját, miközben a punciját nyalom. ahogy egyre hangosabb, egyre erősebben morzsolom a mellbimbóját. nagyon szereti
2014. 01. 18. szombat 05:54  #18
zsobar28 zsobar28
Sziasztok!
Ez a haza szaladok dolog ez nekünk is izgatja a fantáziánkat nagyon..+ feleségem munkahelyén való szex is smile (csak még sajnos nem jött össze)
Egy biztos: Nálunk most a vágyakról való őszinte és nyílt beszélgetések sok pozitív élményt illetve együttlétet adtak.
Másik: Tökéletesen igaz az hogy nem vagyunk egyformák és ez igy is van rendben...de vannak olyan mások által le írt dolgok amit magunkra formálva vagy fejlesztve, alakítva, új izgalmas élményt adhatnak.

Üdv mindenkinek! Nagyon jók a hozzászólásaitok!
2014. 01. 16. csütörtök 14:20  #17
Törölt felhasználó (760203)
Tökéletesen egyetértek veled! Magam is azt tapasztalom, hogy ami az egyiknél bejön, az a másiknál nem biztos! De ki lehet próbálni a mások által tapasztalt dolgokat! Úgy gondolom, hogy sokan vannak, akik nem csak a saját örömükre szeretkeznek, hanem nagyon fontos a partner öröme! Tapasztalatom szerint például, minden nőnél nagy orgazmust vált ki, ha nyalás közben,a középső ujjammal a G pontjukat masszírozom! Gondolom mindenkinek van kedvenc technikája !!! Ez talán arra sarkallja majd a fiatal fiúkat, hogy neked is ugyanannyi időd volt elélvezni mint nekem!!! Ha nem sikerült, az a te bajod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 16. csütörtök 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2014. 01. 16. csütörtök 14:00
Az a baj ezzel a kérdéskörrel, hogy minden ember más. Egyenként az ember a nap bármely szakaszában lehet más. Általánosítani lehet éppen, vagy átlagot venni. A nők amúgy is egy olyan faj (elnézést nem pejoratív értelemben kell érteni), hogy nehéz őket eltalálni. Amikor romantikára vágynak, akkor biztos, hogy durván rontasz rá, vagy épp fordítva. Ahhoz, hogy rágyere mi a legjobb neki, meg kell ismerni. Sokat kell vele beszélni. lefekvéskor vagy amikor lehetőség van. Nyílván úgyis elutasító lesz a téma kapcsán.
Technikát nézve sok új nem igen van már. Talán konkretizálni kellene, hogy mégis mire vagy kíváncsi. Előjáték, aktus, stb. ?
Amit így látatlanban tudok mondani, hogy sok visszahúzódó, csendes, szolid nő inkább vágyik egy kis erőszakosabb durvább dologra, mint akik ribiknek mutatják magukat, utóbbiak inkább kedvességre, romantikára vágynak. Kivételek vannak nyílván. De mindkét eset szeretné titkon átélni a másik oldalt, és vágyakozik arra, mert amikor megtörténik, akkor jobban bele tudja élni magát és biztos jobban is élvezi. Nekem ez a meglátásom.
2014. 01. 16. csütörtök 14:00  #16
Törölt felhasználó (69371)
Az a baj ezzel a kérdéskörrel, hogy minden ember más. Egyenként az ember a nap bármely szakaszában lehet más. Általánosítani lehet éppen, vagy átlagot venni. A nők amúgy is egy olyan faj (elnézést nem pejoratív értelemben kell érteni), hogy nehéz őket eltalálni. Amikor romantikára vágynak, akkor biztos, hogy durván rontasz rá, vagy épp fordítva. Ahhoz, hogy rágyere mi a legjobb neki, meg kell ismerni. Sokat kell vele beszélni. lefekvéskor vagy amikor lehetőség van. Nyílván úgyis elutasító lesz a téma kapcsán.
Technikát nézve sok új nem igen van már. Talán konkretizálni kellene, hogy mégis mire vagy kíváncsi. Előjáték, aktus, stb. ?
Amit így látatlanban tudok mondani, hogy sok visszahúzódó, csendes, szolid nő inkább vágyik egy kis erőszakosabb durvább dologra, mint akik ribiknek mutatják magukat, utóbbiak inkább kedvességre, romantikára vágynak. Kivételek vannak nyílván. De mindkét eset szeretné titkon átélni a másik oldalt, és vágyakozik arra, mert amikor megtörténik, akkor jobban bele tudja élni magát és biztos jobban is élvezi. Nekem ez a meglátásom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 16. csütörtök 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 16. csütörtök 13:48
Azt hiszem, nem arról beszéltek ami a fórum címe! Én például arra lennék kíváncsi, hogy ki milyen bombabiztos technikát alkalmaz, ami a partnerének ( partnereinek) mindig bejön! Erről írhatnának hölgyek és urak egyaránt!!
2014. 01. 16. csütörtök 13:48  #15
Azt hiszem, nem arról beszéltek ami a fórum címe! Én például arra lennék kíváncsi, hogy ki milyen bombabiztos technikát alkalmaz, ami a partnerének ( partnereinek) mindig bejön! Erről írhatnának hölgyek és urak egyaránt!!
2014. 01. 15. szerda 22:38  #14
Stitchi Stitchi VIP
Mi is igy szoktunk nagyokat kefelni! Apuci es anyuci mindig kemenyen dolgoznak, de neha apuci hazamegy nap kozben, hogy meglocsolja anyu elhervadt pinajat! Ilyenkor mar a kuszobon egy szopas fogad es utana anyuci is felkinalja a zamatos kis lyukat! Mire oviba kell menni, mar remeg mindkettonk laba, pedig nem tobb 30-60 percnel egy ilyen kis menet!
(Ez egy válasz speppi üzenetére (2013. 12. 31. kedd 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 31. kedd 09:10
Javaslom a nappali szexet. egy spontán szex a konyhában vagy bárhol nagyot tud dobmi a dolgon.
2014. 01. 13. hétfő 20:39  #13
muszáj muszáj
Ne irigykedjél mert mi már hozzád képest öregek vagyunk de mindig lehet változatosan meg oldani a dolgot főleg ha mind a ketten akarjátok.Szinte a lakás minden zugába meg lehet oldani csak ha mind a ketten rá vagytok kattanva.Nem szabad rögtön fel adni
2014. 01. 13. hétfő 19:52  #12
zsobar28 zsobar28
Szia!
Köszi smile
kicsit irigy vagyok rád, hogy már túl vagy rajta.. smile
Most azért sikerült a napokba egy-két jó estét összehoznunk..kicsit beszélgetünk a témáról és be újítottunk egy két dolgot.
(Ez egy válasz zsobar28 üzenetére (2013. 12. 31. kedd 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 31. kedd 10:30
Igen teljesen igazad van.. erről már mi is beszéltünk és pont ugyan így látjuk mi is.
De néha annyira jó lenne a papásmamás mellet egy kis plussz..ezért próbálok már ötleteket gyűjteni.
Sajnos a szülök messze vannak (ami azért annyira nem baj smile de igen néha jó lenne csak kettesben lenni pár napot.
Köszi a véleményed!
2014. 01. 12. vasárnap 08:29  #11
kolozsvári kolozsvári VIP
heló.
át érezzük a problémádat,hisz nekünk is volt részünk benne a ház átalakításkor.sőt tetőzte hogy a gyerekek nagyon anyásak voltak.(most is de márt elégé nagyok). a rokonságot vettük igényben,nagyszülők,kereszt szülök.
családi kirándulás,hétvégeken,wellness.gyerekeket kifárasztani(kicsit nehéz feladat hisz duracel ellem van bennük)
esetleg egy jó ismerősótőkel közös kirándulás. eljen
2013. 12. 31. kedd 10:30  #10
zsobar28 zsobar28
Igen teljesen igazad van.. erről már mi is beszéltünk és pont ugyan így látjuk mi is.
De néha annyira jó lenne a papásmamás mellet egy kis plussz..ezért próbálok már ötleteket gyűjteni.
Sajnos a szülök messze vannak (ami azért annyira nem baj smile de igen néha jó lenne csak kettesben lenni pár napot.
Köszi a véleményed!
(Ez egy válasz zsobar28 üzenetére (2013. 12. 31. kedd 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 31. kedd 10:04
Kedves kaktus!
Megpróbáltam a két ujjas dolgot de csak egy fért be. az is elég nehezen..de közben nem szólt semmit úgyhogy nem tudom a véleményét...még majd megpróbálom máskor is lehet valamit rosszul csináltam vagy nem volt jó a pozíció..
2013. 12. 31. kedd 10:23  #9
Törölt felhasználó (893602)
Valahogy pedig meg kell oldani a gyerekmentes együttlétet. Ez később egyre neccesebb lehet és már most sem tudtok teljesen felszabadultan szexelni ez látszik is a panaszodból. A nagy rákészülés és tervszerű lebonyolítás is a spontán örömök ellen van, pedig ez pont ettől jó. Gondolom nappal, amíg ők oviban vannak akkor dolgoztok mindketten, mert ha nem, akkor talán még ez lehetne menekülési útvonal. Vagy rábízni őket néha a szüleitekre. Nehéz innen bármi nagyon bölcset írni, a körülményeiteket nem ismerjük annyira meg azt sem, nektek mi a megszokottnak számító szex. Nagy truvájokra egyébként nem kell gyúrni, a sima papásmamás is tud tökéletesen jó lenni ha a körülmények és a környezet nyugod és felszabadulhattok.
2013. 12. 31. kedd 10:04  #8
zsobar28 zsobar28
Kedves kaktus!
Megpróbáltam a két ujjas dolgot de csak egy fért be. az is elég nehezen..de közben nem szólt semmit úgyhogy nem tudom a véleményét...még majd megpróbálom máskor is lehet valamit rosszul csináltam vagy nem volt jó a pozíció..
(Ez egy válasz zsobar28 üzenetére (2013. 12. 30. hétfő 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 30. hétfő 17:55
Sziasztok!
Szexpraktikákat-tippek szeretnék kérni pároktól.
Házas vagyok és szeretem a feleségem imádok vele lenni..de néha már túl megszokott szokásinkon szeretnék változtatni.. két kis gyermekkel alszunk egy szobába és sokszor ez is nehezíti "életünk"aki hasonló cipőben jár tudja miről beszélek..Suma-suma a lényeg az hogy sokszor már sietve szinte erőltetve várjuk egy-egy bizonyos estét amikor talán nyugodtabban eshetünk egymásnak..Na ez szerintem rossz irányba fordult mert minidig minden ugyanúgy történik és ez sem nekem sem a páromnak szerintem már nem túl jó..viszont akadnak azért nyugodt esték ezekre az estékre szeretnék tippeket tanácsokat kérni lehetőleg pároktól.
A közös fürdőzés-masszírozáson már túl vagyunk ( kötekedést megelőzve nincs ezekkel baj csak a fürdőzés nem mindig lehetséges) de valami szellemesebb és fantázia dúsabb dologra lennék kíváncsi mindezt úgy hogy két gyermek pár méterre alszik..Előre is köszi.
2013. 12. 31. kedd 10:01  #7
zsobar28 zsobar28
Sajnos jól gondolod kicsi a lakás..:( Viszont tegnap sikerült a kis szobába kettesben lennünk.. smile előkerült egy kis kakaóvaj amivel szinte csillogósra sikerült bekennem az egész testét, majd megkötöttem a kezét és be kötöttem a szemét és kiélveztem a test minden pontját szájjal,kézzel farkammal..na de nem akarlak untatni a részletekkel.. smile
(Ez egy válasz speppi üzenetére (2013. 12. 31. kedd 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 31. kedd 09:10
Javaslom a nappali szexet. egy spontán szex a konyhában vagy bárhol nagyot tud dobmi a dolgon.
2013. 12. 31. kedd 09:57  #6
zsobar28 zsobar28
Igen köszi ez nagyon jó dolog: konyha csak a baj hogy nem igen vagyunk otthon sokat szinte csak este találkozunk..egyszer sikerült is konyhába le zavarni egy spontán menetet azt azóta is emlegetjük..de azért köszönöm
(Ez egy válasz zsobar28 üzenetére (2013. 12. 30. hétfő 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 30. hétfő 18:52
Köszi ezt kipróbálom smile
2013. 12. 31. kedd 09:31  #5
Törölt felhasználó (880586)
Ha csak nem helyhiány miatt van így, akkor javaslom,h mielőbb szüntessétek meg ezt az állapotot,h a gyerekekkel egy szobában alszotok. Ez a legnagyobb hiba amit elkövethet egy pár a saját szexuális életük tönkretétele érdekében. Ha ilyen kicsi a lakás, akkor nem szóltam. Viszont így járjatok el autóban szexelni mindenféle helyekre, erdő mező stb.
(Ez egy válasz zsobar28 üzenetére (2013. 12. 30. hétfő 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 30. hétfő 17:55
Sziasztok!
Házas vagyok és szeretem a feleségem imádok vele lenni..de néha már túl megszokott szokásinkon szeretnék változtatni.. két kis gyermekkel alszunk egy szobába és sokszor ez is nehezíti "életünk"aki hasonló cipőben jár tudja miről beszélek..Suma-suma a lényeg az hogy sokszor már sietve szinte erőltetve várjuk egy-egy bizonyos estét amikor talán nyugodtabban eshetünk egymásnak..Na ez szerintem rossz irányba fordult mert minidig minden ugyanúgy történik és ez sem nekem sem a páromnak szerintem már nem túl jó..viszont akadnak azért nyugodt esték ezekre az estékre szeretnék tippeket tanácsokat kérni lehetőleg pároktól.
A közös fürdőzés-masszírozáson már túl vagyunk ( kötekedést megelőzve nincs ezekkel baj csak a fürdőzés nem mindig lehetséges) de valami szellemesebb és fantázia dúsabb dologra lennék kíváncsi mindezt úgy hogy két gyermek pár méterre alszik..Előre is köszi.
2013. 12. 31. kedd 09:10  #4
speppi speppi
2013. 12. 30. hétfő 18:52  #3
zsobar28 zsobar28
Köszi ezt kipróbálom smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 30. hétfő 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (902487)
2013. 12. 30. hétfő 18:50
Az oldalatok feküdtök, természetesen te a párod mögött helyezkedsz a péniszed az ő vaginájában tartózkodik és beteszed mellé még 2 ujjadat.
2013. 12. 30. hétfő 18:50  #2
Törölt felhasználó (902487)
Az oldalatok feküdtök, természetesen te a párod mögött helyezkedsz a péniszed az ő vaginájában tartózkodik és beteszed mellé még 2 ujjadat.
2013. 12. 30. hétfő 17:55  #1
zsobar28 zsobar28
Sziasztok!
/ 1