Engem/minket idáig csak nyilvános szex közben néztek, de rendesen beindított
Nagyon izgatóan hat
Nagyon izgat! Minél többen néznek, annál jobban élvezem!
Ezért kifejezetten olyan partikra járok, ahol sokan látnak baszás közben! (Sajnos most a vírus miatt törölték az összes bulit.)
Ezért kifejezetten olyan partikra járok, ahol sokan látnak baszás közben! (Sajnos most a vírus miatt törölték az összes bulit.)
Nemcsodálom.sokág nem lehet kibírni csak a látvánnyal,pláne ha egy ilyen nő az alany
(Ez egy válasz Threesome84 üzenetére (2020. 08. 10. hétfő 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 10. hétfő 09:25
Engem nagyon izgatott a dolog amíg megvolt a barátunk amikor valamelyikük bennem volt, a másik pedig engem, vagy magát simogatva nézett minket.
De persze hamar a számban kötött ki.
Igen!!!!
igen-nagyon is
Húúú. Izgalmas lenne!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 03. csütörtök 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (922448)
2020. 09. 03. csütörtök 11:47
Engem az izgatna a legjobban ha én tudom hogy a párom a kis szobából figyel miközbe a kanapén egy más pasival vagyok és a pasi nem tud róla hogy a párom figyel minket :-P
Én is néznék szívesen...
Izgat bizony! Akit nem az szégyenlős ! : )
Teljesen èrthető. Èn is szivesen lennèk benned. Èn se sokáig tudnálak csak simogatni
(Ez egy válasz Threesome84 üzenetére (2020. 08. 10. hétfő 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem nagyon izgatott a dolog amíg megvolt a barátunk amikor valamelyikük bennem volt, a másik pedig engem, vagy magát simogatva nézett minket.
Szolnok vagy környéki pàrt néznék szex közben.
Párt néznek sex kőzben...
Ez nem kérdéses, különösen ha csak néz és nem csinál semmit
Engem az izgatna a legjobban ha én tudom hogy a párom a kis szobából figyel miközbe a kanapén egy más pasival vagyok és a pasi nem tud róla hogy a párom figyel minket :-P
nem rossz az elején a bugyi melltartó
aztán a csak bugyi
aztán a meztelen látvány (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 23. szombat 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
aztán a csak bugyi
aztán a meztelen látvány (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 23. szombat 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3715492)
2019. 03. 23. szombat 22:12
Ki, hogyan szereti latni a partneret szex kozben? Full meztelen? Keves ruha? Szexi kiegeszitok? Fetish kellekek?
Írtam privát...
na ná hogy igen!
Engem izgat ha néznek közben, sajnos idáig nem sok ilyen alkalom volt, ami volt, az is nyilvános szex közben volt. Nagyon komoly volt.
Én imádom...azt is szeretem ha szex közben néznek, meg azt is ha maszti kozben