Nagyon jol.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 12. csütörtök 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3209482)
2018. 07. 12. csütörtök 07:43
Izgatna, ha néznének, bár a barátnőm nem megy bele.
Viszont én kipróbálnám azt is, hogy egy párt én nézek élőben... Aki talált már párost, akit nézhetett élőben, hogy sikerült?
Viszont én kipróbálnám azt is, hogy egy párt én nézek élőben... Aki talált már párost, akit nézhetett élőben, hogy sikerült?
Izgatna, ha néznének, bár a barátnőm nem megy bele.
Nagyon jó lenne néző.
De még hogy...
Rettenetesen izgat. Először nem éreztem jól magam, feszélyezett de nagyon hamar azt vettem észre, hogy baromira izgat. Most már az sem érdekel, ha kocsiban ülünk, és a lámpánál a farkammal foglalkozik úgy hogy egy kamion, vagy kisteherautó áll a mellettünk lévő sávban
Igen, az nagyon izgató! És az is ha én nézhetek valakit szex vagy maszti közben... Szuper élmény!
Érdekes, ha ilyen sokan szeretik, miért olyan nehéz vidéken párt találni erre a célra? Bizalom hiánya?
Jó lenne van jelentkező Kecskemétről
Ertekelnenk :P
(Ez egy válasz Angel2017 üzenetére (2018. 01. 23. kedd 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 23. kedd 11:04
Nálunk inkább én szeretem, feleségem kicsit tart tőle, hogy olyan lát meg, akit ez nem érdekelné. Van olyan nő, aki ezt alapból szereti -és nem a férje/barátja miatt csinálja?
Nálunk inkább én szeretem, feleségem kicsit tart tőle, hogy olyan lát meg, akit ez nem érdekelné. Van olyan nő, aki ezt alapból szereti -és nem a férje/barátja miatt csinálja?
Imádjuk!
Igen megmondom őszintén izgat...
mindent a szemnek
Bulikban sokszor volt rá példa, hogy kimentem egy-egy frissen megismert nővel, hölggyel a kocsiba közelebbi ismeretséget kötni és olyankor sokszor benéztek az autóba a kíváncsibb emberek és az engem mindig iszonyat felpörgetett, felizgatott. Sokkal nagyobbat szexeltem úgy, mintha haza hoztam volna az aznapi partnerem.
Szerencsére idővel volt pár olyan barátnőm is, akik kocsiban is szívesen csinálták pont a lebukás vagy a kukkolás lehetősége miatt.
Most is ilyen partnerre vágyom
Szerencsére idővel volt pár olyan barátnőm is, akik kocsiban is szívesen csinálták pont a lebukás vagy a kukkolás lehetősége miatt.
Most is ilyen partnerre vágyom
okés
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 18. kedd 02:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295)
VIP
2015. 08. 18. kedd 02:42
A vágy hevében bármi ilyet el tudok képzelni és el is szoktam.. Miközben a partneremmel kefélek.. a tudat, hogy néznek.. közelről-távolról.. férfiak felizgulnak a látványtól, begerjednek.. megkívánnak.. de a hatalom a kezemben van és addig és azt engedek amit akarok... és amikor elszabadul a fantázia, akkor már többet is el tudok képzelni annál, hogy pusztán néznek... sokkal többet.. De az ilyen fantáziálás végén, amikor kielégülten fekszem.. a legmocskosabb gondolatok után.. már nem szeretem látni vagy gondolni, hogy van ott rajtam és a páromon kívül más is. Csak eszközként képzelem oda a többi szereplőt.. tudomást sem akarok venni a valódi ember mivoltukról ..ahogy az élő helyzetben minket kukkolókban is az izgat.. hogy ott vannak.. jelen vannak és felspanol a tudat, hogy látják mit teszünk.. és ahogy vége.. huss elillannak
Az biztos!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 19. szerda 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (895050)
2015. 08. 19. szerda 19:47
Ezzel én is és még vélhetöen sok millióan is így vagyunk !
Ezzel én is és még vélhetöen sok millióan is így vagyunk !
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 18. kedd 02:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295)
VIP
2015. 08. 18. kedd 02:42
A vágy hevében bármi ilyet el tudok képzelni és el is szoktam.. Miközben a partneremmel kefélek.. a tudat, hogy néznek.. közelről-távolról.. férfiak felizgulnak a látványtól, begerjednek.. megkívánnak.. de a hatalom a kezemben van és addig és azt engedek amit akarok... és amikor elszabadul a fantázia, akkor már többet is el tudok képzelni annál, hogy pusztán néznek... sokkal többet.. De az ilyen fantáziálás végén, amikor kielégülten fekszem.. a legmocskosabb gondolatok után.. már nem szeretem látni vagy gondolni, hogy van ott rajtam és a páromon kívül más is. Csak eszközként képzelem oda a többi szereplőt.. tudomást sem akarok venni a valódi ember mivoltukról ..ahogy az élő helyzetben minket kukkolókban is az izgat.. hogy ott vannak.. jelen vannak és felspanol a tudat, hogy látják mit teszünk.. és ahogy vége.. huss elillannak
A párommal Horvátországba készülünk nudizni, ki szeretnénk próbálni a nyilvános szexet, és reméljük lesz hozzá közönség is. Izgat bennünket a gondolat hogy nézzenek bennünket miközben dugunk, vagy éppen szopja a farkam. Persze az is izgatna minket ha mi nézhetnénk valaki mást.....
Ezért nincsenek képek se rólad?
(Ez egy válasz kamionosfeleség üzenetére (2014. 08. 17. vasárnap 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 17. vasárnap 20:45
Engem nagyon is izgatna a dolog,de a párom hallani sem akar róla!!