Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nem beajánlkozós, Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

Az eddigi hozzászólások

2017. 04. 08. szombat 20:25  #480
puncikám79 puncikám79
Nagyon nagyon izgató!
2016. 01. 16. szombat 11:50  #479
bubo83 bubo83
Biztos jó lehetett a horgásznak végig nézni. Szerintem más is ezt tette volna.
Más fórumon is olvastam már ezt a Mórahalmot, jövő héten én is el megyek megnézni milyen hely. Csak azt nem tudom melyik nap érdemes menni.
(Ez egy válasz VEREBETELE üzenetére (2016. 01. 05. kedd 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 05. kedd 18:26
Sziasztok. Hogy jó vagy sem végig nézni,estleg csinálni ahogy más nézi?
Azt mondom igen, nekóünk mindkét verzió bejött. Imádom ha végig nézik amig a feleségemet dugom, illetve azt is szeretem, ha én nézem amig a feleségemet dugja valaki, vagy dugják többen is egyszerre. Bár ilyenkor a legtöbbször én is beszállok a jóllétbe. Utolsó ilyen kalandunk Hévizen volt, amikor kb. két hónappal ezelött voltunk ott pihenni. Szerencsénk volt, mert nagyon kellemes nyárutó meleg volt. Az utolsó elötti napon elromlott az idő, esett kissé. Mi mégis úgy döntöttünk, hogy kimegyünk az un. vad strand területére. Autóval mentünk ki, és mivel erősen rákezdett az eső, úgy gondoltuk, hogy nem fogunk unatkozni. Levetkőztünk meztelenre, és szerelmeskedtünk. Izgatott bennönket az a tény, hogy nem messze tőlünk két horgász volt a parton. Egyszer csak arra lettünk figyelmesek, hogy az egyik horgász srác a kocsink mellett a jobb hátsó ablanál próbál befelé nézni. De nem sokat láthatott belőlünk, mert nagyon belihegtük az autót. Ezért minden ablak erősen párás volt. Hogy könnyitsünk a helyzetén, letöröltem a hátsó ablakot. Ő megkérdezte kissé zavartan, hogy zavar-e minket, hogy nézi az akciónkat? Erre én úgy, olyan pózba állitottam be feleségem egyébként nagyon gyönyörű popóját, hogy a srác jól lássa amint dugom a fennséges puncit. Egyszer csak azt látjuk, hogy a srác veri ám a farkát, miközben erősen koncentrálva nézi az általam dugott puncit.Talán két perc telt el mikor a srác elélvezett szárazon. Mondanom sem kell, hogy közben elég erőteljesen elázott. Mert az eső továbbra is esett. A horgász srác, miután én is elélveztem a kedvesem szájába,azt mondta, hogy csak filmen látott hasonlót.......... Legtöbbször a Mórahalmi naturista strandra szoktunk menni pihenni. Ott aztán, ha összejön, akkor a szerelmetes drágaságomat ketten, vagy akár hároman is kezelésbe szoktuk venni. Ilyenkor nagyon izgi, és nagyon szeretjük mindketten, ahogy az akció végeredményeként mindenütt tiszta sperma a kedvesem. És az csak fokozza az élvezeteket, ha a feleségem is hatalmas orgazmusban tör ki. Gyönyörű hallgatni. Tehát mi csak pártolni tudjuk a hasonló elképzeléseket. Jövő héten megint megyünk Mórahalomra. Üdv mindenkinek.
2016. 01. 16. szombat 09:09  #478
par50-52 par50-52 VIP
enis szeretem nezni mikor a paromba toljak !
2016. 01. 15. péntek 19:38  #477
zolka74 zolka74
szivesen megnéznélek titeket... finom
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2016. 01. 15. péntek 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 15. péntek 09:52
Én tudom milyen mikor spriccelsz és nem zavarna......sőt..... Akarom
2016. 01. 15. péntek 17:29  #476
Törölt felhasználó (970042)
Bizony ízgató,sokáig áll a fasz,még a 3Dnél is igazibb.Már csak ez a valós,látvány.De mindenképpen valós-komoly partner kell hozzá.
2016. 01. 15. péntek 16:19  #475
Nyúlmedve Nyúlmedve
Jól beszél a férjed! Izgalmas látni mások szeretkezését is, de mindennél sokkal-sokkal izgatóbb az, amikor a saját párunkat láthatjuk mással…
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 14. csütörtök 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1260262)
2016. 01. 14. csütörtök 12:46
A férjem szerint leírhatatlanul izgató látvány és érzés. vigyor2
2016. 01. 15. péntek 09:52  #474
kapucsino kapucsino
Én tudom milyen mikor spriccelsz és nem zavarna......sőt..... Akarom
(Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2016. 01. 13. szerda 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 13. szerda 22:30
Szivesen nézném, nagyon izgat, de csak akkor ha nem uavarná őket ha közbe nagyot spriccelek...
2016. 01. 14. csütörtök 12:46  #473
Törölt felhasználó (1260262)
A férjem szerint leírhatatlanul izgató látvány és érzés. vigyor2
2016. 01. 13. szerda 22:30  #472
Marton25 Marton25
Szivesen nézném, nagyon izgat, de csak akkor ha nem uavarná őket ha közbe nagyot spriccelek...
2016. 01. 05. kedd 18:26  #471
VEREBETELE VEREBETELE
Sziasztok. Hogy jó vagy sem végig nézni,estleg csinálni ahogy más nézi?
Azt mondom igen, nekóünk mindkét verzió bejött. Imádom ha végig nézik amig a feleségemet dugom, illetve azt is szeretem, ha én nézem amig a feleségemet dugja valaki, vagy dugják többen is egyszerre. Bár ilyenkor a legtöbbször én is beszállok a jóllétbe. Utolsó ilyen kalandunk Hévizen volt, amikor kb. két hónappal ezelött voltunk ott pihenni. Szerencsénk volt, mert nagyon kellemes nyárutó meleg volt. Az utolsó elötti napon elromlott az idő, esett kissé. Mi mégis úgy döntöttünk, hogy kimegyünk az un. vad strand területére. Autóval mentünk ki, és mivel erősen rákezdett az eső, úgy gondoltuk, hogy nem fogunk unatkozni. Levetkőztünk meztelenre, és szerelmeskedtünk. Izgatott bennönket az a tény, hogy nem messze tőlünk két horgász volt a parton. Egyszer csak arra lettünk figyelmesek, hogy az egyik horgász srác a kocsink mellett a jobb hátsó ablanál próbál befelé nézni. De nem sokat láthatott belőlünk, mert nagyon belihegtük az autót. Ezért minden ablak erősen párás volt. Hogy könnyitsünk a helyzetén, letöröltem a hátsó ablakot. Ő megkérdezte kissé zavartan, hogy zavar-e minket, hogy nézi az akciónkat? Erre én úgy, olyan pózba állitottam be feleségem egyébként nagyon gyönyörű popóját, hogy a srác jól lássa amint dugom a fennséges puncit. Egyszer csak azt látjuk, hogy a srác veri ám a farkát, miközben erősen koncentrálva nézi az általam dugott puncit.Talán két perc telt el mikor a srác elélvezett szárazon. Mondanom sem kell, hogy közben elég erőteljesen elázott. Mert az eső továbbra is esett. A horgász srác, miután én is elélveztem a kedvesem szájába,azt mondta, hogy csak filmen látott hasonlót.......... Legtöbbször a Mórahalmi naturista strandra szoktunk menni pihenni. Ott aztán, ha összejön, akkor a szerelmetes drágaságomat ketten, vagy akár hároman is kezelésbe szoktuk venni. Ilyenkor nagyon izgi, és nagyon szeretjük mindketten, ahogy az akció végeredményeként mindenütt tiszta sperma a kedvesem. És az csak fokozza az élvezeteket, ha a feleségem is hatalmas orgazmusban tör ki. Gyönyörű hallgatni. Tehát mi csak pártolni tudjuk a hasonló elképzeléseket. Jövő héten megint megyünk Mórahalomra. Üdv mindenkinek.
2016. 01. 05. kedd 09:55  #470
szexpartnert szexpartnert
Nagyon, nagyon izgató!
2016. 01. 04. hétfő 19:56  #469
kronosz 33 kronosz 33
Egy harmas felallasban egyszer volt reszem nezelodni De akkor aktivan reszt is vettem az aktusban. Erdekelne hogy milyen amikor nem vehetek reszt benne Lehet hogy a falat kaparnam. vigyor2
2016. 01. 04. hétfő 16:31  #468
Törölt felhasználó (879570)
Az bizony wink
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2016. 01. 03. vasárnap 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 03. vasárnap 17:06
A párom szerint hihetetlenül izgató . . .
2016. 01. 03. vasárnap 17:29  #467
Törölt felhasználó (929799)
Mi szívesen megnéznénk egy szimpatikus pár szeretkezését
2016. 01. 03. vasárnap 17:06  #466
pina noire pina noire
A párom szerint hihetetlenül izgató . . .
2016. 01. 02. szombat 22:20  #465
megbeszeljuk megbeszeljuk
Es azt is szereted h camon neznek?
(Ez egy válasz csimbava2 üzenetére (2015. 12. 30. szerda 02:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 30. szerda 02:57
Én nagyon szeretem, ha néznek szex közben és látják, hogy még mindig szerelmes vagyok a feleségembe!
2015. 12. 30. szerda 10:30  #464
Gabriel_Grey Gabriel_Grey VIP Admin
Én valahogy egyik szélsőségbe sem esem bele. Nem vagyok tőle borzasztó zavarban (még szép), de kontrollálhatatlan merevedésem sincs tőle. Igaz, "csak úgy" nem néztem még másokat, volt közben más dolgom (pl. fotózás), olyankor az ember nem csak "arra" figyel. De azt gondolom, alapvetően ez egy szép látvány. smile
2015. 12. 30. szerda 05:32  #463
Cica és Kandur Cica és Kandur
Hogy milyen más szeretkezését végignézni?
Lehet az rendkívül izgató, lehet szórakoztató, van hogy egyenesen undorító, van hogy az OMG es a WTF jön elő... Partol, szokásaiktól, ill a Ti értékrendetetöl függ
2015. 12. 30. szerda 02:57  #462
csimbava2 csimbava2
Én nagyon szeretem, ha néznek szex közben és látják, hogy még mindig szerelmes vagyok a feleségembe!
2015. 12. 29. kedd 19:36  #461
kanosperv kanosperv
nagyon jó! és utána kinyalni spermásan a hölgyet.
/ 39