Egyszer történt meg velem összesen, egy jólsikerült buli után négyen vágtunk partiba két csajt. Először nagyon izgatő volt, elsőre el is élveztem két perc alatt, a vége már inkább gusztustalan, ahogy folyott ki belőlük a sok sperma. Nem vágyom rá többször.
én meg végignézném ahogy masztizol rájuk!:)
Esetleg le is spriccelnélek ha kérnéd... (Ez egy válasz mmari26 üzenetére (2007. 03. 23. péntek 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Esetleg le is spriccelnélek ha kérnéd... (Ez egy válasz mmari26 üzenetére (2007. 03. 23. péntek 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 23. péntek 10:13
Én végignéztem amikor a barátom az én barátnőmet kefélte. Izgatott és közben masztiztam majd a barátnőm csiklóját nyalogattam miközben barátom jót dolgozott rajta.
Van egy barátnőm, akivel kicsit közelebbi a viszonyonk, ő klasszikus leszbikus én meg hetero de nagyon kiváncsi alkat. Imádja nyalni a puncimat. A múlt héten úgy alakult, hogy a párommal együtt látogattuk meg. Mondhatom isteni napjaink voltak. A kedvesem azt mondta, hogy ennél izgatóbb látványban sose volt része, mint mikor egymást kényeztettük Katával. Persze mindíg be kellett szálljon. Hihetetlen dolog, amikor hátulról dugnak elölről meg nyalnak. Én ugyanakkor nem tudnám elviselni hogy a párom Katát kényeztesse.
Valóban izgató végignézni mások kefélését!Közben látni azt,hogy mennyire inspirálólag hat rájuk,ahogy eközben én is "játszadozom" a nagy,vastag fakammal,a látvány hatására... Ha pedig,még ennél is tovább kerekedik a játék,az már csak hab a tortán.
Én végignéztem amikor a barátom az én barátnőmet kefélte. Izgatott és közben masztiztam majd a barátnőm csiklóját nyalogattam miközben barátom jót dolgozott rajta.
mi tart vissza? :)
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 03. 14. szerda 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 14. szerda 15:24
Sziasztok!
Ha az én hálószobámban ,az én ágyamban ....örjitően izgató!!
Érezni a levegőben a illatok keveredését,hallani a kéjes nyögéseket!!!Az az igazi.............
Érezni a levegőben a illatok keveredését,hallani a kéjes nyögéseket!!!Az az igazi.............
Egy ideig nézném majd beszálnék
Én nem szállnék be csak fotóznék esetleg videózást is vállalnám...:) Bár a kettőt együtt nehéz, tehát inkább csak az egyiket vállalom!
Már ha bevennének:P
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2007. 03. 16. péntek 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 16. péntek 15:18
Sajnos még nem tapasztaltam ilyet:(Szerintem izgató lehet,de biztos beszálnék közben 3-diknak!:))
azt hittem haragszol!
küldtem levelet is, de nem válaszoltál. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
küldtem levelet is, de nem válaszoltál. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2007. 03. 22. csütörtök 10:54
szia
szia
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia szépséges pici lány!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2007. 03. 22. csütörtök 10:44
Sajnos még nem tapasztaltam ilyet:(Szerintem izgató lehet,de biztos beszálnék közben 3-diknak!:))
Úgy az igazi, ha én is beszállhatok a buliba(tapasztalatból mondom)! Különben egy idő után kínos, hacsak nem segítesz magadon.
NÉZNI? CSINÁLNI!!!!!!!!
Detto!!))
Biza az a legtutibb!)) (Ez egy válasz pussycat33 üzenetére (2007. 02. 28. szerda 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Biza az a legtutibb!)) (Ez egy válasz pussycat33 üzenetére (2007. 02. 28. szerda 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Szerintem a topic nyitója sem erre a variációra gondolt! Meg én sem!
Ha valaki részesíteni ilyesmi élményben, akkor tudnék nyilatkozni róla! Természetesen honorálnám a dolgot rendesen!!!