szombaton szegeden a rock mikuláson rá nyomulhatnának
Engem is izgatna, és ő hagyná is....
Sziasztok!Ha nem gond írjátok meg levélben hol és mikor lesz a legközelebbi FKK habparty?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2016. 12. 01. csütörtök 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 01. csütörtök 15:03
Engem izgat.
Havi rendszerességgel járunk FKK habpartyra, ott a habarénában elég extrém nyomulás van. nagyon izgató
Havi rendszerességgel járunk FKK habpartyra, ott a habarénában elég extrém nyomulás van. nagyon izgató
Engem izgat.
Engem is izgat a gondolat és ha nő nyomulna az is de pasit hamarább ágyba csalna.
Ezzel kapcsolatos buliban történteket szìvesen olvasnék
Miert ne huzhatna? Embere valogatja,kit mi izgat? Fontos meddig mentek el es kivel, valamint, hogy a parod mennyire tart hozzad, kotodik hozzad es marad meg veled?
(Ez egy válasz beni990 üzenetére (2014. 04. 08. kedd 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 08. kedd 12:44
izgat mikor szexi ruhában megy bulizni párom és a pasik sóvárognak utána ha buliban be próbálkoznak nála , tetszik a látvány mikor fenekét egy másik férfi testéhez nyomja , tudom hogy öt is izgatja ez a dolog ez a kis játszadozás , hogy húzhatja a pasik agyát
izgat mikor szexi ruhában megy bulizni párom és a pasik sóvárognak utána ha buliban be próbálkoznak nála , tetszik a látvány mikor fenekét egy másik férfi testéhez nyomja , tudom hogy öt is izgatja ez a dolog ez a kis játszadozás , hogy húzhatja a pasik agyát