Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nem társkereső topic! Csak élménybeszámolók!

Ha izgat a látvány, hogy szórakozóhelyen, vagy egyéb helyeken látványosan rányomulnak a párodra, ezzel kapcsolatos történeteket írjatok meg

Az eddigi hozzászólások

2021. 06. 26. szombat 10:53  #333
Törölt felhasználó (3139892)
beszéld le egy helyivel hogy pályázzon rá nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 21. hétfő 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4556142) VIP
2021. 06. 21. hétfő 10:16
ez engem is izgatna... júliusban megyünk a feleségemmel bükfürdőre wellnessezni pár napra. ő nem bírja a szaunát, úgyhogy amíg én szaunázok, addig ő valószínűleg a medencében marad, izgató lenne ha tudnám, hogy közben megkörnyékezik őt... smile
2021. 06. 22. kedd 23:23  #332
csabosz csabosz
Az az 5% jó 5 ezreléknek is. Az esély elhanyagolható. Főleg, ha figyelembe vesszük, hogy én is pl az 5 ezrelékbe tartozom, de ha ezt így bepróbálta volna az ipse, még azóta is ápolni kellene. Akkor, mi van, ha egy átlag párba fut bele? Az más, ha a párommal előre megbeszéljük, és ő nyomatja a jeleket, aztán, ha valakinek van kis vér a pucában, akkor veszi a lapot. De egy ilyen eset elég sok kellemetlenséggel járhat. Szerintem simán csak leírta amiről álmodozik. Ez a legnagyobb baj ezzel az oldallal, kamudömping van ezerrel, a legtöbb bejegyzést pedig simán lehet osztani minimum tízzel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 22. kedd 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (895053)
2021. 06. 22. kedd 12:36
Szerintem teljesen elképzelhető. eljen

Mondjuk hatalmas nagy szerencse kellett hozzá, hogy valszeg abból az 5%-ból sikerült kifognia egy párt, akik rendszeresen swingereznek. alien2 Ha kikapott volna valami falusi dürhét, akit úgy neveltek, hogy bicskát kell rántania, ha a feleségét kétszer felkéri táncolni ugyanaz a pasi, akkor lehet, hogy egy áruházi verekedésről szóló hírben olvasnánk erről. hehe

Nekem is volt olyan udvarlásom, hogy a csaj pasija (vagy férje) tőlünk 5 méterre nézte az egészet. Egy kisvárosi diszkó volt és a csaj úgy lambadázott, hogy teljesen rámtekeredett én meg fogdostam, csókolgattam... A barátaimat megkértem, hogy fedezzenek, ha hirtelen megindul felém egy sörös korsóval, ők meg a sráccal összebarátkoztak és beszélgettek vele, próbálták elterelni a figyelmét arról amit a táncparketten művelünk... vigyor2

Kellemes emlék... alien
2021. 06. 22. kedd 12:36  #331
Törölt felhasználó (895053)
Szerintem teljesen elképzelhető. eljen

Mondjuk hatalmas nagy szerencse kellett hozzá, hogy valszeg abból az 5%-ból sikerült kifognia egy párt, akik rendszeresen swingereznek. alien2 Ha kikapott volna valami falusi dürhét, akit úgy neveltek, hogy bicskát kell rántania, ha a feleségét kétszer felkéri táncolni ugyanaz a pasi, akkor lehet, hogy egy áruházi verekedésről szóló hírben olvasnánk erről. hehe

Nekem is volt olyan udvarlásom, hogy a csaj pasija (vagy férje) tőlünk 5 méterre nézte az egészet. Egy kisvárosi diszkó volt és a csaj úgy lambadázott, hogy teljesen rámtekeredett én meg fogdostam, csókolgattam... A barátaimat megkértem, hogy fedezzenek, ha hirtelen megindul felém egy sörös korsóval, ők meg a sráccal összebarátkoztak és beszélgettek vele, próbálták elterelni a figyelmét arról amit a táncparketten művelünk... vigyor2

Kellemes emlék... alien
(Ez egy válasz csabosz üzenetére (2021. 06. 21. hétfő 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 21. hétfő 22:37
Ekkora kamut még nem hallottam
2021. 06. 21. hétfő 22:37  #330
csabosz csabosz
Ekkora kamut még nem hallottam
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 17. hétfő 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3234192)
2021. 05. 17. hétfő 22:37
Sziasztok,
hétvégén illegálkodtam az alléban. Odamentem 40 körüli inkább feletti hölgyekhez, én 28 vagyok. Amikor válogatták a ruhát odaléptem bókoltam mondtam, hogy biztosan remekül fog állni. Amelyik kicsit nyitottabbnak tűnt, annak mondtam, hogy szívesen meg is nézem rajta. De a lényeg, hogy volt egy hölgy aki mondta, hogy itt van a párja. Mondom engem nem zavar megnézhetjük együtt is. Odahívta a férjét bemutatkoztunk a egymásnak mondta a hölgy, hogy én is megnézném a ruhapróbát.
Engem nagyon izgatnak ezek a határfeszegetések, így eldöntöttem, hogy nyomulni fogok nem számít, hogy a férj szeme láttára történik. nyes
Mikor ment be mondtam, hogy ha segítség kell nyugodtan szóljon. Igazából a faszin nem láttam semmilyen felháborodást vagy idegességet.
Kijött a hölgy persze mondtam, hogy nagyon csinos kicsit elkezdtem simogatni a derekán, hogy ott nagyon jól áll, amikor pedig oldalra fordult a tükörbe megfogtam finoman a fenekét, hogy nagyon jól kiemeli az alakját. Erre már mondjuk kicsit kaparta a torkát a férj nyes
Visszament a hölgy a próbafülkébe visszaöltözni, de úgy, hogy pont be lehessen látni egy kicsit, bentről kikacsintott és úgy öltözött át, hogy lássam szépen a tangás fenekét ciciket. Amikor kijött kérdeztem , hogy kaphatok-e egy puszit a segítségért, de azt mondta csak akkor ha összefutunk legközelebb, de azt bízzuk a szerencsére és elmentek.
Elképesztően izgató volt számomra, biztos vagyok benne, hogy a hölgynek is, de szerintem a férj sem problémázott.
2021. 06. 21. hétfő 10:16  #329
Törölt felhasználó (4556142) VIP
ez engem is izgatna... júliusban megyünk a feleségemmel bükfürdőre wellnessezni pár napra. ő nem bírja a szaunát, úgyhogy amíg én szaunázok, addig ő valószínűleg a medencében marad, izgató lenne ha tudnám, hogy közben megkörnyékezik őt... smile
2021. 06. 21. hétfő 08:44  #328
Krumplisteszta Krumplisteszta
Tobbesben voltatok már vagy kizárolag egymásnak vagytok?
(Ez egy válasz Lacika74 üzenetére (2021. 06. 21. hétfő 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 21. hétfő 08:12
Ezzel én ugyanígy vagyok csak én nem merem elmondani neki!
2021. 06. 21. hétfő 08:12  #327
Lacika74 Lacika74
Ezzel én ugyanígy vagyok csak én nem merem elmondani neki!
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2021. 06. 20. vasárnap 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 20. vasárnap 19:30
Mindenképpen. Nagyon szeretem ha flortolnek vele és huzza a csodoroket. Még jobban szeretem ha hagyja is magát elkapni egy pásztororára. Pontosabban szeretném, mert erre nem került eddig sor. Kiváncsi vagyok hogyan reagálnék ha egyszer teletoltott puncival jonne haza. Természetesen errol o is tud.
2021. 06. 20. vasárnap 19:30  #326
Krumplisteszta Krumplisteszta
Mindenképpen. Nagyon szeretem ha flortolnek vele és huzza a csodoroket. Még jobban szeretem ha hagyja is magát elkapni egy pásztororára. Pontosabban szeretném, mert erre nem került eddig sor. Kiváncsi vagyok hogyan reagálnék ha egyszer teletoltott puncival jonne haza. Természetesen errol o is tud.
2021. 06. 11. péntek 15:46  #325
lesliet lesliet
Nekem a nyomulás valahogy nem tetszik. Egy jól kivitelezett hármassal semmi probléma, azt másképp kezeli az ember, mint azt, hogy nyomulnak rá. Legalábbis én így vagyok ezzel.
2021. 05. 21. péntek 05:39  #324
TheThreesome TheThreesome
Kár hogy nem az Árkádban
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 17. hétfő 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
hétvégén illegálkodtam az alléban. Odamentem 40 körüli inkább feletti hölgyekhez, én 28 vagyok. Amikor válogatták a ruhát odaléptem bókoltam mondtam, hogy biztosan remekül fog állni. Amelyik kicsit nyitottabbnak tűnt, annak mondtam, hogy szívesen meg is nézem rajta. De a lényeg, hogy volt egy hölgy aki mondta, hogy itt van a párja. Mondom engem nem zavar megnézhetjük együtt is. Odahívta a férjét bemutatkoztunk a egymásnak mondta a hölgy, hogy én is megnézném a ruhapróbát.
Engem nagyon izgatnak ezek a határfeszegetések, így eldöntöttem, hogy nyomulni fogok nem számít, hogy a férj szeme láttára történik. nyes
Mikor ment be mondtam, hogy ha segítség kell nyugodtan szóljon. Igazából a faszin nem láttam semmilyen felháborodást vagy idegességet.
Kijött a hölgy persze mondtam, hogy nagyon csinos kicsit elkezdtem simogatni a derekán, hogy ott nagyon jól áll, amikor pedig oldalra fordult a tükörbe megfogtam finoman a fenekét, hogy nagyon jól kiemeli az alakját. Erre már mondjuk kicsit kaparta a torkát a férj nyes
Visszament a hölgy a próbafülkébe visszaöltözni, de úgy, hogy pont be lehessen látni egy kicsit, bentről kikacsintott és úgy öltözött át, hogy lássam szépen a tangás fenekét ciciket. Amikor kijött kérdeztem , hogy kaphatok-e egy puszit a segítségért, de azt mondta csak akkor ha összefutunk legközelebb, de azt bízzuk a szerencsére és elmentek.
Elképesztően izgató volt számomra, biztos vagyok benne, hogy a hölgynek is, de szerintem a férj sem problémázott.
2021. 05. 20. csütörtök 23:47  #323
youngguy21 youngguy21
smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 20. csütörtök 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4260552)
2021. 05. 20. csütörtök 08:47
Szerintem pedig Andersen.
2021. 05. 20. csütörtök 23:28  #322
Szia, rajtam nem múlik, de ezt inkább üzenetben beszéljük meg légy szíves.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 20. csütörtök 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1261852)
2021. 05. 20. csütörtök 22:25
Ha lenne alkalom rá ezt velünk is kiprobalhatnad.
2021. 05. 20. csütörtök 22:25  #321
Ha lenne alkalom rá ezt velünk is kiprobalhatnad.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 20. csütörtök 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 20. csütörtök 21:40
Abszolut nem éreztem még csak a lehetőségét sem ilyennek.
Tegyük hozzá, hogy végig tisztelettudó voltam.
2021. 05. 20. csütörtök 21:40  #320
Abszolut nem éreztem még csak a lehetőségét sem ilyennek.
Tegyük hozzá, hogy végig tisztelettudó voltam.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2021. 05. 20. csütörtök 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 20. csütörtök 08:32
Szerencséd volt.
Sok tökösebb férj alaposan megruházott volna egy ilyen próbálkozásért még akkor is, ha amúgy szeretik a swinger életmódot.
Amúgy a sztori jó.
2021. 05. 20. csütörtök 21:21  #319
Keressetek35 Keressetek35
Izgató dolog lenne számomra ha egy férj rám írna és idővel fokozatosan írányítana hogy nyomuljak rá a feleségére barátnőjére.Szépen lassan úgy ahogy ő szeretné ahogy őt izgatná.Biztos vagyok hogy izgalmas kaland lenne számomra.Szóval egy diszkrét kalandba benne vagyok.Kapcsolatban élek ezért teljes diszkréció !
2021. 05. 20. csütörtök 08:47  #318
Törölt felhasználó (4260552)
Szerintem pedig Andersen.
2021. 05. 20. csütörtök 08:32  #317
Nyúlmedve Nyúlmedve
Szerencséd volt.
Sok tökösebb férj alaposan megruházott volna egy ilyen próbálkozásért még akkor is, ha amúgy szeretik a swinger életmódot.
Amúgy a sztori jó.
Sziasztok,
2021. 05. 18. kedd 22:58  #316
Törölt felhasználó (4517842)
Sziasztok, engem is érdekel a dolog. Kíváncsi vagyok, hogy reagállna barátnőm rá előben. Korábban már beszéltünk róla, hogy nem lenne ellenemre.
2021. 05. 18. kedd 09:33  #315
Törölt felhasználó (4545452)
Alig vàrom, hogy talàljak egy két ff esetleg pàrt , baràti kapcsolatra, és kis sütögetés stb és rànyomuljansk a pàromra,
2021. 05. 18. kedd 07:42  #314
Ez nagyon jó, tetszik.
Sziasztok,
/ 23