Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2018. 07. 11. szerda 04:56  #82
Törölt felhasználó (1409882)
Én magát a dugást sokáig bírom. Régen nem volt így, volt hogy már 2 perc után spricceltem. Most már nem megyek el előbb, mint a partnerem, bármeddig tartson.
Ha orálisan kényeztetnek, azt is bírnám sokáig csak nem volt még olyan partner, aki istenigazán szeretett szopni.
2018. 02. 09. péntek 00:37  #81
peti099p peti099p
25-30 perc, de akár több is menne, csak így optimális....volt ez így se!
2018. 02. 05. hétfő 08:20  #80
Törölt felhasználó (3294922)
Mikor meddig! Alkalom,partner, hely,idő függő!!
2016. 09. 13. kedd 10:12  #79
Törölt felhasználó (851261)
2016. 09. 13. kedd 10:09  #78
tonitoni tonitoni
A hiányát vagy az akciót?! Nem mindegy smile
2016. 09. 04. vasárnap 16:26  #77
1sexmániás 1sexmániás
Én 3-5 perc sajnos
(Ez egy válasz Hilfiger85 üzenetére (2016. 09. 04. vasárnap 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 04. vasárnap 16:16
Az előjátékot leszámítva,maga a dugást nagy átlagban meddig bírjátok?
2016. 09. 04. vasárnap 16:16  #76
Hilfiger85 Hilfiger85
Az előjátékot leszámítva,maga a dugást nagy átlagban meddig bírjátok?
2016. 09. 02. péntek 19:44  #75
sentis sentis
Te,tudod a frankót, de én is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 08. hétfő 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (465100)
2016. 08. 08. hétfő 14:30
Gondolkodtam, hogy reagáljak-e, de arra jutottam, ha egy embernek segítek már jó, a többi meg majd ellesz valahogy. smile

Szóval a jó szex az csatlakozás az örökkévalóhoz, nem lehet perccel-órával mérni. Belezuhan az ember az időtlenségbe, mit törődöm, hogy meddig tart!

A jó szexhez kell két ember aki meg tudja élni az ösztöneit, el tudja engedni magát, bele tud merülni a partnerébe, tudja vinni magával a másikat. Ez nem fog menni, ha kontrollálni akarunk. Abból lesz akármennyi kontrollált gyuszatolás, de annak semmi köze ahhoz, ami jó.
A jó szexben nem csak a punci-kuki csúszik össze, hanem a szív és a lélek is kapcsolódik. Ez nem jelenti, hogy örökre, de addig, amíg megmásszuk közösen az öröklét orgazmushegyét addig mindenképp.

Szóval mindenki akinek fontos a jó erre gondoljon, ne pedig az órára! Persze, hogy nem mindjárt sikerül. Ezért is hihetetlen, amikor ideális szüzesség elvesztésekről hallunk. A szüzesség elvesztése épp csak belépés a kapun...
Az embernek ismernie kell a testét, a partnere testét, már csak azért is, hogy rábízhassa magát. Bíznia kell magában és a partnerében.
Ha ez megvan hajrá! A partnered figyeld, ne az órát! Ne visszatartsd, hanem engedd, hogy minél nagyobbat szóljon!

Na gyertek percvitézek!
2016. 09. 02. péntek 16:36  #74
csapi123 csapi123
mikor meddig, mikor hogy esik jól , meg különben is ..... ha nagyon kívánod biztosan hamarabb elmés....ha nem mész el hamar, akkor felmerül a nőben hogy nem is kívánod igazán, ha gyorsan elmész mert meg vagy őrülve érte akkor az a baj!!! Hölgyeim...mi az arany középút?????
2016. 09. 02. péntek 16:26  #73
fazonkirály fazonkirály
mostanában mikor kérem,hogy szopjon le - napközben- akkor 2-3 perc. egy sima szex kb 20 erc, ittasan pedig 1 - 2 óra
2016. 08. 08. hétfő 14:30  #72
Gondolkodtam, hogy reagáljak-e, de arra jutottam, ha egy embernek segítek már jó, a többi meg majd ellesz valahogy. smile

Szóval a jó szex az csatlakozás az örökkévalóhoz, nem lehet perccel-órával mérni. Belezuhan az ember az időtlenségbe, mit törődöm, hogy meddig tart!

A jó szexhez kell két ember aki meg tudja élni az ösztöneit, el tudja engedni magát, bele tud merülni a partnerébe, tudja vinni magával a másikat. Ez nem fog menni, ha kontrollálni akarunk. Abból lesz akármennyi kontrollált gyuszatolás, de annak semmi köze ahhoz, ami jó.
A jó szexben nem csak a punci-kuki csúszik össze, hanem a szív és a lélek is kapcsolódik. Ez nem jelenti, hogy örökre, de addig, amíg megmásszuk közösen az öröklét orgazmushegyét addig mindenképp.

Szóval mindenki akinek fontos a jó erre gondoljon, ne pedig az órára! Persze, hogy nem mindjárt sikerül. Ezért is hihetetlen, amikor ideális szüzesség elvesztésekről hallunk. A szüzesség elvesztése épp csak belépés a kapun...
Az embernek ismernie kell a testét, a partnere testét, már csak azért is, hogy rábízhassa magát. Bíznia kell magában és a partnerében.
Ha ez megvan hajrá! A partnered figyeld, ne az órát! Ne visszatartsd, hanem engedd, hogy minél nagyobbat szóljon!

Na gyertek percvitézek!
2016. 08. 08. hétfő 07:15  #71
Törölt felhasználó (1378662)
Sok mindentől függ! Parnertől,hangulattól,póztól,alkoholtól,és a rendszeres vagy épp rendszertelen szextől! Meg lehet tanulni elnyújtani. 5perctől bármeddig, de ha 30perc és 1,5órát szexel az ember azért nem árt a kondi sem
2016. 08. 07. vasárnap 14:28  #70
Úgy kell érteni a 6 órát ugye, hogy bedugod és nem veszed ki hat óráig?

Csak mert a srác arról írt, hogy ha bedugta néhány percig bírja. Mert ha megszakításokkal 6 óra, akkor nekem 18 év a maximum. smile
Jó ha tisztázzuk mi mennyi! smile
Szerintem egy szeretkezés hossz, az a dugás hosszával inkább azonos, mint a kapcsolat hosszával. smile smile
Viszont az együtt alvást pl. idáig nem számoltam bele.

Szóval nekem aztán mindegy mivel kábítjátok magatok. Lényeg legyen leírva az igazság is, hogy be vezessünk félre senkit.

Plusz egy szeretkezés jóságát nem a hossza írja le, hanem az, hogy mennyi chit-pranat-életerőt-energiát (kinek hogy tetszik) mozgatott meg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 07. vasárnap 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1270462)
2016. 08. 07. vasárnap 11:22
Pedig igen így van még több is,de nem azt írtam hogy minden nap."alkalmanként mikor úgy adódik."De ha olyan a partner amire már rengetegszer volt példa és ha erre szántuk a napot estét igen is még ma is előfordúl.Természetesen nem egyfolytában megállás nélkúl. Az első a leghoszabb,mármint élvesésig.De aki nem hiszi.......nekem mindegy,én tudom milyen érzés tantrázni.Nem is vitatkozom senkivel ilyeneken mert felesleges.Még csak dicsekvésnek sem szántam mert nem ismerjük szinte senkivel egymást.Aki meg tudja az tudja.
2016. 08. 07. vasárnap 11:22  #69
Pedig igen így van még több is,de nem azt írtam hogy minden nap."alkalmanként mikor úgy adódik."De ha olyan a partner amire már rengetegszer volt példa és ha erre szántuk a napot estét igen is még ma is előfordúl.Természetesen nem egyfolytában megállás nélkúl. Az első a leghoszabb,mármint élvesésig.De aki nem hiszi.......nekem mindegy,én tudom milyen érzés tantrázni.Nem is vitatkozom senkivel ilyeneken mert felesleges.Még csak dicsekvésnek sem szántam mert nem ismerjük szinte senkivel egymást.Aki meg tudja az tudja.
2016. 08. 07. vasárnap 11:05  #68
Törölt felhasználó (69371)
Miért lenne hahota? Most vágjak vissza? Mert saját tapasztalatod 10 perc, akkor az a valós mindenkinek?
A jelenlegi párommal az első alkalom együtt 3,5 óra volt, persze nem üregi nyúl tempóban, és autóban történt.
Többször volt 1,5-2 órás aktusunk. AZ idő szűkössége miatt, mert rohanó világban élünk, az átlag 45 perc meg van nálunk. Van, amikor csak 30 perc, de van amikor 60 perc. Plusz az elő és utójátékok ideje.
Nekünk is van, amikor 10 perc alatt elintézzük. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy tudom kontrollálni a dolgot. Párom eleve nehezebben jut el az orgazmusig, aminek egyik oka a fogamzásgátló gyógyszer, de korábban is olyan volt, de azóta rosszabbodott. Persze nála is van, hogy 10-15 perc és kész. Én azért szeretem reggel intézni ezeket a dolgokat, mert úgy nincs benne az emberben az egész napos munka okozta stressz és egyéb dolgok, amiken lehet tudat alatt pörög az agya, és ez zavarja a dologban.
Azt én sem gondolnám, hogy 4-6 órát nyomja minden alkalommal, hacsak nem heti 1 alkalomról van szó, mert akkor el tudom képzelni, hogy rászánja az időt. Vagy egy időmilliomossal van dolgunk.
Én elég nagy problémának tartom, hogy sokan húszon-harminc évesen 10 perceket bírnak, és a merevség érdekében tablettára kényszerülnek. Lehet én vagyok szerencsés nem tudom, de remélem ezeket minél később tapasztalom meg. Nekem is volt olyan leányzó az életemben, akivel pár alkalommal jártunk össze, csak szex miatt és bizony nem volt dolga még ilyen vastag kolbászhoz, amit nagyon élvezett, de úgy, hogy a végén, az utolsó alkalomkor is 10 percnél tovább nem bírtam. Se csendes nem volt, meg a helyzet is olyan volt, a környezet, ami spannolta az agyam.
Engem így is zavar a néhány alkalom, ez évi 2-3 alkalmat jelent, amikor párom nem élvez el, vizsgák miatti drukk, és hasonlók miatt, és arra kér meg, hogy nyugodtan élvezzek el.
Viszont ha olyan párom lenne, aki 10-15 perc alatt elélvez valóban, nekem sokszor kevés lenne az. Mondjuk ha éppen bírja a több orgazmust, akkor nincs gond. Páromnál általában 10 alkalomból 6-7 egyszeres élvezés, de a többi 2-3 orgazmus, amiből 1 orgazmus nyalásból ered. Sokszor csak nyalás van, mellé viszont szopás, mert nem bír mozdulni.
Ez már nem ez a téma, de röviden elmondva, azért a folyamatos 10 perc szex az gáz szerintem, viszont a folyamatos akár 2 napi 4-6 óra pedig hihetetlen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 06. szombat 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 06. szombat 19:43
Nem tudom miért jó az egyeseknek, hogy hülyítik magukat, és bolondot csinálnak a tapasztalatlan kadétokból, akik föltévednek ide?
Igen barátom elhisszük, hogy Te bizony hat óráig képes vagy gyuszatolni azt a szerencsétlen nőt, aki Veled összekerült. Szegény még azt is megbánja közben, hogy megszületett. Valamelyik írta itt, hogy 45 perc, az is egy hangos hahota, nem a Te óráid! smile

Annak, aki még nem tudja magától, bíztatásként, ha öt percen belül nem jó, az már nem lesz jó sose. Ha igazán jó partnerek, rántják egymást az orgazmusba, és lesz az, ami a leges legjobb, az összehangolt orgazmus.
Sokkal inkább az a lényeg, hogy tudj megnyílni a partnered felé, mint hogy kontrollálni akard magad. Ahogy irányítod magad, úgy a lényeggel veszik el a kapcsolatod. Ha valakivel sehogy se jó, akkor azt lehet nem is kell erőltetni. smile
2016. 08. 06. szombat 19:48  #67
Semmi szégyelni, vagy magyarázni való nincs ezen!
Ad egy, nem lehetsz mindenkinek jó. Ad kettő, csak önmagadként tudod a maximumot adni. Majd az talál meg, aki Téged akar.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 06. szombat 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1430942) VIP
2016. 08. 06. szombat 12:52
Bár, ahogy elnézem eléggé halott ez a topic, de megosztom én is a tapaszatalataim. 28 éves férfi vagyok és sajnos/nem sajnos de nekem onnantól kezdve, hogy a punciba behatolok pár perc és végem van. Sokan erre persze azt mondják, hogy ez nem jó, de igazából a megfelelő partnerrel nagyon is izgalmas lehet a szex. Egy előző kapcsolatom ráment erre, mert nyilván nem voltam "elég", de a mostani barátnőm szintén nagyon gyorsan elélvez, ráadásul én is több lövésre vagyok kalibrálva. Legutóbb például kézzel izgatott a barátnőm elég sokáig, mindig figyelve arra, hogy amikor már elélveznék akkor kicsit abbahagyta. Ennek az lett az eredménye, hogy gyakrolatilag két/három lökés után elélveztem, de ez egyikőnket sem zavart mert gyorsan óvszert cseréltem és már folytattuk is. A végére ő is 3 orgazmust kapott smile Szóval azt kell mondjam, hogy mindenki találja meg a megfelelő párt és akkor teljesen mindegy hogy az órán mennyit mozog a percmutató, ha mindketten élvezitek smile
2016. 08. 06. szombat 19:43  #66
Nem tudom miért jó az egyeseknek, hogy hülyítik magukat, és bolondot csinálnak a tapasztalatlan kadétokból, akik föltévednek ide?
Igen barátom elhisszük, hogy Te bizony hat óráig képes vagy gyuszatolni azt a szerencsétlen nőt, aki Veled összekerült. Szegény még azt is megbánja közben, hogy megszületett. Valamelyik írta itt, hogy 45 perc, az is egy hangos hahota, nem a Te óráid! smile

Annak, aki még nem tudja magától, bíztatásként, ha öt percen belül nem jó, az már nem lesz jó sose. Ha igazán jó partnerek, rántják egymást az orgazmusba, és lesz az, ami a leges legjobb, az összehangolt orgazmus.
Sokkal inkább az a lényeg, hogy tudj megnyílni a partnered felé, mint hogy kontrollálni akard magad. Ahogy irányítod magad, úgy a lényeggel veszik el a kapcsolatod. Ha valakivel sehogy se jó, akkor azt lehet nem is kell erőltetni. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 06. szombat 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 06. szombat 18:07
4 5 6 óráig is. ha közben iszogat cigizik nem füvest az ember,mármint én.Meg ha a hölgynek is olyan a hozzá állása.
2016. 08. 06. szombat 18:07  #65
4 5 6 óráig is. ha közben iszogat cigizik nem füvest az ember,mármint én.Meg ha a hölgynek is olyan a hozzá állása.
2016. 08. 06. szombat 12:52  #64
Törölt felhasználó (1430942) VIP
Bár, ahogy elnézem eléggé halott ez a topic, de megosztom én is a tapaszatalataim. 28 éves férfi vagyok és sajnos/nem sajnos de nekem onnantól kezdve, hogy a punciba behatolok pár perc és végem van. Sokan erre persze azt mondják, hogy ez nem jó, de igazából a megfelelő partnerrel nagyon is izgalmas lehet a szex. Egy előző kapcsolatom ráment erre, mert nyilván nem voltam "elég", de a mostani barátnőm szintén nagyon gyorsan elélvez, ráadásul én is több lövésre vagyok kalibrálva. Legutóbb például kézzel izgatott a barátnőm elég sokáig, mindig figyelve arra, hogy amikor már elélveznék akkor kicsit abbahagyta. Ennek az lett az eredménye, hogy gyakrolatilag két/három lökés után elélveztem, de ez egyikőnket sem zavart mert gyorsan óvszert cseréltem és már folytattuk is. A végére ő is 3 orgazmust kapott smile Szóval azt kell mondjam, hogy mindenki találja meg a megfelelő párt és akkor teljesen mindegy hogy az órán mennyit mozog a percmutató, ha mindketten élvezitek smile
2014. 09. 28. vasárnap 03:36  #63
Törölt felhasználó (902651)
Szerintem egyszerű biologia,de az emberek nem egyszerű èletformák,ha sokat többet vagyunk egy partnerel,akkor elèg sokáig pont addig,amíg jó nem lessz mindegyiküknek.
/ 8