Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

................................
Kedves férfiak! Ahogy elnézegettem, tényleg nem sok nő társam adott erre választ, pedig láthatóan nagy erre az igény nálatok. Mondjuk a válasz is logikus, csak nem igazán irja senki. Mért nem szopik minden lány? Többnyire egyszerü oka van. Tisztálokdási, higéniai hiányosságok. Mint pl.: sok, vagy ápolatlan szőrzet, mosdatlanság, szag. Csunya, farkinca. Multban szerzett rossz élmények, illetve azok a pasik akik azt képzelik, hogy mi nők szeretjük és biztos felizgulunk attól ha fuldoklásik, hányásik basszák a szánkat. Ezt senki nem szereti. És most tegyétek fel magatoknak azt a kérdést, hogy forditott esetben ti férfiak, ezek fügvényémen nyalnátok?
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Az eddigi hozzászólások

2006. 08. 09. szerda 20:37  #4
Farok Farok
Na ez a topik is hosszú életű lesz...
2006. 08. 09. szerda 20:28  #3
barnie17 barnie17
Szerintem inkabb szerencses vagy.Volt olyan lany aki azt mondta az nagyon kurvas ha mar a szajaba veszi pedig en mar nagyon vagyok ra es a farkommal sincs semmi baj.Volt egy csaj amelyik folyton mondta hogy o hogy szopik meg ilyesmi es mikor sor kerult volna ra csak fogta de annyi...
Volt aki kezzel elegitett ki de a szajaba nem vette volna.Lehet hogy azert mert tul beszari volt hozza de en tobbet szuz lanyokkal nem fogok kezdeni az biztos!!!
2006. 08. 09. szerda 20:16  #2
penge25 penge25
Én meg érdekes olyan lánnyal nem találkoztam még aki ne csinálta volna meg pedig volt szűz is köztük pár le is nyelte! Vagy te vagy nagyon peches vagy én nagyon szerencsés!
2006. 08. 09. szerda 20:11  #1
barnie17 barnie17
Eddig tobb szuz baratnom is volt megse tudtam ravenni oket az oralis sexre pedig en odaadoan benyaltam nekik!Raadasul masokkal is beszelgettem azt mondtak hogy felnek tole meg ilyesmik...
Vajon a felelem vagy mas kulso okok viszik ra a lanyokat arra hogy a fiukat ilyen teren ne elegitsek ki?Erre a fontos kerdesre szeretnek en valaszt kapni.
/ 40