még én is itt vok..
ketten vagyunk
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 10. csütörtök 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
sorry, elirtam, alszik
Ejnye a felvideken is alszok mindenki?Hat mi van ma?!
Bar lehet hogy mindenki sexel, csak en nem, hm, nen fair...
Bar lehet hogy mindenki sexel, csak en nem, hm, nen fair...
Az a farok erre nem tud gerjedni csak a mobilosára...
De minden szép érzésü férfijú azonnal harapna szerintem...
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 10. csütörtök 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
De minden szép érzésü férfijú azonnal harapna szerintem...
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 10. csütörtök 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, rezeg már?!
Szerintem ennyi elég:"Jó reggelt mindenkinek, jó fórumozást!" Piroska, minden édesanyai intelem ellenére is, találkozott, beszélgetett a farkassal, sőt a hasában is megfordulta magát!
Szép jó reggelt mindenkinek !
sziasztok!ritkán irok ki az aki most orálisan kielégitne??
Sokaknal pont a belso ertekekrol van szo, persze vannak rendes pasik akik bejottek volna mikor meg szabad voltam, vagy akar most is tetszenek, de azok mar termeszetesen foglaltak. Valoszinuleg felreertetted amit mondtam, mert nekem nem fontos hogy huuu, de szep legyen, de ha nem tudunk kozos nevezore jutni, vagy esetleg nem egy a hullamhossz, akkor abbol nem is lehet valami komolyabb.
(Ez egy válasz csabika üzenetére (2006. 08. 09. szerda 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 09. szerda 23:40
Érdekes felfogás! A belső értékek nem is fontosak? Igazán küldhetnél egy képet!
Érdekes felfogás! A belső értékek nem is fontosak? Igazán küldhetnél egy képet!
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 09. szerda 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 09. szerda 23:35
Nem valogatok, csak tudom mit akarok es milyennek kell lennie. Itt pedig olyat nem talaltam. :-I Ja igen, es errefele nem divat husos csajjal jarni:-DAmugy Kortvelyest most tippelni fogom, olyan 20-25km lehet
Nem valogatok, csak tudom mit akarok es milyennek kell lennie. Itt pedig olyat nem talaltam. :-I Ja igen, es errefele nem divat husos csajjal jarni:-DAmugy Kortvelyest most tippelni fogom, olyan 20-25km lehet
Még ilyet, hogy ilyen válogatós vagy! Pedig jó gyerekek azok arrafelé! Körtvélyes milyen messze van tőletek?
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 09. szerda 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 09. szerda 23:20
Nem mondom, mert van.Dehat mikor megszolalnak a szoke herceg helyet egy varangyosbeka brekeg vissza:-)Keves az inteligens, sarmos hapsi. En meg nem szeretem az en vagyok a legjobb pasi a vilagon tipusokat. Az en aranyos mackom meg messze van. Ez van
Nem mondom, mert van.Dehat mikor megszolalnak a szoke herceg helyet egy varangyosbeka brekeg vissza:-)Keves az inteligens, sarmos hapsi. En meg nem szeretem az en vagyok a legjobb pasi a vilagon tipusokat. Az en aranyos mackom meg messze van. Ez van
(Ez egy válasz csabika üzenetére (2006. 08. 09. szerda 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Ne mond már, hogy nem akad ott egy jó kinézetű keleti srác!
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 09. szerda 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 09. szerda 23:05
Hm, zacsi ala telcsi?Erdekes dolog. Persze kinek hogy.
Amugy udv mindenki. Persze aki meg nem bujt agyba, egyedul vagy parjaval.
Nekem ma megint csak az egyedul alvas marad...:-(
Hm, zacsi ala telcsi?Erdekes dolog. Persze kinek hogy.
Szia mindenki!
Hát, kedves Jano-Whytch, ez egy kissé markánsabb, ám garantáltan bevált módszer: ha ezt teszik a zacsid alá, a "rezegés" korszakalkotó és megismételhetetlen élményekben részeltet!
muszaj beleronditanod?
amelyik kutya ugat, az nem harap!
amelyik kutya ugat, az nem harap!
Egy igazi perverz állatnak tartom magam,persze fiu vagyok,és az lenne a kérésem,hogy aki csak tud csörgessen már,mert nagyon bírom amokor a zacsim alá teszem a mobilom,és rezeg!
Előre is köszi mindenkinek!!
U.i.:Nyugi nem veszem fel,csak csörgess!!!
A számom:06 70 580 33 94
Előre is köszi mindenkinek!!
U.i.:Nyugi nem veszem fel,csak csörgess!!!
A számom:06 70 580 33 94