Sziasztok!Föl kéne dobni ezt az oldalt...vannak itt aktív tagok?
Sziasztok! Kofolát és horalkyt a népnek.
Szia! Az idő végtelen, a hozzászólások gyakorisága ehhez alkalmazkodik...
Sziasztok.
Komárom/Komárnoból hölgyek +18 tól felfelé diszkért talira?
Én fordítva!!pesti vagyok de sokat tartózkodom felvidéken..
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2008. 10. 21. kedd 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 21. kedd 18:38
kicsit előrehozom magunkat....bár én épp pesti lettem,de attol még a gyökerek
sziasztok..
sziasztok
sajnos itt volt olyan ADMIN aki gunyt üzött abbol ,hogy egyszer azt írtam ,hogy felvidéki. erre gukyosan ugy válaszolt hogy ö pedig ALVIDéKI . igy nem csoda ha oly kevesen írnak .lehet ,hogy öket is megbántották itt.
kicsit előrehozom magunkat....bár én épp pesti lettem,de attol még a gyökerek
valóban! elég gyakran eltűntök :(
pedig tudtommal igenis élnek! mm szexuális életet! (Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 11. 24. péntek 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
pedig tudtommal igenis élnek! mm szexuális életet! (Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 11. 24. péntek 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 24. péntek 21:17
nah,ugy látszik a felvidéki magyarok kihaltak,nem élnek szexuális életet vagy elmentek tüntetni....???:))) kb azota nincs itt senki:))
nah,ugy látszik a felvidéki magyarok kihaltak,nem élnek szexuális életet vagy elmentek tüntetni....???:))) kb azota nincs itt senki:))
Nyuj, koszi a kepet, es magaban a muveszi erteke jo, de en a nagy massziv mackokat szeretem.
(Ez egy válasz NagyLevin üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Jaaaj a szegeny Zsofi.De hogy tortenhetett ilyen?Merthat uvegkoporsoban van, bar nem kifejeztten egy Hofeherke alkat. Na lenyegtelen. Ami pedig a varat illeti, hat szerintem is egyike a legszebb varaknak. Ha tehetnem evente megneznem.
(Ez egy válasz NagyLevin üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 26. csütörtök 08:30
Azt tudtad, hogy egy látogató nyomta be szegény Serédy Zsófia - a lőcsei fehér asszony - orrocskáját ?
Valóban, ez az egyik legszebb felvidéki vár.
Találtam neked egy kevésbé szőröset... jó lesz?
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 10. 25. szerda 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 10. 25. szerda 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 25. szerda 17:04
Szep kep, csak azoka franya szorok. En muveszi erotikaval kapcsolatban szorellenes vagyok. Olyan kep ahol valami tobb is van nem akadna?Vagy ez csak szimplan a noi es ferfi testnek szol?
Azt tudtad, hogy egy látogató nyomta be szegény Serédy Zsófia - a lőcsei fehér asszony - orrocskáját ?
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 10. 25. szerda 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 10. 25. szerda 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 25. szerda 17:00
Nyaaaj, a kedvenc varam itt draga szep felvideken, ami kvazi egyesek szerint nem is letezik. Na mindegy. De en nem tennem ra kezem hogy kihalt a var, ki tudja, nem e kisert ott a Zsofia szelleme keresve leesett orrat.
Szep kep, csak azoka franya szorok. En muveszi erotikaval kapcsolatban szorellenes vagyok. Olyan kep ahol valami tobb is van nem akadna?Vagy ez csak szimplan a noi es ferfi testnek szol?
(Ez egy válasz NagyLevin üzenetére (2006. 10. 25. szerda 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyaaaj, a kedvenc varam itt draga szep felvideken, ami kvazi egyesek szerint nem is letezik. Na mindegy. De en nem tennem ra kezem hogy kihalt a var, ki tudja, nem e kisert ott a Zsofia szelleme keresve leesett orrat.
Éljenek a felvidéki magarok !!!!!