Hol lehet ilyen képeket letölteni? Mármint anyakorú nőkről?
18 évesen 23 éves lánnyal..félreértéselkerülése végett:D
én meg 18 évesen 23 évessel:D:D:D
Rambika te rólad láttam képet egyik topicban?
Rambika te rólad láttam képet egyik topicban?
lány férfival:)
én 16 évesen basztam 30évesssel:)) azért ott is van kicsi korkülönbség:))
érdeeks dolog ez, ha egy 40es férfi baszna 14 éves lánnyal akkor fellennétek háborodva és mondanátok azt ,hogy " de legalább érett ember avatta fel" ?:D
ha hiszitek ha nem velem ez megtörtént
![finom](images/smilies/finom.gif)
![finom](images/smilies/finom.gif)
a csajszi nem pdofil csak türelmetlen
Egyik cimborám buli után elment anyja barátnőjéhez ahol szintén buli volt. Gondolta marad még, mivel anyja letolta, hoyg miért rúgott be. Épp ezért gondolta később is megy haza (ne kelljen anyja szövegelését hallgatnia hazáig).
Valamivel később anyja egyik barátnőjével távozott aki szintén arra lakik. A nő lakása közelebb volt mint cimbiék háza. Nőci felhívta egy kávéra, hoyg kicsit észheztérjen mire hazaér (mert akkor még látszott a tinta haveromon).
Aztán fent a kávé mellett két három mondat után a nő keze véletlenül haver láábra tévedt, ő meg vette a lapot. Úgy dugta meg a nőt,hoyg a szomszéd dzobában aludt a nő 16 éves fia (cimbi 20 volt akkor ha jól emlékszem).
Csak gratulálni tudtunk neki. :)
Valamivel később anyja egyik barátnőjével távozott aki szintén arra lakik. A nő lakása közelebb volt mint cimbiék háza. Nőci felhívta egy kávéra, hoyg kicsit észheztérjen mire hazaér (mert akkor még látszott a tinta haveromon).
Aztán fent a kávé mellett két három mondat után a nő keze véletlenül haver láábra tévedt, ő meg vette a lapot. Úgy dugta meg a nőt,hoyg a szomszéd dzobában aludt a nő 16 éves fia (cimbi 20 volt akkor ha jól emlékszem).
Csak gratulálni tudtunk neki. :)
ez kb: 26 kontra 12-12 év
Szerintem nem az, sőt építő jellegü. Amúgy mindketten elmúltak 18!Főleg a hölgy.
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
2006. 08. 14. hétfő 17:03
Ez nem pedofilia csak forditott helyzetben? mint úgy nagy általában????
Ez nem pedofilia csak forditott helyzetben? mint úgy nagy általában????
(Ez egy válasz maxijoe üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy kis illusztráció:
![](http://www.kepfeltoltes.hu/060814/64458944712_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Bővebben?:)
Szerencsés vagy!!!!
Én egyszer a haveromnál voltam az anya meg erobikozott nagyon durva volt a abban a kis torna ruciban mindent lehettet látni:-)
Én egyszer a haveromnál voltam az anya meg erobikozott nagyon durva volt a abban a kis torna ruciban mindent lehettet látni:-)
Nem semmi...
én egyszer az eggyik haverom csajának az annyát fektettem meg (vagy ő engem) egy házibuliban! 15 évessen jó oktató volt a 40 körüli anyuka! :-)) a durva az volt az egészben hogy mindenki hallota a nyöszörgést...
Volt már valakinek köze a haverja muterjához? Kinek mi a véleménye erről?