Cici punci.
Nincs annál izgatóbb mikor ketten spriccelünk egy hölgy mellére vagy arcára
Hát, a párom azt szereti ha a punciba vagy a melleire megyek el, de én meg arra gerjedek ha az arcára élvezhetek, szóval megy mindenhova az anyag ha úgy van!
Biztos látta a fotóid/videóid
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2024. 11. 03. vasárnap 05:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt honnan tudod?
(Ez egy válasz Szépmakk2 üzenetére (2024. 09. 17. kedd 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
szintén
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 31. csütörtök 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4761373)
2024. 10. 31. csütörtök 11:16
Számba vagy a puncimra.
Számba vagy a puncimra.
A csajom csak punciba vagy testre szerette ...a szeretőm meg szájba ...
Párom nem szed fogamzás gátlót tehát marad sajna a gumi.
Nálunk cs a punciba szereti.... Főleg ha ketten egyszerre!
Nekem a kedvencem ha belém élvez. De ebben leginkább ő dönt hogy épp hol esik jól neki.
Szeretem ha a számba, vagy a popsimba élvez a férjem.
Szép vagy! Puszi
(Ez egy válasz AsszisztensPetra üzenetére (2024. 01. 28. vasárnap 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Csodás csaj vagy!
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 03. 10. vasárnap 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Csodálatos hozzáállás és remek Név választas!
(Ez egy válasz 91analfun üzenetére (2024. 08. 10. szombat 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 10. szombat 22:03
Én a számba szeretem leginkább, vagy ha a testemet összespricceli egy pasi.
Én is szeretek dugni de s nő szájában szeretek elmenni. Ha szereti akkor utána csók is mehet.
Puncira, popsira
Bárhová csak legyen sűrűn
Feleségem punciba szereti... Van hogy hamarabb el élvezek de még utána tudunk dugni és van hogy ő utána megy el gecis puncival
Szàj,punci de ahová szeretné a partnerem bàrhovà mehet.