Hát ez igaz,totálisan elkeserítő,hogy mindent megteszek tényleg keresek és írok ,de semmi nem jön össze csak mert külsőre nem tetszem a nőknek a belsőm igen de mégsem az a fontos sajnos az életben,hanem a külső,a felszín,pedig az a legtöbb esetben még is csalfa!Ördögi kör az egész és totál reménytelen már minden!
Nekem most annyira hiányzik valaki,hogy én is fájdalmat érzek belül és attól félek,hogy valakivel összejön,mire én találkoznék vele.
Igen.Es van olyan is,h azt hiszed mar megtalaltad,de a legvaratlanabb pillanatban radobbensz,h akiert evekig a szived - leleked kitetted,akivel egyutt szamtalan dolgot elertetek es megeltetek,akivel megosztottad az agyad es az asztalod.... a kibaszott munkahelyen,egy kibaszott munkahelyi partin ,egy kibaszott fonokenek engedte,h agyba vigye!Ilyen is van!Ha azt mondjak,h szerelemben-haboruban mindent szabad es a ketto hasonlo.....ha ilyen a haboru,mint amit most erzek,akkor azt kivanom,hogy ha egyszer kitor a mindent eltorlo kaosz-es ebben a pillanatban azt kivanom,h minel elobb jojjon el...akkor en legyek az elso aldozata!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 27. péntek 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (920533)
2014. 06. 27. péntek 14:05
Lehet,h túl érzelgősre sikeredett...lehet..de igaz.Talán nem is az igazit keresem,hanem azt,aki szeret.És nem úgy,mint egy barát,egy családtag,hanem úgy,mint egy férfi.Vgyunk még ezzel így egy páran?
Lehet,h túl érzelgősre sikeredett...lehet..de igaz.Talán nem is az igazit keresem,hanem azt,aki szeret.És nem úgy,mint egy barát,egy családtag,hanem úgy,mint egy férfi.Vgyunk még ezzel így egy páran?