Jelentkezem.
Egyetlen 'rockos' csajom volt. Hát, olyan túrós, sajtszagú pinát még nem nyaltam, mint ami az alatt a csaj alatt volt. Mentségemül szolgáljon, be voltam állva rendesen, meg előtte fél napot eveztünk a Tiszán és nem volt kedvünk mosakodni, de érdekes volt, az tény. Dugni viszont istentelenül tudott és szeretett így megbocsátható volt a malőr.
Amúgy meg amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!!! (Tudom, gömbölyű, de az nem rímel)
Amúgy meg amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!!! (Tudom, gömbölyű, de az nem rímel)
100 %-os metálos vagyok! ) Iron Maidenen nőttem fel, most e pillanatban az új Stratovariust hallgatom.
A rock örök!!!!
Gyerekkoromtól rock zenét hallgatok de mostanában inkább hazafias zenét szoktam nagyon jók és van igazuk
(Ez egy válasz Rita1990 üzenetére (2011. 06. 30. csütörtök 06:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 30. csütörtök 06:58
Én is szeretem a rock zenét,a párom Kárpátiát hallgat,az nagyon be jön nekem,dallamos szép zene!!
nagyon szerettem
(Ez egy válasz ricso28 üzenetére (2011. 07. 08. péntek 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is itt vagyok!!!
De vajon merre vannak a rocker csajok?
De vajon merre vannak a rocker csajok?
Mi is vagyunk, bár ma már picit tágabban értelmezzük a zenei világot
Szeretem a rockzenét, de attól még messze nem vagyok rocker.
Van!! Mármint én vagyok...
Rózsaszín Pitbull??Elég rockos?
akadnak..:P
miota,leszoktam a piárol,valahogy kiokptak a haverok. Egy öreg mobilos.
Vagyok.
Húú én mennék,de Parkway Drive-ra,és srác vagyok de kimarad :(
(Ez egy válasz ricso28 üzenetére (2011. 07. 08. péntek 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 08. péntek 20:34
Sziasztok megy valaki jövőjét pénteken hegyaja feszivalra ? Slayer koncertre ? Csajok ?
Sziasztok megy valaki jövőjét pénteken hegyaja feszivalra ? Slayer koncertre ? Csajok ?
Sex action!!!!!
Örök klasszikus
Hmmm magyarista zene...nem szeressük...