nem vagyok egy fotogén alkat :)))))))))
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 22. vasárnap 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
miért, ha szabad kérdeznem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 22. vasárnap 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (32523)
2006. 10. 22. vasárnap 10:15
....szóval, nem élnék vele :]
....szóval, nem élnék vele :]
igazán kedves, köszönöm, de nem élnék v
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 22. vasárnap 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Segíthetek benne? :-D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 22. vasárnap 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 22. vasárnap 09:25
képtelen vagyok. elnézést :]
képtelen vagyok. elnézést :]
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 21. szombat 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (57133)
2006. 10. 21. szombat 19:43
Igaza van az előttem szólonak.Rajta...Hol a kép?
Igaza van az előttem szólonak.Rajta...Hol a kép?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 21. szombat 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 21. szombat 17:27
nem fogom szétoffolni a lányos topicot :D egyébként meg nem mutogatom magam, én csak nézegetni szeretem a fotókat - amiken nem vagyok ott :]
ugyan már :-D a rokker csajok között igazán elfér egy asszony is :-D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 21. szombat 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 21. szombat 17:27
nem fogom szétoffolni a lányos topicot :D egyébként meg nem mutogatom magam, én csak nézegetni szeretem a fotókat - amiken nem vagyok ott :]
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 21. szombat 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
nem rax be az asszonyról 1 fotót? :-D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 21. szombat 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 21. szombat 17:16
az - asszony :] sőt, 98ban voltam rammstein koncerten is :D
az - asszony :] sőt, 98ban voltam rammstein koncerten is :D
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 21. szombat 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
háát, mondjuk...
fene se tudja.. erre most én mondanám, hogy független a zenétől. (Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 10. 21. szombat 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
fene se tudja.. erre most én mondanám, hogy független a zenétől. (Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 10. 21. szombat 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 21. szombat 16:04
Queent én is nagyon szeretem.
Találtam egy lapot a neten ahol kivesézik Freddie hangját.
The Voice: Freddie Mercury
Demetra: Már miért is lenne ciki ha rockernek sorolod bé magadat. Csak örülni fogunk neked. :)
És nem tudom megfigyeltétek e, de rocker ányok közt arányaiban sokkal több szép lány van.
Kevesebb smink, nem raknak ki mindent a kirakatba, szép arc (ok van bűn ronda is nem modnom...), a smink sem fél kiló (goth lányok nem játszanak! :D).
Bár a megítélésem több okból szubjektív.
Demetra: Már miért is lenne ciki ha rockernek sorolod bé magadat. Csak örülni fogunk neked. :)
És nem tudom megfigyeltétek e, de rocker ányok közt arányaiban sokkal több szép lány van.
Kevesebb smink, nem raknak ki mindent a kirakatba, szép arc (ok van bűn ronda is nem modnom...), a smink sem fél kiló (goth lányok nem játszanak! :D).
Bár a megítélésem több okból szubjektív.
Ezexerint te is rocker lány vagy? :-D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 21. szombat 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 21. szombat 16:31
nah, jövök én is, hogy ne legyél egyedül :]
nah, jövök én is, hogy ne legyél egyedül :]
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 21. szombat 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (39340)
2006. 10. 21. szombat 14:14
Ha ezek után nem ciki, akkor besorolom magam annak...
Kit érdekel itt mi a ciki?
Egyébként szívesen látlak a topicban :-D (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 21. szombat 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyébként szívesen látlak a topicban :-D (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 21. szombat 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (39340)
2006. 10. 21. szombat 14:14
Queent én is nagyon szeretem.
Bár a megítélésem több okból szubjektív. (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 21. szombat 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Bár a megítélésem több okból szubjektív. (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 21. szombat 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Érdekes elgondolás, hogy a Kispál audionális szürrealizmus. :D
Vizuális típus vagyok. A szürreális képeket szeretem, de ugyanezt szövegben... na mindegy. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 21. szombat 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Vizuális típus vagyok. A szürreális képeket szeretem, de ugyanezt szövegben... na mindegy. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 21. szombat 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2006. 10. 21. szombat 12:39
áadásul, lovasi előszeretettel nyávogva énekel mint akit épp dugnak.
Na hát ez-az, az a hisztis húzott hang.. szerintem nagyon muris...
Egyébként csak azért kérdeztem, mert nekem a legtöbb ismerősöm, akik előszeretettel hallgat rockot, az nagyon nem bírta...
"Jó nagyfarkú négerekkel állnia szélben..." IIIIGEEEN!!! :D
Ejj-má. Nem szereted Dali képeit? Azokban mi értelem volt? (jó persze, találni dolgokat, meg néhány ember nagyon bele tud magyarázni egy-s-mást)... Nekem pont az a lehetetlen szürreílitás, az az agybeteg kavalkád tetszik benne...
Meg talán az, hogy bátyám sokat hallgatta mikor én még a kilincset sem értem fel. :)
A divatolás meg... hm... Kezdek egyre inkább gondolkodni, hogy biztos akarok-e egyetemre menni...
Ez a rohadt nagy rivalizálás is, amit a haverok közt figyelek meg, akiket már felvettek...
Na hát ez-az, az a hisztis húzott hang.. szerintem nagyon muris...
Egyébként csak azért kérdeztem, mert nekem a legtöbb ismerősöm, akik előszeretettel hallgat rockot, az nagyon nem bírta...
"Jó nagyfarkú négerekkel állnia szélben..." IIIIGEEEN!!! :D
Ejj-má. Nem szereted Dali képeit? Azokban mi értelem volt? (jó persze, találni dolgokat, meg néhány ember nagyon bele tud magyarázni egy-s-mást)... Nekem pont az a lehetetlen szürreílitás, az az agybeteg kavalkád tetszik benne...
Meg talán az, hogy bátyám sokat hallgatta mikor én még a kilincset sem értem fel. :)
A divatolás meg... hm... Kezdek egyre inkább gondolkodni, hogy biztos akarok-e egyetemre menni...
Ez a rohadt nagy rivalizálás is, amit a haverok közt figyelek meg, akiket már felvettek...
miért? látsz te itt egyet?
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 21. szombat 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)