Az vagyok..., és még műveltem is dobosként...
Szia!
Nem szeretnék siránkozni, csak őszinte leszek: semmi kedvem egyedül tölteni az ünnepeket, és a további életemet.
Keresem Kedvesem (Nőt), akár egy életre.
Zalaegerszegi, 50 éves, fiatalos, szexet imádó, alul fazonra borotválat pasi vagyok.
Nyugodt helyen élek.
Szia!
Nem szeretnék siránkozni, csak őszinte leszek: semmi kedvem egyedül tölteni az ünnepeket, és a további életemet.
Keresem Kedvesem (Nőt), akár egy életre.
Zalaegerszegi, 50 éves, fiatalos, szexet imádó, alul fazonra borotválat pasi vagyok.
Nyugodt helyen élek.
Azt mi is szeretjük
(Ez egy válasz pár75párt üzenetére (2023. 10. 09. hétfő 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Jelen és előálltam. Bármilyen rock jöhet..
Rock zenét kedvelő Somogyi pár?
Párok vannak itt akik járnak Lord koncertre?
Holnap Sitke
Rock, Metal, Hc, stb..... - jöhet
Illetve eresek egy Hölgyet! Aki szintén nem kapja meg otthon azt a testiséget, amit szeretne, akkor ismerkedjünk.
Én is pont ezzel szenvedek..... Hát elégítsük ki egymás és saját vágyait. Éljük meg együtt!
Keress privátban 3. kerületben vagyok elérhető
Illetve eresek egy Hölgyet! Aki szintén nem kapja meg otthon azt a testiséget, amit szeretne, akkor ismerkedjünk.
Én is pont ezzel szenvedek..... Hát elégítsük ki egymás és saját vágyait. Éljük meg együtt!
Keress privátban 3. kerületben vagyok elérhető
Sziasztok! 30 as pár ismerkedne párokkal, akár idősebbekkel is.
ha vannak gótok...üdv
Rock zenét kedvelő pár vagyunk! Csak párokkal ismerkedünk.
Sziasztok!
Olyan hölgyet keresek aki eljönne Metál bulikra Pl Amon amarth, Kreator vagy Ossian,Depreszio,Mobilmánia és van még egy pár amin szeretnék ott lenni.Várom jeletkezésed.
Olyan hölgyet keresek aki eljönne Metál bulikra Pl Amon amarth, Kreator vagy Ossian,Depreszio,Mobilmánia és van még egy pár amin szeretnék ott lenni.Várom jeletkezésed.
Kapuvár környéki 50év feletti hölggyel hallgatnék jó kis muzsikát
Moooóbil!
vannak bizony
Sziasztok!
Akadna hölgy/pár aki most nyáron eljárna velem koncertekre esetleg fesztiválokra?
Akadna hölgy/pár aki most nyáron eljárna velem koncertekre esetleg fesztiválokra?
kecskeméti közeli Metalos pár volna itt? Bár tudom szinte lehetetlen
Sziasztok. Éljenek a rockerek .
Nőket keresek. : D
Idén lesz Mötley Crüe gyertek.
Nőket keresek. : D
Idén lesz Mötley Crüe gyertek.
Sziasztok! 30 as pár ismerkedne párokkal, akár idősebbekkel is.
úgy fest igen.
(Ez egy válasz kinkypair üzenetére (2023. 02. 26. vasárnap 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 26. vasárnap 14:02
Sziasztok! Jön valaki március 26-án Cannibal Corpse koncertre? Mi ott leszünk!
Egy rocker csaj kifacsarhatna