Ki ez a jó bőr?:)
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 09. 24. vasárnap 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
És természetesen ehhez ilyen ruci dukál:
http://www.metalbabies.com/
Ne haragudj, de tényleg kicsit kiment a fejemből, hogy te is jelentkeztél :-)
Teljesen igazad van, de a gyerekeket, ne hejből Man'O War-al kényeztesd, eleinte még a Deep Purple is sok. Led Zeppelin nem rossz kezdés. :-)
Teljesen igazad van, de a gyerekeket, ne hejből Man'O War-al kényeztesd, eleinte még a Deep Purple is sok. Led Zeppelin nem rossz kezdés. :-)
Pontosan!!!
Bár most tök kopasz és körszakálla van, szóval a szőrzet átcsoportosult :-))
Bár most tök kopasz és körszakálla van, szóval a szőrzet átcsoportosult :-))
A Manowartól a Fighting the World album istenkirály!!!
Maidennek minden albuma istenkirály!!!
Legalábbis nekem :-))
Maidennek minden albuma istenkirály!!!
Legalábbis nekem :-))
egy haldokló fajta vagyunk. mindenünk ami van az a rock and roll és az út....
rocker az aki annak érzi magát!! :)))
a rock and roll hamis. legtöbbször kretének éneklik írják és játszák...mondá frank sinatra....
a rock and roll hamis. legtöbbször kretének éneklik írják és játszák...mondá frank sinatra....
Ma próbáltam Maident hallgatni a gyerek jelenlétében, de ingatta a fejét és mondta, hogy nem-nem. Halász Juditot kellett betenni. (ne értse félre senki, Halász Judit is nagyon jó!!! :-)))
Rocktatákról jut eszembe, hogy voltam Judas Priesten 2 éve és a "vén trottyos" Halford úgy leüvöltötte a hajamat, hogy majdnem elélveztem ;-)
Rocktatákról jut eszembe, hogy voltam Judas Priesten 2 éve és a "vén trottyos" Halford úgy leüvöltötte a hajamat, hogy majdnem elélveztem ;-)
Ezt most kicsit a szívemre vettem azután, hogy a múltkor lelkesen jelentkeztem, hogy én is rocker vagyok. Vagy a gyerek kizáró tényező? :-)))))
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 23. szombat 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 23. szombat 17:12
Kössz a célzást, de egyenlőre még a zenekar sem írt újabban semmit, hiába a suli a rockerélet legrondább része :-D
Sajna igazi rockercsajbóltalán te vagy az egyetlen, de még mindíg jobb, mintha divatrockerek árasztották volna el a tpicot :-D
Sajna igazi rockercsajbóltalán te vagy az egyetlen, de még mindíg jobb, mintha divatrockerek árasztották volna el a tpicot :-D
priviben küldesz 1 képet, ha nagyon szépen megkérlek?
(Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 09. 23. szombat 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 23. szombat 19:16
az őszinte válasz: ha látnál tudnád...bár ízlések és pofonok, mindenkinek más a szép, nekem nem tetszem, bár volt rá példa hogy valakinek igen
az őszinte válasz: ha látnál tudnád...bár ízlések és pofonok, mindenkinek más a szép, nekem nem tetszem, bár volt rá példa hogy valakinek igen
Tényleg, miért degredáltad régebben saját kinézetedet?
(Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 09. 23. szombat 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
örülök hogy jó hallanod :))
Köszi, ezt jó hallanom, ilyenkor egy picit úgy érzem, hogy mégsem vagyok annyira hülye,mint amilyennek a mai társadalom beállít :-)
(Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 09. 23. szombat 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 23. szombat 18:57
ezt most nem a kinézetre írtam :)))))) hanme hogy sokra számítottáál, de kevesen jöttek, és annak is örülsz.....dícséretes
ezt most nem a kinézetre írtam :)))))) hanme hogy sokra számítottáál, de kevesen jöttek, és annak is örülsz.....dícséretes
Egyébként a ló és szamár hasonlattal jössz mindíg, hidd el sok minden nem a kinézeten, hanem a kisugárzáson múlik, és nem igazán a divatizlés érdekel engem, hanem az igaz érzelmek...
ezt a listát elnézve. mindegy miylen hangulatban vagy: így is úgy is jó zenét hallgatsz!!!!
AC/DC, KISS, Guns'N Roses, MetallicA, OssziáN, stb...rengeteg mindent... hangulatomtól függ :-)
(Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 09. 23. szombat 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 23. szombat 18:42
ha nincs ló akkor jó a szamár is?!
hát mindegy a plakát, itt sem tolongtak túúl sokan :(
tcsn kívül mit szeretsz még???
ha nincs ló akkor jó a szamár is?!