majd készítek róla is 1-2 igazi fotót ok? :-D
(Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
köcce joe!
hú nem figyeltem, sok kérdés...
Nincs korhoz kötve! Sok új és régi dalt játszunk: Kings, Garry Moore.. meg sok Bon jovi, két kiss nóta, Twisted Sister, Whitesnake, Sex Action, Bryan Adams, stb.
Stílus prezentálva, saját nóták Hard Rock- Blues stílusban íródnak majd.
Nincs korhoz kötve! Sok új és régi dalt játszunk: Kings, Garry Moore.. meg sok Bon jovi, két kiss nóta, Twisted Sister, Whitesnake, Sex Action, Bryan Adams, stb.
Stílus prezentálva, saját nóták Hard Rock- Blues stílusban íródnak majd.
Bocs...nem ment...
hehe, én nyertem :-P
Biztos jó....
lécci segíts!!!!
AAADDDDMMMMÍÍÍÍNNNN!!!!
hát itten nincs...
(Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
bameg!így?
itten van:
Ez jobb :-)
(Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
jóval....még 60 fölött is....
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 12:16
nincs korhoz kötve, legutóbb az Omega billentyűsével találkoztam a Tankcsapda koncerten, de ő már 50 felett van tudtommal.
Nekem ez a kép is teccik:-)
(Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
nincs korhoz kötve, legutóbb az Omega billentyűsével találkoztam a Tankcsapda koncerten, de ő már 50 felett van tudtommal.
Tudddom! Azé élőben jobb. meg jobb kép is készült mát róla! hátha találok.
Milyen stílusú zenét nyomtok?
a dobosnak van a legintellektuálisabb feje...na és persze a vokálos Hölgyeménynek!!!
Elhiszem, hogy imádod!
Elhiszem, hogy imádod!