naná, majd hegedűn :-D
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 30. szerda 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Gitáron?
(Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 08. 30. szerda 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 08. 30. szerda 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 30. szerda 12:39
Akkó cseszd meg!!!!
má csak azé, mert ma kora raggeltől a R& rugóját tanulom, és tele van vele a tököm.
Az üdvözől a pokol viszont isten!!!!
má csak azé, mert ma kora raggeltől a R& rugóját tanulom, és tele van vele a tököm.
Az üdvözől a pokol viszont isten!!!!
Jó teste van, de ez a dizájn...brrrr
Akkó cseszd meg!!!!
Az üdvözől a pokol viszont isten!!!! (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 30. szerda 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Az üdvözől a pokol viszont isten!!!! (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 30. szerda 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálam jelenleg TCs az Über Alles!
hehe...épp TCs-t hallgatok!!! Szappanopera
Én az utolsó lázadó-t kedvelem,bűnös város, fémzene, pokolnálhangosabbb :-)))
Nekem a rock katonáitól lesz libabőrös mindenem!
meg az árnyéból a fénybealbi is fasza!
Ja! Meg a sodrásban c. szám. (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 08. 30. szerda 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
meg az árnyéból a fénybealbi is fasza!
Ja! Meg a sodrásban c. szám. (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 08. 30. szerda 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
OssziáN.. Legyen Rock!
Jorn Lande szóló album->ISTEN!!!
A forumozók kedvéért megirhatná a "Kateen" címü számot!
Asszem a worldchanger album.
A forumozók kedvéért megirhatná a "Kateen" címü számot!
Asszem a worldchanger album.
Ha már rock akkor legyen 1 kis erő, dinamika, mit szóltok pl:Nevermor - The River Dragon Has Come, vagy Evolutin 169 de Masterplan - Back For My Life, sorolhatnám Seventh Key, Space Odyssey, Jorn Lande ahol csak hallatja a hangját, Jeff Scott Soto összes, stb...stb, szerintem ezek a zenék és ez csak a töredéke
Queen-t én írtam...
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 28. hétfő 19:44
Kedvenc TCS szám(ok):
Legjobb méreg
Félre a tréfát (Baj Van verzió)
Jönnek a férgek
Rohadt a hely
Ember tervez
Négy
Agyarország
Élni vagy égni
Meg van még egypár de ezek e legjobban.
"ill. Qween-t, "
Remélem ezt csak elírtad, mert az Queen és az egyik legnagyobb kedvencem a régi nagyok közül.
Én nem látom a képeket!!!
Linket hozzájuk légyszi!!!
Legjobb méreg
Jönnek a férgek
Rohadt a hely
Ember tervez
Négy
Agyarország
Élni vagy égni
"ill. Qween-t, "
Remélem ezt csak elírtad, mert az Queen és az egyik legnagyobb kedvencem a régi nagyok közül.
nem írtam queent mert nem szeretem őket, szóval nem hiszem hogy megemlítettem volna!! maximum a quimbyt írtam le de azt meg szerintem helyesen
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 28. hétfő 19:44
Kedvenc TCS szám(ok):
Legjobb méreg
Jönnek a férgek
Rohadt a hely
Ember tervez
Négy
Agyarország
Élni vagy égni
"ill. Qween-t, "
Legjobb méreg
Jönnek a férgek
Rohadt a hely
Ember tervez
Négy
Agyarország
Élni vagy égni
"ill. Qween-t, "
Kedvenc TCS szám(ok):
Legjobb méreg
Jönnek a férgek
Rohadt a hely
Ember tervez
Négy
Agyarország
Élni vagy égni
"ill. Qween-t, "
Linket hozzájuk légyszi!!! (Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 08. 24. csütörtök 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Legjobb méreg
Jönnek a férgek
Rohadt a hely
Ember tervez
Négy
Agyarország
Élni vagy égni
"ill. Qween-t, "
Linket hozzájuk légyszi!!! (Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 08. 24. csütörtök 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 24. csütörtök 20:47
tankcsapda, rhcp, quimby, metallica, nirvana, pearl jam, ramones meg még néhányan :)
kedvenc tankcsapda szám???
kedvenc tankcsapda szám???
Nekkem Teccik!!!!
Persze a szüleimnek nem mutatnám be...meg az utcán sem jelennék meg vele!
Persze a szüleimnek nem mutatnám be...meg az utcán sem jelennék meg vele!
persze kurva jó lehet, de nem irigyelem őket
de jó lehet nekik :-D
Nekem se tetszik de valakinek ez a szép