konkrét szokásos nincs, az aktuális igény szerinti módok alapján történik....:):):)
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 22. péntek 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
miért nálad mi a szokásos?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 19. kedd 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Szokásos előről, de ezesetben hátulról kezdeném, mert ha elrontom, kezdhetem előről :-DDDD
mi a szokásos mód? és mi lenne a nem szokásos?
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 19. kedd 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 19. kedd 21:33
A nő végig nagyon kívánatos, de ha az én gyerekemmel lenne terhes, nem hiszem, hogy a szokásos módon tenném magamévá :-)
A nő végig nagyon kívánatos, de ha az én gyerekemmel lenne terhes, nem hiszem, hogy a szokásos módon tenném magamévá :-)
van egy időszak a terhesség alatt, amikor nagyon-nagyon kívánós a nő...és ha kívánós, akkor nem lehet rossz senkinek...és nem fura hármasban dugni, csak más póz kell hozzá :):):):)
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 09. 19. kedd 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 19. kedd 18:53
Hm, nem fura harmasban dugni?Jol neznek ki a nok terhesen is, dehat a pocakban ott a kis alberlo is...
Reméljük, és remélem nem azt érzik, hogy "Apu" bököd...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 19. kedd 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 09. 19. kedd 20:52
Nem fura kicsit sem, legalábbis nekem nem volt.
A babócák annyit érzékelnek belőle, hogy anyuci nagyon jól érzi magát és ettől nekik is jókedvük lesz :-)
A babócák annyit érzékelnek belőle, hogy anyuci nagyon jól érzi magát és ettől nekik is jókedvük lesz :-)
Nem fura kicsit sem, legalábbis nekem nem volt.
A babócák annyit érzékelnek belőle, hogy anyuci nagyon jól érzi magát és ettől nekik is jókedvük lesz :-) (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 09. 19. kedd 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
A babócák annyit érzékelnek belőle, hogy anyuci nagyon jól érzi magát és ettől nekik is jókedvük lesz :-) (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 09. 19. kedd 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 19. kedd 18:53
Hm, nem fura harmasban dugni?Jol neznek ki a nok terhesen is, dehat a pocakban ott a kis alberlo is...
aranyos :)
Egy nőt szerintem az anyaság tesz a legszebbé, nem?
Nagyon jó mellei vannak
csinos