Sam bácsi, tevagy a topic megmentője
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 01. vasárnap 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
2009. 02. 01. vasárnap 13:37
Tora Sajna igazad van, össze fogom szedni magam
Kulcsos: köszi, remélem, majd te is töltesz fel képeket.
Kulcsos: köszi, remélem, majd te is töltesz fel képeket.
Joe bácsi! mostnában hanyagolod a kedvenc topicom!!
Szia BigJoe!
Szerintem minden férfi vágya egy gyerek (evolúció, fajfenntartás stb) ehhez pedig egy szülőképes nő partner szerelme szükségeltetik. Egy terhes nő már bizonyságát adta, hogy szülőképes, ezért a vonzalmad nem hogy abnormális, hanem teljesen helyénvaló. Én is imádom a terhes nőket!!! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 02. 20. szerda 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem minden férfi vágya egy gyerek (evolúció, fajfenntartás stb) ehhez pedig egy szülőképes nő partner szerelme szükségeltetik. Egy terhes nő már bizonyságát adta, hogy szülőképes, ezért a vonzalmad nem hogy abnormális, hanem teljesen helyénvaló. Én is imádom a terhes nőket!!! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 02. 20. szerda 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 20. szerda 18:53
Tényleg, szerintetek beteges, ha valaki vággyal telítve közeledik terhes asszonyához?
Köszi a rendrakást.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 08. szombat 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
2008. 11. 08. szombat 14:50
BigJoe23! a régebbi képeid nem jelennek meg, mert nem képfeltöltőt használsz! ha az adott linken változás történik máris repültek az idelinkelt képek. ezentúl használj képfeltöltőt mert törölni fogom a képeidet!
itt találsz segítséget:
KÉPFELTÖLTÉS
és mégegy: egy nap csak egy hsz.max három képpel! most összevontam a hsz.-edet, a többit töröltem.
takarítottam a topicban, mert sok benne a felesleges szövegelés, és a hiányos (nem képfeltöltővel beszúrt) képek!
itt találsz segítséget:
KÉPFELTÖLTÉS
és mégegy: egy nap csak egy hsz.max három képpel! most összevontam a hsz.-edet, a többit töröltem.
takarítottam a topicban, mert sok benne a felesleges szövegelés, és a hiányos (nem képfeltöltővel beszúrt) képek!
BigJoe23! a régebbi képeid nem jelennek meg, mert nem képfeltöltőt használsz! ha az adott linken változás történik máris repültek az idelinkelt képek. ezentúl használj képfeltöltőt mert törölni fogom a képeidet!
itt találsz segítséget:
KÉPFELTÖLTÉS
takarítottam a topicban, mert sok benne a felesleges szövegelés, és a hiányos (nem képfeltöltővel beszúrt) képek! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 11. 08. szombat 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
itt találsz segítséget:
KÉPFELTÖLTÉS
takarítottam a topicban, mert sok benne a felesleges szövegelés, és a hiányos (nem képfeltöltővel beszúrt) képek! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 11. 08. szombat 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
kár, hogy sok kép nem látszik... :(
ez az egyik kedvenc topicom!
ez az egyik kedvenc topicom!
Egy igazi kuriózum: terhesen, meztelenül az utcán...
Helyes remélem a kedves papa sem fog akadályt gördíteni elé
(Ez egy válasz Lindy üzenetére (2008. 03. 30. vasárnap 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)