Ahogy elnézem sikeres topik lesz ez is.
kis malacot kéne sűtni nyárson
felhivom rá Mr-Jonhson figyelmét majd... (Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
felhivom rá Mr-Jonhson figyelmét majd... (Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 28. hétfő 15:55
Azt még megbocsájtom, hogy közöd nincs a helyesíráshoz, de azt, hogy kezdel úgy fogalmazni, mint Mr-Jonhson, azt már nem...
Azt még megbocsájtom, hogy közöd nincs a helyesíráshoz, de azt, hogy kezdel úgy fogalmazni, mint Mr-Jonhson, azt már nem...
nekem a fülemen is az csorg már ki
nem fül zsir (Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
nem fül zsir (Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
De a tiéd legalább "önzsírzó"...
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 28. hétfő 15:32
győkereknek hosszabb van mint nekem
18 cm fölötiek irnak a mindig a rövid farku topikba hm érdekes..
18 cm fölötiek irnak a mindig a rövid farku topikba hm érdekes..
győkereknek hosszabb van mint nekem
18 cm fölötiek irnak a mindig a rövid farku topikba hm érdekes.. (Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
18 cm fölötiek irnak a mindig a rövid farku topikba hm érdekes.. (Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 28. hétfő 15:28
Helló drága, nem ajánlanád fel a péniszed, vagy azt akarod, hogy csak gyökereken éljek?
A baszogatáshoz, pedig nálad vételezünk vazelint...
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 28. hétfő 15:19
na jo minimális meg szoritások azért lesznek
kettő
nincs politika
nincs nemzetiségi dolgok
többi mehet
szerintem
itt baszogathasátok egymást
néha azért majd bemásolom ide ezt a hozá szolást
kettő
nincs politika
nincs nemzetiségi dolgok
többi mehet
szerintem
Helló drága, nem ajánlanád fel a péniszed, vagy azt akarod, hogy csak gyökereken éljek?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 28. hétfő 15:23
na egy kis alpozás részemről az első és utolsó...
egy ilyen győkér bandát állandóan a pénisz hossza.
bejönne egy uj csaj mindenki fel ajálja a magáét neki.
na egy kis alpozás részemről az első és utolsó...
na jo minimális meg szoritások azért lesznek
kettő
nincs politika
nincs nemzetiségi dolgok
többi mehet
szerintem
kettő
nincs politika
nincs nemzetiségi dolgok
többi mehet
szerintem
Lehet, hogy Ő is...
(Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 28. hétfő 13:45
Ott az élettársam->van kivel.
DE ÉN MÁSSAL AKAROCK!!!!!!!
és nem lehet...
és nem lehet...
Ott az élettársam->van kivel.
és nem lehet... (Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
és nem lehet... (Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 28. hétfő 13:02
Elmagyarázom, ha mérges vagyok dühöngök ha kanos vagyok akkor{állófaszu szmájli} dugok...
Elmagyarázom, ha mérges vagyok dühöngök ha kanos vagyok akkor{állófaszu szmájli} dugok...
És ezért dühöngsz???
BBBAAASSSZZZNNNÍÍÍÍÍÍ AKAROCK!!!!!!!
Jaj, de tudtam, hogy ezt a szobát neked találták ki :-)
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 28. hétfő 08:53
Mi a faszom ez a dühöngőszoba és mi a lófaszról dühöngjek a részszegescsekkel kivert franckarikának?
Mi a faszom ez a dühöngőszoba és mi a lófaszról dühöngjek a részszegescsekkel kivert franckarikának?
bocs, csak kidühöngtem magam! nem akartam így eltolni ;)
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 28. hétfő 00:07
Most meg mi a f&szért kellett így szétkúrni - már bocsánattal legyen mondva -, ezzel a hozzászólásoddal ezt a szegény topikot????!
Most meg mi a f&szért kellett így szétkúrni - már bocsánattal legyen mondva -, ezzel a hozzászólásoddal ezt a szegény topikot????!
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
AAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHH !!!!!!!!!!