amúgy arra sztem nem sok lány kapható,hogy benyúljon egy fiú fenekébe, de lehet hogy tévedek?
lányok,megcáfolhattok,én nem tudom-mondjuk én szeretem a női popsit... de egy fiú azért télleg más, de ki tudja,lehet hogy jóó dol
og?
lányok,megcáfolhattok,én nem tudom-mondjuk én szeretem a női popsit... de egy fiú azért télleg más, de ki tudja,lehet hogy jóó dol
og?
Én már éltem át prosztata orgazmust. Nem mindig jön össze, hangulat s partner kérdése. Elején azt gondoltam ez az , de kiderült az nem mindig olyan mint elképzetem. Igazából régóta gyakoroljuk de igazából kb 2 hete jött össze, nagyon nagyon jól sikerült.
Ajánlom mindenkinek, sok sikert belőle.
Ajánlom mindenkinek, sok sikert belőle.
Beszartál?
Sziasztok. Én is imádom, ha izgatják a hátsóm. Sajnos, annak ellenére, hogy a barátnőm mindent megtett az ügy érdekében, az az óriási spricc, amiről meséltek, még nem jött össze. Mi lehet az ok?
Csak csatlakoznék peterh8016-hoz
szerintem nem lesz valaki látens buzi azért mert masszirozza/massziroztatja a prosztatáját, viszont haugyanezt fasszal szeretné akkor igen.
Szerintem nem lehetetlen, sőt el is kell vonatkoztatni tőle! Hiszen azért mert barátnőd megteszi neked vagy te magadnak maszturbálás közben a fenekeden keresztül is próbálod elősegíteni az orgazmust, az még nem jelenti azt, hogy leszopnál egy másik srácot vagy hagynád, hogy megdugjon!
ilyen buzeráns témákat basszus ...
Azt tudom hogy nagyon nagy orgazmust lehet vele elérni, de eddig még nem jött össze biztos nem jól csinálom igaz? Te próbáltad már magadnak?
Dugd fel magadnak az ujjad, és kiderül
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi hogy egy férfi saját magának meg tudja e csinálni ezt a gyakorlatot?