Hopp:D Nemtudtam hogy már tervbe van véve:D Pff:D
Mondjuk az oldalatok nem roszz:) Tedd föl oda is a listát:D
Reparatur. Most a seggem töröljem ki a listáddal?:) Javítsd ki. Nem Merrin, hanem Zombie@. Amúgy gyönyörű gyöngy betűkkel írsz.
De még én vagyoka hülye... Ezer és egy topic van gyökerek, amiben beszélnek a szexről, de nincs ilyen áll.faszság mögé rejtve. Mondjuk pont gennyzsákszem nappalija? Vagy a tom szoba? stb. Most honnan kapartam volna ki, hogy ezért ez a címe.... Bonyolítjátok a szart is. De bmostmár értem. Ez esetben nem szarok a szobátokba, sok közöm nincs hozzá, érdekelni meg nem érdekel. Béke
na ez márt jobb!!
Zombiee@: elmagyarázom neked, mivel sajnos (vagy nem sajnos) agyilag nem érted el az átlagos szintet: tehát: Mivel csak olyan témát lehet nyitni, amiben szerepel a sex és... érted már? :D
ez már sok lenne
Hogy lehet ilyen faszságnak topicot nyitni? Ráadásul még fanok is vannak:D
Asszem nevet kell változtatnom, mert már nem vagyok dilinyós. A nevem eldöntéséről tarthatunk majd egy szavazást a jeromoson (persze csak a mostani szavazás lezárása után)
Biztos vagy benne? Nézd meg mégegyszer és átértékelődik benned aminek át kell!
fúj,hát ez kibaszott undorittó!!!:)...
aha! Szóval a a GG automatikus rendszere csak a 30 karakter fölöttieket számolja bele a pontokba! cseles kis gépezet annyi szent!
Hogy miért nem? Mit tom én! Az extra.hu-t kéne megkérdezni.
Hogy miért nem? Mit tom én! Az extra.hu-t kéne megkérdezni.
vagyis? Vigyázz Real, mert nagyon feltűnő, hogy a pontokra mész!
De azért elmagyarázom: Nem tudod a linkről megnyitni!
De azért elmagyarázom: Nem tudod a linkről megnyitni!
Sajnos nem tudom. Szerintem sehogy. Ha ennyire érdekel és izgulsz reá, akkor tudod mi a dolgod!
RealJeromos: a link kívülről nem érhető el, tehát nem hozza be közvetlenül.
RealJeromos: a link kívülről nem érhető el, tehát nem hozza be közvetlenül.
megnézni megtudom, de hogyan töltsem le?
Azt elfelejtettem, hogy a videóknál a 4. oldal!
(Az ezért megszerzett pontjaimat törölhetitek!)
(Az ezért megszerzett pontjaimat törölhetitek!)
El tudnád küldeni ezt a polipos filmet nekem?
Ne hülyülj már! A családod is jöhet! Biztos élveznék a forgatást!
Sőt! A forgatás végén egy fergeteges lakomát csapnák (persze a főfogás a tintahal lenne, amit a pinában tálalnák fel! - onnan lehetne harapdálni a darabokat)
Sőt! A forgatás végén egy fergeteges lakomát csapnák (persze a főfogás a tintahal lenne, amit a pinában tálalnák fel! - onnan lehetne harapdálni a darabokat)
Sajnos nem szállhatok be a család miatt. Pedig szivesen betenném! Vagy nyalnám a csiklóját amíg a polip vagy a tintahal előbujik!