mi az a yaoi?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2006. 10. 19. csütörtök 23:55
Egyébként.. japánok ugye... (nem néztem végig, e gondolom azok)
Bébiangolnák, polipok, szardarabok... bugyiszagolók, pedophilok, yaoi-fan kisiskoláslányok...
Valahol nagyon elb_szták őket...
Egyébként megnézném mit kezdene egy élő polippal a kis k_rva... meg az operatőr, meg mindenki aki pozitívan részt vett ebbe' az egészbe'
Bébiangolnák, polipok, szardarabok... bugyiszagolók, pedophilok, yaoi-fan kisiskoláslányok...
Egyébként megnézném mit kezdene egy élő polippal a kis k_rva... meg az operatőr, meg mindenki aki pozitívan részt vett ebbe' az egészbe'
667-es videó. jó szórakozást
nem jeleníti meg a listát! ne má! (mert jav. kellett: tom)
Így van! A lista még megvan! Eredeti példányban, kézzel írott! Jonson az első, Merrin a második!
Az ilyen csajba bele kéne szarni. Azt is élvezné beztos.
Apró halacskák = bébiangolnák. Valaki keresse már meg a kismalac videók között azt az érdekes darabot, és árulja el nekünk, hogy hányadik videó, hogy mindenki megnézhesse...
Hopp! Látom egyenlőre sikeres a topic. Csak így tovább!
Egyébként minden népnek (nem csak a japánoknak)vannak ilyen degenerált barmai, csak a japánok nyílvánosan fel is vállalják!
Egyébként minden népnek (nem csak a japánoknak)vannak ilyen degenerált barmai, csak a japánok nyílvánosan fel is vállalják!
Tipikus itt a polip hol a polipot játszanak...
Én anno apró hallal láttam, hogy a csajba töltik...a seggébe...grrr...
Ha valaki erre izgul, legyen. Érdekes látvány, az biztos
adj egy emilt és elküldöm
Ez full undorító. Eddig kis halakkal láttam ilyet egy japcsi csajjal, de ez undorítób. Mivel lehet ilyenre rávenni egy nőt?
Nagyon sok pénzért se raknám belé...
Kicsit perverz , nem? Vagy öregszem?
Nem!
Kicsit perverz , nem? Vagy öregszem?
Nem!
A kismalac videók közt láttam, de már jó régen...
Az angolnás érdekelne engem is?Hol lehet megnézni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2006. 10. 20. péntek 00:01
azok azok a (szánin már legendává lett) bébiangolnák!
Áhhh, ezaz! Bébiangolnák... Fúj, inkább lennének "rendes" halak. Még úgyis gusztustalan lenne... bébiangolnák
azok azok a (szánin már legendává lett) bébiangolnák!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (39340)
2006. 10. 19. csütörtök 23:57
Ez tök durva. De láttam rosszabet is. Japán csaj seggébe élő "halakat" (vagy minek nevezzem) raktak, aztán azok "kimásztak" és egy másik japán csaj meg nyersen megette őket...
Ez tök durva. De láttam rosszabet is. Japán csaj seggébe élő "halakat" (vagy minek nevezzem) raktak, aztán azok "kimásztak" és egy másik japán csaj meg nyersen megette őket...
Egyébként.. japánok ugye... (nem néztem végig, e gondolom azok)
inkább nem vagy edzett... :P
mi már megszoktuk
mi már megszoktuk