na igen.. nem is akarok.. rövid ideig boldog a szerelmes ember ! Néha úgy érzem a szerelem az egy illúzió.. annyira megtévesztő mint sivatagban a délibáb!
Környezetemben sem cáfolják sokan.. anyuék meg más generáció más értékek és életszemlélet... nem is lehet párhuzamot vonni ...
Környezetemben sem cáfolják sokan.. anyuék meg más generáció más értékek és életszemlélet... nem is lehet párhuzamot vonni ...
nálam igen, nem az NEM!
megváltoztatható mert a legtöbb női válasz nemmel kezdődik de-vel folytatódik, ha-val spékelt és igennel végződik
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
(Ez egy válasz hopppp üzenetére (2006. 10. 22. vasárnap 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 22. vasárnap 23:01
Köszönöm a sok hozzászólást!
Ahogy olvasgattam a véleményeket úgy változtam én is:) Szóval még nem döntöttem a következő lépésről, pihi van, gondolkodom. Holnap meg szülinapom:)
Írhatnátok saját tapasztalatokat is.
Bé
Ahogy olvasgattam a véleményeket úgy változtam én is:) Szóval még nem döntöttem a következő lépésről, pihi van, gondolkodom. Holnap meg szülinapom:)
Bé
KÖsz, ez most jólesett...:)
Soha ne add fel :)!!! minden nő megszerezhető !
Köszönöm a sok hozzászólást!
Bé
Bé
Énm is úgy gondolom, hogy nem érdemes feladni.
Lehet pihentetni egy kicsit és újra neki futni, de könyörögni?! csak ha mazoista vagy!
HA ismered a másikat el tudod dönteni, mi a helyes taktika, vagy egyszerűen hallgass a megérzéseidre.
arra a kis vékony hangra aott belül. Nem, ne az EGÓdra!!
Lehet pihentetni egy kicsit és újra neki futni, de könyörögni?! csak ha mazoista vagy!
HA ismered a másikat el tudod dönteni, mi a helyes taktika, vagy egyszerűen hallgass a megérzéseidre.
arra a kis vékony hangra aott belül. Nem, ne az EGÓdra!!
Nem akarok senki elkeseríteni, de nincs az a nő akit nem lehet elcsábítani. Tapasztalatom szerint kitarással minden nő elcsábítható, ha durván akarok fogalmazni megdugható, ha van egy minimális szimpátia. Nem gondoltam pl. hogy a feleségem is képes bárki megdugni, de megtörtént, a kitartó pasija másfél év után megbaszta egy mellékúton. Nyílván volt vonzalom mindkét részről, és ha a nőnél sikerül elkapni a megfelelő pillanatot akkor "táncba vihető". Egy jó kapcsolat férfi és nő között bármikor végződhet sexeléssel, ha van hol, mikor, és mivel. Én is jártam már úgy, hogy bár a kitartásom egy nő mellett nem sex célzatú volt, mégis szeretkezés lett a végeredmény.
Tehát ha férfi és nő között van nvalamilyen vonzalom kitartás, és összejöhet egy kapcsolat, nem mondom hogy csak egy dugás, lehet belőle bármi.
Tehát ha férfi és nő között van nvalamilyen vonzalom kitartás, és összejöhet egy kapcsolat, nem mondom hogy csak egy dugás, lehet belőle bármi.
tom1019-nél a pont!!!
(Ez egy válasz teve üzenetére (2006. 10. 20. péntek 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 11:17
Megkérdezted Tőle, hogy akar-e a barátnőd lenni? vagy a szokásos: jársz velem? kérdés volt?
Olvasni tudni kell a jelekből... ha nem, és tényleg nem, akkor ne erőltesd...
Megkérdezted Tőle, hogy akar-e a barátnőd lenni? vagy a szokásos: jársz velem? kérdés volt?
Barátként soha, mert abból jó nm lesz ha pl 2 évig vagytok barátok és összejöttök akkor utána megszűnik a barátság , ráadásul ha egy nő téged elkönyvel barátnak akkor szinte lehetetlen összejönni ezek után vele...
Saját és mások tapasztalatai alapján, de ennek ellenére volt olyan barátom is aki 5 év után jött össze a havernőjéval és a barátásgból tartós szerelem lett tehát van ellenpélda is.
Amugy meg nagyon sok csini nő van ha az egyik elutasít keress másikat, mert az elutasítás után már nagyon nehéz visszafordítani a dolgot...
Saját és mások tapasztalatai alapján, de ennek ellenére volt olyan barátom is aki 5 év után jött össze a havernőjéval és a barátásgból tartós szerelem lett tehát van ellenpélda is.
Amugy meg nagyon sok csini nő van ha az egyik elutasít keress másikat, mert az elutasítás után már nagyon nehéz visszafordítani a dolgot...
Szerintem is minden az adot szitutól változik.
Lehet nem akarja egyből oda adni magát :DDD
Lehet nem akarja egyből oda adni magát :DDD
az életed első próbálkozás után semiképp! vagy már egyáltalán 18 pl ?
(Ez egy válasz hopppp üzenetére (2006. 10. 20. péntek 00:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 00:31
Mikor kell vagy érdemes feladni, hogy nem lesz a barátnőm? Tegyük fel nem nyugszunk bele egyből!
Hogyan tovább? Mi célszerű: rámenősebbnek férfiasabbnak lenni, folyamatos inger alatt tartani? /vagy / óvatosabban közeledni, barátként szép lassan meghódítani?
Valaki fordított már meg elveszetnek hitt "csatát"?????????
Hogyan tovább? Mi célszerű: rámenősebbnek férfiasabbnak lenni, folyamatos inger alatt tartani? /vagy / óvatosabban közeledni, barátként szép lassan meghódítani?
szerintem abszolút nőtől függ...
[elsőre leszögezem, hogy nem sok dolgom volt nőkkel...]
Ha csak kéreti magát, akkor persze menni tovább, de ha egyértelműen megmondta, hogy NEM (N-E-M-Ö), akkor pofátalnság valakit tovább zaklatni.
A módszerek meg abszolút egyénenként változnak
[elsőre leszögezem, hogy nem sok dolgom volt nőkkel...]
Ha csak kéreti magát, akkor persze menni tovább, de ha egyértelműen megmondta, hogy NEM (N-E-M-Ö), akkor pofátalnság valakit tovább zaklatni.
A módszerek meg abszolút egyénenként változnak
Érdekes téma. És tipikusan olyan dolog, amiről sokat lehet vitatkozni. A nőn múlik minden. És ugyebár sose lehet tudni, hogy mit akar egy nő. Igazából a nők legtöbbször maguk sem tudják...
Mikor kell vagy érdemes feladni, hogy nem lesz a barátnőm? Tegyük fel nem nyugszunk bele egyből!