Én imádom, végre megvannak azok amiket gyerek korom óta szerettem volna és egyébként mindenkinek jól tud állni és jobban is néz ki tőle ha megtalálja a megfelelőt
Van nekem is Kettő ( az egyik Intim )
Vaginában meg nyelvben lehet ha kisméretű de máshol nekem nem tetszik
Van három.Imádom őket!
És szinte kivétel nélkül a partnereim is!
És szinte kivétel nélkül a partnereim is!
Beleérző típus vagyok nem tetszik.
A páromnak is van kettő.. egy a szeméremajkában,egy a csiklóban.Imádjuk,semmiben nem zavar szex közben..
Mi nagyon szeretjük. Nekem is van punciban.
Luxuria party május 20. -án. Ott élőben láthatod...
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 03. 29. szerda 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Igazán megmutathatnád!
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2020. 09. 29. kedd 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 29. kedd 14:05
Nagyon tetszik, van is néhány bennem... (De azért erre is igaz, hogy nem mindenkinek előnyös...!)
Én undorodom tőlük.
(Ez egy válasz V Laci üzenetére (2023. 02. 22. szerda 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 22. szerda 11:11
Tudja valaki milyen a pénisz böre alatt a golyó....mint piercing?
Miben változik a szex ha változik....milyen a nőnek?
Ebből én semmit nem érzek, de ez amúgy a nőnek jó, már amelyik szereti.
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2023. 03. 06. hétfő 04:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 06. hétfő 04:46
Elmondanád hogy ez miért jó vagy jobb neked? Milyen érzés neked mondjuk dugás közben?
Elmondanád hogy ez miért jó vagy jobb neked? Milyen érzés neked mondjuk dugás közben?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 05. vasárnap 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4696843)
2023. 03. 05. vasárnap 13:28
Nekem 5db van benne és semmilyen rossz érzés nincs tőle, de a hölgyek felé imádja a másik fele nem, még először meg kell velük szoktatni.
Nekem 5db van benne és semmilyen rossz érzés nincs tőle, de a hölgyek felé imádja a másik fele nem, még először meg kell velük szoktatni.
(Ez egy válasz V Laci üzenetére (2023. 02. 22. szerda 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt ugyan nem tudom hogy milyen a nőknek, de hogy baromi ronda az biztos. És gyanítom hogy kényelmetlen a gazdinak is.
Imádom az olyan puncit amibe van néhány! Cicik e meg gyönyörű!
Nagyon tetszik, van is néhány bennem... (De azért erre is igaz, hogy nem mindenkinek előnyös...!)
Nekünk minkét részről van a hölgynek két féle ami nem csak szép de hasznos is
Lányokon imádom ha van!
Ebben én is tudok segíteni neked, párat csináltam már