Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz !!!

Az eddigi hozzászólások

2011. 03. 03. csütörtök 20:57  #2590
christiano christiano
Adminok!
Az Izgat ha megdugják a feleségem-topikban KPA422-t a volt feleségének említi bitangember-pedig nem is ismeri. Törölhetnétek azt a hsz-t mert lehet sok kellemetlensége származik belőle!!
2011. 02. 28. hétfő 16:15  #2589
christiano christiano VIP
Kedves Admin!
A Szexmozi-cimű topikban egy fórumozó írja hogy a napokban járt a GLORY HOLE CLUB-ban a Váci úton.
Én utána néztem de szerintem ez a klub már nem üzemel.
Arra kérnélek benneteket ha tudtok valami hiteles információt hogy tényleg nem működik akkor tájékoztassátok az említett fórum olvasóit,mert ha így van akkor sok ember meg van vezetve egy mesemondó hóbortja miatt.
Nekem nem nagy cucc mert nem messze lakom,de van,aki vidékről feljön,mert itt azt olvasta hogy üzemel.
Ez azért a GG-nek sem túl jó.
Ha én tévednék ,vagy hülyeségnek találjátok amit írok,akkor töröljétek a hozzászólásom!
Szép napot!
2011. 02. 21. hétfő 21:54  #2588
Törölt felhasználó (69371)
"Webkamerás Modell" topic!!!

(figyelmeztetés után végleg tiltva a luser!) buck
2011. 02. 14. hétfő 18:12  #2587
Lánnyal szopnék-topikban elszabaduló indulatok bontakoznak ki..........

(kezelve a problem!)
2011. 02. 09. szerda 13:42  #2586
Köszönöm Tom.Amúgy nem szoktam faszozni,normálisan fórumozok,lehet velem vitatkozni is,nem vagyok egy állat.De ha visszaolvasol ez az ember rám van szállva.Szinte mindíg csak a képeket kommenteli.Fórumon szinte csak az én hozzászólásomra reagál-mit reagál-beszólongat-provokál.Tényleg nem látod,vagy nem akarod látni?Azt hiszem többnyire normálisan kezelem ,fejlődök,de szükség van az adminok segítségére,mert hát emberből vagyok,elragadhat az indulat,te meg azért vagy admin mert téged nem ragad el(reméljük).

(csak nyugi! nem kell minden negatív reakciót komolyan venni, főleg akkor nem, ha az egyedi megnyilvánulás, és csak a kisebbséget reprezentálja! arról nem is beszélve, hogy csak arra lehet rászállni, aki hagyja magát és minden csekélységre ugrik! ettől függetlenül minden jogos panaszt, észrevételt orvosolunk, mert nekünk fontos, hogy ITT mindenki jól érezze magát, és nyíltan őszintén kimondhassa véleményét, közölje örömét, boldogságát smile , és azt saját elhatározásából esetleg képekkel is illusztrálja!) :tom
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 02. 08. kedd 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 08. kedd 15:49
Hallo Adminok!
Izgat ha megdugják a feleségemet-topikban Zorn kezdi a szokásos mókáját.
Személyeskedik,kötekedik,offolja a topikot.
Rendszeres visszaeső,sújtson le az admin keményen!Miért tűritek hogy ez a fasz rendszeres ámokfutást csináljon?

(figyelmeztettem, de akkora nagy problematikát nem láttam, hogy ennél "keményebben" le kellene "sújtani"! és talán neked sem kellene "faszozni" senkit, akkor veled is kevesebbet kötekednének!) :tom buck
2011. 02. 08. kedd 15:49  #2585
Hallo Adminok!
Izgat ha megdugják a feleségemet-topikban Zorn kezdi a szokásos mókáját.
Személyeskedik,kötekedik,offolja a topikot.
Rendszeres visszaeső,sújtson le az admin keményen!Miért tűritek hogy ez a fasz rendszeres ámokfutást csináljon?

(figyelmeztettem, de akkora nagy problematikát nem láttam, hogy ennél "keményebben" le kellene "sújtani"! és talán neked sem kellene "faszozni" senkit, akkor veled is kevesebbet kötekednének!) :tom buck
2011. 01. 11. kedd 21:03  #2584
Kori1981 Kori1981
Hali Adminok! Szerintem lenne mit kitakarítani a "Nektek ma a véleményetek a roma csajokról, barátnőkröl?" fórumban. Egyesek a romákkal kapcsolatos faji és politikai nézeteik kifejtésére használják a fórumot. Tudatosítani kéne mindenkiben, hogy ez az oldal a szexről szól! Nekem is megvan a véleményem a romákról, de nem ide írom le, arra is vannak megfelelő fórumok. Javaslom, hogy a topik címe legyen egyértelműbb, pl. Erotikus tapasztalatok roma csajokkal. Vagy ilyesmi.

(jogos észrevétel! topicban takarítva, a szükséges módosítások a címben és a felvezető részben megtörténtek!) :tom
2011. 01. 10. hétfő 10:19  #2583
vazelinator vazelinator VIP Admin
téma leírást, olvastad?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 07. péntek 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (731879)
2011. 01. 07. péntek 12:17
Tisztelt Admin!

Nem érkezett válasz az előző észrevételemre, illetve nem lett javítva a hiba! Putykó26 lakk ruci sorozata is most került fel a havi amatőr versenyre, de ő 0 pontról indult. Így most 50 pont hátránnyal indul roxy85-bp két sorozatával szemben. Illetve a többi versenyző is, ha így marad. Remélem most már választ kapok. lookaround

Köszönöm!
2011. 01. 07. péntek 12:17  #2582
Tisztelt Admin!

Nem érkezett válasz az előző észrevételemre, illetve nem lett javítva a hiba! Putykó26 lakk ruci sorozata is most került fel a havi amatőr versenyre, de ő 0 pontról indult. Így most 50 pont hátránnyal indul roxy85-bp két sorozatával szemben. Illetve a többi versenyző is, ha így marad. Remélem most már választ kapok. lookaround

Köszönöm!
2011. 01. 06. csütörtök 17:05  #2581
Üdv!

Hoppá!!!!!! Pont most került fel egy újabb sorozat roxy85-bp-től, ugyanazzal a problémával. 50 pontról indult! Az 50 pontnak a tegnapi legnagyobbhoz kellett volna kerülnie, nem? Mert így a mostani szavazatok azzal összeadódnak. Eddig nem így volt!
2011. 01. 06. csütörtök 15:40  #2580
Üdv!
Az e havi szavazás roxy85-bp Re című képsorozatánál vettem észre valami furcsát. Az értékelők száma: 29 db, míg a Mai szavazási pontszáma: 52 Ez hogy lehet? 29-ből 52-nek tetszett, és mind Vip tag??? wow3 Furcsa is az 52 pont bő fél óra alatt. 15 óra körül került ki, én 15 óra 35-kor láttam ezeket a számokat. Nekem úgy tűnik a rendszer nem 0-ról kezdte a számlálást, hanem 50-től. ejnye1
Köszi a választ vagy az intézkedést!
2011. 01. 03. hétfő 15:55  #2579
norton_cd user is szeretne ajándékot: idegen honlapok a szex szokások fórumokban

(kösz az észrevételt! lerendezve!) :tom
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 02. vasárnap 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 02. vasárnap 15:33
tony64 user a képes topic-ban nyújtott alakításáért kérné a jutalmat. gondoltam szólok, ne várjon sokat.
(megoldva: vazelinator)
2011. 01. 02. vasárnap 15:33  #2578
tony64 user a képes topic-ban nyújtott alakításáért kérné a jutalmat. gondoltam szólok, ne várjon sokat.
(megoldva: vazelinator)
2010. 12. 18. szombat 19:26  #2577
kölyök 1 kölyök 1
Igen!!!De abba semmi olyan nem volt,amiert cenzurazni kene!!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 18. szombat 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (768271)
2010. 12. 18. szombat 16:11
(kimoderálva a hsz-ed a picsuba!
teljesen érthetetlenül és hülyeségeket is írsz!
ide politikai megjegyzést, ill. hasonlatot soha NE hozzál be!
egyébként egyáltalán nincs igazad, senki semmit nem cenzúrázott ki a kölyök 1 észrevételével kapcsolatban!
a Gg honlapon nincs cenzúrázás, legfeljebb a normális működés érdekében moderálás, mint pld. veled szemben is! ezért a hsz-dért 1 hét tiltás a jutalmad! ne gyere vissza más névvel, mert azért végleges tiltás jár!) :tom
felkialtas ejnye1
2010. 12. 18. szombat 16:11  #2576
(kimoderálva a hsz-ed a picsuba!
teljesen érthetetlenül és hülyeségeket is írsz!
ide politikai megjegyzést, ill. hasonlatot soha NE hozzál be!
egyébként egyáltalán nincs igazad, senki semmit nem cenzúrázott ki a kölyök 1 észrevételével kapcsolatban!
a Gg honlapon nincs cenzúrázás, legfeljebb a normális működés érdekében moderálás, mint pld. veled szemben is! ezért a hsz-dért 1 hét tiltás a jutalmad! ne gyere vissza más névvel, mert azért végleges tiltás jár!) :tom
felkialtas ejnye1
2010. 12. 18. szombat 11:07  #2575
kölyök 1 kölyök 1
Hello
Kerdeznem,hogy multkor valaki felnyomott egy videot a cime vereb.
Ha jol emlekszem!Elis mentettem a kedvencekhez,mert tetszett!Es masnap eltünt az oldalrol.
Miert???????
2010. 12. 18. szombat 09:58  #2574
Tom Admin vettem a lapot, egyedül egy kérésem lenne ha egy ilyen zorn féle idióta elkezd kötözködni meg sértegetni mást(másokat),akkor esetleg ha hamarabb beavatkoznátok az jó lenne.
Ö már eljátszotta ezt más topikban itt hogy beleköt másba.
Én naponta látogatom a GG-t többnyire naponta hozzászólok,eddig ugy tudtam témának megfelelően.
Ez az incidens ezzel az idiótávan,aki csak ugy nekem rontott elég váratlanul ért.
Az lenne még a kérdésem hogy a dühöngöbe van valami szabály vagy ott maximálisan szabadon kifejthetem a véleményemet ennek az anyaszomorítónak?
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2010. 12. 14. kedd 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 14. kedd 18:27
[#]ÓÓÓÓ worship MINDENHATÓ ADMINOK!!!! worship
A női exhibicionizmus topikban ez a zorn osztja az eszet,és nem bírom cérnával!!!
Így is bocsánatért esedezem mert kicsit offoltam a topikot,de próbáltam visszafogni magam!!!
Tegyétek rendbe mert ha így beszél,elküldöm a Jó k..va anyjába,csak nem akarok magammal kibaszni.
Ígyis kihozott a sodromból,mit képzel magáról??
Jó én sem vagyok ártatlan bárány,de azért nézzük már meg mit ír és milyen hangnembe!!
Ha tényleg hülyeséget írok vagy sokat szóljatok,vagy tiltsatok,méltón viselem a büntetést! worship
De ez a zorn...számomra egy nagy senki.....

(igen, jogos az észrevétel, én is kisasoltam a konfliktusotokat! de Te is hibás vagy, mert feleslegesen felvetted a kesztyűt! az igazság mindig a hold túloldalán van, ezért mindketten kaptatok egy figyelmeztető tiltást! a személyeskedéseket meg máskor gyorsan vigyétek át a megfelelő (dühöngő szoba) topicba!) :tom ejnye1
2010. 12. 17. péntek 14:11  #2573
ez mar csak igy marad reszemrol legalabbis!!
egyszeruen nem veszek tudomast "egyesekrol",odaig ugyanis en nem ereszkedek le-(arra a szintre,mar ha ugye "azt" meg lehet szint-nek csufolni!?)-!!! sniffles
2010. 12. 17. péntek 14:08  #2572
olllleeeeee!
aztan ha "csak" kritiakkrol lenne szo ugye?
mert egy olyantol jovo "kritika" akit mas forumokon ugyhivnak hogy "szarosemese",talan jobb lenne ha szegyenlosen lapitana mint szar a fuben!! confused ejnye1 confused
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 15. szerda 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 15. szerda 16:03
TOROLNI MINDEN ADATOMAT!!
ILYEN KORULMENYEK KOZT NEM VAGYOK KIVANCSI EGYETLE LOKOTT "PRUD" HULYERE SEM!!!
ALSZENTEKKEL NINCSEN NMIROL TARGYALNOM!!HAZUGOKKAL MEGINKABB NEM!! ejnye1

(NEM kell azonnal megsértődni, amennyiben negatív kritikát is kapsz a fórumozó társaidtól! kicsit fogd vissza magadat, és inkább kevesebbet, de tartalmasabbakat, érthetőbbeket írj, véleményezz a témáknál! itt nincs indokolatlan törlés még kérésre sem, viszont eldöntheted, hogy mikor és mennyit írj a fórumba! a nagybetűket sem kell használnod, mert aki akar az kisbetűkkel is megért) :tom felkialtas
2010. 12. 16. csütörtök 13:26  #2571
Üdv!
A december havi szavazás legújabb képsorozata nem oda való. Nemhogy igazoló kép nincs, de pina se! wow3 Invita sorozatáról van szó.
/ 140