Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz !!!

Az eddigi hozzászólások

2007. 01. 20. szombat 12:39  #270
Törölt felhasználó (69371)
Lajos 23! A Idegeimre megy! Minden hozzá szólása: szerintem jók, szerintem nem, szerintem szerintem! 10 hsz. nél tuti befejezi! Ez már pontgyüjtés! ADMIN-ok hol vagytok?
2007. 01. 20. szombat 11:26  #269
kérdés topic! ADMIN kuksizd meg! Szerinted?
2007. 01. 20. szombat 10:46  #268
on-lány on-lány
kérem,töröljétek a "2007 farsangi bál..."c-ű topic'ból sowy634,Audry643,more648as hozzászólását....nemhiszem,h. ezek "csak úgy kicsúsztak" volna az ujjaik közül
2007. 01. 20. szombat 10:25  #267
MmePrune MmePrune VIP Admin
igen, igazad van, több csoport kerül gúny tárgyává a viccekben, és valószínűleg egyik sem veri a seggét a földhöz a boldogságtól...de beláthatod te is, hogy ezen vallási kisebbség az említett viccben elég durván lett megsértve...ismert okok miatt...azért nem hiszem, hogy ezért tiltanák babra-t:):):):):):)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 20. szombat 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 20. szombat 10:21
Én javasoltam neki, hogy írjon ide emiatt, mert nem szeretném ha a drágámat törölnék! És volt már hasonló vicc! Másrészt a legtöbb viccben ott vannak a rendőrök, szőkenők, cigányok, zsidók, skótok, stb. Ezek elég sok jogot sértenek mind! A vicc egyébként jó!
2007. 01. 20. szombat 10:21  #266
Én javasoltam neki, hogy írjon ide emiatt, mert nem szeretném ha a drágámat törölnék! És volt már hasonló vicc! Másrészt a legtöbb viccben ott vannak a rendőrök, szőkenők, cigányok, zsidók, skótok, stb. Ezek elég sok jogot sértenek mind! A vicc egyébként jó!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 20. szombat 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 20. szombat 10:17
nos...bevallom töredelmesen, ha lenne ott is admini jogom, már töröltem volna...nem tudok írott szabályról, de talán amely viccek a vallási, nemzetiségi és etnikai kisebbségek jogait durván sértik, azok kerülendők...és ez az volt az én véleményem szerint
2007. 01. 20. szombat 10:17  #265
nos...bevallom töredelmesen, ha lenne ott is admini jogom, már töröltem volna...nem tudok írott szabályról, de talán amely viccek a vallási, nemzetiségi és etnikai kisebbségek jogait durván sértik, azok kerülendők...és ez az volt az én véleményem szerint
2007. 01. 20. szombat 08:57  #264
Törölt felhasználó (7767)
KOLESZOS CSAJOK KÉPEI ? Szép fenekek avagy jó seggek:
ROLI 2
2007. 01. 20. szombat 08:50  #263
Ezt teszem.És hangsúlyozottan kérem az idézett rész törlését! És elvárom, ebben a bazinagy demokráciában, hogy az én véleményemet is cenzúrázatlanul, tiltással való fenyegetőzések, csúfolódások, "leszarkeverő katicikozások" nélkül fogadd! Elvégre szólásszabadság lenne. Veled semmi bajom, csak az előítéleteid, igazságtalan "nekemugrásaid" bántanak néha, de azok nagyon! Szép napot neked is!
2007. 01. 20. szombat 08:28  #262
ROLI 2 sumákol!!!
2007. 01. 20. szombat 06:54  #261
Kérem az idézőjelbe tett hsz-részlet törlését a
"demonstráció a moderálási elvek ellen az oldalon!" topikban, mert emberi méltóságomba gázolónak tartom :

"Esetleg olyan adminokat szeretnél mint a szarkeverő Katicika (aki azonnal odaugrik ahol feszültséget szimatól) és 2-3 nicneves slepjét sem gondolhatod komolyan"
2007. 01. 19. péntek 21:11  #260
YXKCOBRA fórumozó lehet gyanús!!! Néha kezdem azt érezni, hogy....vagyok!
2007. 01. 19. péntek 20:44  #259
na, úgy látom mindenki megfogadta janis tanácsát és szenvedélyesen szeret(kezik) vigyor2 vigyor2 vigyor2 vagyis nem látom sajna, de remélem:)
2007. 01. 19. péntek 20:21  #258
Szerintem ne írjunk többet ebben a témában ide, mert a "front" miatt az ADMIN-ok kivágnak minket, mint macskát......szükségre!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 19. péntek 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 20:18
Ugye nem baj, ha nem az ágy felé indulok? Vár rám egy üveg 12 éves Jim Beam... nyes nyes nyes nyes
2007. 01. 19. péntek 20:18  #257
DrAnthony DrAnthony VIP
Ugye nem baj, ha nem az ágy felé indulok? Vár rám egy üveg 12 éves Jim Beam... nyes nyes nyes nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 19. péntek 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 20:16
annyit tennék hozzá, hogy a régi emberekkel szembeni tolerancia abból fakad, hogy ismerik őket, tudják a hátsó szándékuk pozitív voltát:)(huh, ez hülye mondat lett, de értitek, ugye?)
tényleg butaság lenne itt hagynod minket, tehát ne tedd smile smile smile
és tényleg front van, ma mindenki mindenkire orrol, duzzog, sértődik, beszól stb...pedig ma van janis joplin születésnapja, aki többek között azt mondta: szeress szenvedélyesen! irány az ágy mindenkinek finom
2007. 01. 19. péntek 20:17  #256
a ne tedd MM4nek szól:):):):):)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 19. péntek 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 20:16
annyit tennék hozzá, hogy a régi emberekkel szembeni tolerancia abból fakad, hogy ismerik őket, tudják a hátsó szándékuk pozitív voltát:)(huh, ez hülye mondat lett, de értitek, ugye?)
és tényleg front van, ma mindenki mindenkire orrol, duzzog, sértődik, beszól stb...pedig ma van janis joplin születésnapja, aki többek között azt mondta: szeress szenvedélyesen! irány az ágy mindenkinek finom
2007. 01. 19. péntek 20:16  #255
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 19. péntek 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 20:09
Figyu, ne így intézd el. Nincs igazad, hogy senkit nem érdekel, hogy mi volt, hogy volt. Hidd el, visszapörgettem az egészet, és minden ehhez kapcsolódó dolgot átolvastam. Igenis érdekel, hogy mi történt, és igenis, ha olvasol, láthatod, hogy bizonyos szinten többen is észrevették Zombiee nem túl szép szavait. Ha észrevetted, azért többen is finoman a védelmükbe vettek.

Tudod, egy-egy fórum márcsak így működik, sajnos... Vannak "régi" emberek, tagok, akik többet engdehetnek meg maguknak, és ezt néha jobban is tolerálják az Adminok. Én is elértem egy szintet, és gyakran nekem is többet engednek meg, mint másnak. Nem túl pozitív ez a kivételezettség, de ez is egy KÖZÖSSÉG, ahol óhatatlanul, kikerülhetetlenül előkerülnek és felépülnek ilyen és ehhez hasonló hatalmi rendszerek.

Ezért nem kell lelépned. Eddig szerintem értelmes és hasznos tagja voltál ennek a fórumnak, több jó és érdekes hsz-szel gazdagítottad a topic-okat.

Fogd fel úgy, hogy front van. Agresszívebbek, sértődékenyebbek vagyunk... Aludj erre egyet, mert ezért felesleges lehúznod magad bukott sz@rként a klotyón... Meg akkor végeredményben beismered végleges vereséged...

Itt ebben a balhéban senki nem győzött, nem győzhetett. Felejtsük el a sérelmeinket, és nyissunk tiszta lappal. A legkorrektebb pedig az lenne, ha Zombiee baráti jobbot nyújtana és elnézést kérne (veled együtt!) a sértegetésekért.

Aludj erre egyet!
2007. 01. 19. péntek 20:11  #254
Elnézésedet kérem Tom! Figyelj MM4! A 376-os hsz-ben nam azért írtam le az én korábbi történetem, mert aszerint kell cselekedned! Én megértelek, ezt le is írtam! Senki nem akarja, hogy töröljenek! Felnőttek vagyunk! Lépjünk túl a dolgokon! Én is vitáztam veled, ha emlékszel, de túl tettem magam rajta. Pedig hasonlóan gondolkodtam akkor én is, mint most Te! Szerintem foglalkozzunk azzal, hogy minnél jobbá tegyük ezt a fórumot! Együtt! Én kb. november óta írogatok és nagyon megkedveltem a fórumot! Szerintem egy vita miatt nem kell ezt csinálni! Gondold meg! Bocsánat Tom, amiért offoltam! worship worship
(Ez egy válasz MM4 üzenetére (2007. 01. 19. péntek 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 20:02
Nézd nem érdekel az egész, de egyszerűen bánt az, hogy senki nem érdekel az, hogy mi volt, hogy volt. Csak ne legyen vita.

Hát szerettem ide járni. Bizonyára hiányozni is fog, de én kérem, hogy töröljetek.

Így jártam!
2007. 01. 19. péntek 20:09  #253
DrAnthony DrAnthony VIP
Figyu, ne így intézd el. Nincs igazad, hogy senkit nem érdekel, hogy mi volt, hogy volt. Hidd el, visszapörgettem az egészet, és minden ehhez kapcsolódó dolgot átolvastam. Igenis érdekel, hogy mi történt, és igenis, ha olvasol, láthatod, hogy bizonyos szinten többen is észrevették Zombiee nem túl szép szavait. Ha észrevetted, azért többen is finoman a védelmükbe vettek.

Tudod, egy-egy fórum márcsak így működik, sajnos... Vannak "régi" emberek, tagok, akik többet engdehetnek meg maguknak, és ezt néha jobban is tolerálják az Adminok. Én is elértem egy szintet, és gyakran nekem is többet engednek meg, mint másnak. Nem túl pozitív ez a kivételezettség, de ez is egy KÖZÖSSÉG, ahol óhatatlanul, kikerülhetetlenül előkerülnek és felépülnek ilyen és ehhez hasonló hatalmi rendszerek.

Ezért nem kell lelépned. Eddig szerintem értelmes és hasznos tagja voltál ennek a fórumnak, több jó és érdekes hsz-szel gazdagítottad a topic-okat.

Fogd fel úgy, hogy front van. Agresszívebbek, sértődékenyebbek vagyunk... Aludj erre egyet, mert ezért felesleges lehúznod magad bukott sz@rként a klotyón... Meg akkor végeredményben beismered végleges vereséged...

Itt ebben a balhéban senki nem győzött, nem győzhetett. Felejtsük el a sérelmeinket, és nyissunk tiszta lappal. A legkorrektebb pedig az lenne, ha Zombiee baráti jobbot nyújtana és elnézést kérne (veled együtt!) a sértegetésekért.

Aludj erre egyet!
(Ez egy válasz MM4 üzenetére (2007. 01. 19. péntek 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 20:02
Nézd nem érdekel az egész, de egyszerűen bánt az, hogy senki nem érdekel az, hogy mi volt, hogy volt. Csak ne legyen vita.

Hát szerettem ide járni. Bizonyára hiányozni is fog, de én kérem, hogy töröljetek.

Így jártam!
2007. 01. 19. péntek 20:02  #252
MM4 MM4

Így jártam!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 19. péntek 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 19:44
Részben valóban igaza van, mert Zombiee valóban nem szép túl jelzőkkel illette. Ez TÉNY. Ne is keressük a ki rúgott először a másikba, ki volt az ok, ki az okozat, nincs értelme. Annyi a bajom, hogy ez egy NAGYON eldurvult dolog volt. Én is vesztem már össze itt 1-2 emberrel, de megmaradtunk valami minimális kultúra szintjén.

De ha BEFEJEZŐDÖTT, akkor legyen úgy. Senki, se MM4, se Zombiee ne hergelje újra az indulatokat. Ez volt a bajom. Mindenki kezdett megnyugodni, hogy befejeződött a dolog, elcsitultak a hullámok, de sajna úgy vélem, MM! újra hergelte őket.
Korrekt és tisztességes hsz-edért becsüllek, remélem te is érted, mi bántott engem.
2007. 01. 19. péntek 19:44  #251
DrAnthony DrAnthony VIP
Részben valóban igaza van, mert Zombiee valóban nem szép túl jelzőkkel illette. Ez TÉNY. Ne is keressük a ki rúgott először a másikba, ki volt az ok, ki az okozat, nincs értelme. Annyi a bajom, hogy ez egy NAGYON eldurvult dolog volt. Én is vesztem már össze itt 1-2 emberrel, de megmaradtunk valami minimális kultúra szintjén.

De ha BEFEJEZŐDÖTT, akkor legyen úgy. Senki, se MM4, se Zombiee ne hergelje újra az indulatokat. Ez volt a bajom. Mindenki kezdett megnyugodni, hogy befejeződött a dolog, elcsitultak a hullámok, de sajna úgy vélem, MM! újra hergelte őket.
Korrekt és tisztességes hsz-edért becsüllek, remélem te is érted, mi bántott engem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 19. péntek 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 19:39
Ne haragudj doki, de részben igaza van! Minden fórumon így van. Vannak emberek akik többet megengedhetnek maguknak. És az olyan embert akinek egy kicsit is nagyobb az önérzete, azt nem hagyja nyugodni, ha őt hibáztatják! Sajnos én is jártam így! És bár megszerettem azt a fórumot egy ilyen vita miatt kértem, hogy töröljenek onnan. Sajnos ez van! Az ADMIN is ember és hozzá is vannak akik közelebb állnak! Félre értés ne essék nem Zombiee@ akarom bántani! De megértem MM4-et!
/ 140