Rampagee pontvadászkodik
(köszi, jogos észrevétel, felhasználó tiltólistán)
(köszi, jogos észrevétel, felhasználó tiltólistán)
Tom!
A bikinis topicban erősen 18 alatti képek vannak.
(FIGYELMEZTETÉS MENT!)
A bikinis topicban erősen 18 alatti képek vannak.
(FIGYELMEZTETÉS MENT!)
Azt tudod, hogy tiltva leszel. Nem lehettek ennyire idióták. Basszátok meg! Nem tudtok fogalmazni, hogy ilyen hülyeségeket kell írnotok? Annyi eszetek nincs, hogy így 20 pontig sem juttok el, mert ki lesztek tiltva! Ezt nem hiszem el!
(FELHASZNÁLÓ TILTVA! ADMIN)
(FELHASZNÁLÓ TILTVA! ADMIN)
A Magyar Amatőrök/Beküldött videók rész kezdi elveszteni a színvonalát. Egyre több a nem magyar, nem saját készítésű video, a netről lopott video... Némelyiken még azt is hallani, hogy idegen nyelven beszélnek. Pedig ennek a kategóriának az lenne a lényege, az adja meg az izgalmát, hogy magyar párok osszák meg saját kis házi felvételeiket magukról. Nem lehetne ebbe a kategóriába valami szabályozás belevinni?
Másik probléma pedig a videók nagy hányadának élvezhetetlen minősége.
Mondjuk csak olyan videot lehetne ide feltölteni, amelyiken szerepel valamilyen formában, hogy goldengate, valamint lehetne felbontás minimum is.
Aki meg nem tud megfelelni a minimum kritériumoknak, az sincs kirekesztve, ott a másik videos kategória, oda feltöltheti.
Szerintem.
Másik probléma pedig a videók nagy hányadának élvezhetetlen minősége.
Mondjuk csak olyan videot lehetne ide feltölteni, amelyiken szerepel valamilyen formában, hogy goldengate, valamint lehetne felbontás minimum is.
Aki meg nem tud megfelelni a minimum kritériumoknak, az sincs kirekesztve, ott a másik videos kategória, oda feltöltheti.
Szerintem.
malacka és zetir .van valaki aki fizikai szexet akar topicban.Gyanusak.
(figyelmeztetés ment!)
(figyelmeztetés ment!)
2821 pénisz me.....
Hogy ezért mit fogunk kapni az adminoktól azt nem tesszük zsebre.
Hajrá!!!
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 08:57
De akkor a "Goldengate szerkeztőség" táblát is ki kellene cserélni, "Goldengate swinger club" -ra
De akkor a "Goldengate szerkeztőség" táblát is ki kellene cserélni, "Goldengate swinger club" -ra
Mindenki hozzon magával egy embert!De csak NŐ lehet hopp már is többen lesznek a csajok.
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 08:42
Ahogy a forumozókat ismerem jó lenne ha legalább egy tornaterme lenne a szerkesztőségnek erre a célra mert csak egy irodában nem fogunk elférni :) Szerintem a Goldengatenek egy havi fotó és videó anyagát lehetne produkálni belőle, csak félő egy kicsit fel lenne borulva a nemek aránya:(
Ahogy a forumozókat ismerem jó lenne ha legalább egy tornaterme lenne a szerkesztőségnek erre a célra mert csak egy irodában nem fogunk elférni :) Szerintem a Goldengatenek egy havi fotó és videó anyagát lehetne produkálni belőle, csak félő egy kicsit fel lenne borulva a nemek aránya:(
sajna azt nem tudom....de hátha megragadják a nagyszerű lehetőséget, és jelentkeznek maguktól a címmel:):):):):):)
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 08:36
Várjál máris hívom a feleségemet azonnal vegyen ki szabit, mert nem hagynám ki az ilyen bulikból, és indulunk is hová menjünk? :)
Várjál máris hívom a feleségemet azonnal vegyen ki szabit, mert nem hagynám ki az ilyen bulikból, és indulunk is hová menjünk? :)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 08:32
hááát, tartok tőle nem lesz túl hatásos...de ha már ott vagyunk, akkor meg is csinálhatjuk helyettük, egy dugás, egy topictörlés, egy dugás, egy topictörlés...
Én biztosan nem.
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 08:26
Ha már annyian bent leszünk meztelenül el akar majd valaki jönni?
hááát, tartok tőle nem lesz túl hatásos...de ha már ott vagyunk, akkor meg is csinálhatjuk helyettük, egy dugás, egy topictörlés, egy dugás, egy topictörlés...
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 08:26
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 08:18
ha benyomod a ctrl f-et akkor kijön egy kereső, de igazad van...teljesen átláthatatlan...javaslom menjünk be meztelenül a szerkesztőségbe, és addig ne jöjjünk el onnan, amíg nem törlik az ezeréves topicokat
pontosítok: összes topic, ctrl f, aztán a keresett szó...de ettől még semmi nem történik, mert csak kijelöli a keresett szavakat, és át kell nézned az egészet úgyis
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 08:12
Tudom állandó probléma az,hogy azonos témáról kettő-három topicot nyitnak.Készítsetek egy keresőablakot a google mintájára. Így nem nem kellene végiggörgetni több ezer topicot. Aki ennek ellenére is nyítna az már szándékos.(Ez csak egy ötlet)
ha benyomod a ctrl f-et akkor kijön egy kereső, de igazad van...teljesen átláthatatlan...javaslom menjünk be meztelenül a szerkesztőségbe, és addig ne jöjjünk el onnan, amíg nem törlik az ezeréves topicokat
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 08:12
Tudom állandó probléma az,hogy azonos témáról kettő-három topicot nyitnak.Készítsetek egy keresőablakot a google mintájára. Így nem nem kellene végiggörgetni több ezer topicot. Aki ennek ellenére is nyítna az már szándékos.(Ez csak egy ötlet)
kösssssssssz!